ST48410 έγραψε: 03 Μάιος 2019, 21:17
Δυνατός συνεχής θόρυβος στις σωλήνες νερού, κυρίως στο μπάνιο. Γινόταν και παλιότερα πιο σπάνια ενώ σήμερα ήταν ιδιαίτερα έντονος και μεγάλης διάρκειας. Μοιάζει να κρατάει ώσπου να βγει ο αέρας από μέσα και μετά τίποτα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι κάποια σωλήνα έχει σπάσει και από το σημείο της διαρροής βάζει αέρα;
Ακουγεται σαν καποιο να χτυπαει τη σωληνα με σφυρι;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Μηχανικός έγραψε: 04 Μάιος 2019, 14:45
είναι από την τυρβώδη ροή
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ST48410 έγραψε: 03 Μάιος 2019, 21:17
Δυνατός συνεχής θόρυβος στις σωλήνες νερού, κυρίως στο μπάνιο. Γινόταν και παλιότερα πιο σπάνια ενώ σήμερα ήταν ιδιαίτερα έντονος και μεγάλης διάρκειας. Μοιάζει να κρατάει ώσπου να βγει ο αέρας από μέσα και μετά τίποτα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι κάποια σωλήνα έχει σπάσει και από το σημείο της διαρροής βάζει αέρα;
Ακουγεται σαν καποιο να χτυπαει τη σωληνα με σφυρι;
Εγω εχω προβλημα τελευταια με την ποιοτητα του νερου. Εχει αρχησει να εχει γευση σαπιου χορτου. Γεμισα ενα ποτηρι και το αφησα να ηρεμησει για μια ωρα και δοκιμασα παλι, η γευση ειχε φυγει. Θεωρω πως πρεπει να ειναι καποιο αεριο, μαλλον απο βακτηρια.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
paul25 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 15:20
Εγω εχω προβλημα τελευταια με την ποιοτητα του νερου. Εχει αρχησει να εχει γευση σαπιου χορτου. Γεμισα ενα ποτηρι και το αφησα να ηρεμησει για μια ωρα και δοκιμασα παλι, η γευση ειχε φυγει. Θεωρω πως πρεπει να ειναι καποιο αεριο, μαλλον απο βακτηρια.
Αν έχεις απλές πλαστικές σωλήνες που τις βλέπει το φως, τα βακτήρια έχουν κάνει αποικία στο εσωτερικό της σωλήνας.
Θα υπάρχει ένα στρώμα γλίτσας στο εσωτερικό τοίχωμα του τμήματος της σωλήνας που είναι εκτεθειμένη.
Μηχανικός έγραψε: 04 Μάιος 2019, 15:41
Αν έχεις απλές πλαστικές σωλήνες που τις βλέπει το φως, τα βακτήρια έχουν κάνει αποικία στο εσωτερικό της σωλήνας.
Θα υπάρχει ένα στρώμα γλίτσας στο εσωτερικό τοίχωμα του τμήματος της σωλήνας που είναι εκτεθειμένη.
Δεν εχω, μεταλλικες εχω και υπογειες η εντοιχισμενες. Μου καβει τεραστια εντυπωση πως μπορει να συμβαινει;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Υδραυλικό πλήγμα λέγεται δεν λύνεται. Κλείνε τις βρύσες σιγά σιγά . Έχεις Σωληνωσεις διαφορετικών διατομων, υλικών, με μήκη και πολλές γωνίες και αστήρικτα. Μειωτηρας πίεσης στο ρολόι που λέει το χαλασμένο δεν υπάρχει, μη ψάχνεις μπα και ακρωτηριαστεις με κανάλι γρεζι, ναουμ