!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτεινη
- Πηγαδίσιος
Re: Πρωτεινη
εστω οτι ο αθλουμενος χρειαεται 1γρ πρωτεινης / κιλο σωματικου βαρους
εστω οτι ειναι 100 κιλα,με χαμηλο ποσοστο λοιπους,ας πουμε 15%
δεδομενου οτι το 70% του βαρους ειναι νερο
ποση πρωτινη χρειαζεται;
εστω οτι ειναι 100 κιλα,με χαμηλο ποσοστο λοιπους,ας πουμε 15%
δεδομενου οτι το 70% του βαρους ειναι νερο
ποση πρωτινη χρειαζεται;
χαος γλωσσα και νεφελες
Αναλογως τι θελει να κανει.
- Πηγαδίσιος
Φατε λιγο συκωτακι μοσχαρισιο ρε μαλακες που μου γινατε ολοι Μαικ Ταισον λες και κανετε 8ωρο workout τη μερα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Keyser Soze
1~1.75gr πρωτεινης/κιλο σωματικου βαρους για αυξηση μυικής μάζας ,εαν εισαι natural bodybuilder.
Και παλι πολύ γενικο...
Και παλι πολύ γενικο...
- Cecily Anne
Αν χόρταινα με ένα συκωτάκι, θα ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος.GoBack έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:35 Φατε λιγο συκωτακι μοσχαρισιο ρε μαλακες που μου γινατε ολοι Μαικ Ταισον λες και κανετε 8ωρο workout τη μερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γυναικα μαξ 60 κιλα ξερω γω εχει προβλημα να χορτασει seems legitCecily Anne έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:38Αν χόρταινα με ένα συκωτάκι, θα ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος.GoBack έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:35 Φατε λιγο συκωτακι μοσχαρισιο ρε μαλακες που μου γινατε ολοι Μαικ Ταισον λες και κανετε 8ωρο workout τη μερα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εχω δοκιμασει και μπιφ και αυγου,η γευση τους ηταν απαισια.
Μονο γαλακτος πλεον,χωρις λακτοζη και διαφορα προσθετα.
Καθαρη κατοσταρα.
Καθαρη κατοσταρα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
whitegreek
- Phorum.gr user: whitegreek
thanks!!Thor1 έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:49 εχω δοκιμασει και μπιφ και αυγου,η γευση τους ηταν απαισια.
Καθαρη κατοσταρα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
- Cecily Anne
Δεν ξέρω καμία γυναίκα να χορταίνει με ένα συκωτάκι.GoBack έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:49Γυναικα μαξ 60 κιλα ξερω γω εχει προβλημα να χορτασει seems legitCecily Anne έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:38Αν χόρταινα με ένα συκωτάκι, θα ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος.GoBack έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:35 Φατε λιγο συκωτακι μοσχαρισιο ρε μαλακες που μου γινατε ολοι Μαικ Ταισον λες και κανετε 8ωρο workout τη μερα.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτή που χρησιμοποιούσα για καιρό ήταν μια πολλαπλών πηγών που ε πραγματικά δε πινόταν, ίσα ίσα γινόταν ένας πολτός σα μους.Thor1 έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:49 εχω δοκιμασει και μπιφ και αυγου,η γευση τους ηταν απαισια.
Καθαρη κατοσταρα.
Δοκίμασε την παρακάτω.

Και μετά χτύπα και ένα γιαούρτι για την καζεΐνη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πριν καποια χρονακια, οταν ειχα φάει τη λόξα να γίνω θεριό,εκτος απο την κλασικη γυμναστηριακη διατροφή με ταχίνια κτλ, έτρωγα δυο πιτογυρα με μοσχαρίσιο ντονέρ,ντομάτα και τζατζίκι ή τυροκαυτερή. Το είχα καθιερώσει αν όχι καθε μέρα, τουλαχιστον μερα παρα μέρα. Α ρε νιάτα!GoBack έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:35 Φατε λιγο συκωτακι μοσχαρισιο ρε μαλακες που μου γινατε ολοι Μαικ Ταισον λες και κανετε 8ωρο workout τη μερα.
Ναι δεν εννοουσα φαε λιγο συκωτακι και στοπ.Αλλα μη μου πεις οτι δυσκολευεσαι να παρεις την πρωτεινη που χρειαζεσαι απο το φαγητοCecily Anne έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:55Δεν ξέρω καμία γυναίκα να χορταίνει με ένα συκωτάκι.
- Cecily Anne
GoBack έγραψε: 25 Απρ 2018, 18:01
Ναι δεν εννοουσα φαε λιγο συκωτακι και στοπ.Αλλα μη μου πεις οτι δυσκολευεσαι να παρεις την πρωτεινη που χρειαζεσαι απο το φαγητο![]()
Εγώ πήγα σε διατροφολόγο και μου έφτιαξε πρόγραμμα, οπότε, όχι δε δυσκολεύομαι (πια). Στην αρχή δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από το λήθαργο με τόση μάσα.
Καλα και εγω θυμαμαι μια ωραια περιοδο που ξυπνουσα μεχρι και το βραδυ μεσα στη νυχτα απο την πεινα για να φαω κοψιδια.Ακομα και μετα απο καμια 10αρια χρονια οι μυες περιμενουν εκει,αναλλοιωτοι κατω απο το λιπος,σαν κοιμωμενοι γιγαντεςvantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:59πριν καποια χρονακια, οταν ειχα φάει τη λόξα να γίνω θεριό,εκτος απο την κλασικη γυμναστηριακη διατροφή με ταχίνια κτλ, έτρωγα δυο πιτογυρα με μοσχαρίσιο ντονέρ,ντομάτα και τζατζίκι ή τυροκαυτερή. Το είχα καθιερώσει αν όχι καθε μέρα, τουλαχιστον μερα παρα μέρα. Α ρε νιάτα!GoBack έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:35 Φατε λιγο συκωτακι μοσχαρισιο ρε μαλακες που μου γινατε ολοι Μαικ Ταισον λες και κανετε 8ωρο workout τη μερα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 23 Απαντήσεις