Οι Αλεβίτες είναι μουσουλμανική αίρεση. Απλά δε θεωρούνται μουσουλμάνοι από τους Σουνίτες.Revolutionaris έγραψε: 21 Απρ 2019, 23:24Και στην Σμύρνη, στην Κωνσταντινουπολη,στην Αγκυρα,στην Αττάλεια,στο Σεράγεβο,στην Πρίστινα,στην Αστανα,στο Μπακού,στην Κομοτηνή κτλ να ζούσε σαν γυναίκα θα ζούσε μεταξύ κυρίως μουσουλμάνων και δεν θα είχε μεγάλη διαφορά από την ζωή της στην πόλη που ζει τώρα (σε όποια πόλη της Ελλάδας τελωσπαντων).Ρόλο παίζει η χώρα. Η ζωή στην Τεχεράνη δεν θα είχε διαφορά μεγάλη με την ζωή σε μία χριστιανική πόλη της υποσαχάριας Αφρικής.Δεν φταίει η θρησκεία,φταίει τι επίπεδο της χώρας που ζεί κάποιος. Προσωπικά δεν είμαι ούτε μουσουλμάνος ούτε χριστιανός.Είμαι από ένα Αλεβιτικο υπόβαθρο αλα ξερω να διαχωριζω έναν φανατικο απο την.θρησκεια του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Μια ζωή το μόνο που κάνετε είναι να σπάτε πουτσες, χριστιανοί :p
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Dwarven Blacksmith

Μην κρίνεις βγάζοντας συμπεράσματαΕσθήρ έγραψε: 21 Απρ 2019, 23:27Σαφως.Δεν ειναι ολα τα μουσουλμανικα κρατη το ιδιο,μαλιστα στην τουρκια ειναι αλλο πραγμα τα βαθη της ανατολης και αλλο η κωνσταντινουπολη.Revolutionaris έγραψε: 21 Απρ 2019, 23:24Και στην Σμύρνη, στην Κωνσταντινουπολη,στην Αγκυρα,στην Αττάλεια,στο Σεράγεβο,στην Πρίστινα,στην Αστανα,στο Μπακού,στην Κομοτηνή κτλ να ζούσε σαν γυναίκα θα ζούσε μεταξύ κυρίως μουσουλμάνων και δεν θα είχε μεγάλη διαφορά από την ζωή της στην πόλη που ζει τώρα (σε όποια πόλη της Ελλάδας τελωσπαντων).Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2019, 23:02 Να χαίρεσαι που δεν ζεις στους μη ειδωλολάτρες μουσουλμάνους ως γυναίκα, αλλά στην Ορθοδοξία.
Και βεβαια.γκουχου γκουχου..μην ξεχναμε και κανενα κωσταλεξη..και κατι επαρχιες χωριατικες στην ελλαδα...ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Θα το λουστεις, είναι νόμος
Όχι τίποτε, δεν σ' αρέσει ως ιδέα, θα το βιώσεις κιόλας έπειτα
Αυτό εννοούμε οι Χριστιανοί μη κατακρίνεις διότι φορτώνεσε τις αμαρτιες αυτού που κατακρίνεις
Πότε μα ποτέ δεν ξέρεις ο άλλος τι έγινε κι αντέδρασε ή μίλησε ή επραξε κτλ κάπως και δεν σ' αρεσε
Κι ας φαίνεται λάθος. Κι αν ξέρεις πάλι μη κατακρίνεις γιατί....οκ δε θα γράψω σεντόνια. Όποιος εννόεισε εννοεισε:P
Βασικά μόνο μεσαιωνικά δεν είναι, η προέλευση είναι ελληνική και γενικά του αρχαίου κόσμου. Στους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες (πριν την επικράτηση του χριστιανισμού) είχε επικρατήσει η πίστη στη μαγεία, στη μαντεία, σε κατάρες και ένα σωρό άλλα πράγματα, η οποία είχε κυριαρχήσει στις παλιές θρησκείες.Εσθήρ έγραψε: 21 Απρ 2019, 22:57
Εισαι ωραια!!!!Και ξες,μαθαινω 2 χρονια τωρα τουρκικα ναι;
Ομως δεν φταινε οι τουρκοι για αυτα.
Λοιπον,η χριστιανικη παραδοση,επισης η εκκλησιαστικη θρησκεια(την ξεχωριζω ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΒΡΙΘΕΙ μαγειας!!!!
Ω ναι! Να θυμισω τι;Τον κοκορα που εσφαζαν στα θεμελια νεας οικοδομης;Το ξεματιασμα;Τις βασκανιες;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟς ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ.ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.Απλα η εκκλησια για να παιρνει το παραδακι,δεν την λεει μαγεια.Διοτι βεβαια ολα τα αλλα ειναι μαγεια,εκτος απο οι παπαριες των παπαδων.Οι συγκεκριμενες.
Τα ταματα δε ειναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΙΙΙΙΙΙ!
και η εκκλησία (ναι οι παπάδες) (α) την εξουδετέρωσε ιδεολογικά τονίζοντας ότι δεν έχουν καμία δύναμη εντός της εκκλησίας και (β) μεταμόρφωσε όλες τις μαγικές πρακτικές σε ακίνδυνες εντός του χριστιανισμού. Αυτό την τσάκισε περισσότερο από κάθε άλλο. Και αυτή είναι άλλη μία νίκη που πρέπει να γιορτάζεται.
- nik_killthemall
ωραίο νήμα, "γαμήσαμε τα είδωλα" και γεμισε ο τοπος χριστιανικά μαγικα ειδωλα
παντως το οτι την πηδήξατε την ειδωλολατρεια είναι γεγονός ...

Και για να πούμε και κάτι σοβαρό, όπως είχε δηλώσει και η ίδια η Αρβελέρ :

εδω μπορείτε να κατεβασετε ελευθερα την παναγια σας (την θαυματουργη πάντα), διαλέχτε ...Σύμφωνα με την παράδοση, μάλιστα, και τις τρεις φορές που πλημμύρισε ο Ιερός Ναός στη Γεθσημανή, η εικόνα ανέβηκε μόνη της από τον μαρμάρινο θρόνο που βρίσκεται και στάθηκε στο σύστημα εξαερισμού, χωρίς να στηρίζεται πουθενά!Τα θαύματά της είναι αναρίθμητα, όπου και αν πήγε. Η θαυματουργή εικόνα έχει ταξιδέψει σε αρκετά μέρη της Ελλάδος προς προσκύνηση, ενώ πιστό αντίγραφο αυτής βρίσκεται στην κωμόπολη Γενισέα της Ξάνθης.
Και για να πούμε και κάτι σοβαρό, όπως είχε δηλώσει και η ίδια η Αρβελέρ :
Η μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία των Χριστιανών είναι να κολλήσουν τη ρετσινιά του ειδωλολάτρη στην αρχαία θρησκεία που δεν είχε καμία σχέση με τα είδωλα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου έλειψες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κοίταξε να δεις χρήστη nik τάδε
Εμένα μπορείς να με διακωμωδείς
Όταν το κάνεις αυτό κι αναφερεσε στα πιστεύω μας μιλάμε. Έτσι πρέπει
Κι όσο για την Εικόνα της Παναγίας γιατί να μη πήγε στη κορυφή;;
Παναγία είναι ότι θέλει κάνει εσένα θα ρωτήσει;
Δε το πιστεύεις; Και γιατί να πιστέψουμε ότι δε πήγε;
Δε σε συμφαιρει να μην την προσκυνάς.
Μόνος με προσευχη τίποτε δε θα κάνεις
Εκτός κι αν είσαι Άγιος
Μεσιτρια ειναι
Παναγία είναι ότι θέλει κάνει εσένα θα ρωτήσει;
Δε το πιστεύεις; Και γιατί να πιστέψουμε ότι δε πήγε;
Δε σε συμφαιρει να μην την προσκυνάς.
Μόνος με προσευχη τίποτε δε θα κάνεις
Εκτός κι αν είσαι Άγιος
Μεσιτρια ειναι
- nik_killthemall
κοπελια δεν σου διακωμωδησα τιποτα, απλη αντιγραφη εκανα απτο χριστιανικο σαητ, αν αυτο τωρα σου φαινεται προσβλητικο είναι επειδη αυτα που λεει το χριστιανικό σαητ ΕΙΝΑΙ προσβλητικα για την νοημοσύνη μας και ΟΧΙ γιατί εγώ διακωμώδησα το οτιδήποτε.bluerose έγραψε: 22 Απρ 2019, 00:03 Κοίταξε να δεις χρήστη nik τάδε
Επίσης, η πίστη κανενός δεν έχει ΚΑΜΙΑ θέση εδώ ! Εδω αναμετρώνται έλλογα επιχειρήματα με κριτήριο την λογική, ενώ η αντίθετα η πίστη απευθύνεται στο ΥΠΕΡΛΟΓΟ που εξορισμού είναι πέραν απ΄τη λογική. Αρα η πίστη δεν μπορεί να τεθεί υπό συζήτηση ΕΔΩ ! Εσύ είσαι λοιπόν σε λάθος μέρος και όχι εγώ ! Αν δεν μπορείτε να την αποχωριστειτε την πίστη σας όσο συμμετέχετε σε ελλογη συζήτηση, τότε απλά πρέπει να μην συμμετέχετε.
Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πίστη σου στο ότι την έκανε η εικόνα για τον εξαερισμό για να μη βραχεί ... σου εύχομαι να το πιστεύεις για πάντα. Απλά εμένα αυτό που η εικόνα που με το που δει πλημμυρα την κανει για τον εξαερισμό, μου φαίνεται αστείο και ψέμα. Είναι η διαφωνία μου μαζί σου ασεβεια προς την πίστη σου ?
(Αν απαντήσεις ναι, τότε ίδια θα είναι και η απάντηση στην ερώτηση "είναι η πίστη σου ασέβεια προς τη νοημοσύνη μου ?" και σ'αυτήυ την περίπτωση δεν θα υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που θα κάνει την πίστη σου πιο σημαντική απ'τη νοημοσύνη μου και αντίστροφα.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 22 Απρ 2019, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Η Παναγία Σουμελά πήγε πιο μακριά
Τη πήγαιναν στην Αθήνα και τη βρισκανε στη Βέροια
Δε διάβασα τι γράφεις πολλά είναι
Σόρρυ αν προσωπικά σε πρόσβαλα
Αν δεν είναι προσωπικά και γράφεις πάλι για Παναγία καλά σου έκανα
Τη πήγαιναν στην Αθήνα και τη βρισκανε στη Βέροια
Δε διάβασα τι γράφεις πολλά είναι
bluerose έγραψε: 22 Απρ 2019, 00:21 Δε διάβασα τι γράφεις πολλά είναι
- nik_killthemall
ούτε εγώ διαβασα τι γραφεις, σορι για την ενοχληση, εφερα τα πιτογυρα που παραγγείλατε, έχετε και μια ζιρο δωρο ενεκα να πουμε της καταναλωσης ...
Νηστισιμα πιτογυρα;;;;
Αχ τέτοια ώρα
Αχ τέτοια ώρα
μπλού ξέρεις κανένα λαχταριστό νηστίσιμο μίας και το έφερε η κουβέντα, να πούμε και τίποτα χρηστικό που να βγάζει νόημα δηλαδή.