Πάνας έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:09
Δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό ώστε να συσταθούν ΕΚΑΜ.πχώρουμ.κομ.τζιάρ
Ε ναι γιατί ο δικός σου κώλος δεν άκουσε όσα εμένα και του Νάντρος.
Και να τα άκουγα από το τρόλλι τι νομίζεις ότι θα με ένοιαζε; Σιγά τα ωά. Θα με ένοιαζε αν ήταν κάποιος ενεργός χρήστης και όχι τρόλλι. Το ότι σας τα έχωνε σε εσάς σημαίνει ότι είστε φίρμες... δεν είναι κακό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 07 Απρ 2019, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ju-87 έγραψε: 07 Απρ 2019, 21:35
Ενα τρολλακι μπηκε μεσα και αποκαλουσε πο@στρες το μισο (δεξιο) πχωρουμ
Διόρθωση: Έβρισε 4 αντισυριζαιικά μέλη + την Εσθήρ για ξεκάρφωμα + πολλά δοξαστικά στο συριζομποτ πήζον μποτ.
τα δοξαστικα ήταν μετα απο 3-4 ποστ που τον δουλευα.
Παραμυθακι για παιδια που εγινε αντιληπτο στο πέμπτο δευτερολεπτο. συνεχιστε το κουκλοθεατρο
Το κουκλοθέατρο συριζομποτάκι το παίζεις εσύ.
Κατά πολύ περίεργη σύμπτωση, ενώ στο παρελθόν δεν είχαμε τέτοια κρούσματα - εξαίρεση στο ξεκίνημα που εμφανίστηκαν 1-2 μαλάκες - το φαινόμενο παρουσιάστηκε ΜΕΤΑ την εγγραφή σου και ΜΕΤΑ τα απανωτά ξεφτιλίσματα από τα συγκεκριμένα μέλη/θύματα του υβρεολογίου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:00
Κάτσε καλά βρε. Πολλές απαιτήσεις έχεις από 7 άτομα όλα κι όλα.
Κάπου το πας εσύ αλλά δεν μπορώ να σε ακολουθήσω...είμαι νέος.
Πουθενά δεν το πάω. Απλά αντιλαμβάνομαι πως 7 άτομα όλα κι όλα δεν μπορεί να είναι 24/7 πανταχού παρόντες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Πάνας έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:09
Δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό ώστε να συσταθούν ΕΚΑΜ.πχώρουμ.κομ.τζιάρ
Ε ναι γιατί ο δικός σου κώλος δεν άκουσε όσα εμένα και του Νάντρος.
Και να τα άκουγα από το τρόλλι τι νομίζεις ότι θα με ένοιαζε; Σιγά τα ωά. Θα με ένοιαζε αν ήταν κάποιος ενεργός χρήστης και όχι τρόλλι. Το ότι σας τα έχωνε σε εσάς σημαίνει ότι είστε φίρμες... δεν είναι κακό.
Ο Σπύρος είπε κάτι για κλώνο, αλλά δεν το διευκρίνισε, σβήστηκε το σχετικό νήμα και δεν μάθαμε αν το πρωτότυπο του κλώνου μπαναρίστηκε.
Nandros έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:29
Ο Σπύρος είπε κάτι για κλώνο, αλλά δεν το διευκρίνισε, σβήστηκε το σχετικό νήμα και δεν μάθαμε αν το πρωτότυπο του κλώνου μπαναρίστηκε.
Κοίτα ηρέμησε και σκέψου ότι είναι κάποιος ενεργός χρήστης που δεν έχει τα @@ να σε αντιμετωπίσει με τον κανονικό του λογαριασμό.
Μπακάλης έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:04
Κάπου το πας εσύ αλλά δεν μπορώ να σε ακολουθήσω...είμαι νέος.
Πουθενά δεν το πάω. Απλά αντιλαμβάνομαι πως 7 άτομα όλα κι όλα δεν μπορεί να είναι 24/7 πανταχού παρόντες.
Το 7 είναι μπηχτή ότι υπάρχει κάποιος συνδονιστής κρυφός Νάδρε; 6 είναι όλοι κι όλοι...
+1 Διαχειριστής και μάθε πρόσθεση.