Κι εγώωωgassim έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:08 Εγω συνήθως σηκωνομαι απο το κρεβάτι την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να εχω φυγει απο το σπίτι.
Οπότε σε 20 λεπτά κανω μπανιο, πλενω δόντια, ντυνομαι, καθαρίζω την άμμο της γάτας, βάζω φρέσκο νερό στην γάτα και φεύγω.
Στο αυτοκίνητο τρώω τοστ και μπανάνα, στο γραφείο πίνω καφέ και πάω για το Νο 2.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πρωινή μου ρουτίνα
- Highlander
Re: Η πρωινή μου ρουτίνα
Μα για συμπληρώματα μιλάω και οτιδήποτε υπόσχεται "καλο" στον οργανισμό. Αν σου λείπει κάτι με ιατρική γνωμάτευση παίρνεις το κατάλληλο φάρμακο.
Το διάβασα τι είναι αυτό που έδειξες.
Το διάβασα τι είναι αυτό που έδειξες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τα σαββατοκύριακα η ρουτίνα αλλάζει καθώς σηκώνομαι στις 12 και πάω μεχρι τον καναπέ.
Από το 2011 ζω παίζοντας πόκερ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
επα ω3,
μαγνήσιο+βιτ16,
βιτΚ12 και d σε σπρέι, κάνουν τίποτα;
μαγνήσιο+βιτ16,
βιτΚ12 και d σε σπρέι, κάνουν τίποτα;
Δε διαφωνώ, και έπαιρνα κι εγώ, αλλά με προβληματίζει η λεκιθίνη σόγιας, ειδικά αν είναι μεταλλαγμένη.Γάταρος έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:59Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι η πιο δημοφιλής και την ανακάλυψα στο φόρουμ των μποντιμπιλντεράδων. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (https://www.bodybuilding.gr/forum/showt ... E%B1%CF%82). Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη;Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:59 Το γράφει δίπλα στα συστατικά οτι έχει λεκιθίνη σόγιας. Προσοχή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Pokerstars και καζίνο. Κυρίως καζίνο.Nito έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:16Είναι το μοναδικό άθλημα που δε με έβγαλε εντελώς χαμένο. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να βγάζω μεροκάματο, αλλά σύμφωνα με το αρχείο μου είμαι ίσα βάρκα-ίσα νερά.
Σε ποιο σάιτ παίζεις;
Ό,τι και να αγοράσεις για να φας, θα έχει κάτι. Τα ζαρζαβατικά και τα φρούτα θα είναι ραντισμένα, τα κρέατα με φάρμακα, τα ζυμάρια με συντηρητικά... Μην ψειρίζετε την μαϊμού.Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:17Δε διαφωνώ, και έπαιρνα κι εγώ, αλλά με προβληματίζει η λεκιθίνη σόγιας, ειδικά αν είναι μεταλλαγμένη.Γάταρος έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:59Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι η πιο δημοφιλής και την ανακάλυψα στο φόρουμ των μποντιμπιλντεράδων. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (https://www.bodybuilding.gr/forum/showt ... E%B1%CF%82). Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη;Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:59 Το γράφει δίπλα στα συστατικά οτι έχει λεκιθίνη σόγιας. Προσοχή.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ναί αλλά ό,τι κακό μπορούμε ν' αποφύγουμε καλό είναι να το αποφύγουμε.Feindflug έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:22Ό,τι και να αγοράσεις για να φας, θα έχει κάτι. Τα ζαρζαβατικά και τα φρούτα θα είναι ραντισμένα, τα κρέατα με φάρμακα, τα ζυμάρια με συντηρητικά... Μην ψειρίζετε την μαϊμού.Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:17 Δε διαφωνώ, και έπαιρνα κι εγώ, αλλά με προβληματίζει η λεκιθίνη σόγιας, ειδικά αν είναι μεταλλαγμένη.
Και εγώ. Αν και έλεγαν ότι στήνει παιχνίδια και την αποκαλούσαν riverstars. Παίζω μονίμως κας λοου/μαικρο στεικς και κάτι γίνεται.
Στο καζίνο έπαιξα ορισμένες φορές τουρνουά. Στο κας τι blinds έχει;
Η pokerstars δεν στήνει παιχνίδια. Είναι το μεγαλύτερο site κι αυτοί που λένε ότι είναι στημένο το κάνουν επειδή δε μπορούν ν' αποδεχτούν ότι δε μπορούν να κερδίσουν. Όπως ξέρεις το παιχνίδι στο καζίνο είναι πολύ πιο εύκολο απ' ό,τι online οπότε online πλέον θα παίξω σπανίως μερικά τουρνουά.Nito έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:33 Και εγώ. Αν και έλεγαν ότι στήνει παιχνίδια και την αποκαλούσαν riverstars. Παίζω μονίμως κας λοου/μαικρο στεικς και κάτι γίνεται.
Τα blinds για το texas που παίζω εγώ είναι:
Λουτράκι 1-2 (έχει κάθε μέρα) και 2-5 (δε γίνεται σχεδόν ποτέ).
Πάρνηθα 1-2 (έχει κάθε μέρα) και 2-5 (πλέον γίνεται σπάνια, περίπου 5 φορές τον μήνα).
γάταρε έχεις να προτείνεις κάποια βιβλιογραφία για να ξεκινήσει κάποιος αρχάριος;
θενκςΓάταρος έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:43Η pokerstars δεν στήνει παιχνίδια. Είναι το μεγαλύτερο site κι αυτοί που λένε ότι είναι στημένο το κάνουν επειδή δε μπορούν ν' αποδεχτούν ότι δε μπορούν να κερδίσουν. Όπως ξέρεις το παιχνίδι στο καζίνο είναι πολύ πιο εύκολο απ' ό,τι online οπότε online πλέον θα παίξω σπανίως μερικά τουρνουά.Nito έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:33 Και εγώ. Αν και έλεγαν ότι στήνει παιχνίδια και την αποκαλούσαν riverstars. Παίζω μονίμως κας λοου/μαικρο στεικς και κάτι γίνεται.
Τα blinds για το texas που παίζω εγώ είναι:
Λουτράκι 1-2 (έχει κάθε μέρα) και 2-5 (δε γίνεται σχεδόν ποτέ).
Πάρνηθα 1-2 (έχει κάθε μέρα) και 2-5 (πλέον γίνεται σπάνια, περίπου 5 φορές τον μήνα).
Συνήθως, live έπαιζα σχεδόν πάντα τουρνουά(που είναι άλλη φάση), το κας έστω και με 1/2 το φοβόμουν. Ονλινε κας μέχρι 0,25/0,5 είναι οι δυνατότητές μου. Συνήθως παίζω με 0,5/0,10.
Το άγιο ποκεράκι πάντως δεν έβλαψε κανέναν. Μακριά μόνο από ρουλέτα, slots και craps.