Πες και για τη Χιροσίμα...Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 15:41Θύμισε μου γιατί ο Ζελένσκι δεν είναι δικτάτορας; Α, διότι εξελέγη με 73%. Ο Πούτιν δεν εξελέγη με εκλογές και είναι δικτάτορας. Διαδώσται...hjshiaqwws έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 15:37Είπε ο υποστηρικτής ενός δικτάτορα...Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 15:35
Σε αυτόν τον πλανήτη όλοι νοιάζονται για τον άνθρωπο. Μην κοιτάς που ο ένας βγάζει το μάτι του αδερφού ή βγάζει στο κλαρί 11χρονα για 70 ευρώ.
Α, και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας δεν εξελέγη με εκλογές, αλλά αυτός είναι φίλος, είναι βασιλιάς, δε μετράει. Ο Αλλάχ τον έκανε βασιλιά. Διαδώσται...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Έχω μια ξαδέλφη 25 ετών σε μεγάλη ρωσική πόλη, όλους τους συμμαθητές της, τους έκαναν επιστράτευση.
Από όσο καταλαβαίνω ετοιμάζει πάνω από εκατομμύριο στρατό την άνοιξη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άστα να πάνε, δεν θα τελειώσει εύκολα αυτή η ιστορία. Στο τέλος οι νεκροί και από τις 2 πλευρές θα ξεπεράσουν το εκατομμύριο. Και την πληρώνει όλος ο πλανήτης αυτήν την ιστορία χωρίς να φαίνεται κάποια προοπτική να σταματήσει το κακό.AOC έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 19:24 Έχω μια ξαδέλφη 25 ετών σε μεγάλη ρωσική πόλη, όλους τους συμμαθητές της, τους έκαναν επιστράτευση.
Όσο και να το σκεφτώ δεν βλέπω καμία λύση τερματισμού και μάλλον δεν θέλει και κανένας κάτι τέτοιο.
Πω ρε π@@στη.... Νικάτε τελικά...ksmyrn έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 16:20 Ακόμα ένα S-300 των Ουκρανών κατεστραμμένο από τους Ρώσους. Lancet, άραγε, ή κάτι άλλο;
https://twitter.com/TheHumanFund5/statu ... 6420490240
Εδώ πρόκειται για πλήγμα από Lancet επί ενός Krab:
https://twitter.com/ZVOXA/status/1589947569580699648
Πες μου σε πόσες μέρες θα έχετε καταλάβει το Κίεβο να πάω να το παίξω σε κάτι Μαλαισιανά betsite να βγάλω κάνα φράγκο...
Ο Μάζης με πήγε κουβά! Ο Κράσναγια εδώ μέσα με πηγαίνει κουβά σχεδόν ένα χρόνο τώρα!
Έχω παίξει κοντά 40 χήνες από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα στη νίκη της Ρωσίας και ακόμα δεν έχω κάνει σεφτέ...
Όλο για νίκες της Ρωσίας ακούω αλλά στο τέλος οι Ρώσοι όλο στρατηγικές οπισθοχωρίσεις κάνουν...
-
Εμπεδοκλής
Άσε μας ρε τρόμπα.sharp έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 18:48Πες και για τη Χιροσίμα...Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 15:41Θύμισε μου γιατί ο Ζελένσκι δεν είναι δικτάτορας; Α, διότι εξελέγη με 73%. Ο Πούτιν δεν εξελέγη με εκλογές και είναι δικτάτορας. Διαδώσται...
Α, και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας δεν εξελέγη με εκλογές, αλλά αυτός είναι φίλος, είναι βασιλιάς, δε μετράει. Ο Αλλάχ τον έκανε βασιλιά. Διαδώσται...
Της θειας σου...Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 19:53Άσε μας ρε τρόμπα.sharp έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 18:48Πες και για τη Χιροσίμα...Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 15:41
Θύμισε μου γιατί ο Ζελένσκι δεν είναι δικτάτορας; Α, διότι εξελέγη με 73%. Ο Πούτιν δεν εξελέγη με εκλογές και είναι δικτάτορας. Διαδώσται...
-
Εμπεδοκλής
Ρε δε βαράς μια παχιά να ηρεμήσεις;sharp έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 19:57Της θειας σου...
Μάλλον εσύ το χρειάζεσαι αγοράκι μου, άντε μπράβο... τούβλοΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 19:57Ρε δε βαράς μια παχιά να ηρεμήσεις;
-
Εμπεδοκλής
Εντάξει. Παίξτον τώρα με τη θεία κανενός και πέσε για ύπνο.sharp έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 20:00Μάλλον εσύ το χρειάζεσαι αγοράκι μου, άντε μπράβο... τούβλο
Θα είμαστε με τους Ουκρανούς μέχρι να ψ@φήσει ο κάθε Ρώσος εισβολέας, ο κάθε Ρωσόφιλος προδότης και ο κάθε ρωσοψέκ μ@λ@κας!
Όσο οι ήρωες Ουκρανοί μαχητές, βοηθάνε προς αυτόν τον σκοπό στην συνείδησή μας έχουν άφεση αμαρτιών!
Όσο οι ήρωες Ουκρανοί μαχητές, βοηθάνε προς αυτόν τον σκοπό στην συνείδησή μας έχουν άφεση αμαρτιών!
Δεν θυμάμαι να σε έβρισα ποτέ. Εκτός από χυδαιότητες και ανοησίες ξέρεις τίποτε καλύτερο να κάνεις; Αν όχι, καλύτερα μην ξαναγράψεις δω μέσα.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 20:01Εντάξει. Παίξτον τώρα με τη θεία κανενός και πέσε για ύπνο.
-
Εμπεδοκλής
Μπράβο. Ζώσου με εκρηκτικά και τράβα στη ρωσική πρεσβεία. Σε περιμένουν 40 Ουκρανές παρθένες και άφθονο καλαμπόκι και ηλιέλαιο.Fipps έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 20:02 Θα είμαστε με τους Ουκρανούς μέχρι να ψ@φήσει ο κάθε Ρώσος εισβολέας, ο κάθε Ρωσόφιλος προδότης και ο κάθε ρωσοψέκ μ@λ@κας!
Εκεί να σε δω.
Πάντως οι Ουκρανοί φίλοι σου φαίνεται πως έχουν εντυπωσιαστεί από τις μερίδες του ρωσικού στρατού, όπως φαίνεται απ' την αντίδρασή τους. Στην αρχή κοροϊδεύουν, και μετά όταν τ' ανοίγουν εντυπωσιάζονται:Fipps έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 16:07Σε λίγο θα τους πληρώνει με τζάμπα ρέγγες, κανένα κριάρι, καμία κατσίκα...όπως κάνει με τις οικογένειες όσων πεθαίνουν στην Ουκρανία.hjshiaqwws έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 15:55Μπουχου μπουχου μου βρίζουν τον δικτάτορα χωρίς να βρίζουν και τους άλλους δικτάτορες μπουχου μπουχουΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 15:41 Θύμισε μου γιατί ο Ζελένσκι δεν είναι δικτάτορας; Α, διότι εξελέγη με 73%. Ο Πούτιν δεν εξελέγη με εκλογές και είναι δικτάτορας. Διαδώσται...
Σας βλέπω πιο ενεργούς πάντως αυτή τη βδομάδα. Τι έγινε, έπεσε παραδάκι;;
![]()
https://twitter.com/narrative_hole/stat ... 2406550528
-
Εμπεδοκλής
Ρε άντε στην τρύπα σου στόκερ του κερατά...sharp έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 20:03Δεν θυμάμαι να σε έβρισα ποτέ. Εκτός από χυδαιότητες και ανοησίες ξέρεις τίποτε καλύτερο να κάνεις; Αν όχι, καλύτερα μην ξαναγράψεις δω μέσα.
Χώρια και όσοι έχουν καταφέρει να φύγουν απ' την Ουκρανία, γιατί δε θέλουν να πεθάνουν για έναν κοκαϊνομανή και ένα τσούρμο διεστραμμένους νεοναζί αλήτες.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 16:32Πρεπει να εχουν κανει καμια 10ρια επιστρατευσεις ηδη, αλλα η μαζα των στρατευμενων ηδη πολεμα στο πεδιο της μαχης. Αντε να βρεις μερικες δεκαδες χιλιαδες 18ρηδων, φοιτητων η ατομων που για καποιο λογο δεν ειχαν επιστρατευτει ηδη. Αλλα τωρα μιλαμε για αγριο στύψιμο του λεμονιουksmyrn έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 16:26
Aπ' τον Ιούλιο λέγανε οτι θα στείλουν συνολικά 1 εκατομύριο κατά των Ρώσων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις