Allah έγραψε: 27 Ιουν 2023, 21:11
Πίσω στο θέμα: Μεταξύ εαρινής και φθινοπωρινής ισημερίας, αγκουα ντι τζιο (αρμάνι)
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε ενα μόνιμο για το άλλο μισό του χρόνου.
Ποιό έχεις; Εγώ έχω το Profumo αλλά θέλω να το αλλάξω. Νομίζω ότι είμαι στα όρια της ψύχωσης με τα αρώματα από το πουθενά. Ξαφνικά όλο το yt feed μου έχει γεμίσει με δανδήδες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Allah έγραψε: 27 Ιουν 2023, 21:11
Πίσω στο θέμα: Μεταξύ εαρινής και φθινοπωρινής ισημερίας, αγκουα ντι τζιο (αρμάνι)
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε ενα μόνιμο για το άλλο μισό του χρόνου.
Ποιό έχεις; Εγώ έχω το Profumo αλλά θέλω να το αλλάξω. Νομίζω ότι είμαι στα όρια της ψύχωσης με τα αρώματα από το πουθενά. Ξαφνικά όλο το yt feed μου έχει γεμίσει με δανδήδες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στο μεταξύ τα πουλάω όλα αυτά που λέτε σε απομιμήσεις. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά ανάμεσα στα αυθεντικά και στα μούφα. Αξίζει η χρηματική διαφορά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2023, 22:43
Στο μεταξύ τα πουλάω όλα αυτά που λέτε σε απομιμήσεις. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά ανάμεσα στα αυθεντικά και στα μούφα. Αξίζει η χρηματική διαφορά;
Ως ειδικος πλεον, θα σου πω πως τις περισσοτερες φορες αξιζει. Ειτε ως προς το ιδιο το αρωμα (οταν δεν πετυχαινει η προσεγγιση, ειτε ως προς την διαρκεια.
Το αν αξιζει να δωσεις 250 ευρω για το Κριντ το Αβεντους ειναι αλλη κουβεντα, αλλα την διαφορα φθηνου και ακριβου αρωματος την καταλαβαινεις σιγουρα στα υλικα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.