!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:02
Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:58
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:55

Μόνο εγώ σε νιώθω Naida μου.. :) :hebit:
:g030:
Και να φανταστείς τσιγάρο κάνω μια δυο φορές την εβδομάδα κι αν. Αλλά σήμερα ένιωσα ότι ήθελα ένα. Έτσι αυθόρμητα μου βγήκε και του το είπα.
Μα δεν είναι το τσιγάρο, αυτό καθαυτό. Είναι η φάση, το μοίρασμα. Το φιλικό, το "συνωμοτικό".
Έτσι ακριβώς. Ήταν και το τσιγάρο απόλαυση αν και με ψιλοζάλισε στην αρχή.
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:03
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:55 Μόνο εγώ σε νιώθω Naida μου.. :) :hebit:
Και να φανταστείς τσιγάρο κάνω μια δυο φορές την εβδομάδα κι αν. Αλλά σήμερα ένιωσα ότι ήθελα ένα. Έτσι αυθόρμητα μου βγήκε και του το είπα.
Ετσι αρχιζουν ολοι και πανε στο ενα πακετο την ημερα
Καλέ το έχω κόψει εδώ και κάτι χρόνια. Που και που κάνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Δεν ειναι πολυ σεξυ να βουτας κουλουρακια στο γαλα και να τα μοιραζεσαι με μια γυναικα; Τι τσιγαρα και μαλακιες;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:07 Δεν ειναι πολυ σεξυ να βουτας κουλουρακια στο γαλα και να τα μοιραζεσαι με μια γυναικα; Τι τσιγαρα και μαλακιες;

Σέξι είναι όταν μυρίζει αλκοόλ και τσιγάρο και τον φιλάς :hebit:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:04
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:02

Μα δεν είναι το τσιγάρο, αυτό καθαυτό. Είναι η φάση, το μοίρασμα. Το φιλικό, το "συνωμοτικό".
Μοιραστειτε ενα κουλουρι.
Να με συμπαθάς, μα με κουλούρι μου φαίνεται λίγο..αλλιώς (σκηνικό νηπιαγωγείου, για παράδειγμα).
Ενώ τα συννεφάκια του καπνού, δίνουν την εντύπωση οτι περιβάλλουν τα πράγματα με μια μαγική αχλύ...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ορέστης 35

Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:13
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:07 Δεν ειναι πολυ σεξυ να βουτας κουλουρακια στο γαλα και να τα μοιραζεσαι με μια γυναικα; Τι τσιγαρα και μαλακιες;

Σέξι είναι όταν μυρίζει αλκοόλ και τσιγάρο και τον φιλάς :hebit:
Μπλιαχ, αλκοολες και βρωμοτσιγαρα.
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:28
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:04
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:02 Μα δεν είναι το τσιγάρο, αυτό καθαυτό. Είναι η φάση, το μοίρασμα. Το φιλικό, το "συνωμοτικό".
Μοιραστειτε ενα κουλουρι.
Να με συμπαθάς, μα με κουλούρι μου φαίνεται λίγο..αλλιώς (σκηνικό νηπιαγωγείου, για παράδειγμα).
Ενώ τα συννεφάκια του καπνού, δίνουν την εντύπωση οτι περιβάλλουν τα πράγματα με μια μαγική αχλύ...
Ο τσιγαροκαπνος κανει την ατμοσφαιρα μουντη σαν καφενε γεροντων. Πολυ ρομαντικο. Φτυνεις και κανα φλεμα αναμεσα στα φιλια.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Επικίνδυνη κουβέντα πιάσαμε..Ας ανοίξουμε τα παράθυρα να φύγει η τσιγαρίλα.
Όχι τιποτ'άλλο, αλλά φοβάμαι μην αιφνιδιαστικά μπουκάρει κανας Μένιος και μας αρχίσει τις "σφαλιάρες". :lol:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ορέστης 35

Εσεις οι γυναικες επειδη εχετε προτυπα μεγαλυτερους αντρες, τραγουδιστες κλπ γινεστε πιο παλιομοδιτισσες. Παει η εποχη που το τσιγαρο ηταν ρομαντικο, εκσυγχρονιστειτε, πιειτε πρασινους φυσικους χυμους με σπορακια chia.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Ο τσιγαροκαπνος κανει την ατμοσφαιρα μουντη σαν καφενε γεροντων. Πολυ ρομαντικο. Φτυνεις και κανα φλεμα αναμεσα στα φιλια.
Δεν αμφισβητώ τη βλαβερότητα του καπνού Ορέστη μου. Από κει κι έπειτα όμως, καθένας βλέπει οτι θέλει να δει. :102:
Όπως η μελισσούλα κι εγώ, που βλέπει μόνο λουλούδια κι αφήνει τα υπόλοιπα για άλλου είδους έντομα.
Ή σε μια τραβηγμένη, αλλά πιο ρεαλιστική εκδοχή (που νομίζω θα σου αρέσει), όπως η πεταλούδα τη νύχτα. Που έλκεται από το φως πριν αυτό την καταστρέψει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:38 Εσεις οι γυναικες επειδη εχετε προτυπα μεγαλυτερους αντρες, τραγουδιστες κλπ γινεστε πιο παλιομοδιτισσες. Παει η εποχη που το τσιγαρο ηταν ρομαντικο, εκσυγχρονιστειτε, πιειτε πρασινους φυσικους χυμους με σπορακια chia.
Πρότυπα είχα μόνο στα 14-16, αφορούσαν μόνο γυναίκες και σίγουρα όχι για τις επιβλαβείς τους συνήθειες.
Πρότυπο είναι κάτι που ταυτίζεσαι, θέλεις να του μοιάσεις κατά ένα τρόπο. Προσωπικά δεν φιλοδοξώ να μοιάσω σε κανέναν άντρα.
Τα αρσενικά υπάρχουν για να τα ερωτευόμαστε. :D
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ορέστης 35

aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:42
Δεν αμφισβητώ τη βλαβερότητα του καπνού Ορέστη μου. Από κει κι έπειτα όμως, καθένας βλέπει οτι θέλει να δει. :102:
Όπως η μελισσούλα κι εγώ, που βλέπει μόνο λουλούδια κι αφήνει τα υπόλοιπα για άλλου είδους έντομα.
Ή σε μια τραβηγμένη, αλλά πιο ρεαλιστική εκδοχή (που νομίζω θα σου αρέσει), όπως η πεταλούδα τη νύχτα. Που έλκεται από το φως πριν αυτό την καταστρέψει.
Επειδη ημουν κι εγω καπνιστης, θυμαμαι να ανοιγω να αεριστει το δωματιο. Μηπως λογοτεχνιζεις για να δικαιολογησεις μια βλαβερη συνηθεια;
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:50
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:38 Εσεις οι γυναικες επειδη εχετε προτυπα μεγαλυτερους αντρες, τραγουδιστες κλπ γινεστε πιο παλιομοδιτισσες. Παει η εποχη που το τσιγαρο ηταν ρομαντικο, εκσυγχρονιστειτε, πιειτε πρασινους φυσικους χυμους με σπορακια chia.
Πρότυπα είχα μόνο στα 14-16, αφορούσαν μόνο γυναίκες και σίγουρα όχι για τις επιβλαβείς τους συνήθειες.
Πρότυπο είναι κάτι που ταυτίζεσαι, θέλεις να του μοιάσεις κατά ένα τρόπο. Προσωπικά δεν φιλοδοξώ να μοιάσω σε κανέναν άντρα.
Τα αρσενικά υπάρχουν για να τα ερωτευόμαστε. :D
Η θεωρια μου ειναι οτι τα ερωτικα προτυπα επηρεαζουν και οτι γινομαστε λιγο σαν εκεινους που ερωτευομαστε.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Επειδη ημουν κι εγω καπνιστης, θυμαμαι να ανοιγω να αεριστει το δωματιο. Μηπως λογοτεχνιζεις για να δικαιολογησεις μια βλαβερη συνηθεια;
Ούτε να απολογηθώ, ούτε να δικαιολογήσω μια (όπως και να'χει), αδικαιολόγητη έξη λογοτεχνίζοντας (όπως σκωπτικά το λες)
Απλώς μια παρομοίωση χρησιμοποίησα για να σου εξηγήσω. Άλλωστε συνηθίζω τις παρομοιώσεις και στην καθημερινότητά μου, στον προφορικό μου λόγο.
Η θεωρια μου ειναι οτι τα ερωτικα προτυπα επηρεαζουν και οτι γινομαστε λιγο σαν εκεινους που ερωτευομαστε.
Δεν το πολυπιστεύω. Αν εννοείς τον πραγματικό έρωτα όπως τον βιώνουν οι ενήλικοι, εκείνος έχει ορισμένη χρονική διάρκεια που δεν προλαβαίνουν να λειτουργήσουν οι επρροές. Με αυτούς που αγαπούμε και δημιουργούμε δεσμούς και σχέσεις ναι.
Κι όχι μόνο από θαυμασμό αλλά, από ένα σημείο και μετά, κι από συνήθεια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ορέστης 35

aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 02:46
Ούτε να απολογηθώ, ούτε να δικαιολογήσω μια (όπως και να'χει), αδικαιολόγητη έξη λογοτεχνίζοντας (όπως σκωπτικά το λες)
Απλώς μια παρομοίωση χρησιμοποίησα για να σου εξηγήσω. Άλλωστε συνηθίζω τις παρομοιώσεις και στην καθημερινότητά μου, στον προφορικό μου λόγο.
Δεν το πολυπιστεύω. Αν εννοείς τον πραγματικό έρωτα όπως τον βιώνουν οι ενήλικοι, εκείνος έχει ορισμένη χρονική διάρκεια που δεν προλαβαίνουν να λειτουργήσουν οι επρροές. Με αυτούς που αγαπούμε και δημιουργούμε δεσμούς και σχέσεις ναι.
Δεν το λεω σκωπτικα. Ειναι ωραια λεξη. Στο δευτερο απλα διαφωνω. Δηλαδη ποσο κραταει ο ερωτας;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αχ οι μεγαλύτεροι άνδρες, και για να το θέσω πιο σωστά οι έμπειροι από την ζωή άνδρες ,που συνήθως είναι μεγαλύτεροι μας, έχουν τόσα πολλα να πουν και :hebit:
Σχετικά με τους σπορους τσια, δεν είναι κάτι που το επιλέγεις τι να σε ελκύει. Δημιουργείται αντανακλαστικά. Εμένα με ελκύουν άλλα, εσένα αλλά, την αλικατ αλλά δεν είναι θέμα εκσυγχρονισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 02 Νοέμ 2019, 09:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 03:00
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 02:46
Δεν το λεω σκωπτικα. Ειναι ωραια λεξη. Στο δευτερο απλα διαφωνω. Δηλαδη ποσο κραταει ο ερωτας;
Δεν ξέρω να σου πω πόσο.. 1-το πολύ 2- χρόνια, λένε. Νομίζω εξαρτάται από τις ...παραμέτρους.
Σε μένα λ.χ. κάποτε έτυχε να διαρκέσει το λιγότερο- μόλις μια βραδιά(!) Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Κονομησα παλιο κρασοβαρελο - ιδανικο ξυλο βελανιδια ποτισμενη - για ψησιματα .
Η Συντροφος πεταξε ιδεα να το κοψω στη μεση για να το κανει αρτιστικ γλαστρες για τον κηπο - και την ξεχασε αμεσως :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”