Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:01Λοιπόν, κλαίω τα λεφτά μου με το Coach For Men airman68 θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μια φθηνή (μεταφορικά) έκδοση του Bellini που βρίσκεις στα Λιντλ με 6 ευρώ, με το ίδιο ακριβώς projection και το ίδιο "βαρος". Αθλιο, αθλιο, άθλιο.
Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το Nautica Voyage , ειλικρινά ανοίγοντας το, βλέποντας την συσκευασία και το πλαστικό καπάκι είχα ήδη ετοιμαστεί να το χρησιμοποιήσω ως αποσμητικό τουαλέτας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Είναι ανάλαφρο, καλοκαιρινό , δεν μυρίζει 25 ευρώ και μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα μιας η τιμή αφορά τα 100 ml. Ότι πρέπει για την δουλειά. Την άλλη την πίπα δεν μπορώ να την μυρίσω ούτε στο μπάνιο, την ανταλλάσω με το Sauvage (για όποιον ενδιαφέρεται.)
Έχει συμβεί σε όλους μας.
Τις περισσότερες φορές, το οικονομικό άρωμα σημαίνει πεταμένα λεφτά, δυστυχώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2023, 14:15
Αν μιλάμε για αποσμητικά, γιατί δεν χρησιμοποιείτε κάτι σαν το ντεο του cool water που έχει και άρωμα αλλά είναι και χωρίς αλουμίνιο;
Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:01Λοιπόν, κλαίω τα λεφτά μου με το Coach For Men airman68 θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μια φθηνή (μεταφορικά) έκδοση του Bellini που βρίσκεις στα Λιντλ με 6 ευρώ, με το ίδιο ακριβώς projection και το ίδιο "βαρος". Αθλιο, αθλιο, άθλιο.
Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το Nautica Voyage , ειλικρινά ανοίγοντας το, βλέποντας την συσκευασία και το πλαστικό καπάκι είχα ήδη ετοιμαστεί να το χρησιμοποιήσω ως αποσμητικό τουαλέτας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Είναι ανάλαφρο, καλοκαιρινό , δεν μυρίζει 25 ευρώ και μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα μιας η τιμή αφορά τα 100 ml. Ότι πρέπει για την δουλειά. Την άλλη την πίπα δεν μπορώ να την μυρίσω ούτε στο μπάνιο, την ανταλλάσω με το Sauvage (για όποιον ενδιαφέρεται.)
Ok, τώρα που έκατσε για κανα δίωρο πάνω στο δέρμα μπορώ να πω πως μυρίζει έως και ωραία, τουλάχιστον δεν θέλω να κάνω εμετό. Το Voyage από την άλλη αν και ωραιότερο έσβησε τελείως.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:01
Λοιπόν, κλαίω τα λεφτά μου με το Coach For Men airman68 θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μια φθηνή (μεταφορικά) έκδοση του Bellini που βρίσκεις στα Λιντλ με 6 ευρώ, με το ίδιο ακριβώς projection και το ίδιο "βαρος". Αθλιο, αθλιο, άθλιο.
Έλεος με αυτό το Sauvage ρε τύποι.
Μέχρι και στην λαϊκή πια μυρίζει Sauvage. Το ξεχειλώσατε πια.
Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:01
Λοιπόν, κλαίω τα λεφτά μου με το Coach For Men airman68 θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μια φθηνή (μεταφορικά) έκδοση του Bellini που βρίσκεις στα Λιντλ με 6 ευρώ, με το ίδιο ακριβώς projection και το ίδιο "βαρος". Αθλιο, αθλιο, άθλιο.
Έλεος με αυτό το Sauvage ρε τύποι.
Μέχρι και στην λαϊκή πια μυρίζει Sauvage. Το ξεχειλώσατε πια.
Δεν το έχω παικταρά μου, έχω ένα Αρμάνι Aγ(κ)ουα ντε Τζιο Προφούμο για τις εξόδους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Gherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2023, 14:15
Αν μιλάμε για αποσμητικά, γιατί δεν χρησιμοποιείτε κάτι σαν το ντεο του cool water που έχει και άρωμα αλλά είναι και χωρίς αλουμίνιο;
Δεν σου λέω να πάρεις το cool water. Σου λέω να πάρεις αποσμητικό που να έχει άρωμα. Υπάρχουν πολλά και κάποια είναι οικονομικά σε σχέση με τα Chanel και τα Hermes πχ.
Ok, τώρα που έκατσε για κανα δίωρο πάνω στο δέρμα μπορώ να πω πως μυρίζει έως και ωραία, τουλάχιστον δεν θέλω να κάνω εμετό. Το Voyage από την άλλη αν και ωραιότερο έσβησε τελείως.
Εγώ πάντως δοκίμασα ξανά σήμερα τα Orchidee vanille, orchid leather και precious oud από van cleef and arpels και μου αρέσουν όλα με το orchid leather να ξεχωρίζει λίγο παραπάνω.
Isildur έγραψε: 27 Ιουν 2023, 20:04Ελπίζω να κατάλαβε η Γκερ ότι είναι φωτοσοπιά το από πάνω και να μην έχει πάρει τους δρόμους να το βρει...
Τομλκ! Ευτυχώς δεν πίνω καφέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.