!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:37 Καλέ μου σταβ, μπορείς να δεις το όλο θέμα ως μια "αστική διαφορά" μεταξύ ακροδεξιάς και ρομά διαλεκτικής.
Βασικά είναι η διαλεκτική του ρατσισμού που επιτίθεται στη διαλεκτική της δημοκρατίας.

Προσωπικά, ουδέποτε πήρα το μέρος του ενός ή του άλλου. Καθένας όφειλε κι οφείλει να δικαστεί για τα εγκλήματα που διέπραξε.
Το πρόβλημα είναι ότι ο πρώτος δεν μπορεί να δικαστεί επειδή ο δεύτερος φρόντισε να μη ζει φυτεύοντας μία σφαίρα στο κεφάλι του.

Επομένως, δεν έχουμε κάποιον να δικάσουμε στην πρώτη περίπτωση. Δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο να ελεγχθεί για τις πράξεις του.
Απομένει ο δεύτερος ο οποίος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία του πρώτου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:30
Θα έλεγα ότι οι μεταγραφές της σεζόν είναι σχετικά επιτυχημένες.
Εγώ είμαι γνωστός ακροδεξιός στο φορουμ, βασικά τι ακροδεξιός, ναζι κανονικός. Στη χρυσή αυγή πρώτη γραμμή ήμουν με τον Golden Age :102:
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:30 Κοίταξε hector.
Ξέρω καλά ποιοι είστε με συγκεκριμένες απόψεις, συνήθως ακροδεξιές και τρολάρετε όλα τα νήματα.

Αυτό που μου προκαλεί έκπληξη είναι η συμμετοχή του Χελετζένς και του Εκπληκτικού στο πορτέτο αυτό. Και μάλιστα ο πρώτος υιοθετεί πλήρως την ακροδεξιά διαλεκτική. Δεν πέρασε σχεδόν ποστ που να μην επιτίθεται επί προσωπικού και να μη βρίζει.

Ωπ, μας πήρε είδηση, παιδιά! Μαζευτείτε. Κλείστε το.

ΥΓ μετεγγραφή
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Hector Buas έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:39
stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:30 ...
Εγώ πάλι θα έλεγα πως το διαζύγιο σου με την κοινή λογική είναι οριστικό και αμετάκλητο...
Ποιος είναι δηλαδή ο εκφραστής της "κοινής λογικής" στο νήμα;
Εσύ, ο Χελετζένς, ο Γαλής, ο Λόρντ, ο Λίνο ;;; :lol:

Οι απόψεις σου σε όλα τα νήματα εκφράζουν μία ισχνή μειοψηφία της κοινωνίας. Περίπου σαν τα ποσοστά των νεοναζιστικών κομμάτων στην Ελλάδα.
Μην αναφέρεσαι επομένως σε "κοινή λογική" εκτός αν απευθύνεσαι σε "εγέρθητους" και μόνο στα πλαίσια της δικής τους οργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:37 Καλέ μου σταβ, μπορείς να δεις το όλο θέμα ως μια "αστική διαφορά" μεταξύ ακροδεξιάς και ρομά διαλεκτικής.
Βασικά είναι η διαλεκτική του ρατσισμού που επιτίθεται στη διαλεκτική της δημοκρατίας.

Προσωπικά, ουδέποτε πήρα το μέρος του ενός ή του άλλου. Καθένας όφειλε κι οφείλει να δικαστεί για τα εγκλήματα που διέπραξε.
Το πρόβλημα είναι ότι ο πρώτος δεν μπορεί να δικαστεί επειδή ο δεύτερος φρόντισε να μη ζει φυτεύοντας μία σφαίρα στο κεφάλι του.

Επομένως, δεν έχουμε κάποιον να δικάσουμε στην πρώτη περίπτωση. Δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο να ελεγχθεί για τις πράξεις του.
Απομένει ο δεύτερος ο οποίος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία του πρώτου.
Να υποθέσω ότι φοράς περουκίνι και γουνάκια όταν τα γράφεις αυτά;

Γιατί ένοιωσα κάτι σαν δέος και παραλίγο να σηκωθώ όρθια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:47
Εγώ είμαι γνωστός ακροδεξιός στο φορουμ, βασικά τι ακροδεξιός, ναζι κανονικός. Στη χρυσή αυγή πρώτη γραμμή ήμουν με τον Golden Age :102:
Δεν είσαι Εκπληκτικέ.
Γι' αυτό και εκπλήσσομαι από τη μετοχή σου στο νήμα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:53 ο Γαλής
Εικόνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:52
Ξέρω καλά ποιοι είστε με συγκεκριμένες απόψεις, συνήθως ακροδεξιές και τρολάρετε όλα τα νήματα.

Αυτό που μου προκαλεί έκπληξη είναι η συμμετοχή του Χελετζένς και του Εκπληκτικού στο πορτέτο αυτό. Και μάλιστα ο πρώτος υιοθετεί πλήρως την ακροδεξιά διαλεκτική. Δεν πέρασε σχεδόν ποστ που να μην επιτίθεται επί προσωπικού και να μη βρίζει.

ΥΓ μετεγγραφή
Μεταγραφή:
2α1. εγγραφή προσώπου σε άλλη ομάδα, σύλλογο κτλ., μετά την αποχώρησή του από αυτά στα οποία βρισκόταν έως τώρα: ~ ποδοσφαιριστή από μια ομάδα σε άλλη. Περίοδος των μεταγραφών. || (επέκτ.): Ο Aσάνοβιτς, μια από τις πιο καλές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. α2. μετεγγραφή: ~ φοιτητή από μια σχολή σε άλλη. Aίτηση για ~.

:wink

Ούτε αυτό το ήξερες;
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:47
Είναι γνωστή τακτική του συγκεκριμένου ατόμου. Προσπαθεί να κολλήσει τη ρετσινιά του ακροδεξιου/ρατσιστή σε αυτούς που έχουν κάποια αντίθετη άποψη ώστε να μειώσει την βαρύτητα αυτής αντίθετης άποψης.

Π.χ. viewtopic.php?f=97&t=28295&start=450#p1735542

Δηλαδή ακόμα και το μοτίβο με το οποίο πετάει τη λάσπη είναι ίδιο δύο χρόνια μετά: "από σένα δεν το περίμενα να είσαι Χ/συμπεριφερεσαι σαν Χ". Με χ ρετσινιά.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:53
Hector Buas έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:39
stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:30 ...
Εγώ πάλι θα έλεγα πως το διαζύγιο σου με την κοινή λογική είναι οριστικό και αμετάκλητο...
Ποιος είναι δηλαδή ο εκφραστής της "κοινής λογικής" στο νήμα;
Εσύ, ο Χελετζένς, ο Γαλής, ο Λόρντ, ο Λίνο ;;;
:lol:

Οι απόψεις σου σε όλα τα νήματα εκφράζουν μία ισχνή μειοψηφία της κοινωνίας.....
ΕΓΩ !
Και οι αποψεις μου αντιπροσωπευουν το75% της κοινωνιας οταν δεν καπελονωνται απο το καθωσπρεπικο μανιπουλαρισμα των ψωφομηντια.

Η απελευθερωση του λαου ειναι κοντα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εγώ γουστάρω stavmanr.
Ψηφιακή παράνοια.
Αν ζούσε στο ματριξ ο agent smith θα είχε αυτοκτονήσει αν τον απορροφούσε.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:59
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:52

ΥΓ μετεγγραφή
Μεταγραφή:
2α1. εγγραφή προσώπου σε άλλη ομάδα, σύλλογο κτλ., μετά την αποχώρησή του από αυτά στα οποία βρισκόταν έως τώρα: ~ ποδοσφαιριστή από μια ομάδα σε άλλη. Περίοδος των μεταγραφών. || (επέκτ.): Ο Aσάνοβιτς, μια από τις πιο καλές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. α2. μετεγγραφή: ~ φοιτητή από μια σχολή σε άλλη. Aίτηση για ~.

:wink

Ούτε αυτό το ήξερες;
Αυτό είναι παραφθορά της «μετεγγραφής» από αγράμματους αθλητικογράφους. Είναι απλά λάθος.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nyxtovios έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:02 Εγώ γουστάρω stavmanr.
Ψηφιακή παράνοια.
Αν ζούσε στο ματριξ ο agent smith θα είχε αυτοκτονήσει αν τον απορροφούσε.
:lol: :003:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:09
EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:51 Αληθεια αυτός ο ανήλικος γονείς δεν είχε; Γιατί τον άφηναν να οδηγεί πιωμένος, να δημιουργει αστικες διαφορες και γενικα να φερεται τοσο αντικοινωνικα; Δεν είναι παραμεληση ανηλικου; :smt017
Δηλαδή, έχεις ένα φόνο μπροστά στα μάτια σου, με σφαίρα στο κεφάλι, και το ηθικό πρόβλημά σου είναι αν ο γονιός του θύματος είχε παραμελήσει ή όχι το νεκρό πλέον παιδί του;
έχεις ένα κωλόπαιδο που κλέβει και οδηγά πιωμένο χωρίς δίπλωμα και όταν πάει να το σταματήσει η αστυνομία επιχειρεί να τους πατήσει. Για ποιο φόνο μιλάς ρε καμμένε? ένα σκουπίδι λιγότερο και αυτό από επιλογή του. όσο για τους γονείς.... το ηθικό πρόβλημα είναι ότι ένας επαγγελματίας εγκληματίας (γύφτος με 3 σελίδες ποινικό μητρώο) αφηνέται να μεγαλώσει παιδιά που εκτός απροόπτου θα τα κάνει σαν τα μούτρα του.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:12 Και; Κυνηγάς έναν άνθρωπο για 30 ευρώ και κλιμακώνεις την καταδίωξη καταλήγοντας σε εκτέλεση με σφαίρα στο κεφάλι;
Είναι αυτή σοβαρή απάντηση;
Όχι, δεν είναι σοβαρή απάντηση γιατί δεν συνέβη τέτοιο πράγμα σ' αυτό το σύμπαν.

Κυνήγησαν έναν παραβάτη για 5 ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ και ο πυροβολισμός έπεσε όχι ως τιμωρία αλλά ως αποτροπή δολοφονίας με όχημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”