!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Στις 14 Φεβρουαρίου στο πρώτο μου post εδώ μέσα είχα γράψει:
"Για το πως δημιουργήθηκε η πυρόσφαιρα (όχι έκρηξη) υπάρχει απάντηση και έχει ήδη δοθεί αλλά με λάθος τρόπο. Τα παράνομα φορτία, οι δεξαμενές, και το λαθρεμπόριο καυσίμων εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Δεν ξέρω αν απαντηθούν όλα στις επόμενες γνωματεύσεις, αλλά ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας θα φανεί όσο και αν κάποιοι μάταια προσπαθούν να αποκρύψουν.
Πολλοί έσπευσαν να με λοιδορήσουν.
Να είστε καλά.
"Για το πως δημιουργήθηκε η πυρόσφαιρα (όχι έκρηξη) υπάρχει απάντηση και έχει ήδη δοθεί αλλά με λάθος τρόπο. Τα παράνομα φορτία, οι δεξαμενές, και το λαθρεμπόριο καυσίμων εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Δεν ξέρω αν απαντηθούν όλα στις επόμενες γνωματεύσεις, αλλά ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας θα φανεί όσο και αν κάποιοι μάταια προσπαθούν να αποκρύψουν.
Να είστε καλά.
Άνθρωπο ψάχνω...
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Ποιά ειναι αυτή η απάντηση που δόθηκε δηλαδή?Darkman έγραψε: 28 Μαρ 2025, 17:16 Στις 14 Φεβρουαρίου στο πρώτο μου post εδώ μέσα είχα γράψει:
Να είστε καλά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δε μπορώ να διαρρεύσω στοιχεία της δικογραφίας. Θα το μάθεις όταν γίνει με το καλό η δίκη. Απαντήσεις υπάρχουν για όλα.
Άνθρωπο ψάχνω...
Απάντηση που έχει δοθεί αλλά με λάθος τρόπο
φτου! πρέπει να ξαναρχίσω το διάβασμα?

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Είμαι σε κλήση,το έριξα μια ματιά μόνο. Καλά, για τα hash δεν έκαναν και κάτι, ενα EnCase τρέξανε και τα έβγαλε αυτόματα αυτά.enaon έγραψε: 28 Μαρ 2025, 16:22 gobzi, ασχετα με τα αλλα που λεει, δες την έκθεση της αστυνομίας μας. Έκαναν hash επαλήθευση με sha-1 και md5, και δεν ντράπηκαν να το γράψουν.![]()
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μονο τον εαυτο κοροιδευει τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 16:54 Δηλαδή ρε παιδί μου, παίζει το πόρισμα να είναι άκυρο λόγω του παραπάνω??
Ή απλώς κοροιδεύεις τις μεθόδους που χρησιμοποιούν?
Τον βλεπω να αλλαζει νικνειμ
εχει και sha-3 και sha-256 το encase, και για τους τύπους δηλαδή, έπρεπε να διαλέξουν ενα άλλο. Αν την διαβάσεις όλη πες πως σου φάνηκε.GoBzi έγραψε: 28 Μαρ 2025, 17:37 Είμαι σε κλήση,το έριξα μια ματιά μόνο. Καλά, για τα hash δεν έκαναν και κάτι, ενα EnCase τρέξανε και τα έβγαλε αυτόματα αυτά.![]()
Spoiler
Security Tip: Stop Using MD5 and SHA-1
Checksums
Generating checksum hashes for externally shared files, so users can verify the file hasn't been modified or corrupted.
Both MD5 and SHA-1 are vulnerable to hash collisions (where two different inputs produce the same hash), which may allow an attacker to replace legitimate files verified by a checksum with malicious files that share the same checksum.
- Otto Weininger
Πίστεψέ το, πάρε το απόφαση και βούλωνε.
Σοβαρά όμως. Πέντε μήνες παριστάνεις (;;;) τον τρελό και βρίζεις το σύμπαν: εμάς, συγγενείς,πραγματογνώμονες (κανονικούς), δικηγόρους κλπ.
Όποιον σου χαλάει τα σεναρια.
Πέντε μήνες που γυρνάς από νημα σε νημα και λες όλο τις ίδιες και τις ίδιες αηδίες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
τί με βάζεις εμένα τώρα στο μπιφ σας?
ακόμα προσπαθώ να καταλάβω κάτι απο τα τεχνικά
θες να μου γ@σεις τον εγκέφαλο και συ τώρα????
δεν εχουμε μπιφ, τους αγαπάω και τους δύο, απλα ειναι πιστοποιημένοι ψευτες και δεν τους μιλάω.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
το βλέπω, γλώσσα δεν βάζεις μέσα κι εσύenaon έγραψε: 28 Μαρ 2025, 17:49 δεν εχουμε μπιφ, τους αγαπάω και τους δύο, απλα ειναι πιστοποιημένοι ψευτες και δεν τους μιλάω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εκανες all in κατα των ελαιων σιλικονης και εχασες οτι ειχες και δεν ειχεςenaon έγραψε: 28 Μαρ 2025, 17:49 δεν εχουμε μπιφ, τους αγαπάω και τους δύο, απλα ειναι πιστοποιημένοι ψευτες και δεν τους μιλάω.
Λυπαμαι
φωτοσοπάκια, αλλαξε χρήστη ειπα, αυτον τον εκαψες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις