!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 09:11Ούτε ότι είναι γλώσσα του 2500 π.Χ. Αν δεν την ταυτοποιήσεις έχεις πρόβλημα.
Σιγά το πρόβλημα. Το πιο ξεκάθαρο σύμβολο από τα 3, δηλαδή το μεσαίο για το 20 προδίδει τη γλώσσα αυτών που έφτιαξαν το δωμάτιο.
Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 09:11Ποιος είπε για Β και σβάστικες ψευτρόνι;;;
Εγώ ως αντιπαράδειγμα. Διότι όταν έχεις ένα σύμβολο που δεν μοιάζει αρχικά με αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως τυποποιημένο και μοναδικό, δεν σημαίνει ότι το σύμβολο αποκλείται να είναι αυτό που σου λένε. Ειδικά όταν προδίδεται από άλλα γειτονικά σύμβολα, για να μην πούμε ολόκληρο τον πολιτισμό που βρίσκεται στην περιοχή των πυραμίδων.
Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 09:11Άρες μάρες κουκουνάρες! Αυτό δεν είναι εκατοντάδα ψεύτη. Σου έδειξα ότι το ζωγράφισες ΑΝΑΠΟΔΑ και επιμένεις στις μαλακίες. Πάμε πάλι:

Εικόνα

Έτσι είναι το 600 αν το ζωγραφίσεις όρθιο. Καμμία σχέση με το σύμβολο.
Μα δεν το ζωγράφισα ούτε όρθιο ούτε ανάποδα. Εσύ έχεις μπερδευτεί από το δεξύ γκρι σκιτσάκι που φέρνεις από το εναλλακτικό βιβλίο του μηχανικού. Αυτός τραβάει υπερβολικά προς τα αριστερά την πάνω γραμμή θεωρώντας και τις εξάρσεις τις πέτρας μέρος του συμβόλου και σου δίνεται η εντύπωση πως εγώ το γράφω ανάποδα. Να πώς είναι το 600 και το 100 σε συγκεκριμένη εκδοχή της ιερατικής.
Εικόνα
Και να πως το έγραψα εγώ πάνω στο ξεθωριασμένο σύμβολο
Εικόνα
Το δικό μου φαίνεται να παλαντζάρει προς τα δεξιά, αλλά αυτό έχει να κάνει με την θέση του σώματος του σχεδιαστή στην πέτρα. Αυτός δεν το έβλεπε να παλαντζάρει.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Jimmy81 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 03:04Σιγά το πρόβλημα.
Ακόμα εδώ είσαι ψευταρά; Δεν χόρτασες ξύλο;
Jimmy81 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 03:04Το πιο ξεκάθαρο σύμβολο από τα 3, δηλαδή το μεσαίο για το 20 προδίδει τη γλώσσα αυτών που έφτιαξαν το δωμάτιο.
Κατ' αρχάς αναφερόμουν στα σύμβολα που βρίσκονται στην είσοδο.

Ως προς τα σύμβολα στο εσωτερικό, το δεύτερο δεν είναι 20, παρά τις πανηλίθιες δικαιολογίες σου. Και τα άλλα είναι τελείως άγνωστα.
Jimmy81 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 03:04Εγώ ως αντιπαράδειγμα παπαριά.
Fixed.
Jimmy81 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 03:04Μα δεν το ζωγράφισα ούτε όρθιο ούτε ανάποδα. Εσύ έχεις μπερδευτεί από το δεξύ γκρι σκιτσάκι που φέρνεις από το εναλλακτικό βιβλίο του μηχανικού.
Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα παλιοψεύτη. Το σκίτσο απλώς αποτυπώνει ξεκάθαρα την μορφή του συμβόλου.
Jimmy81 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 03:04Αυτός τραβάει υπερβολικά προς τα αριστερά την πάνω γραμμή θεωρώντας και τις εξάρσεις τις πέτρας μέρος του συμβόλου
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Jimmy81 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 03:04Και να πως το έγραψα εγώ πάνω στο ξεθωριασμένο σύμβολο
Δηλαδή ΑΝΑΠΟΔΑ όπως βαρέθηκα να γράφω. Το κανονικό είναι έτσι:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Ναι είμαι ακόμα εδώ, δεν πήγα διακοπές ακόμα. Απλά δουλεύω πολλές ώρες, περισσότερες από ότι πολλοί εδώ μέσα και δεν προλαβαίνω τη ροή του forum κάθε μέρα. Είδες εμείς οι αριστεροί τι δουλευταράδες που είμαστε; Κι εσύ μας βρίζεις στην υπογραφή σου. :a040:

Περί του θέματος, απλά επαναλαμβάνεις τις ίδιες αφελείς και απλοϊκές εξηγήσεις για τις επιγραφές και τα σύμβολα. Πάλι καλά που μάθαμε ότι οποιοσδήποτε ζωγραφίζει πάνω σε ένα μνημείο κερδίζει θέση στην αιωνιότητα ως κατασκευαστής του μνημείου. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Jimmy81 έγραψε: 14 Ιουν 2024, 01:46Είδες εμείς οι αριστεροί τι δουλευταράδες που είμαστε; Κι εσύ μας βρίζεις στην υπογραφή σου.
Δεν βρίζω κανέναν ψεύτη.
Jimmy81 έγραψε: 14 Ιουν 2024, 01:46Περί του θέματος, απλά επαναλαμβάνεις τις ίδιες αφελείς και απλοϊκές εξηγήσεις για τις επιγραφές και τα σύμβολα.
Το μόνο που επεσήμανα είναι ότι τα σύμβολα είναι άγνωστα. Ο μόνος που επαναλαμβάνει ηλίθιες "εξηγήσεις" είσαι εσύ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι”