Σιγά το πρόβλημα. Το πιο ξεκάθαρο σύμβολο από τα 3, δηλαδή το μεσαίο για το 20 προδίδει τη γλώσσα αυτών που έφτιαξαν το δωμάτιο.Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 09:11Ούτε ότι είναι γλώσσα του 2500 π.Χ. Αν δεν την ταυτοποιήσεις έχεις πρόβλημα.
Εγώ ως αντιπαράδειγμα. Διότι όταν έχεις ένα σύμβολο που δεν μοιάζει αρχικά με αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως τυποποιημένο και μοναδικό, δεν σημαίνει ότι το σύμβολο αποκλείται να είναι αυτό που σου λένε. Ειδικά όταν προδίδεται από άλλα γειτονικά σύμβολα, για να μην πούμε ολόκληρο τον πολιτισμό που βρίσκεται στην περιοχή των πυραμίδων.
Μα δεν το ζωγράφισα ούτε όρθιο ούτε ανάποδα. Εσύ έχεις μπερδευτεί από το δεξύ γκρι σκιτσάκι που φέρνεις από το εναλλακτικό βιβλίο του μηχανικού. Αυτός τραβάει υπερβολικά προς τα αριστερά την πάνω γραμμή θεωρώντας και τις εξάρσεις τις πέτρας μέρος του συμβόλου και σου δίνεται η εντύπωση πως εγώ το γράφω ανάποδα. Να πώς είναι το 600 και το 100 σε συγκεκριμένη εκδοχή της ιερατικής.Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 09:11Άρες μάρες κουκουνάρες! Αυτό δεν είναι εκατοντάδα ψεύτη. Σου έδειξα ότι το ζωγράφισες ΑΝΑΠΟΔΑ και επιμένεις στις μαλακίες. Πάμε πάλι:
Έτσι είναι το 600 αν το ζωγραφίσεις όρθιο. Καμμία σχέση με το σύμβολο.

Και να πως το έγραψα εγώ πάνω στο ξεθωριασμένο σύμβολο

Το δικό μου φαίνεται να παλαντζάρει προς τα δεξιά, αλλά αυτό έχει να κάνει με την θέση του σώματος του σχεδιαστή στην πέτρα. Αυτός δεν το έβλεπε να παλαντζάρει.