εσυ δηλαδη.
αλλα οχι μονο, καθαρμα ειναι και αυτος που ευχεται να πεθανει κοσμος. απλως απο μισος και κακια, γιατι ακομη και αν πεθανει κοσμος, παλι δεν θα ασχοληθει κανεις με τη μαλακοπατεντα σου.
εσυ δηλαδη.
Καὶ σὺ ἄλλος ἕνας ποὺ εὐχήθηκε τὸ κακό μας.
ο χριστος δεν υπαρχει.
Λάθος. Καλύτερα να σκοτώσει ο σεισμός αυτούς που φταίνε. Τα αθώα θύματα γιατί να πληρώσουν τις μαλακίες άλλων?Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:01εσυ δηλαδη.
αλλα οχι μονο, καθαρμα ειναι και αυτος που ευχεται να πεθανει κοσμος. απλως απο μισος και κακια, γιατι ακομη και αν πεθανει κοσμος, παλι δεν θα ασχοληθει κανεις με τη μαλακοπατεντα σου.
Διαφωνεῖς δηλαδὴ ὅτι μόνο ὁ Χριστὸς σώζει;
Εγώ έκανα αυτό για να σας σώσω. https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
Προφανῶς κανένας Πολιτικὸς Μηχανικὸς δὲν μπορεῖ νὰ σὲ ἀντιμετωπίσει.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:10Εγώ έκανα αυτό για να σας σώσω. https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
Και προσπαθώ να πίσω τους ανίδεους που δεν ακούν.
Κανένας από αυτούς τους υπεύθυνους ανίδεους δεν έχει τις γνώσεις να με αντιμετωπίσει.
Και το ξέρουν. Πίστευε σε αυτούς όταν θες.
Σίγουρα χρειάζομαι ψυχολόγο όταν έφαγα 16 χρόνια από την ζωή μου και έδωσα πάνω από 250000 ευρώ από την τσέπη μου για να αποδείξω με εφαρμοσμένη έρευνα και δημοσιεύσεις ότι νίκησα τον σεισμό, και έχω απέναντί μου κάτι σαν το συνέδριο του Σύριζα.Ανίκητος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:22Προφανῶς κανένας Πολιτικὸς Μηχανικὸς δὲν μπορεῖ νὰ σὲ ἀντιμετωπίσει.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:10Εγώ έκανα αυτό για να σας σώσω. https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
Και προσπαθώ να πίσω τους ανίδεους που δεν ακούν.
Κανένας από αυτούς τους υπεύθυνους ανίδεους δεν έχει τις γνώσεις να με αντιμετωπίσει.
Και το ξέρουν. Πίστευε σε αυτούς όταν θες.
Οἱ λεκτικὲς κακοποιήσεις σοῦ στοιχειοθετοὺν μιὰ συμπεριφορὰ ποὺ ἀντιμετωπίζεται ἀπὸ ἄλλους εἰδικούς, στὸν τομέα τῆς Ψυχολογίας.
Ἅμα εἶσαι σίγουρος ὅτι τὸν χρειάζεσαι, πήγαινε καὶ βρές τον. Δὲν πρόκειται νὰ τὸ ὑποκαταστήσεις γράφοντας κακοποιητικὰ λόγια σὲ κάτι χαοτικὸ "σὰν τὸ συνέδριο τοῦ ΣΥΡΙΖΑ".seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:27 Σίγουρα χρειάζομαι ψυχολόγο όταν έφαγα 16 χρόνια από την ζωή μου και έδωσα πάνω από 250000 ευρώ από την τσέπη μου για να αποδείξω με εφαρμοσμένη έρευνα και δημοσιεύσεις ότι νίκησα τον σεισμό, και έχω απέναντί μου κάτι σαν το συνέδριο του Σύριζα.
Δεν θα πάω σε ψυχολόγο αλλά σε συνέδρια του εξωτερικού. Αλλά με την λάσπη που έχω φάει στην Ελλάδα για την αγαθή προσπάθειά μου σιχάθηκα τους Έλληνες αρμόδιους.Ανίκητος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:33Ἅμα εἶσαι σίγουρος ὅτι τὸν χρειάζεσαι, πήγαινε καὶ βρές τον. Δὲν πρόκειται νὰ τὸ ὑποκαταστήσεις γράφοντας κακοποιητικὰ λόγια σὲ κάτι χαοτικὸ "σὰν τὸ συνέδριο τοῦ ΣΥΡΙΖΑ".seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:27 Σίγουρα χρειάζομαι ψυχολόγο όταν έφαγα 16 χρόνια από την ζωή μου και έδωσα πάνω από 250000 ευρώ από την τσέπη μου για να αποδείξω με εφαρμοσμένη έρευνα και δημοσιεύσεις ότι νίκησα τον σεισμό, και έχω απέναντί μου κάτι σαν το συνέδριο του Σύριζα.
Κακῶς, πρέπει νὰ βρεῖς ψυχολόγο, ὄχι συνέδρια. Στὰ συνέδρια νὰ πᾶς, ἀλλὰ ὄχι γιὰ ψυχοθεραπεία.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:43 Δεν θα πάω σε ψυχολόγο αλλά σε συνέδρια του εξωτερικού. Αλλά με την λάσπη που έχω φάει στην Ελλάδα για την αγαθή προσπάθειά μου σιχάθηκα τους Έλληνες αρμόδιους.
Εγώ λέω να βγω στα κανάλια να τους κάνω ρόμπα. Εκεί θα καταλήξουμε.Ανίκητος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:50Κακῶς, πρέπει νὰ βρεῖς ψυχολόγο, ὄχι συνέδρια. Στὰ συνέδρια νὰ πᾶς, ἀλλὰ ὄχι γιὰ ψυχοθεραπεία.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:43 Δεν θα πάω σε ψυχολόγο αλλά σε συνέδρια του εξωτερικού. Αλλά με την λάσπη που έχω φάει στην Ελλάδα για την αγαθή προσπάθειά μου σιχάθηκα τους Έλληνες αρμόδιους.
Ἐκεῖ καὶ ἂν θὰ φᾶς λάσπη, ἀλλὰ θὰ σ' τὴ ζαχαρώνουν νὰ μὴ σιχαθεῖς μὲ τὴ μία. Στὰ κανάλια, ὅ,τι κι ἂν εἶσαι, γίνεσαι θέαμα.
Plz do.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:52Εγώ λέω να βγω στα κανάλια να τους κάνω ρόμπα. Εκεί θα καταλήξουμε.Ανίκητος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:50Κακῶς, πρέπει νὰ βρεῖς ψυχολόγο, ὄχι συνέδρια. Στὰ συνέδρια νὰ πᾶς, ἀλλὰ ὄχι γιὰ ψυχοθεραπεία.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 10:43 Δεν θα πάω σε ψυχολόγο αλλά σε συνέδρια του εξωτερικού. Αλλά με την λάσπη που έχω φάει στην Ελλάδα για την αγαθή προσπάθειά μου σιχάθηκα τους Έλληνες αρμόδιους.
δεν σωζει, επειδη δεν υπαρχει.