!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Νήμα της Σινοφοβίας
- Dwarven Blacksmith
Re: Το Νήμα της Σινοφοβίας
Chad Chinese bot DESTROYS Werstern leftist with facts and logic

- Dwarven Blacksmith
Anglos gonna Anglo.
"Irish Americans at their best when serving others"

"Irish Americans at their best when serving others"

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Μαρ 2021, 12:30 Χτες ο Πρόεδρος Σι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ανακοίνωσε στο Μπαγκλαντές ότι δεν θα υπάρξει από την Κίνα άλλη χρηματοδότηση για σταθμούς παραγωγή ενέργειας από κάρβουνο.
Για πρώτη φορά η περιβαλλοντική πολιτική της Κίνας επεκτείνεται και εκτός των συνόρων της.
- Dwarven Blacksmith
Μια δεκαετία; Ποστάρω κατά καιρούς. Προχωρά με απλησίαστους για μας ρυθμούς τόσο στο κλίμα όσο και στο περιβάλλον.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:15Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Μαρ 2021, 12:30 Χτες ο Πρόεδρος Σι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ανακοίνωσε στο Μπαγκλαντές ότι δεν θα υπάρξει από την Κίνα άλλη χρηματοδότηση για σταθμούς παραγωγή ενέργειας από κάρβουνο.
Για πρώτη φορά η περιβαλλοντική πολιτική της Κίνας επεκτείνεται και εκτός των συνόρων της.Γιατί, πότε είχε περιβαλλοντική πολιτική εντός των συνόρων της;
Σίγουρα ξέρεις ότι είναι η #1 στην παραγωγή και εγκατάσταση ΑΠΕ.
σε απλησιαστους ρυθμους σιγουρα ...
https://ikariologos.gr/i-apopsilosi-ton ... iki-mafia/H αποψίλωση τών δασών τής Σιβηρίας από τήν Κινέζικη μαφία τής ξυλείας
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ξέρω ότι μέχρι πριν ένα χρόνο έκτιζε ένα καρβουνιάρικο εργοστάσιο κάθε μήνα. Ελπίζω ο κοβιντ να ανέκοψε λίγο τους ρυθμούς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:25Μια δεκαετία; Ποστάρω κατά καιρούς. Προχωρά με απλησίαστους για μας ρυθμούς τόσο στο κλίμα όσο και στο περιβάλλον.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:15Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Μαρ 2021, 12:30 Χτες ο Πρόεδρος Σι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ανακοίνωσε στο Μπαγκλαντές ότι δεν θα υπάρξει από την Κίνα άλλη χρηματοδότηση για σταθμούς παραγωγή ενέργειας από κάρβουνο.
Για πρώτη φορά η περιβαλλοντική πολιτική της Κίνας επεκτείνεται και εκτός των συνόρων της.Γιατί, πότε είχε περιβαλλοντική πολιτική εντός των συνόρων της;
Σίγουρα ξέρεις ότι είναι η #1 στην παραγωγή και εγκατάσταση ΑΠΕ.
- Dwarven Blacksmith
Ναι, φόρτωσε στην Κίνα και τις μαλακίες του βενζινά καγκεμπίτη.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:29 σε απλησιαστους ρυθμους σιγουρα ...
https://ikariologos.gr/i-apopsilosi-ton ... iki-mafia/H αποψίλωση τών δασών τής Σιβηρίας από τήν Κινέζικη μαφία τής ξυλείας
Η ερώτηση του sharp αφορούσε το εσωτερικό της Κίνας συγκεκριμένα. Αυτό πάνω στη δική μου παρατήρηση ότι τώρα φαίνεται να άρχισε να την εξάγει και στο εξωτερικό.
Χτίζει ακόμα, αλλά δε χρειάζεται να σε απασχολούν οι λεπτομέρειες. Σημασία έχει ότι μέχρι το 2060 θα έχει μηδενίσει τις εκπομπές της. Και στόχος για την Κίνα δε σημαίνει ευγενής φιλοδοξία, σημαίνει το σύμπαν θα λυγίσει για να συγκλίνει με το στόχο.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:34 Ξέρω ότι μέχρι πριν ένα χρόνο έκτιζε ένα καρβουνιάρικο εργοστάσιο κάθε μήνα. Ελπίζω ο κοβιντ να ανέκοψε λίγο τους ρυθμούς.
καλα ας ξεκινησει απο αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος και θα τους ξαναδουμε για τους στοχους το 2060 ...
- Dwarven Blacksmith
Από δορυφόρο φαίνεται η διαφορά στην δενδροκάλυψη, σου κάνει;nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:40 καλα ας ξεκινησει απο αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος και θα τους ξαναδουμε για τους στοχους το 2060 ...
https://www.nasa.gov/feature/ames/human ... tudy-shows

οχι δεν μου κανει ... να βαλει τους δορυφορους να τσιμπησουνε τους Κινεζους μαφιοζους που καταστρεφουνε τα δαση στη Σιβηρια ... εκτος και αν δεν μπορειDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:46Από δορυφόρο φαίνεται η διαφορά στην δενδροκάλυψη, σου κάνει;nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:40 καλα ας ξεκινησει απο αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος και θα τους ξαναδουμε για τους στοχους το 2060 ...
![]()
- Dwarven Blacksmith
Να τους βάλει ο βενζινάς. Για να είμαστε δίκαιοι και με το βενζινά, κάτι έκανε προς αυτή την κατεύθυνση.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:50οχι δεν μου κανει ... να βαλει τους δορυφορους να τσιμπησουνε τους Κινεζους μαφιοζους που καταστρεφουνε τα δαση στη Σιβηρια ... εκτος και αν δεν μπορειDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:46Από δορυφόρο φαίνεται η διαφορά στην δενδροκάλυψη, σου κάνει;nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:40 καλα ας ξεκινησει απο αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος και θα τους ξαναδουμε για τους στοχους το 2060 ...
![]()
Παρ' όλα αυτά είναι προφανής η κακή σου πίστη, για άλλη μια φορά φέρνεις θέμα εκτός Κίνας ακόμα και κατόπιν της διευκρίνισης μου.
Γιατί, επειδή το λέει; Και η Μέρκελ είχε μιλήσει για 1 εκατομμ. ηλεκτροκίνητα μέχρι το 2020 στη Γερμανία και γελάσαμε (τότε και τώρα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:38Χτίζει ακόμα, αλλά δε χρειάζεται να σε απασχολούν οι λεπτομέρειες. Σημασία έχει ότι μέχρι το 2060 θα έχει μηδενίσει τις εκπομπές της. Και στόχος για την Κίνα δε σημαίνει ευγενής φιλοδοξία, σημαίνει το σύμπαν θα λυγίσει για να συγκλίνει με το στόχο.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:34 Ξέρω ότι μέχρι πριν ένα χρόνο έκτιζε ένα καρβουνιάρικο εργοστάσιο κάθε μήνα. Ελπίζω ο κοβιντ να ανέκοψε λίγο τους ρυθμούς.
Μέχρι το 2060 πολλά θα αλλάξουν. Αυτές οι προβλέψεις είναι για να μάς δουλεύουν.
Υ.Γ. αν έχεις ερωτευτεί καμμιά Κινέζα (έστω και ονλάιν), πές το να τελειώνουμε
δεν εχω κακη πιστη ... απλα ειμαι αυστηρος ωστε να κινουνται τα στασιμα νεραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:55Να τους βάλει ο βενζινάς. Για να είμαστε δίκαιοι και με το βενζινά, κάτι έκανε προς αυτή την κατεύθυνση.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:50οχι δεν μου κανει ... να βαλει τους δορυφορους να τσιμπησουνε τους Κινεζους μαφιοζους που καταστρεφουνε τα δαση στη Σιβηρια ... εκτος και αν δεν μπορειDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:46
Από δορυφόρο φαίνεται η διαφορά στην δενδροκάλυψη, σου κάνει;
![]()
Παρ' όλα αυτά είναι προφανής η κακή σου πίστη, για άλλη μια φορά φέρνεις θέμα εκτός Κίνας ακόμα και κατόπιν της διευκρίνισης μου.
- Dwarven Blacksmith
Επειδή το λέει, επειδή έχει καλό ιστορικό επίτευξης στόχων, και επειδή οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Δες το CO2 ανα μονάδα ΑΕΠ. Είναι σε καθοδική πορεία. Έτσι παρά την συνεχιζόμενη ανάπτυξη, οι εκπομπές θα πιάσουν κορυφή εντός αυτής της δεκατίας.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:57Γιατί, επειδή το λέει; Και η Μέρκελ είχε μιλήσει για 1 εκατομμ. ηλεκτροκίνητα μέχρι το 2020 στη Γερμανία και γελάσαμε (τότε και τώρα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:38Χτίζει ακόμα, αλλά δε χρειάζεται να σε απασχολούν οι λεπτομέρειες. Σημασία έχει ότι μέχρι το 2060 θα έχει μηδενίσει τις εκπομπές της. Και στόχος για την Κίνα δε σημαίνει ευγενής φιλοδοξία, σημαίνει το σύμπαν θα λυγίσει για να συγκλίνει με το στόχο.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:34 Ξέρω ότι μέχρι πριν ένα χρόνο έκτιζε ένα καρβουνιάρικο εργοστάσιο κάθε μήνα. Ελπίζω ο κοβιντ να ανέκοψε λίγο τους ρυθμούς.
Μέχρι το 2060 πολλά θα αλλάξουν. Αυτές οι προβλέψεις είναι για να μάς δουλεύουν.
Υ.Γ. αν έχεις ερωτευτεί καμμιά Κινέζα (έστω και ονλάιν), πές το να τελειώνουμε![]()
Spoiler

Stay tuned και για άλλα ποστ πάνω στο θέμα γιατί ο Πράσινος Πολιτισμός είναι στο επίκεντρο του 14ου πενταετούς πλάνου.
Το προηγούμενο ποστ που είχα κάνει αφιέρωμα ήταν η απαγόρευση αλιείας στον Κίτρινο Ποταμό για 10 χρόνια και προγράμματα αποκατάστασης στις όχθες του.
Τι stay tuned; Σιγά μην ζω το 2060
Είναι αφέλεια να τα παίρνει κανείς αυτά στα σοβαρά. Σε 40 χρόνια τα πάντα θα είναι διαφορετικά ούτως ή άλλως, ποιος ξέρει τι ενεργειακές και άλλες τεχνολογίες θα έχουμε μέχρι τότε, πολύ πιθανόν οι μπαταρίες με την σημερινή έννοια να μην υπάρχουν κλπ. Οπότε το να λες ότι "εγώ μέχρι τότε θα" δεν μπορεί να βασιστεί σε κανέναν πραγματικό υπολογισμό για τόσο μακρυά.
Εκείνο όμως που ισχύει είναι ότι σήμερα ρυπαίνει αβέρτα κουβέρτα. Τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα στην οποία είναι όντως πολύ καλοί.
Είναι αφέλεια να τα παίρνει κανείς αυτά στα σοβαρά. Σε 40 χρόνια τα πάντα θα είναι διαφορετικά ούτως ή άλλως, ποιος ξέρει τι ενεργειακές και άλλες τεχνολογίες θα έχουμε μέχρι τότε, πολύ πιθανόν οι μπαταρίες με την σημερινή έννοια να μην υπάρχουν κλπ. Οπότε το να λες ότι "εγώ μέχρι τότε θα" δεν μπορεί να βασιστεί σε κανέναν πραγματικό υπολογισμό για τόσο μακρυά.
Εκείνο όμως που ισχύει είναι ότι σήμερα ρυπαίνει αβέρτα κουβέρτα. Τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα στην οποία είναι όντως πολύ καλοί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση