!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Η πολυ κοντινη επαφη με τους ανθρωπους νιωθω να με πνιγει. Προτιμω να καθομαι μονος στο τελευταιο θρανιο και να παρατηρω. Ή απλα δεν τους συμπαθησα; Μια χαρα παιδια ειναι. 
Κι εγώ το έχω αυτό. Θέλω να κάθομαι απομακρυσμένα και να παρατηρώ, να γελάω με τ' αστεία τους μεταξύ τους κτλ δεν ξέρω πως τελικά βρίσκομαι μέσα κι εγω σ' όλο αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:59 Η πολυ κοντινη επαφη με τους ανθρωπους νιωθω να με πνιγει. Προτιμω να καθομαι μονος στο τελευταιο θρανιο και να παρατηρω. Ή απλα δεν τους συμπαθησα; Μια χαρα παιδια ειναι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
the comet the course the tail έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:58Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:45the comet the course the tail έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:07
το άφησα σε ένα μεγάλο αυλάκι που περνάει νερό ποτιστικό, να ταξιδέψει και μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή με τον τζόνυ ντεπ στην πιρόγα, από το dead man. προσπαθώ να βρω τη σύνδεση ακόμα.
Απο 2:40
ωραία πύτισσα η ζωή
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Τι διαολο, όλοι την ιδια ιδέα είχαμε, να κανουμε φασολάδα σημερα...Naida έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:02Κι εγώ το έχω αυτό. Θέλω να κάθομαι απομακρυσμένα και να παρατηρώ, να γελάω με τ' αστεία τους μεταξύ τους κτλ δεν ξέρω πως τελικά βρίσκομαι μέσα κι εγω σ' όλο αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:59 Η πολυ κοντινη επαφη με τους ανθρωπους νιωθω να με πνιγει. Προτιμω να καθομαι μονος στο τελευταιο θρανιο και να παρατηρω. Ή απλα δεν τους συμπαθησα; Μια χαρα παιδια ειναι.![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
ΚαλόΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:04Τι διαολο, όλοι την ιδια ιδέα είχαμε, να κανουμε φασολάδα σημερα...Naida έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:02Κι εγώ το έχω αυτό. Θέλω να κάθομαι απομακρυσμένα και να παρατηρώ, να γελάω με τ' αστεία τους μεταξύ τους κτλ δεν ξέρω πως τελικά βρίσκομαι μέσα κι εγω σ' όλο αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:59 Η πολυ κοντινη επαφη με τους ανθρωπους νιωθω να με πνιγει. Προτιμω να καθομαι μονος στο τελευταιο θρανιο και να παρατηρω. Ή απλα δεν τους συμπαθησα; Μια χαρα παιδια ειναι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι πούστικα είναι αυτά που ποστάρετε ρε μαλάκες; Γιατί δεν συμμετέχετε σε ιδεολογικές διαμάχες; Στην διαμόρφωση πολιτικοκοινωνικών συσχετισμών;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:03
![]()
Φλώροι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
the comet the course the tail
οι πολιτικοκοινωνικοί συσχετισμοί είναι ο μακρόκοσμος. σχετικότητα κλπ.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:06 Τι πούστικα είναι αυτά που ποστάρετε ρε μαλάκες; Γιατί δεν συμμετέχετε σε ιδεολογικές διαμάχες; Στην διαμόρφωση πολιτικοκοινωνικών συσχετισμών;
Φλώροι.
έχουμε και τον μικρόκοσμο όμως. κβαντομηχανική κλπ.
μέχρι να ενοποιηθούν, έχουμε 2 μέτωπα.
Μαλακίες. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει θεωρία που να τα εξηγεί όλα εργολαβία. Μόνο αθροιστικά μικρά χαοτικά σκιρτήματα σκέψης και μαγειρεμένης γνώσης θα παίζουν. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν γίνεται. Και δεν φτιάχτηκε γι αυτό εν τέλει. Δεν υπάρχει θεός κι ο άνθρωπος είναι τόσο μαλάκας που νομίζει ότι θα υποκαταστήσει αυτήν την ανύπαρκτη έννοια. Κι όλα αυτά γιατί είναι ψιλοανίκανος και δεν του αρέσει η φύση του και η πραγματικότητά του η χαοτική. Θέλει τάξη ο μαλάκας. Γνώση και ερμηνεία. Έτσι για να μπορεί να πεθάνει ήσυχα. (Λες και αλλιώς δεν θα πεθάνει και πάλι!)the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:09οι πολιτικοκοινωνικοί συσχετισμοί είναι ο μακρόκοσμος. σχετικότητα κλπ.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:06 Τι πούστικα είναι αυτά που ποστάρετε ρε μαλάκες; Γιατί δεν συμμετέχετε σε ιδεολογικές διαμάχες; Στην διαμόρφωση πολιτικοκοινωνικών συσχετισμών;
Φλώροι.
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:31Μαλακίες. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει θεωρία που να τα εξηγεί όλα εργολαβία. Μόνο αθροιστικά μικρά χαοτικά σκιρτήματα σκέψης και μαγειρεμένης γνώσης θα παίζουν. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν γίνεται. Και δεν φτιάχτηκε γι αυτό εν τέλει. Δεν υπάρχει θεός κι ο άνθρωπος είναι τόσο μαλάκας που νομίζει ότι θα υποκαταστήσει αυτήν την ανύπαρκτη έννοια. Κι όλα αυτά γιατί είναι ψιλοανίκανος και δεν του αρέσει η φύση του και η πραγματικότητά του η χαοτική. Θέλει τάξη ο μαλάκας. Γνώση και ερμηνεία. Έτσι για να μπορεί να πεθάνει ήσυχα. (Λες και αλλιώς δεν θα πεθάνει και πάλι!)the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:09οι πολιτικοκοινωνικοί συσχετισμοί είναι ο μακρόκοσμος. σχετικότητα κλπ.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:06 Τι πούστικα είναι αυτά που ποστάρετε ρε μαλάκες; Γιατί δεν συμμετέχετε σε ιδεολογικές διαμάχες; Στην διαμόρφωση πολιτικοκοινωνικών συσχετισμών;
Φλώροι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Casper -
Και εγώ το έχω αυτό από πάντα. Μα και έτσι όπως τα περιγράφεις είναι σαν να βλέπουμε ταινία. Και εσύ έτσι θέλεις να το ζήσεις. Να παρατηρείς με ενδιαφέρον όλες τις σκηνές χωρίς να πολυσυμμετέχεις. Παλιά νόμιζα πως είναι κακό. Είναι και σύμπτωμα κατάθλιψης, ή προειδοποίηση, αλλά μπα. Ωραίο είναι. Απλά είμαστε πιο μοναχικοί και μας αρέσει η παρατήρηση.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:59 Η πολυ κοντινη επαφη με τους ανθρωπους νιωθω να με πνιγει. Προτιμω να καθομαι μονος στο τελευταιο θρανιο και να παρατηρω. Ή απλα δεν τους συμπαθησα; Μια χαρα παιδια ειναι.![]()
Το πέρασα για κανναβούρι στην αρχή ρε.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:33Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:31Μαλακίες. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει θεωρία που να τα εξηγεί όλα εργολαβία. Μόνο αθροιστικά μικρά χαοτικά σκιρτήματα σκέψης και μαγειρεμένης γνώσης θα παίζουν. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν γίνεται. Και δεν φτιάχτηκε γι αυτό εν τέλει. Δεν υπάρχει θεός κι ο άνθρωπος είναι τόσο μαλάκας που νομίζει ότι θα υποκαταστήσει αυτήν την ανύπαρκτη έννοια. Κι όλα αυτά γιατί είναι ψιλοανίκανος και δεν του αρέσει η φύση του και η πραγματικότητά του η χαοτική. Θέλει τάξη ο μαλάκας. Γνώση και ερμηνεία. Έτσι για να μπορεί να πεθάνει ήσυχα. (Λες και αλλιώς δεν θα πεθάνει και πάλι!)the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:09
οι πολιτικοκοινωνικοί συσχετισμοί είναι ο μακρόκοσμος. σχετικότητα κλπ.
μέχρι να ενοποιηθούν, έχουμε 2 μέτωπα.![]()
κελαηδηστε και χωρις καναβουρι - συνεχιστε δλδ - τα λετε τοσσσοοο ωραια ιδιως τα βαρια διαλεκτικο-υλιστικαΧαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:36Το πέρασα για κανναβούρι στην αρχή ρε.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:33Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:31
Μαλακίες. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει θεωρία που να τα εξηγεί όλα εργολαβία. Μόνο αθροιστικά μικρά χαοτικά σκιρτήματα σκέψης και μαγειρεμένης γνώσης θα παίζουν. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν γίνεται. Και δεν φτιάχτηκε γι αυτό εν τέλει. Δεν υπάρχει θεός κι ο άνθρωπος είναι τόσο μαλάκας που νομίζει ότι θα υποκαταστήσει αυτήν την ανύπαρκτη έννοια. Κι όλα αυτά γιατί είναι ψιλοανίκανος και δεν του αρέσει η φύση του και η πραγματικότητά του η χαοτική. Θέλει τάξη ο μαλάκας. Γνώση και ερμηνεία. Έτσι για να μπορεί να πεθάνει ήσυχα. (Λες και αλλιώς δεν θα πεθάνει και πάλι!)![]()
![]()
εχω ποπκορν για ωρες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
the comet the course the tail
αυτοαναιρείσαι τότε ρε. γιατί πασχίζεις να βάλεις σε τάξη, όποια τάξη ιδεολογική έχεις στο μυαλό σου, και τα μυαλά των άλλων; κάθεσαι και αραδιάζεις επιχειρήματα, όμορφα, τακτοποιημένα. για ποιο λόγο; ζήσε και απόλαυσε το χάος. πήξε.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:31Μαλακίες. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει θεωρία που να τα εξηγεί όλα εργολαβία. Μόνο αθροιστικά μικρά χαοτικά σκιρτήματα σκέψης και μαγειρεμένης γνώσης θα παίζουν. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν γίνεται. Και δεν φτιάχτηκε γι αυτό εν τέλει. Δεν υπάρχει θεός κι ο άνθρωπος είναι τόσο μαλάκας που νομίζει ότι θα υποκαταστήσει αυτήν την ανύπαρκτη έννοια. Κι όλα αυτά γιατί είναι ψιλοανίκανος και δεν του αρέσει η φύση του και η πραγματικότητά του η χαοτική. Θέλει τάξη ο μαλάκας. Γνώση και ερμηνεία. Έτσι για να μπορεί να πεθάνει ήσυχα. (Λες και αλλιώς δεν θα πεθάνει και πάλι!)the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:09οι πολιτικοκοινωνικοί συσχετισμοί είναι ο μακρόκοσμος. σχετικότητα κλπ.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:06 Τι πούστικα είναι αυτά που ποστάρετε ρε μαλάκες; Γιατί δεν συμμετέχετε σε ιδεολογικές διαμάχες; Στην διαμόρφωση πολιτικοκοινωνικών συσχετισμών;
Φλώροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 31 Οκτ 2019, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ορέστης 35
Μπορει. Αναρωτιεμαι ομως μηπως εχω γινει αλαζονας και απαιτητικος, μηπως τα θελω ολα δικα μου και δεν εκτιμω αυτο που εχω μπροστα μου, μηπως υποτιμω τους ανθρωπους χωρις να τους ξερω και αυτο με κανει να μη θελω υπερβολικη τριβη μαζι τους.- Casper - έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:34Και εγώ το έχω αυτό από πάντα. Μα και έτσι όπως τα περιγράφεις είναι σαν να βλέπουμε ταινία. Και εσύ έτσι θέλεις να το ζήσεις. Να παρατηρείς με ενδιαφέρον όλες τις σκηνές χωρίς να πολυσυμμετέχεις. Παλιά νόμιζα πως είναι κακό. Είναι και σύμπτωμα κατάθλιψης, ή προειδοποίηση, αλλά μπα. Ωραίο είναι. Απλά είμαστε πιο μοναχικοί και μας αρέσει η παρατήρηση.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:59 Η πολυ κοντινη επαφη με τους ανθρωπους νιωθω να με πνιγει. Προτιμω να καθομαι μονος στο τελευταιο θρανιο και να παρατηρω. Ή απλα δεν τους συμπαθησα; Μια χαρα παιδια ειναι.![]()
Πιο ανετα ημουν στην ταξη των αγγλικων που ειχε λιγα ατομα. Ενιωθα ωραια σαν το θρανιο μου να ηταν πιλοτηριο και εγω δεξιοτεχνης πιλοτος.
Τι θες να μάθεις; Έχω τη ρητοποίηση του πι. Την σκοτεινή αντιύλη που με συγκρούσεις δημιουργεί κανονική ύλη κι ο θερμικός ψόφος δεν θα γίνει. Έχω αβεβαιότητα για κοινωνικά συστήματα. Απροσδιοριστία για πατριωτισμό. Δίνω τσάμπα και εργασιακού για τους πούστηδοι που έχουν πιο ολοκληρωμένο αισθητηριακό σύστημα και πιο διευρυμένη συνείδηση κατά συνέπεια.
Αλλά φέρε και καμιά μπύρα. θα μας γαμήσει η ξεροστομία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις