κομμένες στο χέρι και όχι προκατ, δηλ κατεψυγμένες
το ξέρει μωρέ, πειράζει την νάιδα που φωτογραφίζει χερούκλες εραστών της που δεν την πάνε εκδρομές και μας τις ανεβάζει με καμάρι
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59
Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
the comet the course the tail έγραψε: 08 Ιουν 2020, 09:41
στην τηγανητή πατάτα έχει νόημα το ομοιόμορφο κόψιμο. έχεις ομοιόμορφο τηγάνισμα.
έχετε ανάλογες σπουδές κύριε και τα ισχυρίζεστε όλα αυτά και άλλα περί μαϊντανού;
Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
don't speak έγραψε: 08 Ιουν 2020, 09:44
Τις πουλάνε και σε σακούλα καθαρισμένες και κομμένες ομοιόμορφα από μηχάνημα, έτοιμες για τηγάνι χωρίς να έχουν προψηθεί ή καταψυχθεί μάλλον.
μ αρέσει που εστιάσαμε στην ουσία των φώτο
για την ρίγανη δεν είπαμε κάτι
don't speak έγραψε: 08 Ιουν 2020, 09:44
Τις πουλάνε και σε σακούλα καθαρισμένες και κομμένες ομοιόμορφα από μηχάνημα, έτοιμες για τηγάνι χωρίς να έχουν προψηθεί ή καταψυχθεί μάλλον.
Gherschaagk έγραψε: 08 Ιουν 2020, 09:33
Κομμένες στο χέρι.
τύπισσα οι συγκεκριμένες έχουν κοπεί από χέρι ψυχαναγκαστικού
Κι εγώ ψυχαναγκαστική είμαι σε κάτι τέτοια. Λες κι έχω βάλει κάποιο στοίχημα να είναι όλες οι ροδέλες από κρεμμύδι κομμένες στο ίδιο πάχος.
Γιατί άμα είναι επαγγελματίας ο άνθρωπος μέσω επανάληψης γίνεται άριστος . Το θέμα είναι ότι άμα θετε καλό κρέας ,να σας φύγει το κεφάλι πάτε Γρεβενα
.
τύπισσα οι συγκεκριμένες έχουν κοπεί από χέρι ψυχαναγκαστικού
Κι εγώ ψυχαναγκαστική είμαι σε κάτι τέτοια. Λες κι έχω βάλει κάποιο στοίχημα να είναι όλες οι ροδέλες από κρεμμύδι κομμένες στο ίδιο πάχος.
Γιατί άμα είναι επαγγελματίας ο άνθρωπος μέσω επανάληψης γίνεται άριστος . Το θέμα είναι ότι άμα θετε καλό κρέας ,να σας φύγει το κεφάλι πάτε Γρεβενα
.
Να πάνε μια ταβέρνα είπανε οι τύποι ρε τύπισσα, όχι να μεταναστεύσουνε...
Naida έγραψε: 08 Ιουν 2020, 09:09
Πω πω τι μας κανεις πρωί πρωί Θέλω αρνίσια παϊδάκια σήμερα. Και πατάτες τηγανιτές. Και φέτα
Και μια μπύρα πράσινη υπερπαγωμενη. Και ένα εκμεκ καταϊφι
Naida έγραψε: 08 Ιουν 2020, 09:09
Πω πω τι μας κανεις πρωί πρωί Θέλω αρνίσια παϊδάκια σήμερα. Και πατάτες τηγανιτές. Και φέτα
Και μια μπύρα πράσινη υπερπαγωμενη. Και ένα εκμεκ καταϊφι
κοπελιά, βολέψου με τα φασολάκια που χεις και άστα αυτά.
Μπα λέω να αφήσω τα φασολάκια και να επιδοθώ σε παϊδακοφφαγια