192 σελιδες ρε φιλε......
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Σε ποιον αναφέρεσαι ντίαρ;John Dear έγραψε: 15 Δεκ 2022, 23:54 Δεν έχεις καν οπτική. Παίζεις με τις λέξεις και νομίζεις ότι δείχνεις άποψη. Το ηθικό πλαίσιο που απαξιώνεις είναι η ουσία που την έχεις χαμένη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδώ προσπαθώ να μιλήσω για αστικό και ποινικό δίκαιο με εσένα που τα αρνείσαι θεωρώντας την αυτοδικία ως την απόλυτη έκφραση δικαίου...ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 23:46Πρώτον, είναι η απόλυτη παπαριά και οξύμωρο σχήμα να χρησιμοποιείς τον όρο ΑΣΤΙΚΗ διαφορά, σε οποιαδήποτε εθιμική δράση/σκεπτικό των ΡΟΜΑ. Είναι δύο τελείως διαφορετικές και αντίθετες αντιλήψεις και πρακτικές, τόσο στο ηθικό όσο και στο νομικό πλαίσιο.
Ακριβώς.Δεύτερον, προσωπικώς έχω αναφερθεί δεκάδες φορές στο ότι εγώ αντιμετωπίζω την ελληνική δικαιοσύνη ως ένα αμιγώς γραφειοκρατικό πλαίσιο, που δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τα προσωπικά μου ηθικά στοιχεία αναφοράς.
Μάλλον εσένα ήθελε να παραθέσει ο Χελετζένς όταν παρέθετε εμένα, σχετικά με το "αρνείται το ποινικό δίκαιο" και κάτι τέτοιες χαζομάρες φαντασιακής τρικυμίας.
Αλλά βλέπεις, σε εσένα δεν θα γράψει τέτοιο πράγμα. Δύο αντίθετοι τα βρίσκουν στην κοινή ιδεοληπτική γραμμή.
Νομίζω ότι ακόμα δεν ασχοληθήκαμε με αυτά που λέει ο δικηγόρος του.
Βρε μίλα για ό,τι θες, εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 23:58Εδώ προσπαθώ να μιλήσω για αστικό και ποινικό δίκαιο με εσένα που τα αρνείσαι θεωρώντας την αυτοδικία ως την απόλυτη έκφραση δικαίου...ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 23:46Πρώτον, είναι η απόλυτη παπαριά και οξύμωρο σχήμα να χρησιμοποιείς τον όρο ΑΣΤΙΚΗ διαφορά, σε οποιαδήποτε εθιμική δράση/σκεπτικό των ΡΟΜΑ. Είναι δύο τελείως διαφορετικές και αντίθετες αντιλήψεις και πρακτικές, τόσο στο ηθικό όσο και στο νομικό πλαίσιο.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 23:34
Βασικά, οι ρομά ήθελαν αυτοδικία, στην οποία έχεις ειδικότητα στο φόρουμ.
Δεν ξέρω ποιος εκφράζει καλύτερα τους ρομά στη συγκεκριμένη περίπτωση.![]()
Ακριβώς.Δεύτερον, προσωπικώς έχω αναφερθεί δεκάδες φορές στο ότι εγώ αντιμετωπίζω την ελληνική δικαιοσύνη ως ένα αμιγώς γραφειοκρατικό πλαίσιο, που δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τα προσωπικά μου ηθικά στοιχεία αναφοράς.
Μάλλον εσένα ήθελε να παραθέσει ο Χελετζένς όταν παρέθετε εμένα, σχετικά με το "αρνείται το ποινικό δίκαιο" και κάτι τέτοιες χαζομάρες φαντασιακής τρικυμίας.
Αλλά βλέπεις, σε εσένα δεν θα γράψει τέτοιο πράγμα. Δύο αντίθετοι τα βρίσκουν στην κοινή ιδεοληπτική γραμμή.
Απλώς δεν επηρεάζομαι από τον κάθε χλαπάτσα ρομασυλλέκτη, που έχει την αφελή εντύπωση ότι θα μου καθορίσει το τι πρέπει να θεωρώ εγώ έκφραση δικαίου.
Οπότε, πες μου κι άλλα. Ως στανταπ κομίντιαν της ευαισθητοποιημένης συνομοταξίας σου, τα πας εκπληκτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είσαι υπέρ των ενσωματώσεων των ευάλωτων και με θεωρείς ευάλωτη νοητικά, θα με ανεχθείς.
Κατά τα άλλα, από πού προκύπτει ότι μ' ενδιαφέρει σοβαρά αυτό που νομίζεις για ό,τι νομίζω;
Έπαθες σταβ κι εσύ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου είπε κανείς ότι πρέπει να επηρεαστείς από οποιονδήποτε;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:04Βρε μίλα για ό,τι θες, εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 23:58Εδώ προσπαθώ να μιλήσω για αστικό και ποινικό δίκαιο με εσένα που τα αρνείσαι θεωρώντας την αυτοδικία ως την απόλυτη έκφραση δικαίου...ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 23:46
Πρώτον, είναι η απόλυτη παπαριά και οξύμωρο σχήμα να χρησιμοποιείς τον όρο ΑΣΤΙΚΗ διαφορά, σε οποιαδήποτε εθιμική δράση/σκεπτικό των ΡΟΜΑ. Είναι δύο τελείως διαφορετικές και αντίθετες αντιλήψεις και πρακτικές, τόσο στο ηθικό όσο και στο νομικό πλαίσιο.
Απλώς δεν επηρεάζομαι από τον κάθε χλαπάτσα ρομασυλλέκτη, που έχει την αφελή εντύπωση ότι θα μου καθορίσει το τι πρέπει να θεωρώ εγώ έκφραση δικαίου.
Γενικά, κυνηγάς φαντάσματα σε όλους τους διαλόγους. Παράγεις πλασματικές οντότητες.
Συζήτηση κάνουμε και κάποιοι επιτίθεστε εδώ και δεκάδες ποστς, ανάγωγα και αγενέστατα.
Έχεις τις απόψεις σου, ο άλλος έχει τις δικές του, ο παράλλος της δικές του. Γιατί σκοτώνεσαι να βρίσεις και να επιτεθείς;
Ποιος πειραζει τον σταβ μη γαμησω τπτ ?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:14Αν είσαι υπέρ των ενσωματώσεων των ευάλωτων και με θεωρείς ευάλωτη νοητικά, θα με ανεχθείς.
Κατά τα άλλα, από πού προκύπτει ότι μ' ενδιαφέρει σοβαρά αυτό που νομίζεις για ό,τι νομίζω;![]()
Έπαθες σταβ κι εσύ;
Ποιος αναφέρθηκε στο αν σε ενδιαφέρει τι νομίζω για σένα; Γιατί θέτεις καινούργια ζητήματα; Έχεις την εντύπωση πως ό,τι ποστάρει ο καθένας φροντίζει να σ' ενδιαφέρει;
Προσπαθώ να καταλάβω το λόγο που μπήκαν στο νήμα. Ας πούμε αν κάποιος βάλει όλους αυτούς που βασανίστηκαν από την αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια, θα συμπάσχεις εξίσου;
Ας βάλω μία τυχαία έτσι για να δω την αντίδρασή σου στο βασανισμό των γέρων.
Αν κάποιος ποστάρει κάτι για μένα, χωρίς να νοιάζεται για το αν μ' ενδιαφέρει, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.John Dear έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:26Ποιος αναφέρθηκε στο αν σε ενδιαφέρει τι νομίζω για σένα; Γιατί θέτεις καινούργια ζητήματα; Έχεις την εντύπωση πως ό,τι ποστάρει ο καθένας φροντίζει να σ' ενδιαφέρει;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:14Αν είσαι υπέρ των ενσωματώσεων των ευάλωτων και με θεωρείς ευάλωτη νοητικά, θα με ανεχθείς.
Κατά τα άλλα, από πού προκύπτει ότι μ' ενδιαφέρει σοβαρά αυτό που νομίζεις για ό,τι νομίζω;![]()
Έπαθες σταβ κι εσύ;
Ενιγουέι, καλώς το ξεκαθάρισες για να μην ασχολούμαι καθόλου με τα ποστ που γράφεις για μένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι είναι; Πρόβλημα; Μήπως να εκσυγχρονιστείς εσύ και να αφήσεις τους άλλους; Δηλαδή μήπως η επιχειρηματολογία σου να προδίδει ενήλικα άνθρωπο και όχι κοριτσάκι της Α' γυμνασίου;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:41Αν κάποιος ποστάρει κάτι για μένα, χωρίς να νοιάζεται για το αν μ' ενδιαφέρει, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.John Dear έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:26Ποιος αναφέρθηκε στο αν σε ενδιαφέρει τι νομίζω για σένα; Γιατί θέτεις καινούργια ζητήματα; Έχεις την εντύπωση πως ό,τι ποστάρει ο καθένας φροντίζει να σ' ενδιαφέρει;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:14
Αν είσαι υπέρ των ενσωματώσεων των ευάλωτων και με θεωρείς ευάλωτη νοητικά, θα με ανεχθείς.
Έπαθες σταβ κι εσύ;
Ενιγουέι, καλώς το ξεκαθάρισες για να μην ασχολούμαι καθόλου με τα ποστ που γράφεις για μένα.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται πως είναι κακό να συμβαίνει.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:29Προσπαθώ να καταλάβω το λόγο που μπήκαν στο νήμα. Ας πούμε αν κάποιος βάλει όλους αυτούς που βασανίστηκαν από την αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια, θα συμπάσχεις εξίσου;
Ας βάλω μία τυχαία έτσι για να δω την αντίδρασή σου στο βασανισμό των γέρων.
![]()
Το γράφει ο συντάκτης του ποστ για ποιο λόγο μπήκε. Γιατί για αυτή τη γιαγιά και για όλες τις γιαγιάδες που έφαγαν ξύλο και για το παιδάκι που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα Ρομά δεν κουνήθηκε κανένας και δεν φώναξε κανένας.
Αν δεν το καταλαβαίνεις οκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις