Ναι κομπλέ, τίποτε δεν με άφησε σαν πριν είμαι. Μην ανησυχείς θα περάσει. Απλά θα ταλαιπωρηθείς για κανένα τετραήμερο. Εμένα η ταλαιπωρία ήταν από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη την προηγούμενη. Σήμερα αρνητικός πλεον. Περαστικά σου.Κόκκορας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:17είσαι εντάξει τωρα;Arisvilla έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:15Κανα 2 μέρες ακόμα μπορεί να έχεις πυρετό. Αν ανεβαίνει μέχρι και 38 και 8 πάρε κανένα αντιπυρετικό. Εμένα κράτησε για 4 μέρες ο πυρετός. Τις 2 πρώτες δεν έπεφτε με ντεπόν μονο με αλγκοφρέν τον έριξα την δεύτερη. Αλλά μέχρι 38 και 5 έφτασα και συνήθως ήταν γύρω στο 38.Κόκκορας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:10 κόλησα και εγω,οκ το οξυγονο,αλλα πυρετο ακομα και 38.8
επισης λαιμος τελειως χαλι
τι θα ελεγα, αντιπυρετικα παιρνω μονο το βραδυ,να τακοψω και αυτα;εχω παρει δυο χθες και σημερα
εκλεισα δυο μερες,βηχας αραια και που
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μπραβο ρε,παντως σπαστικος ο πυρετος τοσων ημερων,αλλα τουλαχιστον δεν δειχνει να χτυπα πνευμονι
τον λαιμο βεβαια τον εχει κανει...
Θα περάσει και ο λαιμός. Και εμένα ήταν σαν να είχα ένα ξυράφι στο λαιμό για κανένα τριήμερο. Μετά τίποτε. Πάρε και καμιά βιταμίνη. Βοηθάει στην ανάρρωση.Κόκκορας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:21 μπραβο ρε,παντως σπαστικος ο πυρετος τοσων ημερων,αλλα τουλαχιστον δεν δειχνει να χτυπα πνευμονι
Περαστικά.Κόκκορας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:21 μπραβο ρε,παντως σπαστικος ο πυρετος τοσων ημερων,αλλα τουλαχιστον δεν δειχνει να χτυπα πνευμονι
Ο καιρός είναι ό,τι πρέπει για ζεστά και σουπίτσες. Και ο λαιμός θα περάσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
να είστε καλά παιδιά!
ναι ακριβως σαν ξυραφι!οπως το πες
παιρνω λιγη c
ναι ακριβως σαν ξυραφι!οπως το πες
παιρνω λιγη c
- Κόκκορας
δεν εχω και ορεξη εδω που τα λεμε,αλλα οντως ολοσουπα και ζεστα ειμαστε,κατι θα κανουν και αυτα
Έτσι. Να το βλέπεις θετικά το πράγμα.Κόκκορας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:31δεν εχω και ορεξη εδω που τα λεμε,αλλα οντως ολοσουπα και ζεστα ειμαστε,κατι θα κανουν και αυτα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Καλή ανάρρωση Κόκκορα!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Κόκκορας
Eυχαριστώ
- Κόκκορας
Α ένα επιπλέον,χθες βράδυ μας πήρε μια νοσοκόμα(όχι η Γαλή
) και μας είπε να αρχίζω τα πολλά,πολλά ζεστά για να αποβάλλω τον ιό.
δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει,αλλά η αλήθεια είναι από τότε που ξεκίνησα τα ζεστά ξεκίνησα να βήχω και να αποβάλλω βλέννα(τι ευχάριστα πράγματα που διαβάζετε ε!) και ανοιχτοκίτρινα φλέγματα...όχι διαρκώς,αραία,αλλά συνέβη
ίσως όντως κάτι καλό ..βγαίνει
διότι άλλωστε αν δεν πιείς και νερό
δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει,αλλά η αλήθεια είναι από τότε που ξεκίνησα τα ζεστά ξεκίνησα να βήχω και να αποβάλλω βλέννα(τι ευχάριστα πράγματα που διαβάζετε ε!) και ανοιχτοκίτρινα φλέγματα...όχι διαρκώς,αραία,αλλά συνέβη
ίσως όντως κάτι καλό ..βγαίνει
διότι άλλωστε αν δεν πιείς και νερό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 29 Μαρ 2023, 12:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Κόκκορας
με συγχωρείτε για την αηδιαστική ανάρτηση 
και σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας!
να είστε καλά
να είστε καλά
Γιατί αηδιαστική; Φυσιολογικά πράματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Και τα ζεστά όντως βοηθάνε στην απόχρεμψη.Κόκκορας έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:22 με συγχωρείτε για την αηδιαστική ανάρτηση
να είστε καλά![]()
Περαστικά, πατριώτη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Κόκκορας
ξερω και γω μωρε,μην τρώει κανένας φουκαράς και πετύχει το νήμα
να είσαι καλά
να είσαι καλά
Καλή ανάρρωση! Σιδερένιος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"