!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκανα παρθενορραφη...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Εκανα παρθενορραφη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος don't speak την 23 Απρ 2019, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Α τέτοιο κέικ λέτε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
οχι ρε, τα ζουμιά σου δείχνει. Πρόσεχε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Απρ 2019, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
don't speak
Με το κορνέτο του, με τα ούλα του.sys3x έγραψε: 23 Απρ 2019, 23:10Α τέτοιο κέικ λέτε;
Αυτό βρήκα διαθέσιμο να δεις
Ξέρω μόνο μία Καμάρα. Αυτή που είναι στο δωμάτιο μου.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
don't speak
να έρθω να το φάμε ή θα κλαίμε πάλι κάποιου τα σώβρακα;don't speak έγραψε: 23 Απρ 2019, 23:11 Με το κορνέτο του, με τα ούλα του.
Αυτό βρήκα διαθέσιμο να δεις![]()
-
don't speak
Κοίτα, δεν έχω τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ για λαμπατέρenaon έγραψε: 23 Απρ 2019, 23:12να έρθω να το φάμε ή θα κλαίμε πάλι κάποιου τα σώβρακα;don't speak έγραψε: 23 Απρ 2019, 23:11 Με το κορνέτο του, με τα ούλα του.
Αυτό βρήκα διαθέσιμο να δεις![]()
θα τα βρούμε, λεπτομέρειες.
-
don't speak
Νούμερο ντουί δεν μου είπες
χωράω παντού χωρίς να παίζω δεξιά αριστερά, το κάνω και αυτό αν θες δηλαδή.
πήγε για πιζαμάκια, όταν γυρίσει ο κάθε ένας για την τιμή του.
Έχω 6 λεπτά να σε προστατέψω, μετά μόνοι μας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο enaon έχει γράψει 100 φορές σε αυτό το νήμα,
αλλά αποφεύγει να πει την γνώμη του για το ξεχείλωμα του κόλπου.
αλλά αποφεύγει να πει την γνώμη του για το ξεχείλωμα του κόλπου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση