δεν έχω φάει, αλλά γνωρίζω ανθρώπους που έχουν φάει.
ιου
Ο ένας εργοδότης μου τρώει κάθε μέρα 2-3 ωμά αυγά. Παίρνει τη κούπα του, τα χτυπάει και τα πίνει.
Και καμιά φορά βουτάει και λίγο ψωμί. Οι υπόλοιποι γύρω αποφευγουμε να τον πλησιάσουμε εκείνη τη στιγμή.
αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, να τον προσέχεις
Καλούλης είναι, μικρό παιδί χαρά γεμάτο. Αλλά είναι ντούκι και τα έχει καθημερινά στο πρόγραμμα του.
αμα το μαγειρεψεις με σχετικη μαεστρια μαλιστα και τα πετυχεις στην εποχη τους κανοντας και καλη επιλογη(τα μεγαλα συνηθως εχουν και πολυ νερο,αρα αγευστα οπως λενε και οι σεφ),ειναι γευστικοτατο πιατο.Γενικα εδω ο κανονας ειναι οχι πολλα νερα,ζουμια...το λαδακι να ειναι ο κυριαρχος,η ντοματουλα κ.λπ
και μαλιστα αν εχουνκολοκυθοανθους,ντουπερ
τους κανεις και γεμιστους με γιαουρτακι,μανι μανι ενα φαγητο σου βγαζει δυο λαδερα πρωτης ταξης
ασε δε κολοκυθοκεφτεδες κ.λπ
τρια πιατα δηλ και βαλε
χωρις να αγγιξεις κιμα κανοντας το περιφημο εκεινο πιατο
Και τηγανιτό είναι πολύ νόστιμο το κολοκύθι, αλλά είναι ανθυγιεινό όπως όλα τα τηγανητά.
Εκτός από το κλασικό, τηγανισμένο σε στενές κατά μήκος φέτες, γίνεται στην Μεσσηνία και αλλιώς.
Κομμένο πολύ ψιλά κομματάκια στο τηγάνι με πολύ λάδι και ρίχνεις μέσα και αυγά.
Με φρέσκο ψωμί να βουτάς στο λάδι είναι άλλο πράγμα.
Το έφτιαχνε έτσι η γιαγιά και η μάνα μου.
Και οχι τπτ άλλο αλλά τείνει να γίνει και must τραντισιοναλ πιάτο. Είναι ντροπή να υπάρχει στην ίδια πρόταση το "ιταλοί" και το πολέντα, όταν οι πραγματικοί ιταλοί έχουν δημιουργήσει την κορυφαία κουζίνα όλων των εποχών και συμπαντικών γαλαξιών.
btw στα αηδιαστικά ιταλικά βάλτε και την trippa
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2018, 13:07
Και οχι τπτ άλλο αλλά τείνει να γίνει και must τραντισιοναλ πιάτο. Είναι ντροπή να υπάρχει στην ίδια πρόταση το "ιταλοί" και το πολέντα, όταν οι πραγματικοί ιταλοί έχουν δημιουργήσει την κορυφαία κουζίνα όλων των εποχών και συμπαντικών γαλαξιών.
btw στα αηδιαστικά ιταλικά βάλτε και την trippa
Οι ''πραγματικοί Ιταλοί '' ποιοί είναι ;
Κόψε κάτι απο το κορυφαία+ κουζίνα+ συμπαντικό