!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Καλομοίρα σκεφτόμουν και εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:14
Καλώς ήρθες Dina Rose.
... αν τελικά προλάβεις μιας και είσαι νέα να σου πω πως οι συμπαίκτες αγαπούν πολύ Καλομοίρα και ένα της τραγούδι θα μαζευε πολλούς πόντους. Στα λέω εμπιστευτικά μιας και σε συμπάθησα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Το "πακέτο" θα είναι ότι πρέπει αναγκαστικά να βάλουμε 7 μηδενικά αν τα έχω υπολογίσει καλά.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Α και υπενθύμιση...να μην λέτε τι τραγούδι βάλατε. Το παιχνίδι βασίζεται στη μυστικότητα 
δεν είναι εποχές για σπατάλες.βάλε ένα κιτρινισμένο σώβρακο και 2-3 μέτρα αλυσίδα και ντύσου γκάλης ιν τσεινς
Πάντως μη βάζετε όλοι Καλομοίρα. Ήδη 12 από τις 18 συμμετοχές του πρώτου γύρου είναι Καλομοίρα. Ξέρω ότι έχει τεράστια δισκογραφία αλλά αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να βάλουν δύο άτομα το ίδιο κομμάτι.
Μια μέρα έμεινε για να ξεκινήσουμε, προλαβαίνετε να γραφτείτε ακόμα. Μην κοιτάτε από τις κερκίδες, μπείτε μέσα και πάρτε την τύχη σας (και τα αυτιά σας) στα χέρια σας.
Μια μέρα έμεινε για να ξεκινήσουμε, προλαβαίνετε να γραφτείτε ακόμα. Μην κοιτάτε από τις κερκίδες, μπείτε μέσα και πάρτε την τύχη σας (και τα αυτιά σας) στα χέρια σας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Επειδή δεν θυμάμαι όλα τα κουμπάκια από το προηγούμενο παιχνίδι, ποιο κουμπάκι πατάω για να αλλάξει παρουσιαστής;micmic έγραψε: 21 Φεβ 2025, 18:10 Πάντως μη βάζετε όλοι Καλομοίρα. Ήδη 12 από τις 18 συμμετοχές του πρώτου γύρου είναι Καλομοίρα. Ξέρω ότι έχει τεράστια δισκογραφία αλλά αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να βάλουν δύο άτομα το ίδιο κομμάτι.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Αν παίξουμε 18 τα μηδενικά θα είναι 8Jimmy81 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 17:52 Το "πακέτο" θα είναι ότι πρέπει αναγκαστικά να βάλουμε 7 μηδενικά αν τα έχω υπολογίσει καλά.
Προτείνω να μπουν στην βαθμολογία το 9 και το 11 ώστε να μειωθούν τουλάχιστον κατά δύο.
Όχι, θέλω γνήσια Γιουροβυζιο με ντουζ πουαν
Ακούσατε ποτέ ονζ ?
Ακούσατε ποτέ ονζ ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NovaLacertae
Χάλασε το κουμπάκι, δεν λειτουργείήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 21 Φεβ 2025, 18:23Επειδή δεν θυμάμαι όλα τα κουμπάκια από το προηγούμενο παιχνίδι, ποιο κουμπάκι πατάω για να αλλάξει παρουσιαστής;micmic έγραψε: 21 Φεβ 2025, 18:10 Πάντως μη βάζετε όλοι Καλομοίρα. Ήδη 12 από τις 18 συμμετοχές του πρώτου γύρου είναι Καλομοίρα. Ξέρω ότι έχει τεράστια δισκογραφία αλλά αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να βάλουν δύο άτομα το ίδιο κομμάτι.
Επειδή δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω τελικά έβαλα ένα ποτ-πουρί με την Καλομοίρα
7 θα είναι τα μηδενικά έχει δίκιο ο Jimmy81 γιατί δεν βαθμολογούμε τον εαυτό μας αλλά και πάλι πολλά είναι.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Πολλές φορές χρειάστηκαν έξτρα μηδενικά 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δηλωνω συμμετοχη για να πεταξω τον παοκτζη εκτος τετραδας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 2236 Απαντήσεις