!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
Και παπάδες γιατί μόνο άνδρες; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Η συνέπεια θα ήταν να πάνε λίγοι ή κανένας να το δούνε.Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:57-Δεν είπαμε να πεινάσουν, αλλά όταν ένα project είναι εξαρχής κακοσχεδιασμένο μοιραία έχει και συνέπειες. Και δεν ξέρουμε με τι άλλο ασχολείται ο καθένας ή τι άλλα εισοδήματα έχει.hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:32Α, εντάξει μωρέ, ας πεινάσουν 10 μέρες, θα βγάλουν άλλα λεφτά αργότερα.Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:24 Εγώ μίλησα για νίκη της συγκεκριμένης κουλτούρας και ιδεολογίας, δεν είπα ότι είναι ωραίο να χάνουν τον μισθό τους οποιοιδήποτε. Θα βγάλουν μισθό σε μελλοντική παράσταση.
Γιατί αν έκανε θα πήγαινε ο κόσμος να τις δει και δεν θα έκλαιγαν στα σόσιαλ ότι δεν τις καλούν σε παραστάσεις άλλων.
Ε, ναι; Τι θα έκαναν; Τι λέει αυτό;Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:24 - Οι κωμικοί που οργάνωσαν το show ζήτησαν συγγνώμη για την κακή διαχείριση και σχεδιασμό των παραστάσεων.
-Δεν ξέρω πόσος κόσμος παρακολουθεί τις συγκεκριμένες γυναίκες και πόσο πετυχημένες είναι στον τομέα τους. Φαντάζομαι ούτε εσύ. Η διαμαρτυρία τους έγινε διότι έχουν την πεποίθηση ότι το θέμα έχει έμφυλες διαστάσεις, όχι απλά επειδή δεν τις κάλεσαν τις συγκεκριμένες.
-Αν οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη και παραδέχθηκαν τα θεμελιώδη, οργανωτικά λάθη τους σημαίνει ότι τελικά συμφωνούν με τη διαμαρτυρία των γυναικών αυτών. Τι παραπάνω να πούμε εμείς λοιπόν;
Ετσι παίζεται το παιχνίδι. Ο κόσμος ψηφίζει με το πορτοφόλι του.
Σκέψου να είναι αγώνας μπάσκετ και να πει η μία ομάδα από τις δύο ότι αποχωρεί γιατί η άλλη ομάδα είναι καλύτερη. Αυτό δε βγάζει νόημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
Αλλαξερεις ότι είμαι μισογυβη ς φίλε πανιβλακαJimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:07Δεν γνωρίζω αγαπητέ μισογύνη.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:05Αν η παράσταση γινόταν θα πήγαινε να τη δει κοσμος;Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:57 -Δεν είπαμε να πεινάσουν, αλλά όταν ένα project είναι εξαρχής κακοσχεδιασμένο μοιραία έχει και συνέπειες. Και δεν ξέρουμε με τι άλλο ασχολείται ο καθένας ή τι άλλα εισοδήματα έχει.
-Δεν ξέρω πόσος κόσμος παρακολουθεί τις συγκεκριμένες γυναίκες και πόσο πετυχημένες είναι στον τομέα τους. Φαντάζομαι ούτε εσύ. Η διαμαρτυρία τους έγινε διότι έχουν την πεποίθηση ότι το θέμα έχει έμφυλες διαστάσεις, όχι απλά επειδή δεν τις κάλεσαν τις συγκεκριμένες.
-Αν οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη και παραδέχθηκαν τα θεμελιώδη, οργανωτικά λάθη τους σημαίνει ότι τελικά συμφωνούν με τη διαμαρτυρία των γυναικών αυτών. Τι παραπάνω να πούμε εμείς λοιπόν;
Αν οι τυρομουνες κάνουν δική τους παράσταση, θα πατήσει κοσμος;
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 09:55Άλλη μια νίκη της woke κουλτούρας στην εποχή του Τράμπα. Θα στάξετε πατριάρχες

- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Το ίδιο ισχυέι και για το ότι "θα πεινάσουν".hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:07Πολύ εύκολο να κάνεις υποθέσεις με το εισόδημα των άλλων και να λες "έλα, μωρέ, θα βρουν κάτι άλλο, δεν θα χαθούν".
Δεν ξέρουμε αν και τι δουλειές μπορεί να κάνουν οι συγκεκριμένες γυναίκες πέρα από το θέατρο και τα κωμικά σόου. Τα standards της προσωπικής επιτυχίας τους τα έχουν θέσει οι ίδιες και τα ξέρουν οι ίδιες. Η υποψία για έμφυλο πρόβλημα προέρχεται από το γεγονός ότι και οι 17 συμμετέχοντες ήταν άντρες, χωρίς να υπάρχουν αυστηρά καθορισμένοι ρόλοι.hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:07Αν ήταν επιτυχημένες, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα είχαν ασχοληθεί καθόλου. Υπάρχουν επιτυχημένες γυναίκες κωμικοί και καμμιά απ' αυτές δεν ασχολήθηκε γιατί δεν έχουν πρόβλημα να βρούνε δουλειά, αφού ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ δεν είναι "έμφυλο" πρόβλημα. Το πρόβλημα γι' αυτές είναι ότι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ που να ταιριάζει στην εποχή και στην κουλτούρα που βρίσκονται.
Δεν τους έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Καμία λογοκρισία. Ας μην υποθέτουμε "πιέσεις" θεωρώντας τους διοργανωτές του συγκεκριμένου σόου κακόμοιρα, πειθήνια όντα που δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια μικρή ομάδα...αποτυχημένων γυναικών που δεν θα έχουν και τόση λαϊκή στήριξη αφού δεν είναι πετυχημένες. Σωστά;hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:07Δεν σημαίνει ότι συμφώνησαν, σημαίνει ότι ένιωσαν πίεση να ζητήσουν συγγνώμη, το οποίο επίσης είναι ενάντια στην ελευθερία του λόγου, πράγμα για το οποίο παλεύει εδώ και χρόνια το αμερικανικό δημοκρατικό κόμμα και κοπιάρουν ανεγκέφαλοι και στην Ευρώπη.
Συγχαρητήρια που χαίρεσαι με την λογοκρισία, διότι περί αυτού πρόκειται.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Από τα λεγόμενά σου εδώ τόσο καιρό φαίνεται βρε χαζούλη.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:12Αλλαξερεις ότι είμαι μισογυβη ς φίλε πανιβλακαJimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:07Δεν γνωρίζω αγαπητέ μισογύνη.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:05
Αν η παράσταση γινόταν θα πήγαινε να τη δει κοσμος;
Αν οι τυρομουνες κάνουν δική τους παράσταση, θα πατήσει κοσμος;![]()
-
Δημοκράτης
Ε πες μας τι το είπα και έβγαλες το συμπέρασμα ρε πανιβλακαJimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:44Από τα λεγόμενά σου εδώ τόσο καιρό φαίνεται βρε χαζούλη.
Έλα κάνε μας να γελάσουμε καραγκοοζακο
Το ότι ήταν κακοσχεδιασμένο από πού προκύπτει;Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:57 Δεν είπαμε να πεινάσουν, αλλά όταν ένα project είναι εξαρχής κακοσχεδιασμένο μοιραία έχει και συνέπειες.
- jackie Daniels
στο 4:50 η ηρω λεει οτι μισει την πολιτικη ορθοτητα
- jackie Daniels
μιλαμε για χιουμορ τωρα
- jackie Daniels
- hellegennes
Από πού κι ως πού ισχύει το ίδιο; Το αντιλαμβάνεσαι ότι γίνεσαι Μαρία Αντουανέτα; Ο άλλος χάνει λεφτά κι εσύ σαν Μαρία Αντουανέτα λες "ε, θα βει αλλού δουλειά· και τι έγινε;"Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:43Το ίδιο ισχυέι και για το ότι "θα πεινάσουν".hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:07Πολύ εύκολο να κάνεις υποθέσεις με το εισόδημα των άλλων και να λες "έλα, μωρέ, θα βρουν κάτι άλλο, δεν θα χαθούν".
Πολύ μπλα-μπλα χωρίς να εστιάζεις σ' αυτό που είπα. Αν είχαν δουλειά δεν θα ασχολούνταν με το τι κάνουν οι άλλοι. Δεν υπάρχει κανένα "έμφυλο" πρόβλημα. Δεν υπάρχει καν πρόβλημα. Αυτές το δημιούργησαν.Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:43Δεν ξέρουμε αν και τι δουλειές μπορεί να κάνουν οι συγκεκριμένες γυναίκες πέρα από το θέατρο και τα κωμικά σόου. Η υποψία για έμφυλο πρόβλημα προέρχεται από το γεγονός ότι και οι 17 συμμετέχοντες ήταν άντρες, χωρίς να υπάρχουν αυστηρά καθορισμένοι ρόλοι.
Τι θλιβερή διατύπωση. Είναι η λεγόμενη σχετική πραγματικότητα. Έρχεσαι τελευταίος σε έναν αγώνα δρόμου και λες "τα στάνταρ τηε προσωπικής μου επιτυχίας τα θέτω εγώ".Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:43Τα standards της προσωπικής επιτυχίας τους τα έχουν θέσει οι ίδιες και τα ξέρουν οι ίδιες.
Πλήρες delusion. Λογοκρισία είναι, 100%. Δεν χρειάζεται να υποθέσεις κάτι. 100 trash media το έκαναν θέμα. Φυσικά και δεν έχει λαϊκή στήριξη όλο αυτό που έγινε. Έχει στήριξη από τα μέσα και μια φωνακλάδικη μειοψηφία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να λογοκρίνει ό,τι δεν της αρέσει, με απειλές, τραμπουκισμούς, παρενόχληση. Είναι λογικό να μην θέλει να μπει σ' αυτήν την διαδικασία ο παραγωγός.Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:43Δεν τους έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Καμία λογοκρισία. Ας μην υποθέτουμε "πιέσεις" θεωρώντας τους διοργανωτές του συγκεκριμένου σόου κακόμοιρα, πειθήνια όντα που δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια μικρή ομάδα...αποτυχημένων γυναικών που δεν θα έχουν και τόση λαϊκή στήριξη αφού δεν είναι πετυχημένες. Σωστά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:57-Δεν είπαμε να πεινάσουν, αλλά όταν ένα project είναι εξαρχής κακοσχεδιασμένο μοιραία έχει και συνέπειες. Και δεν ξέρουμε με τι άλλο ασχολείται ο καθένας ή τι άλλα εισοδήματα έχει.hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:32Α, εντάξει μωρέ, ας πεινάσουν 10 μέρες, θα βγάλουν άλλα λεφτά αργότερα.Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:24 Εγώ μίλησα για νίκη της συγκεκριμένης κουλτούρας και ιδεολογίας, δεν είπα ότι είναι ωραίο να χάνουν τον μισθό τους οποιοιδήποτε. Θα βγάλουν μισθό σε μελλοντική παράσταση.
Γιατί αν έκανε θα πήγαινε ο κόσμος να τις δει και δεν θα έκλαιγαν στα σόσιαλ ότι δεν τις καλούν σε παραστάσεις άλλων.
Ε, ναι; Τι θα έκαναν; Τι λέει αυτό;Jimmy81 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:24 - Οι κωμικοί που οργάνωσαν το show ζήτησαν συγγνώμη για την κακή διαχείριση και σχεδιασμό των παραστάσεων.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Fata_morgana περίεργο που σου ξέφυγε αυτό το νήμα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Υδράργυρος
Αυτό πως έγινε τώρα;
Μια δουλειά είχες....
Μια δουλειά είχες....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση