Ας ψηφίσει τα πουστριλικια ο σκληρός δεξιός
Υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από τα άλλα δεξιά κόμματα στην βουλή
Με τις ψήφους της ΝΔ θα βγει
Ο Τασούλας προέρχεται από το στενό περιβάλλον του Αβέρωφ, την πλέον δεξιά φράξια της ΝΔ.
Χεστηκαμε δε, αν δεν τον ψηφισουν οι ρωσοψεκ που αποκαλείς δεξιά κόμματα, με τον ένα εκ των δύο να δηλώνει ότι "δεν είμαι δεξιός,απο το ΠΑΣΟΚ προέρχομαι".
Άσε ρε μεγάλε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε όχι δα, το ένα απ' τα δυο πνευματικά παιδιά του Αβέρωφ είναι. Το άλλο είναι ο Σαμαράς.
Κωλοδαχτυλο στο Σαμαρα ειναι η επιλογη Τασουλα?
Του στυλ "Θα σε προτεινα για Προεδρο αλλα εκανες μαλακια και εχασες. Τωρα παιρνει τη θεση ο πνευματικος σου αδελφος".
Δεν νομίζω ότι ο Κούλης είχε σκοπό να προτείνει τον Σαμαρά για ΠτΔ, εδώ δεν τον πρότεινε για επίτροπο.
Το κύριο προσόν του Τασούλα, πέραν του ότι θεωρείται βεριτάμπλ δεξιός, είναι ότι είναι πειθήνιος.
Καταλαβαμε
Φαντασου η πλέον δεξιά φράξια της ΝΔ ο τύπος που έβγαλε ομιλία υπέρ του γκευ γάμου με κάτι παπαριές οτι είμαι συντηρητικός και γι'αυτό ψηφίζω
Rocco Siffredi έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:35
Καταλαβαμε
Φαντασου η πλέον δεξιά φράξια της ΝΔ ο τύπος που έβγαλε ομιλία υπέρ του γκευ γάμου με κάτι παπαριές οτι είμαι συντηρητικός και γι'αυτό ψηφίζω
Ε εντάξει είπε λίγο πιο κομψά ότι όσοι δεξιοί ψηφίζετε ν.δ είστε μλκες
Ναύτης έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:28
Ε όχι δα, το ένα απ' τα δυο πνευματικά παιδιά του Αβέρωφ είναι. Το άλλο είναι ο Σαμαράς.
Κωλοδαχτυλο στο Σαμαρα ειναι η επιλογη Τασουλα?
Του στυλ "Θα σε προτεινα για Προεδρο αλλα εκανες μαλακια και εχασες. Τωρα παιρνει τη θεση ο πνευματικος σου αδελφος".
Δεν νομίζω ότι ο Κούλης είχε σκοπό να προτείνει τον Σαμαρά για ΠτΔ, εδώ δεν τον πρότεινε για επίτροπο.
Το κύριο προσόν του Τασούλα, πέραν του ότι θεωρείται βεριτάμπλ δεξιός, είναι ότι είναι πειθήνιος.
Ε ναι
Που να μπλεκει με τον Βενιζελο να του πρηζει τα παπαρια για καθε νομο και διαταγμα τωρα...
Καλυτερα ενας τυπος που οταν του λενε "jump!" η απαντηση του ειναι "how high sir?"
Πρωτος πολιτης της χωρας σου λεει μετα.
Πες καλυτερα το πουτανακι του Πρωθυπουργου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο οποιος Τασουλας ειχε γινει η αιτία να καταδικαστεί η Ελλαδα απο το ΕΔΑΔ
Τον ειχε καταγγειλει για εκβιασμο ενας εργολαβος, οταν ο Τασουλας ηταν δημαρχος Κηφισιας
Δεν ηρε, ως οφειλε, την ασυλία του τοτε η Βουλή
Έπιασε με αυτήν την επιλογή τον απόλυτο πάτο που έχουμε πιάσει ως κοινωνία, δε λέω. Είναι στο κλίμα της εποχής.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Rocco Siffredi έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:18
Γιατί δεν κράταγε την κουκουβάγια; Έχει καταλάβει κανείς;
Το να έχει ΠτΔ κάποια η οποία θα συμμετείχε στην αντριτραμπική εκστρατεία, επηρμένη απο τις woke κεντροαριστερές πεποιθήσεις της, θα ήταν καταστροφή. Ο Τασούλας είναι προσαρμόσιμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 15 Ιαν 2025, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ναι
Που να μπλεκει με τον Βενιζελο να του πρηζει τα παπαρια για καθε νομο και διαταγμα τωρα...
Καλυτερα ενας τυπος που οταν του λενε "jump!" η απαντηση του ειναι "how high sir?"
Πρωτος πολιτης της χωρας σου λεει μετα.
Πες καλυτερα το πουτανακι του Πρωθυπουργου.
Κάπως έτσι. Πάντως πρέπει να άκουσε πολλά όχι ο Κούλης, η επιλογή Τασούλα για μένα είναι κίνηση απελπισίας.