!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Re: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
Η κόλποι που ξέρω, που γεννάνε τα ψάρια συγκεκριμένες εποχές του χρόνου, είναι καθόλα νόμιμο το ψάρεμα. Από πού προκύπτει η παρανομία;Niki έγραψε: 20 Οκτ 2024, 09:22Λοιπόν εγώ δεν ήθελα να σε στριμώξω από την αρχή.Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2024, 08:21 https://www.spearfishingforum.gr/viewto ... 6&start=45
https://www.boatfishing.gr/psareve-me-d ... -irakliou/
Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, σαλπες. Δηλαδή δεν το κάνει για τα ψάρια, σαβούρα μαζεύει. Απλώς έτσι έμαθε ότι είναι το ψάρεμα, από τους σύντεκνους, και το συνεχίζει.
Εσύ τριβόσουνα σου είχα γράψει ήρθες στο γήπεδο μου μαζέψου.
Εσύ δεν άκουσες.
Ήθελα απλά να σου περάσω το μήνυμα ότι πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες και όλος ο κόσμος , όλοι μας.
Εσύ λες ότι εγώ αποτελώ εξαίρεση και επειδή δεν ψαρεύω αυγομένα ψάρια μπορώ να πηγαίνω σε μέρη που δεν επιτρέπεται να ψαρεύω.
Αυτό με μεγάλη επιείκεια μπορώ να το χαρακτηρίσω αφέλεια.
Είναι σαν να λες να επιτραπεί το ψάρεμα σε αυτές τις περιοχές και να βάλουν οι τοπικές κοινότητες ανθρώπους με την βάρκα και να ελέγχουν τι ψάρεψε ο καθένας.
Κάπως έτσι σκέφτεσαι.
Τώρα το να ψάχνεις στο διαδίκτυο για να βρεις σε ένα φόρουμ μια συζήτηση του 2011 που κάνουν κάποιοι για δυναμίτες για να δείξεις ότι έχεις δίκιο δεν λέει.
Δεν υπάρχουν άντρες τόσο θαρραλέοι ή χαζοί ή απελπισμένοι όπως θέλεις ονομάτησε τους ,για να πάνε να κρατάνε τον δυναμίτη μέχρι να φτάσει το φυτίλι στην κορφή για να το ρίξουν μετά να ψαρέψουν.
Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να φάνε τα φύλα της φραγκοσυκιάς να τελειώσουν αυτά , να μαζέψουν τα χόρτα του βουνού , της θάλασσας και αν συνεχίσει να είναι άδειο το στομάχι των παιδιών τους καμμιά βδομάδα τότε ναι μπορεί απελπισμένοι να πάνε να ρίξουν δυναμίτη.
Μην κατακρίνετε τους ανθρώπους που ρίχνανε δυναμίτη πριν χρόνια γιατί δεν έχετε μυρίσει καν τι περνούσανε.
Ανεξάρτητα τι ζημιά κάνανε στον βυθό.
Ανεξάρτητα τα χέρια και τα πόδια που έχαναν.
Είναι ένα μέρος της Ιστορίας της Κρήτης και των νησιών μας που δεν είναι μόνο μαύρο όπως αρκετοί θέλετε να το περιγράφετε.
Τέλος πάντων εγώ δεν είμαι αρμόδια να μάθω ούτε τρόπους ούτε ιστορία σε κανέναν.
Αν θέλετε από μόνοι σας ψαχτείτε .
Την καλημέρα μου.
Ούτε έχω ακούσει ποτέ για συγκεκριμένο τόπο, πού να απαγορεύεται το ψάρεμα συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, λόγω ζευγαρώματος των ψαριών.
Έχεις να μου δείξεις καμιά τέτοια απαγόρευση, η πάλι λες βλακείες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κι εγώ έχω την αμυδρά εντύπωση ότι οι μηχανότρατες και οι δυναμίτες σήμερα δεν είναι χαρακτηριστικό πεινασμένων ψαράδων.
Κατά τα άλλα, η Νίκη έχει την εντύπωση ή παραίσθηση ότι είναι η μοναδική που μεγάλωσε πλάι στη θάλασσα, σε μία χώρα που οι κατοικημένες παραλίες σε νησιά και στερεά, είναι χιλιάδες χιλιόμετρα.
Κατά τα άλλα, η Νίκη έχει την εντύπωση ή παραίσθηση ότι είναι η μοναδική που μεγάλωσε πλάι στη θάλασσα, σε μία χώρα που οι κατοικημένες παραλίες σε νησιά και στερεά, είναι χιλιάδες χιλιόμετρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πές μας ρε άνθρωπε πριν να πας να ψαρέψεις κάπου τι κάνεις;Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:44Η κόλποι που ξέρω, που γεννάνε τα ψάρια συγκεκριμένες εποχές του χρόνου, είναι καθόλα νόμιμο το ψάρεμα. Από πού προκύπτει η παρανομία;Niki έγραψε: 20 Οκτ 2024, 09:22Λοιπόν εγώ δεν ήθελα να σε στριμώξω από την αρχή.Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2024, 08:21 https://www.spearfishingforum.gr/viewto ... 6&start=45
https://www.boatfishing.gr/psareve-me-d ... -irakliou/
Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, σαλπες. Δηλαδή δεν το κάνει για τα ψάρια, σαβούρα μαζεύει. Απλώς έτσι έμαθε ότι είναι το ψάρεμα, από τους σύντεκνους, και το συνεχίζει.
Εσύ δεν άκουσες.
Ήθελα απλά να σου περάσω το μήνυμα ότι πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες και όλος ο κόσμος , όλοι μας.
Εσύ λες ότι εγώ αποτελώ εξαίρεση και επειδή δεν ψαρεύω αυγομένα ψάρια μπορώ να πηγαίνω σε μέρη που δεν επιτρέπεται να ψαρεύω.
Είναι σαν να λες να επιτραπεί το ψάρεμα σε αυτές τις περιοχές και να βάλουν οι τοπικές κοινότητες ανθρώπους με την βάρκα και να ελέγχουν τι ψάρεψε ο καθένας.
Κάπως έτσι σκέφτεσαι.
Τώρα το να ψάχνεις στο διαδίκτυο για να βρεις σε ένα φόρουμ μια συζήτηση του 2011 που κάνουν κάποιοι για δυναμίτες για να δείξεις ότι έχεις δίκιο δεν λέει.
Δεν υπάρχουν άντρες τόσο θαρραλέοι ή χαζοί ή απελπισμένοι όπως θέλεις ονομάτησε τους ,για να πάνε να κρατάνε τον δυναμίτη μέχρι να φτάσει το φυτίλι στην κορφή για να το ρίξουν μετά να ψαρέψουν.
Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να φάνε τα φύλα της φραγκοσυκιάς να τελειώσουν αυτά , να μαζέψουν τα χόρτα του βουνού , της θάλασσας και αν συνεχίσει να είναι άδειο το στομάχι των παιδιών τους καμμιά βδομάδα τότε ναι μπορεί απελπισμένοι να πάνε να ρίξουν δυναμίτη.
Μην κατακρίνετε τους ανθρώπους που ρίχνανε δυναμίτη πριν χρόνια γιατί δεν έχετε μυρίσει καν τι περνούσανε.
Είναι ένα μέρος της Ιστορίας της Κρήτης και των νησιών μας που δεν είναι μόνο μαύρο όπως αρκετοί θέλετε να το περιγράφετε.
Τέλος πάντων εγώ δεν είμαι αρμόδια να μάθω ούτε τρόπους ούτε ιστορία σε κανέναν.
Την καλημέρα μου.
Ούτε έχω ακούσει ποτέ για συγκεκριμένο τόπο, πού να απαγορεύεται το ψάρεμα συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, λόγω ζευγαρώματος των ψαριών.
Άσε την πολυλογία δεν θα σε μάθω εγώ πως να είσαι νόμιμος.
Πές εσύ να σου πω τα λάθη σου.
Με έχεις πρήξει για αυτονόητα πράγματα.
Λες ότι ψαρεύεις 30 χρόνια μέχρι πριν λίγα χρόνια έπαιρνες άδεια ερασιτέχνη άρα υπέγραφες και δήλωση του Ν105 ότι θα ενημερώνεσαι από τις νομαρχίες για τυχόν απαγορεύσεις στην περιοχή τους.
Τώρα ακόμα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα υπάρχει και το δίκτυο Νatural.
Mε έχεις πρήξει όλα τα ξέρεις και με βάζεις και σου κάνω μαθήματα τζάμπα τρείς μέρες πως να είσαι νόμιμος.
Σου λέω παίρνε τις νομαρχίες ή τις κοινότητες και μου λες σιγά αυτοί είναι κουτοπόνηροι και ρίχνουν δυναμίτες , μετά μου λες να σου αραδιάσω εγώ τους χάρτες όλης της Ελλάδας με τα διάφορα οικοσυστήματα που προστατεύονται και τις απαγορεύσεις.
Τέρμα σε κάνω αόρατο για πάντα.
Σε είχα για ένα χρόνο τώρα θα μείνεις για πάντα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Fata_Morgana
Τέτοια είμαι, τρώω με χάρη και νάζι.
Όχι ρε γαμώτο, θα πάθω τέτοια ζημιά να γίνω αόρατος; Παίζει να μην φάω το βραδυ.Niki έγραψε: 20 Οκτ 2024, 14:16Πές μας ρε άνθρωπε πριν να πας να ψαρέψεις κάπου τι κάνεις;Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:44Η κόλποι που ξέρω, που γεννάνε τα ψάρια συγκεκριμένες εποχές του χρόνου, είναι καθόλα νόμιμο το ψάρεμα. Από πού προκύπτει η παρανομία;Niki έγραψε: 20 Οκτ 2024, 09:22
Λοιπόν εγώ δεν ήθελα να σε στριμώξω από την αρχή.
Εσύ δεν άκουσες.
Κάπως έτσι σκέφτεσαι.
Την καλημέρα μου.
Άσε την πολυλογία δεν θα σε μάθω εγώ πως να είσαι νόμιμος.
Πές εσύ να σου πω τα λάθη σου.
Με έχεις πρήξει για αυτονόητα πράγματα.
Λες ότι ψαρεύεις 30 χρόνια μέχρι πριν λίγα χρόνια έπαιρνες άδεια ερασιτέχνη άρα υπέγραφες και δήλωση του Ν105 ότι θα ενημερώνεσαι από τις νομαρχίες για τυχόν απαγορεύσεις στην περιοχή τους.
Τώρα ακόμα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα υπάρχει και το δίκτυο Νatural.
Mε έχεις πρήξει όλα τα ξέρεις και με βάζεις και σου κάνω μαθήματα τζάμπα τρείς μέρες πως να είσαι νόμιμος.
Σου λέω παίρνε τις νομαρχίες ή τις κοινότητες και μου λες σιγά αυτοί είναι κουτοπόνηροι και ρίχνουν δυναμίτες , μετά μου λες να σου αραδιάσω εγώ τους χάρτες όλης της Ελλάδας με τα διάφορα οικοσυστήματα που προστατεύονται και τις απαγορεύσεις.
Τέρμα σε κάνω αόρατο για πάντα.
Σε είχα για ένα χρόνο τώρα θα μείνεις για πάντα.
Μπα, θα φάω.
Δε ζήτησα χάρτη. Ζήτησα ΜΙΑ περιοχή, που να απαγορεύεται το ψάρεμα σε συγκεκριμένο μήνα του χρόνου, επειδή γεννούν εκεί τα ψάρια.
Γνωρίζω για γενικές και ειδικές απαγορεύσεις τόπων, για όλο το χρόνο, και για την απαγόρευση του μαϊου, παντού.
Συγκεκριμένο κόλπο, όπου απαγορεύεται το ψάρεμα Κεφάλου το Σεπτέμβρη η κάτι τέτοιο, όχι.
Γνωρίζω για γενικές και ειδικές απαγορεύσεις τόπων, για όλο το χρόνο, και για την απαγόρευση του μαϊου, παντού.
Συγκεκριμένο κόλπο, όπου απαγορεύεται το ψάρεμα Κεφάλου το Σεπτέμβρη η κάτι τέτοιο, όχι.
Πως να ξέρεις. Δεν υπάρχει.Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2024, 18:35 Δε ζήτησα χάρτη. Ζήτησα ΜΙΑ περιοχή, που να απαγορεύεται το ψάρεμα σε συγκεκριμένο μήνα του χρόνου, επειδή γεννούν εκεί τα ψάρια.
Μπορει να το λένε τίποτα λοκαλια της περιοχής για να μη πηγαίνουν άλλοι και τους παίρνουν τα σημεία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η ειρωνία θέλει μαεστρία λεβέντη μου. Κάτι που εσύ δεν κατέχεις. Χρώστα χάρη που σε συμπαθώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
αν δεν τον συμπαθουσες τι θα γενοταν δαλαδης?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Φύγε ρε μαλάκα που ήρθες για πατιρντί.
οκ Ρενα
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Φύγε ρε Πλέριε. Παίξε αλλού το πουλάκι σου.
γιατι δε με αποκαλεις με το πρωτο μου γιουζερνεημ?
Διότι δεν το ξέρω και στ'αρχίδια μου. Έλα, σπάσε όμορφα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-