ΝΔ πρώτη φορά ψήφισα το 2019Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 00:40ας προσεχες να μην στηριζες νδ 15 χρονια τωραΕρμής έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 00:37 Το πρόβλημα δεν είναι στα νησιά, η σε πατροπαραδοτους τουριστικούς προορισμός η λουτροπόλεις, το πρόβλημα είναι στις πόλεις και κυρίως στην Αθήνα.
Δε θα βγει σε καλό αυτό που γίνεται. Και φυσικά δε μιλάω για επαναστάσεις και τέτοιες παπαριες, μιλάω ότι θα έρθει ένα σημείο που ο πολύς κόσμος δε θα μπορεί να χαλάει ούτε με λίπος ούτε με δανεικά και όταν ο λαός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει είναι ντόμινο, πρώτα για μικρομάγαζα, ύστερα για μικρές επιχειρήσεις, ύστερα για τις πιο μεγάλες και μετά έρχεται ένα ωραίο μπουμ στην οικονομια. Και προσέξτε, τώρα οι τράπεζες είναι θωρακισμένες, δεν είναι όπως τότε που σου έλεγαν δώσε το 10% του χρέους και ξοφλαμε. Τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο άγρια, τώρα δε θα καίγονται για αμεση ρευστότητα, τοτε δεν έκαναν κατασχέσεις και γιατί δεν υπήρχε το νομικό πλαίσιο και γιατί η κατάσχεση δεν είναι άμεση ρευστότητα. Τώρα που δε τους νοιάζει τόσο, θα πάρουν λαιμους.
Κάνεις ρε πστ μου δε διδάχθηκε τίποτα από το 2002-2009;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δε χωράμε στις παραλίες όλοι, μη παίρνετε άδειες τον Αύγουστο, να χωράνε οι τουρίστεν.
Ο ηλίθιος λαγός της ΝΔ ξαναχτυπά με νέα μαλακία:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Δε χωράμε στις παραλίες όλοι, μη παίρνετε άδειες τον Αύγουστο, να χωράνε οι τουρίστεν.
έχει ήδη ανοίξει νήμα εδώ και μέρες
viewtopic.php?f=29&t=55853
viewtopic.php?f=29&t=55853
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Ο μαλάκας ο Ποροτοσάλτε και οι υπόλοιποι μεγαλοδημοσιογράφοι θα δουλεύουν κανονικά τον Αύγουστο;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Εμπεδοκλής
Re: Δε χωράμε στις παραλίες όλοι, μη παίρνετε άδειες τον Αύγουστο, να χωράνε οι τουρίστεν.
Αυτός τί δουλειά κάνει; Θέλω να πω πληρώνεται τόσο καλά από μία δύωρη εκπομπή άντε και κανένα μισάωρο ακόμη ως μαϊντανός και τις υπόλοιπες 23 ώρες κάθεται; Τόσο καλά πληρώνει ο Αλαφούζος; Τόσα πολλά βγάζει από τη διαφήμιση του ανεμιστήρα με τα παγάκια;
Γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε αν όλοι αυτοί αμοίβονται περισσότερο από όσο παράγουν...
Γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε αν όλοι αυτοί αμοίβονται περισσότερο από όσο παράγουν...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Υπάρχει πιο γλιτσας από τον Πορτοσαλτε?
Μη τον πετυχω να κάνει μπάνιο μεταξύ 15 Ιουλίου και 31 Αυγούστου γιατί θα τον κλειδώσω σπίτι του και θα ξαναβγεί μόλις φύγει και ο τελευταίος τουρίστας.
Μη τον πετυχω να κάνει μπάνιο μεταξύ 15 Ιουλίου και 31 Αυγούστου γιατί θα τον κλειδώσω σπίτι του και θα ξαναβγεί μόλις φύγει και ο τελευταίος τουρίστας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ότι το συγκεκριμένο διάστημα, θα πρέπει να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος.George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:03 Υπάρχει πιο γλιτσας από τον Πορτοσαλτε?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πέρα από τον φελλό παπαγάλο που δηλώνει πολιτικός σχολιαστής, τι εννοείς "θα πρέπει να ασχοληθούμε αν όλοι αυτοί αμοίβονται περισσότερο από όσο παράγουν"; Παράγει ο Χ τράπερ κάτι παραπάνω από εσένα και αμείβεται καλύτερα;Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 10:30 Αυτός τί δουλειά κάνει; Θέλω να πω πληρώνεται τόσο καλά από μία δύωρη εκπομπή άντε και κανένα μισάωρο ακόμη ως μαϊντανός και τις υπόλοιπες 23 ώρες κάθεται; Τόσο καλά πληρώνει ο Αλαφούζος; Τόσα πολλά βγάζει από τη διαφήμιση του ανεμιστήρα με τα παγάκια;
-
Εμπεδοκλής
Δε διαφωνούμε. Άλλοι μπορεί να παράγουν περισσότερα από εμένα και να αμοίβονται χειρότερα. Όσο για τον τράπερ, τί να πω; Μπορεί να η διακίνηση της κόκας σε αριθμούς να θεωρείται μεγαλύτερη παραγωγή από εμένα.GoBzi έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:05Πέρα από τον φελλό παπαγάλο που δηλώνει πολιτικός σχολιαστής, τι εννοείς "θα πρέπει να ασχοληθούμε αν όλοι αυτοί αμοίβονται περισσότερο από όσο παράγουν"; Παράγει ο Χ τράπερ κάτι παραπάνω από εσένα και αμείβεται καλύτερα;Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 10:30 Αυτός τί δουλειά κάνει; Θέλω να πω πληρώνεται τόσο καλά από μία δύωρη εκπομπή άντε και κανένα μισάωρο ακόμη ως μαϊντανός και τις υπόλοιπες 23 ώρες κάθεται; Τόσο καλά πληρώνει ο Αλαφούζος; Τόσα πολλά βγάζει από τη διαφήμιση του ανεμιστήρα με τα παγάκια;
Εντωμεταξύ αυτή είναι τακτική ΟΛΩΝ των "μεγαλοδημοσιογράφων" εδώ και πολλές δεκαετίες. Από 15 Ιουλίου (ή από 1η Αυγούστου για τους "δουλευταράδες") μέχρι 15 Σεπτεμβρίου εξαφανίζονται. Κάποιοι είχαν διακόψει τις διακοπές τους εκείνο τον Αύγουστο που υπήρχαν οι καθημερινές καταιγιστικές εξελίξεις με την σύλληψη των μελών της 17Ν. Μόνο τότε θυμάμαι πρώτα ονόματα να παρουσιάζουν ειδήσεις τον Αύγουστο. Αλλά και τότε, πρέπει να είχαν επιστρέψει μόνο οι μισοί. Κάποιοι άλλοι (όπως η Στάη, που τότε ήταν νο.1) δεν το θεώρησαν αρκετά σημαντικό ώστε να θυσιάσουν το μαύρισμά τους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Sid Vicious
Αηδιαστικός βλάκας ο Πορτοσάλτε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο τουριστικός κλάδος είναι κακή "ναυαρχίδα" για μια οικονομία γιατί αυξάνει το κόστος ζωής των ντόπιων, επιβαρύνει τις υποδομές, αφορά υπηρεσίες ελαστικής ζήτησης (λόγω υποκαταστασιμότητας αλλά και λόγω του ότι δεν αποτελούν βασική βιολογική ανάγκη οπότε είναι από τα πρώτα έξοδα που θα κόψει κανείς) και, όπως είδαμε στην Ελλάδα και όχι μόνο, σε περιόδους αναταραχής - διατάραξης του διεθνούς εμπορίου το κράτος θα σε καλέσει να τους ενισχύσεις (όπως έγινε επί ιού) για να ακούς μετά το "ευχαριστώ" σε διάφορες εκδοχές ("Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν έρχονται να δουλέψουν στη γαλέρα μου", "Έχω τιμές μαυραγορίτη γιατί στοχεύω σε ξένη πελατεία" κτλ).
Ο Πορτοσάλτε κάνει ό,τι και οι άλλοι προβεβλημένοι - καβατζωμένοι στην Ελλάδα: δίνει συμβουλές ζωής στους NPCs που ο ίδιος δεν θα ακολουθούσε ποτέ.
Ο Πορτοσάλτε κάνει ό,τι και οι άλλοι προβεβλημένοι - καβατζωμένοι στην Ελλάδα: δίνει συμβουλές ζωής στους NPCs που ο ίδιος δεν θα ακολουθούσε ποτέ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πριν χρόνια Αύγουστο μήνα έχω τσακωθεί με γνωστό μεγάλο δημοσιογράφο σε καταπέλτη πλοίου γιατί ήταν πρώτος να βγει με το αυτοκίνητο στο λιμάνι και αυτός είχε σταματήσει και μίλαγε στο κινητό.micmic έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:13 Εντωμεταξύ αυτή είναι τακτική ΟΛΩΝ των "μεγαλοδημοσιογράφων" εδώ και πολλές δεκαετίες. Από 15 Ιουλίου (ή από 1η Αυγούστου για τους "δουλευταράδες") μέχρι 15 Σεπτεμβρίου εξαφανίζονται. Κάποιοι είχαν διακόψει τις διακοπές τους εκείνο τον Αύγουστο που υπήρχαν οι καθημερινές καταιγιστικές εξελίξεις με την σύλληψη των μελών της 17Ν. Μόνο τότε θυμάμαι πρώτα ονόματα να παρουσιάζουν ειδήσεις τον Αύγουστο. Αλλά και τότε, πρέπει να είχαν επιστρέψει μόνο οι μισοί. Κάποιοι άλλοι (όπως η Στάη, που τότε ήταν νο.1) δεν το θεώρησαν αρκετά σημαντικό ώστε να θυσιάσουν το μαύρισμά τους.
Στο μεταξύ χαμός πίσω να φωνάζουμε κόρνες ιστορίες κλπ. και αυτός να μη καταλαβαίνει Χριστό.
Μέχρι που κάποια στιγμή κατεβαίνω πάω στο αυτοκίνητο του του βαράω το τζαμί και του λέω να σηκωθεί να φύγει γιατί μας έχει γαμησει όλους που περιμένουμε να κατέβουμε στο νησί.
Και γυρίζει και μου λέει "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε?"
Ε εκεί μου γύρισε το μάτι και του λέω "Όχι ρε δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά άμα δεν σηκωθείς να φύγεις για να βγούμε κι εμείς θα μάθει ο παπάς ποιον θα θάψει".
Ανέβασε το τζαμί έβαλε πρώτη και έφυγε επιτέλους για να βγούμε κι εμείς.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βρε πάρε ως παράδειγμα έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κυριολεκτικά ένας ψυχαγωγος, δεν παράγει κάτι.Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:08Δε διαφωνούμε. Άλλοι μπορεί να παράγουν περισσότερα από εμένα και να αμοίβονται χειρότερα. Όσο για τον τράπερ, τί να πω; Μπορεί να η διακίνηση της κόκας σε αριθμούς να θεωρείται μεγαλύτερη παραγωγή από εμένα.GoBzi έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:05Πέρα από τον φελλό παπαγάλο που δηλώνει πολιτικός σχολιαστής, τι εννοείς "θα πρέπει να ασχοληθούμε αν όλοι αυτοί αμοίβονται περισσότερο από όσο παράγουν"; Παράγει ο Χ τράπερ κάτι παραπάνω από εσένα και αμείβεται καλύτερα;Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 10:30 Αυτός τί δουλειά κάνει; Θέλω να πω πληρώνεται τόσο καλά από μία δύωρη εκπομπή άντε και κανένα μισάωρο ακόμη ως μαϊντανός και τις υπόλοιπες 23 ώρες κάθεται; Τόσο καλά πληρώνει ο Αλαφούζος; Τόσα πολλά βγάζει από τη διαφήμιση του ανεμιστήρα με τα παγάκια;
Για τον παπαγάλο τώρα, ισχύει το ίδιο που είχα πει πριν λίγες μέρες με την εσωτερική πολιτική της χώρας (και της κάθε χώρας). Η φάση δεν πάει σου δίνω πατάτες και περιμένω να μου δώσεις μαλλί κατσίκας. Ο Αλαφούζος μπορεί να βγάζει εκατομμύρια γιατί μέσω τον παπαγάλων του έχει δημιουργήσει μια ευνοϊκή σχέση με την κυβέρνηση, οπότε δεν τον νοιάζει το πόσα θα πάρει ο Πορτοσάλτε.
Στην τελική ο Πορτοσάλτε, ως πολιτικός σχολιαστής, μπορεί να είναι προκατειλημμένος. Αυτή είναι και η βασική διαφορά μεταξύ πολιτικού σχολιαστή και (πανελιστα) δημοσιογράφου, όπου ο δημοσιογράφος (και καλά) πρέπει να είναι αμερόληπτος.
Το πρόβλημα δεν είναι πόσα παίρνει ο Πορτοσάλτε, αλλά το τι εμπεριέχει η ευνοϊκή σχέση κυβέρνησης/αφεντικών. Από την άλλη το 41% γουστάρει τέτοιες σχέσεις, οπότε ποιος θα ασχοληθει;
- Ληστοσυμμορίτης
πάντως δημοσιογράφος δεν είναι, ο σύλλογος τους έχει άρει την δημοσιογραφική του ιδιότητα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 29 Απαντήσεις