Δεν πίνω αναψυκτικά το βράδυ καλό μου. Ούτε ζεστά ούτε κρύα. Γενικώς, δεν το 'χω με τα...αναψυκτικά, τα θεωρώ εφηβικές φάσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Short Horror Stories - Phorum Edition
Re: Short Horror Stories - Phorum Edition
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μοχίτο ή σεξονδεμπητσ;
Το μοχίτο το ξέρω, το δεύτερο το σεξοκάτι δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Είναι τρελό πράγμα η εφηβεία. Το σώμα σου αλλάζει,ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 21:33Δεν πίνω αναψυκτικά το βράδυ καλό μου. Ούτε ζεστά ούτε κρύα. Γενικώς, δεν το 'χω με τα...αναψυκτικά, τα θεωρώ εφηβικές φάσεις.
νιώθεις περίεργα πράγματα, ο κόσμος φαίνεται μεγάλος και μικρός ταυτόχρονα, και έχεις και την Κόκα Κόλα να αναστατώνει όσα (νόμιζες ότι) ήξερες.
Πάντως, μεταξύ μας, πολλά πράγματα είναι θέμα ηλικίας. Η νέα γενιά και δη η Αμερικάνικη (οπότε κι η Ελληνική) έχει απαρνηθεί το αλκοόλ εδώ και καιρό. Είναι κάτι σαν το βήγκαν, το τρεντ πλέον είναι το μόκταιηλ και όχι το κοκταίηλ. Που επί της ουσίας αναψυκτικό είναι κι αυτό, απλώς σαν λέξη είναι πιο πιασάρικη, όπως όλες οι αμερικλάνικες.
κανένα πρόβλημα.να υπάρχουν στην πλοκή και γκόμενες που υποστηρίζουν παλαβομάρες και τις κατατροπώνω πριν το τραγικό μου τέλος μόνο γιατί θα με μαλώνει ο μένιος αν με δει σαν χαρακτήρα σε ιστορία χωρίς σοβαρό υπόβαθροOtto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2024, 20:16 Μαζική μήνυση θα φάω, αφού έκανα πιο μεγάλη την ιστορία και σου έβαλα συμπρωταγωνιστές τον nowhere, τον Yochanan και τον Beria.
Παπαριές μαρίτσα μ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2024, 21:38Είναι τρελό πράγμα η εφηβεία. Το σώμα σου αλλάζει,ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 21:33Δεν πίνω αναψυκτικά το βράδυ καλό μου. Ούτε ζεστά ούτε κρύα. Γενικώς, δεν το 'χω με τα...αναψυκτικά, τα θεωρώ εφηβικές φάσεις.
νιώθεις περίεργα πράγματα, ο κόσμος φαίνεται μεγάλος και μικρός ταυτόχρονα, και έχεις και την Κόκα Κόλα να αναστατώνει όσα (νόμιζες ότι) ήξερες.
Σιγά μην περιμέναμε την κοκα κόλα για σεμινάρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδώ συμφωνώ. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Αν τα πρώτα είναι προβληματικά, τί να σου κάνουν τα έρμα τα στερνά;sharp έγραψε: 07 Αύγ 2024, 21:42Πάντως, μεταξύ μας, πολλά πράγματα είναι θέμα ηλικίας. Η νέα γενιά και δη η Αμερικάνικη (οπότε κι η Ελληνική) έχει απαρνηθεί το αλκοόλ εδώ και καιρό. Είναι κάτι σαν το βήγκαν, το τρεντ πλέον είναι το μόκταιηλ και όχι το κοκταίηλ. Που επί της ουσίας αναψυκτικό είναι κι αυτό, απλώς σαν λέξη είναι πιο πιασάρικη, όπως όλες οι αμερικλάνικες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για πείτε. Χωρίς παπαρίτσες τύπου "το δούλεψα με τον απαυτό μου"... 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Εγώ δεν έχω δουλέψει τίποτα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τη φθορά. Και δεν εννοώ ρυτίδες και λοιπές παπαριές. Εννοώ το σώμα που παραιτείται σιγά σιγά και η ιδέα του θανάτου.
Κάποιοι και καποιες το έχουν δουλέψει βρε. Η πλάκα είναι ότι έχουν τα ίδια αποτελέσματα με σένα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Αύγ 2024, 21:58 Εγώ δεν έχω δουλέψει τίποτα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τη φθορά. Και δεν εννοώ ρυτίδες και λοιπές παπαριές. Εννοώ το σώμα που παραιτείται σιγά σιγά και η ιδέα του θανάτου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Αύγ 2024, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γι' αυτό σε πάω, κάθε γκομενίτσα το ξέρει σήμερα.
https://tasty.athinorama.gr/suntages/po ... the-beach/
- Fata_Morgana
Γαμα τη την ελκυστικότητα. Δε με απασχόλησε κσι ποτέ ιδιαίτερα.Η ποιότητα ζωής είναι που με απασχολεί προσωπικά. Και στα 30 μου δε με απασχολούσε. Τώρα με έζωσαν τα φίδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 22:09Κάποιοι και καποιες το έχουν δουλέψει βρε. Η πλάκα είναι ότι έχουν τα ίδια αποτελέσματα με σένα. Στην τελική, ένα ψιλοφτυσμένο σώμα είτε στα 30 είτε στα 60, το ίδιο ακριβώς κάνει. Τα νιάτα δεν συνεπάγονται πάντα ελκυστικότητα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Αύγ 2024, 21:58 Εγώ δεν έχω δουλέψει τίποτα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τη φθορά. Και δεν εννοώ ρυτίδες και λοιπές παπαριές. Εννοώ το σώμα που παραιτείται σιγά σιγά και η ιδέα του θανάτου.
Οκ, με το που διάβασα τις αναλογίες κατέβασα μια σκέτη βότκα για να συνέλθω. Αν και δεν το 'χω με τα βαριά αλκοολούχα το βράδυ. Μέχρι κρύα μπύρα, κρύο κρασί, τέτοια ξενέρωτα παίζω στο σπίτι.sharp έγραψε: 07 Αύγ 2024, 22:13Γι' αυτό σε πάω, κάθε γκομενίτσα το ξέρει σήμερα.
https://tasty.athinorama.gr/suntages/po ... the-beach/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo