!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα Δημοκρατια Γιοκ
Re: Νεα Δημοκρατια Γιοκ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ποιος φιλος φορουμιτης ειναι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Βλέπω σήμα che parody, οπότε πάει το μυαλό στον ΓΓ, όμως λέει περιοχή Αττική.
https://twitter.com/Lexotanil__/status/ ... 8147932514
Αυτος ο κόσμος τραβάει τη ΝΔ και οχι το αντίθετο. Οπως το ΠΑΣΟΚ το τράβηξαν εκεί οι ψηφοφόροι του και δεν τράβηξε το κόμμα αυτούς. Πάντα έτσι γίνεται.nyxtovios έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:17 Δεν πρόκειται να πέσει ποτέ κάτω του 25%. Είναι πάρα πολύς κόσμος που τρώει ψωμάκι και θα πρέπει να βρει κανονική δουλειά αν καταστραφεί η ΝΔ.
Αυτά τα ξέρατε πάντως ότι θα τα κάνει. Δεν ήταν κρυφά πριν τις εκλογές. Κάτι για μπολιασματα τα έλεγε ξεκάθαρα. Και οτι θα ςνισχυσει την οικονομια και την παραγωγη με δούλους.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Κάποτε είχε ανοίξει ένα σουπερ μαρκετ στη Θεσσαλονίκη που λεγόταν Βασίλαγας. Αυτός αγόραζε προϊόντα απο έξω και χωρίς να αλλάξει ετικέτα κολλούσε ένα αυτοκόλλητο απο πάνω στα ελληνικά. Οι τιμές του ήταν μέχρι και οι μισές επειδη στο εξωτερικό ήταν όντως οι μισές. Πολλές οικογένειες επέζησαν εκείνο τον καιρό με τον Βασίλαγα . Οι τιμές του ήταν από μισές μέχρι 3/4 των ελληνικών. Χαρακτηριστική ήταν η κοκακολα η οποια στον Βασιλαγα ειχε ένα ευρώ και ηταν βουλγάρικη αλλά γνήσια, ενώ η ελληνική είχε φτάσει τα τρια ευρώ. Η τιμή ήταν 1/3. Πολλοί ήπιαν κοκακόλα μετά απο χρόνια.
Τελικά έκλεισε χωρις να χρωστάει ευρώ. Αναρωτιόταν γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος απο αυτον και τα παίρνει διπλάσια, η απάντηση πολύ σημαντικού λιανοπωλητή ήταν οτι υπάρχουν στην κοινωνία πολλοί με μεγάλους μισθούς που δεν κοιτάνε καν τις τιμές και αυτοι κινουν την αγορά ενώ το πελατολογιο που κοιτάζει τις τιμές παιρνει πολύ λιγα προϊοντα.
Τοτε υπηρχε υπηρεσια τηλεφωνιας που για να ακουσεις την ωρα έδινες δυομησι ευρώ, υπηρχαν πολλοί που δεν τους ένοιαζε ενώ ενα μεγάλο μερος συμπολιτών του δεν μπορουσε να αγοράσει γάλα με ένα ευρώ.
Ακομα αυτο ζούμε, οι τιμές δηλαδη ανεβαίνουν επειδή μπορεί το δυναμικό κοινό.
Τελικά έκλεισε χωρις να χρωστάει ευρώ. Αναρωτιόταν γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος απο αυτον και τα παίρνει διπλάσια, η απάντηση πολύ σημαντικού λιανοπωλητή ήταν οτι υπάρχουν στην κοινωνία πολλοί με μεγάλους μισθούς που δεν κοιτάνε καν τις τιμές και αυτοι κινουν την αγορά ενώ το πελατολογιο που κοιτάζει τις τιμές παιρνει πολύ λιγα προϊοντα.
Τοτε υπηρχε υπηρεσια τηλεφωνιας που για να ακουσεις την ωρα έδινες δυομησι ευρώ, υπηρχαν πολλοί που δεν τους ένοιαζε ενώ ενα μεγάλο μερος συμπολιτών του δεν μπορουσε να αγοράσει γάλα με ένα ευρώ.
Ακομα αυτο ζούμε, οι τιμές δηλαδη ανεβαίνουν επειδή μπορεί το δυναμικό κοινό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 46 Απαντήσεις