don't speak έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:48 Πως αλλιώς θα φαίνεται η κωλοχαράδρα του υδραυλικού όταν σκύβει![]()
Έτσι

don't speak έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:48 Πως αλλιώς θα φαίνεται η κωλοχαράδρα του υδραυλικού όταν σκύβει![]()

Μηχανικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:34 Αν έχει γυναίκα αμφιβάλω ότι θα του πλένει τα παντελόνια που θα αλλάζει συνέχεια.
Να τη η ανωμαλαρα εδώ ήταν πράγματι καραουλι, δεν μπλοφαρεenaon έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:26 το έμπειρο αντρικό μάτι μπορεί να φανταστεί και άλλα εσώρουχα, ποιες ραφές τώρα.![]()
σκασε και ψαχνε τωρα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:47Να τη η ανωμαλαρα εδώ ήταν πράγματι καραουλι, δεν μπλοφαρεenaon έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:26 το έμπειρο αντρικό μάτι μπορεί να φανταστεί και άλλα εσώρουχα, ποιες ραφές τώρα.![]()
![]()
aLiCat έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:16 Το θέμα δεν είναι τα πόσα, αλλά τι χρώμα. Έχω λευκά, μαύρα, γαλάζια, γκρι, ροζ, μωβ, όμως τα αγαπημένα μου είναι τα μπεζ. Είναι τα πιο πρακτικά γιατί δεν διαγράφουν από μέσα, όσο διάφανο κι αν είναι το έξω ρούχο.
Σε ότι αφορά το σχήμα, σιχαίνομαι τα λεγόμενα 3/4 που φτάνουν μέχρι τη μέση (τα λεγόμενα "βρακιά της γιαγιάς"). Στρινγκ, ελάχιστα έχω και μόνο για "ειδικές" περιπτώσεις. Αυτά μου αρέσουν και φοράω είναι τα μίνι, χαμηλοκάβαλα.
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:48σκασε και ψαχνε τωρα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:47Να τη η ανωμαλαρα εδώ ήταν πράγματι καραουλι, δεν μπλοφαρεenaon έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:26 το έμπειρο αντρικό μάτι μπορεί να φανταστεί και άλλα εσώρουχα, ποιες ραφές τώρα.![]()
![]()
Μη ξεχνάς, το νήμα είναι παλιό.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:49aLiCat έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:16 Το θέμα δεν είναι τα πόσα, αλλά τι χρώμα. Έχω λευκά, μαύρα, γαλάζια, γκρι, ροζ, μωβ, όμως τα αγαπημένα μου είναι τα μπεζ. Είναι τα πιο πρακτικά γιατί δεν διαγράφουν από μέσα, όσο διάφανο κι αν είναι το έξω ρούχο.
Σε ότι αφορά το σχήμα, σιχαίνομαι τα λεγόμενα 3/4 που φτάνουν μέχρι τη μέση (τα λεγόμενα "βρακιά της γιαγιάς"). Στρινγκ, ελάχιστα έχω και μόνο για "ειδικές" περιπτώσεις. Αυτά μου αρέσουν και φοράω είναι τα μίνι, χαμηλοκάβαλα.
Μπραζίλιαν όχι;και τι πειράζει να διαγράφονται και λίγο;
![]()
enaon έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:32πλάκα έκανα πάνα οκ, πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό το άβολα που λες, δεν ειναι συναίσθημα, ειναι αποτέλεσμα νομίζω. Πώς ένοιωσες και τελικά βρέθηκες σε άβολη θέση κλπ, αυτό εννοούσα, νομίζω ειναι θέμα επιλογής που λέει και ο γγ, το ήθελες και το έκανες πράξη.Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:29 Όπως νοιώθουν και εκείνες όταν θέλουν να πληρώσουν και δεν τις αφήνεις. Άβολα. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μισά μισά.![]()
aLiCat έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:54Μη ξεχνάς, το νήμα είναι παλιό.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:49aLiCat έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:16 Το θέμα δεν είναι τα πόσα, αλλά τι χρώμα. Έχω λευκά, μαύρα, γαλάζια, γκρι, ροζ, μωβ, όμως τα αγαπημένα μου είναι τα μπεζ. Είναι τα πιο πρακτικά γιατί δεν διαγράφουν από μέσα, όσο διάφανο κι αν είναι το έξω ρούχο.
Μπραζίλιαν όχι;και τι πειράζει να διαγράφονται και λίγο;
![]()
Μέχρι σήμερα μπορεί να έχω αλλάξει γούστα και απόψεις.![]()