Casp έγραψε: 21 Δεκ 2023, 22:43
Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2023, 22:39
Casp έγραψε: 21 Δεκ 2023, 22:36
Εγω εχω αυτογνωσια. Παω σε ψυχολογο.
Εσυ παλι, θες επειγοντως ψυχιατρο.
Και παλι δεν ειμαι σιγουρη αν για την περιπτωση σου μπορει να κανει κατι.
Εγώ είμαι σκατόγρια, δεν παίζει. Η ζωή εδώ τελειώνει σβήνει το καντήλι μου. Πάνε εσύ που έχεις μέλλον μπροστά σου, γιατί τα έχεις κάνει ήδη μπουρδέλο στη ζωή σου καημένη. Κούμπωσε και κανα χάπι στην τελική.
Τα εχω κανει μπουρδελο ε; Επειδη θελω να μετακομισω και να μην ζω σε ενα αχουρι με μαλακα ιδιοκτητη;
Τουλαχιστον εχω εναν ανθρωπο να νοιαζεται για μενα, να τον αγαπω και να με αγαπαει. Και να τον αντεχω και να με αντεχει. Επισης εχω και ζωη. Δεν νιωθω την αναγκη να μπαινω σε ενα φορουμ για να κανω κλικα με κατι αλλους κατακαημενους και να ειρωνευομαι ανθρωπους που μοιραζονται εδω καποια πραγματακια επειδη ετσι γουσταρουν. Εσεις που νιωθετε αυτη την αναγκη, πρεπει να ψαξετε μεσα σας τον λογο που το κανετε. Ειναι κομπλεξ; Κακια; Ανασφαλεια; Ζηλια; Κατι αλλο; Δεν ξερω, ψαξε λιγο μεσα σου και εσυ, καλο θα σου κανει μια αυτοκριτικη. Το προβλημα δεν ειναι παντα οι αλλοι, ξερεις
Σου έχω δωσει πολλές φορές συμβουλές, ήπια, λιγο εντονα, πολύ έντονα. Δεν σκοπεύω κάθε φορά που σε πιάνει η παράνοια, να σου λέω ό,τι γουστάρεις να ακούσεις. Ναι, είμαι αρχίδι, σκατόγρια και ό,τι άλλο κοσμητικό θες να με ''στολίσεις''. Πρήζεις αρχίδια, είσαι 30 χρονών γυναίκα και αντί να πιάσεις τη ζωή απ'τα μαλλιά και να τη φέρεις βόλτα, αναλώνεσαι με επαρκείς και γαργαλιστικές λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, κυρίως.
Δεν έχω λόγο να ζηλέψω κατακαημένη. Έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, δόξα τον Μανιτού, είμαι σούπερ. Αυτοκριτικη κάνω απ'τον καιρό που μπόρεσα να φτάσω για να βλέπω τον καθρέπτη.
Δώσε αλλού συμβουλές για ψυχ και τα συναφή.