Ο σκοπός του Sofotel είναι να αρπάξει και το δικό μου " κερδος"Unique έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:46Κόβεις κέρδος απο το Sofotelzteo έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:45 Στο airbnb υπάρχουν άτομα σαν εμένα που έχουν 2 διαμερίσματα και τα νοικιάζουν και αυτοί που έχουν 40.
Δεν μπορεί να είμαστε το ίδιο ο αλλος είναι επιχειρηματίας εγώ δεν είμαι απλά βγάζω ένα συμπληρωματικο εισόδημα.
Το να με θεωρήσει το κρατος επιχειρηματία και να με φορολογηθεί σαν τέτοιο ουσιαστικά με ωθεί να τα πουλήσω στον άλλο και να μονοπωληθει η αγορά.
Στην καλύτερη βγάζω 9000 συνήθως όμως γύρω στα 7000. Από αυτά αφαιρέστε 15% φορολογία συν πάγια έξοδα πόσα να μου μείνουν
Εάν με φορολογηθεί με 25% σαν επιχείρηση είναι ζήτημα εάν θα μου μείνουν καθαρά 3500 με 4000
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση εναντίον airbnb
Re: Κυβέρνηση εναντίον airbnb
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
E ναι. Το πρόστιμο στο άδειο πηγάδι της ΛΑΡΚΟ και του Ελλ. Δημοσίου και οι πελάτες σου στο Sofotel.zteo έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:49Ο σκοπός του Sofotel είναι να αρπάξει και το δικό μου " κερδος"Unique έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:46Κόβεις κέρδος απο το Sofotelzteo έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:45 Στο airbnb υπάρχουν άτομα σαν εμένα που έχουν 2 διαμερίσματα και τα νοικιάζουν και αυτοί που έχουν 40.
Δεν μπορεί να είμαστε το ίδιο ο αλλος είναι επιχειρηματίας εγώ δεν είμαι απλά βγάζω ένα συμπληρωματικο εισόδημα.
Το να με θεωρήσει το κρατος επιχειρηματία και να με φορολογηθεί σαν τέτοιο ουσιαστικά με ωθεί να τα πουλήσω στον άλλο και να μονοπωληθει η αγορά.
Στην καλύτερη βγάζω 9000 συνήθως όμως γύρω στα 7000. Από αυτά αφαιρέστε 15% φορολογία συν πάγια έξοδα πόσα να μου μείνουν
Εάν με φορολογηθεί με 25% σαν επιχείρηση είναι ζήτημα εάν θα μου μείνουν καθαρά 3500 με 4000
"Φιλελεύθερα" πάντα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Για να μη το πολυτραβαμε και χωρίς ουσία. Τα πράγματα είναι απλά.
Έχεις ένα διαμέρισμα και θες να το κάνεις μπινμπι.
Αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη χρήση του, δε θα το κάνεις ΠΟΤΈ.
Για να το κάνεις θα πρέπει να γίνει νέα συμβολαιογραφικη πράξη όπου οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας θα αποφασίσουν με ψηφοφορία η οποία πρέπει να υπερβαίνει το 51%.
Ολα τα άλλα είναι λόγια.
Αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη χρήση του, δε θα το κάνεις ΠΟΤΈ.
Για να το κάνεις θα πρέπει να γίνει νέα συμβολαιογραφικη πράξη όπου οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας θα αποφασίσουν με ψηφοφορία η οποία πρέπει να υπερβαίνει το 51%.
Ολα τα άλλα είναι λόγια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εάν αποφασίσεις να μην έχεις το ακίνητο σου σε μακροχρόνια μίσθωση αλλά να το χρησιμοποιείς ως βραχυχρόνια, θα έχει άλλο συντελεστή φορολογίας. Επιχείρησης.Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:53 Για να μη το πολυτραβαμε και χωρίς ουσία. Τα πράγματα είναι απλά.
Ολα τα άλλα είναι λόγια.
Απλά και καθαρά επίσης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΑυτοΕρμής έγραψε: 08 Ιουν 2024, 12:10Αυτά που φωνάζουμε χρόνια τώρα. Αν δε περιοριστεί δραστικά η συμμορία του ρμπιμπι θα ζήσουμε σκληρές στιγμές. Σοβαροί τουριστικοί προορισμοί στο εξωτερικό το έχουν απαγορεύσει.Andromachi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:55 Γράφω εδώ λόγω του ότι δεν βρήκα άλλο σχετικό
Φίλη εποπ φεύγει με μετάθεση στην Κώ,
ψάχνει να βρεί σπίτι και δεν υπαρχει τπτ κυριολεκτικά.
Είναι μόνη και έχει 2 γατάκια
έχει πελαγώσει και τα μόνα διαθεσιμα είναι airbnb
Τι σκατα γίνεται εκει στα νησιά??? ξερει κανεις???
Βασικά ήταν να μη γίνει η αρχη, θα τελειώσει, απλά στην Ελλάδα όλα γίνονται με χρόνο καθυστέρηση για προφανείς λόγους.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι πελάτες μου θα πάνε στην Sofotel όπως και το πρόστιμο. Θα προτιμούσα να υπήρχε κρατικός παρεμβατισμος που θα προστάτευε αυτούς που θελαν να έχουν συμπληρωματικο εισόδημα από airbnb απαγορευότας να έχει κάποιος πάνω από δύο.Unique έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:52E ναι. Το πρόστιμο στο άδειο πηγάδι της ΛΑΡΚΟ και του Ελλ. Δημοσίου και οι πελάτες σου στο Sofotel.
"Φιλελεύθερα" πάντα.
Αυτό με την φορολογία είναι εκ του πονηρός υπέρ των μεγάλο ξενοδόχων που φιλελευθερα φοροαπαλλασονται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Προφανως.Beria έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:55Εάν αποφασίσεις να μην έχεις το ακίνητο σου σε μακροχρόνια μίσθωση αλλά να το χρησιμοποιείς ως βραχυχρόνια, θα έχει άλλο συντελεστή φορολογίας. Επιχείρησης.Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:53 Για να μη το πολυτραβαμε και χωρίς ουσία. Τα πράγματα είναι απλά.
Ολα τα άλλα είναι λόγια.
Απλά και καθαρά επίσης
Βγάζεις χρήματα από κάτι; άρα επιχειρείς. Άρα θα πρέπει να φορολογηθείς αναλόγως.
Επίσης τι είναι τα sofotel; τα sofitel που απαλά δε ξέρετε πως λέγονται;
Πάντως έχει μεγάλη πλάκα να βλέπεις κκεδες να υπερθεματιζουν για ένα εντελώς αναρχοκαπιταλιστικο εργαλείο.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
Αλιοσα βαλε την φιλιπινεζα που πληρωνεις μαυρα να το καθαρισει, οταν μπω να το νοικιασω θελω το διαμερισμα μου να ειναι καθαρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αλιόσα έγραψε: 22 Ιουν 2024, 18:11 Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
να φορολογηθεί η κατσίκα του γείτονα, όχι να ψοφήσει. Και να οριοθετήσουμε και το χώρο που θα βόσκει.Αλιόσα έγραψε: 22 Ιουν 2024, 18:11 Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
Η κατσίκα φορολογείται εσείς ζητάτε να φορολογηθεί η μία κατσίκα σαν κοπάδι από κατσίκες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δε θελουμε να ψοφήσει, θέλουμε να τρώει μόνο στο χωράφι σου, να μη χεζει στο δικό μου και να απαιτείς την κοπριά να την παίρνεις εσύ να την πουλάς αφού η γιδα είναι δική σου. Κάπου ωπα λίγο.
Και το θέμα ποιο είναι. Πως όλοι εσείς που σκουζετε για τη φορολογία στα τούβλα, χειροκροτουσατε την ελάχιστη φορολογία στον ΕΕ επειδή κλέβει.
Είστε αστείοι
Και το θέμα ποιο είναι. Πως όλοι εσείς που σκουζετε για τη φορολογία στα τούβλα, χειροκροτουσατε την ελάχιστη φορολογία στον ΕΕ επειδή κλέβει.
Είστε αστείοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 22 Ιουν 2024, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Τα σπίτια είναι για κατοίκηση και όχι για κερδοσκοπία.Αλιόσα έγραψε: 22 Ιουν 2024, 18:11 Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
- Σι Τζινπινγκ
-
Εμπεδοκλής
Απλά ρε φίλε, εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις μέσα στο σπίτι που σου ανήκει, μη σου κακοφανεί αν έρθουν και πάρουν τη γίδα σου. Υπάρχουν περιορισμοί στα ζώα και στον αριθμό του που επιτρέπεται να κατοικούν μέσα.Αλιόσα έγραψε: 22 Ιουν 2024, 18:11 Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 5 Απαντήσεις