!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυβέρνηση εναντίον airbnb

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Κυβέρνηση εναντίον airbnb

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Unique έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:46
zteo έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:45 Στο airbnb υπάρχουν άτομα σαν εμένα που έχουν 2 διαμερίσματα και τα νοικιάζουν και αυτοί που έχουν 40.
Δεν μπορεί να είμαστε το ίδιο ο αλλος είναι επιχειρηματίας εγώ δεν είμαι απλά βγάζω ένα συμπληρωματικο εισόδημα.
Το να με θεωρήσει το κρατος επιχειρηματία και να με φορολογηθεί σαν τέτοιο ουσιαστικά με ωθεί να τα πουλήσω στον άλλο και να μονοπωληθει η αγορά.
Στην καλύτερη βγάζω 9000 συνήθως όμως γύρω στα 7000. Από αυτά αφαιρέστε 15% φορολογία συν πάγια έξοδα πόσα να μου μείνουν
Εάν με φορολογηθεί με 25% σαν επιχείρηση είναι ζήτημα εάν θα μου μείνουν καθαρά 3500 με 4000
Κόβεις κέρδος απο το Sofotel
Ο σκοπός του Sofotel είναι να αρπάξει και το δικό μου " κερδος"
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

zteo έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:49
zteo έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:45 Στο airbnb υπάρχουν άτομα σαν εμένα που έχουν 2 διαμερίσματα και τα νοικιάζουν και αυτοί που έχουν 40.
Δεν μπορεί να είμαστε το ίδιο ο αλλος είναι επιχειρηματίας εγώ δεν είμαι απλά βγάζω ένα συμπληρωματικο εισόδημα.
Το να με θεωρήσει το κρατος επιχειρηματία και να με φορολογηθεί σαν τέτοιο ουσιαστικά με ωθεί να τα πουλήσω στον άλλο και να μονοπωληθει η αγορά.
Στην καλύτερη βγάζω 9000 συνήθως όμως γύρω στα 7000. Από αυτά αφαιρέστε 15% φορολογία συν πάγια έξοδα πόσα να μου μείνουν
Εάν με φορολογηθεί με 25% σαν επιχείρηση είναι ζήτημα εάν θα μου μείνουν καθαρά 3500 με 4000
E ναι. Το πρόστιμο στο άδειο πηγάδι της ΛΑΡΚΟ και του Ελλ. Δημοσίου και οι πελάτες σου στο Sofotel.

"Φιλελεύθερα" πάντα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Για να μη το πολυτραβαμε και χωρίς ουσία. Τα πράγματα είναι απλά.
Έχεις ένα διαμέρισμα και θες να το κάνεις μπινμπι.
Αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη χρήση του, δε θα το κάνεις ΠΟΤΈ.
Για να το κάνεις θα πρέπει να γίνει νέα συμβολαιογραφικη πράξη όπου οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας θα αποφασίσουν με ψηφοφορία η οποία πρέπει να υπερβαίνει το 51%.
Ολα τα άλλα είναι λόγια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:53 Για να μη το πολυτραβαμε και χωρίς ουσία. Τα πράγματα είναι απλά.
Αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη χρήση του, δε θα το κάνεις ΠΟΤΈ.
Για να το κάνεις θα πρέπει να γίνει νέα συμβολαιογραφικη πράξη όπου οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας θα αποφασίσουν με ψηφοφορία η οποία πρέπει να υπερβαίνει το 51%.
Ολα τα άλλα είναι λόγια.
Εάν αποφασίσεις να μην έχεις το ακίνητο σου σε μακροχρόνια μίσθωση αλλά να το χρησιμοποιείς ως βραχυχρόνια, θα έχει άλλο συντελεστή φορολογίας. Επιχείρησης.
Απλά και καθαρά επίσης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ερμής έγραψε: 08 Ιουν 2024, 12:10
Andromachi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:55 Γράφω εδώ λόγω του ότι δεν βρήκα άλλο σχετικό

Φίλη εποπ φεύγει με μετάθεση στην Κώ,
ψάχνει να βρεί σπίτι και δεν υπαρχει τπτ κυριολεκτικά.
Είναι μόνη και έχει 2 γατάκια
έχει πελαγώσει και τα μόνα διαθεσιμα είναι airbnb
Τι σκατα γίνεται εκει στα νησιά??? ξερει κανεις???
Αυτά που φωνάζουμε χρόνια τώρα. Αν δε περιοριστεί δραστικά η συμμορία του ρμπιμπι θα ζήσουμε σκληρές στιγμές. Σοβαροί τουριστικοί προορισμοί στο εξωτερικό το έχουν απαγορεύσει.
Βασικά ήταν να μη γίνει η αρχη, θα τελειώσει, απλά στην Ελλάδα όλα γίνονται με χρόνο καθυστέρηση για προφανείς λόγους.
Αυτο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
zteo

Unique έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:52
zteo έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:49

E ναι. Το πρόστιμο στο άδειο πηγάδι της ΛΑΡΚΟ και του Ελλ. Δημοσίου και οι πελάτες σου στο Sofotel.

"Φιλελεύθερα" πάντα.
Οι πελάτες μου θα πάνε στην Sofotel όπως και το πρόστιμο. Θα προτιμούσα να υπήρχε κρατικός παρεμβατισμος που θα προστάτευε αυτούς που θελαν να έχουν συμπληρωματικο εισόδημα από airbnb απαγορευότας να έχει κάποιος πάνω από δύο.
Αυτό με την φορολογία είναι εκ του πονηρός υπέρ των μεγάλο ξενοδόχων που φιλελευθερα φοροαπαλλασονται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Beria έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:55
Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:53 Για να μη το πολυτραβαμε και χωρίς ουσία. Τα πράγματα είναι απλά.
Ολα τα άλλα είναι λόγια.
Εάν αποφασίσεις να μην έχεις το ακίνητο σου σε μακροχρόνια μίσθωση αλλά να το χρησιμοποιείς ως βραχυχρόνια, θα έχει άλλο συντελεστή φορολογίας. Επιχείρησης.
Απλά και καθαρά επίσης
Προφανως.
Βγάζεις χρήματα από κάτι; άρα επιχειρείς. Άρα θα πρέπει να φορολογηθείς αναλόγως.
Επίσης τι είναι τα sofotel; τα sofitel που απαλά δε ξέρετε πως λέγονται;
Πάντως έχει μεγάλη πλάκα να βλέπεις κκεδες να υπερθεματιζουν για ένα εντελώς αναρχοκαπιταλιστικο εργαλείο.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Αλιοσα βαλε την φιλιπινεζα που πληρωνεις μαυρα να το καθαρισει, οταν μπω να το νοικιασω θελω το διαμερισμα μου να ειναι καθαρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Αλιόσα έγραψε: 22 Ιουν 2024, 18:11 Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
:+1:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Αλιόσα έγραψε: 22 Ιουν 2024, 18:11 Οι μεν ζηλεύουν τους δε που τα οικονομανε, αυτη είναι η ολη ουσια της υποθεσεως, να ψωφησει η κατσικα του γείτονα δηλαδή.
να φορολογηθεί η κατσίκα του γείτονα, όχι να ψοφήσει. Και να οριοθετήσουμε και το χώρο που θα βόσκει.
zteo

mao mao έγραψε: 22 Ιουν 2024, 18:50
να φορολογηθεί η κατσίκα του γείτονα, όχι να ψοφήσει. Και να οριοθετήσουμε και το χώρο που θα βόσκει.
Η κατσίκα φορολογείται εσείς ζητάτε να φορολογηθεί η μία κατσίκα σαν κοπάδι από κατσίκες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Δε θελουμε να ψοφήσει, θέλουμε να τρώει μόνο στο χωράφι σου, να μη χεζει στο δικό μου και να απαιτείς την κοπριά να την παίρνεις εσύ να την πουλάς αφού η γιδα είναι δική σου. Κάπου ωπα λίγο.

Και το θέμα ποιο είναι. Πως όλοι εσείς που σκουζετε για τη φορολογία στα τούβλα, χειροκροτουσατε την ελάχιστη φορολογία στον ΕΕ επειδή κλέβει.
Είστε αστείοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 22 Ιουν 2024, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τα σπίτια είναι για κατοίκηση και όχι για κερδοσκοπία.
- Σι Τζινπινγκ
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Απλά ρε φίλε, εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις μέσα στο σπίτι που σου ανήκει, μη σου κακοφανεί αν έρθουν και πάρουν τη γίδα σου. Υπάρχουν περιορισμοί στα ζώα και στον αριθμό του που επιτρέπεται να κατοικούν μέσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”