!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Εννοώ πως δεν είπα σε εκείνη ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της. Της είπα ότι υπήρξα, για λίγο, τρελός για κείνη. Δεν την συγκίνησε. Και ότι θα μετρούσα τους κόκκους της άμμου για εκείνη. Ουτε αυτό τη συγκίνησε. Σήμερα φεύγει διακοπές. Ο καινούργιος φιλαράκος της κάνει συνέχεια λαικ. Πόσο γλίτσης.

Δεν κοιμόμασταν μαζί για να υπήρχε το θέμα που λέτε. Είμαι γενικά αρκετα καθαρός, έκανα δυο φορές ντους όσο ήμουν σπίτι της. Κάποια στιγμή της ζήτησα σίδερο για να σιδερωσω μια μπλούζα μου και μου είπε ανόρεχτα ότι δεν έχει και ότι εκεινη δεν σιδερωνει τα ρούχα της. Νομίζω πως απλώς βαριόταν να βγάλει τη σιδερώστρα και με άφησε να κυκλοφορώ ασιδερωτος.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τους κόκκους της άμμου ε,πσσσ
nowhere

βρήκα τι χτυπάει άσχημα.είναι απρόσωπο τελείως,κάνεις κάτι γι αυτή χωρίς αυτή στην εικόνα.έπρεπε να πεις κάτι σαν "θα μπορούσα να σου μετρήσω την πιτυρίδα".γνώμη μου
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Κανέμα η-μάιλ της έστειλες τύπε;
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Kappa

nowhere έγραψε: 04 Αύγ 2023, 13:01 βρήκα τι χτυπάει άσχημα.είναι απρόσωπο τελείως,κάνεις κάτι γι αυτή χωρίς αυτή στην εικόνα.έπρεπε να πεις κάτι σαν "θα μπορούσα να σου μετρήσω την πιτυρίδα".γνώμη μου
Της έχω γράψει ολόκληρες εξυμνησεις. Είπε ότι την κολακεύουν αλλά δεν είναι κατάλληλες για μια φιλία. Σε όλο αυτό το διάστημα βέβαια εκείνη μου έκανε επίσης κομπλιμεντα, με έλεγε σπουδαίο, ότι θα με απαγαγει κι αλλα πολλά.

Ο φιλαρακος πήρε πίσω το λαικ. Wtf? Είτε μας διαβαζει, είτε κατι έγινε μεταξύ τους, ειτε αυτη καταλαβε οτι τον εχω εντοπισει και ειπε να μην της κανει λαικ, είτε τον έπαιζε με τη φωτογραφία της και πήρε πίσω το λαικ καταλαθος. Λιγουρογλίτσης. Στο προφίλ του κάνει αντ συνέχεια κοπελες. Δεν βλεπεται βέβαια, θα θεωρει τον εαυτό του πολύ τυχερό που του μιλάει εκεινη.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 12:32 Εννοώ πως δεν είπα σε εκείνη ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της. Της είπα ότι υπήρξα, για λίγο, τρελός για κείνη. Δεν την συγκίνησε. Και ότι θα μετρούσα τους κόκκους της άμμου για εκείνη. Ουτε αυτό τη συγκίνησε. Σήμερα φεύγει διακοπές. Ο καινούργιος φιλαράκος της κάνει συνέχεια λαικ. Πόσο γλίτσης.

Δεν κοιμόμασταν μαζί για να υπήρχε το θέμα που λέτε. Είμαι γενικά αρκετα καθαρός, έκανα δυο φορές ντους όσο ήμουν σπίτι της. Κάποια στιγμή της ζήτησα σίδερο για να σιδερωσω μια μπλούζα μου και μου είπε ανόρεχτα ότι δεν έχει και ότι εκεινη δεν σιδερωνει τα ρούχα της. Νομίζω πως απλώς βαριόταν να βγάλει τη σιδερώστρα και με άφησε να κυκλοφορώ ασιδερωτος.
Πως να συγκινηθεί η έρμη αφού δε σ΄ έβλεπε ερωτικά ; Για να μη πούμε ότι οι υπερβολές και το μελό γενικώς προκαλούν τον γέλωτα στην καλύτερη και κάποιες φορές φρίκη..Ε, αυτή όπως φαίνεται δε γέλασε .Εμ ,την βλέπεις να βαριέται να σου δώσει τη σιδερώστρα αλλά εσύ εκεί, δε παίρνεις το μήνυμα..Αυτό ειδικά δεν δείχνει φιλικότητα ,δεν φερόμαστε έτσι σε φιλοξενούμενους .. Κάτι την έκανε να στραβώσει ,,τι όμως;
Kappa

Εξ αποστάσεως της αρεσαν,από κοντά ενώ με είχε μες στο σπίτι της ισως ήταν άκομψο. Δεν φταίω εγώ που δεν είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν με βλεπει ερωτικά και με κάλεσε σπίτι της.
Αυτό με τη σιδερώστρα έγινε το πρωί της Κυριακης. Το Σαββατο βράδυ μάλλον είχε στραβώσει επειδή χαμήλωσε τα φώτα, άρχισε να μου λέει για τους γκομενους κι εγώ εγινα ελαφρώς κακοκεφος. Μετά μου είπε ότι θέλει να πεθάνουν οι άνδρες κι εγώ ρώτησα "όλοι οι ανδρες;" Δεν ακουσα τι απάντησε. Όταν είδε ότι δεν μου άρεσε που μου έλεγε για τον ιδρωμένο μαθηματικό, σκεπαστηκε με την κουβέντα, την ρώτησα αν θέλει να κοιμηθεί και μου είπε "όχι κάτσε " αλλά δεν κατάλαβα ότι μάλλον το είπε ενοχλημένα.

Την ημέρα του Σαββάτου εγω παντως πέρασα πολύ ωραία. Δεν ξέρω αν εκείνη υποκρινοταν. Το πρωί μου έφερε ένα δώρο (κάτι βιβλία) στο κρεβάτι, μετά μου έφτιαξε πρωινό και φάγαμε στο μπαλκόνι. Στο λεωφορειο μου έδειχνε φωτογραφιες, μιλουσαμε, μετά πήγαμε σε ένα βιβλιοπωλείο που της έκανα εγώ δώρο βιβλία, μετά σε ένα καφε που με κερασε και μετά για φαγητό όπου την κερασα εγώ.
Μετα ισως στράβωσε γιατί όταν γυρίσαμε σπίτι της κάθισα στο σαλόνι, αντί να πάω στο δωμάτιο της, ήταν μόνο 8. Οκ είχαμε περάσει ολη την ημέρα μαζί, αλλά ήμουν σε ξένο σπίτι δεν ήξερα αν είναι ευγενικο να την αφήσω μόνη απο τόσο νωρίς. Ας μου έλεγε ότι θέλει να ξεκουραστει. Η ψυχολόγος μού είπε ότι ήταν υπερβολική, δεδομένου ότι δεν την ήξερα κιόλας, πώς να καταλάβω τις συνήθειές της;
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Μήπως τελικά να μετρήσεις τους κόκκους της άμμου; Νομίζω θα το εκτιμήσει.
Kappa

GoBzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:41 Μήπως τελικά να μετρήσεις τους κόκκους της άμμου; Νομίζω θα το εκτιμήσει.
Είχα σκεφτεί να μαζέψω σε ένα πουγκί λίγη αμμο και να την μετρήσω και να την εστελνα με το δέμα αλλά μετά το μετάνιωσα. Βεβαια και να της έλεγα έναν τυχαίο αριθμό δεν θα καθόταν να το εξακριβωσει.

Έχουν δύο μέρες τώρα που με παίρνουν από το ταχυδρομείο για τις καρτ ποσταλ. Αν τις παραλάβω θα αναγκαστώ να τις στείλω τα Χριστούγεννα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 04 Αύγ 2023, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kappa

Μόλις ποσταρε στο μπλογκ της κουοτ από το Όσα παίρνει ο άνεμος, που είναι η αγαπημένη μου ταινία και την είχαμε δει μαζί "Frankly my dear, I don't give a damn"
Είτε καποιον σούταρε πάλι, ισως τον φιλαρακο που πήρε πίσω τα λαικ, είτε το λέει για μένα γιατί το πρωί ποσταρα ένα τραγούδι των Beatles (το This Boy) και ισως θεωρησε ότι πάει σε εκείνη. Μακάρι να σούταρε αυτόν τον βλακακο.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2023, 12:25
user έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:47 Έχεις γράψει οοοοολα αυτά και στο τέλος λες δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της!

Ναι καλαααα!!!!
Μα δίκιο έχει. :102:
Δεν είναι ερωτευμένος, αλλά εμμονικός μαζί της.
Α, μπράβο
Kappa

Μαλακιες. Κανένα λαικ δεν πήρε πίσω, κάπως κόλλησε πάλι η μαλακία και δεν το έδειχνε. Άρα μια χαρά πανε τα πράγματα με τον αντικαταστατη μου.

Νομίζω πλέον καπως έχει μουδιασει η όλη κατάσταση μέσα μου. Και τις καρτ ποστάλ δεν ξέρω τι να τις κάνω. Ισως τις σκίσω σε πολλά κομματάκια και της στείλω φωτο. Ισως τις στείλω τα Χριστούγεννα αρτιες. Δεν ξέρω. Θα ξαναδιαβασω τον Ηλιθιο του Ντοστογιέφσκι. Θελω κάπου να βρω παρηγοριά.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Kappa έγραψε: 05 Αύγ 2023, 13:47 Μαλακιες. Κανένα λαικ δεν πήρε πίσω, κάπως κόλλησε πάλι η μαλακία και δεν το έδειχνε. Άρα μια χαρά πανε τα πράγματα με τον αντικαταστατη μου.

Νομίζω πλέον καπως έχει μουδιασει η όλη κατάσταση μέσα μου. Και τις καρτ ποστάλ δεν ξέρω τι να τις κάνω. Ισως τις σκίσω σε πολλά κομματάκια και της στείλω φωτο. Ισως τις στείλω τα Χριστούγεννα αρτιες. Δεν ξέρω. Θα ξαναδιαβασω τον Ηλιθιο του Ντοστογιέφσκι. Θελω κάπου να βρω παρηγοριά.
Την περίπτωση να μη ξαναστείλεις τίποτα γιατί είναι χοντρό ξεφτιλίκι ,τη σκέφτηκες ;
nowhere

Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:51 Μόλις ποσταρε στο μπλογκ της κουοτ από το Όσα παίρνει ο άνεμος, που είναι η αγαπημένη μου ταινία και την είχαμε δει μαζί
ένα ένα μας τα λες.που πας ρε μάστορα?
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Είπαμε...μία πηχτή θα λύσει τα περισσότερα προβλήματα. Πάντα τα λύνει.
Φτιάξε μία και στείλε την...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”