+1 στο παντελόνι. Και η μπλούζα καλή είναι αλλά χωρίς στάμπα θα ήταν καλύτερη.Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 00:04
Ρούχα εργασίας, φθαρμένο μπλουζάκι των Germs, της θρυλικής αυτής πανκ μπάντας του Λος Αντζελες και μαύρο cargo
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Χωρίς σωβρακο πηγές στη δουλειά;BigChiefWahoo έγραψε: 05 Μάιος 2023, 01:56 Εγώ σήμερα στη δουλειά φόρεσα
-πουκάμισο ανοιχτό γαλάζιο Fred Perry,button down collar,120 ευρώ
-παντελόνι κατάμαυρο Dickies,σε στυλ καπαρντίνα,85 ευρώ
-παπούτσια AllStar κατάμαυρα,όλα μαύρα και το μπροστά,33 ευρώ,προσφορά
-κάλτσες chequered black and white,Fred Perry,35 ευρώ τις πήρα
-ζώνη σκούρο γκρι,ημι-πλατιά,με κούμπωμα στρατιωτικό,από τα παλιατζήδικα στη Λάρισσα,5 ευρώ
Φωτό δεν έχω,έχω μία άλλη από την προηγούμενη εβδομάδα,που φοράω πουκάμισο Lacoste,pale white με πολύ-πολύ λεπτή γαλάζια ρίγα,140 ευρώ.Ο πιο φοβερός γιακάς που έχω φορέσει ποτέ σε πουκάμισο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εκτός από allstar που είναι πιο μάπα, βέβαιαBigChiefWahoo έγραψε: 05 Μάιος 2023, 01:45Παπούτσι με άσπρο πάτο = μάπα (εκτός από τα AllStar)vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 23:14 Απ'τα πιο τίμια και ποιοτικά παπουτσάκια που τα πηρα και σε ξεφτιλιστική τιμη και μου εχουν βγει σκυλιά, ειναι αυτα
![]()
Το συγκεκριμένο ποοοοολύ μάπα.
Λαϊκούρα.
- vantono
Ωραία αυτά (και μόνο).BigChiefWahoo έγραψε: 05 Μάιος 2023, 01:56 Εγώ σήμερα στη δουλειά φόρεσα πουκάμισο ανοιχτό γαλάζιο Fred Perry
-,button down collar,120 ευρώ
-κάλτσες chequered black and white,Fred Perry 35 ευρώ τις πήρα
-ζώνη σκούρο γκρι,ημι-πλατιά,με κούμπωμα στρατιωτικό,από τα παλιατζήδικα στη Λάρισσα,5 ευρώ
Φωτό δεν έχω,έχω μία άλλη από την προηγούμενη εβδομάδα,που φοράω πουκάμισο Lacoste,pale white με πολύ-πολύ λεπτή γαλάζια ρίγα,140 ευρώ.Ο πιο φοβερός γιακάς που έχω φορέσει ποτέ σε πουκάμισο.
μερικές φορές γράφονται μεγάλες αλήθειεςΠαπούτσι με άσπρο πάτο = μάπα
- vantono
Σε μορφή allstarοειδων επίσης, υπάρχουν κάτι jack&jones που είναι απείρως καλύτερα και φθηνοτερα.
Η κονβερς είναι ο ορισμός του υπερεκτιμημένου.
Η κονβερς είναι ο ορισμός του υπερεκτιμημένου.
Γράψε ρε τύπισσα μια φορά αυτό που θες να πεις, χωρίς υπονοούμενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:58Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Αναφέρω κάποιες από τις "τάσεις" που έβρισκα πάντα αστείες. Αναφορικά δε με το τρέντυ στυλ, ούτε και τον καιρό που ήμουν νια μπορούσα να το εννοήσω και πολύ περισσότερο να το υιοθετήσω. Και ακριβώς γι' αυτό ανέφερα την τραυματική εμπειρία των έιτις, που αποδίδεται πλήρως στις αντίστοιχες βιντεοταινίες.Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28Δικιά μου, αυτές οι βερμούδες υπήρχαν πριν την τραπ. Ξέρουμε ότι είσαι μεγάλη σε ηλικία και έχεις χάσει κάθε επαφή με διάφορες κουλτούρες και στυλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:13
Μα ούτε και τα κολλητά κοντομάνικα μπλουζάκια μ' αρέσουν. Όπως δεν μ' αρέσουν και τα κολλητά τζην στους άντρες. Και για το καλοκαίρι, μια χαρά επιλογή είναι και τα λινά πουκάμισα και παντελόνια, που είναι φαρδιά, δροσερά και άνετα για πιο "επίσημες" φάσεις. Επίσης δεν χρειάζονται "τσάκιση". Με απλά μαλακά μοκασίνια και αυτό είναι όλο.
Για τη φάση "κρητική τραπ βράκα" με τον μισό κώλο έξω, ουδέν σχόλιο. Ακόμη μία τραυματική εμπειρία.
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσουν τα στενά μπλουζάκια, πουκάμισα και τζιν. Πάλι ίσως είναι λόγω της ηλικίας σου και αυτό δεν το λέω με κακία. Μάλλον δεν μπορείς να εννοήσεις το στυλ και δεν σε ελκύουν αυτά τα πράγματα πλέον. Ίσως αν ήσουν νεότερη την εποχή που ζούμε, να το έβλεπες αλλιώς.
Το μόνον θετικό που είχε η τραυματική αυτή δεκαετία είναι ότι υπήρχε μια στοιχειώδης διαφοροποίηση μεταξύ των νιων στα έιτις και των σημερινών. Ηλικιακή εννοώ, έτσι; Τότε το όριο ήταν κάπου στα 25, από εκεί και πέρα ουδείς ψαχνόταν για ταύτιση με τις τρέντυ τάσεις.![]()
Ναι, είμαι 39 και ξέρω αυτά που εσείς οι μπούμερ ονομάζεται τρέντυ και τραπ. Ναι, είμαι ο θείος που κάθεται με την νεολαία.
Στο μυαλό σου κολλητές μπλούζες, φαρδιές βερμούδες, σκισμένα τζιν και τέτοια, είναι όλα τρέντυ και ροκ και τραπ. Μείνε εκεί, στα λινά πουκάμισα και παντελόνια, συνδυασμένα με μοκασίνια και Γιάννη Πάριο να ανεμίζει την καραφλοχαίτη του.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- kongrosian
συμφωνώ. κι εγώ έψαχνα να βρω σνικερ με καφέ σόλα, αυτή τη ρετρό, την καουτσουκένια και δεν βρήκα ή ήταν ακριβά, ίσα με 80-100€.nowhere έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:13μερικές φορές γράφονται μεγάλες αλήθειεςΠαπούτσι με άσπρο πάτο = μάπα![]()
αυτή εδώ εννοώ:

παπούτσια μόνο μαύρα πρέπει να υπάρχουν.έχω κάτι αθλητικά με μια σκατούλα στο πλάι και δεν ξέρω γιατί τα πήρα
- kongrosian
blue suede μόνο.nowhere έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:38 παπούτσια μόνο μαύρα πρέπει να υπάρχουν.έχω κάτι αθλητικά με μια σκατούλα στο πλάι και δεν ξέρω γιατί τα πήρα

- kongrosian
αφού είσαι ΠΡΟΧΩΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ρε μπρο. τι θες τώρα;Feindflug έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:18Γράψε ρε τύπισσα μια φορά αυτό που θες να πεις, χωρίς υπονοούμενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:58Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Αναφέρω κάποιες από τις "τάσεις" που έβρισκα πάντα αστείες. Αναφορικά δε με το τρέντυ στυλ, ούτε και τον καιρό που ήμουν νια μπορούσα να το εννοήσω και πολύ περισσότερο να το υιοθετήσω. Και ακριβώς γι' αυτό ανέφερα την τραυματική εμπειρία των έιτις, που αποδίδεται πλήρως στις αντίστοιχες βιντεοταινίες.Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28
Δικιά μου, αυτές οι βερμούδες υπήρχαν πριν την τραπ. Ξέρουμε ότι είσαι μεγάλη σε ηλικία και έχεις χάσει κάθε επαφή με διάφορες κουλτούρες και στυλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτά.
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσουν τα στενά μπλουζάκια, πουκάμισα και τζιν. Πάλι ίσως είναι λόγω της ηλικίας σου και αυτό δεν το λέω με κακία. Μάλλον δεν μπορείς να εννοήσεις το στυλ και δεν σε ελκύουν αυτά τα πράγματα πλέον. Ίσως αν ήσουν νεότερη την εποχή που ζούμε, να το έβλεπες αλλιώς.
Το μόνον θετικό που είχε η τραυματική αυτή δεκαετία είναι ότι υπήρχε μια στοιχειώδης διαφοροποίηση μεταξύ των νιων στα έιτις και των σημερινών. Ηλικιακή εννοώ, έτσι; Τότε το όριο ήταν κάπου στα 25, από εκεί και πέρα ουδείς ψαχνόταν για ταύτιση με τις τρέντυ τάσεις.![]()
Ναι, είμαι 39 και ξέρω αυτά που εσείς οι μπούμερ ονομάζεται τρέντυ και τραπ. Ναι, είμαι ο θείος που κάθεται με την νεολαία.
Στο μυαλό σου κολλητές μπλούζες, φαρδιές βερμούδες, σκισμένα τζιν και τέτοια, είναι όλα τρέντυ και ροκ και τραπ. Μείνε εκεί, στα λινά πουκάμισα και παντελόνια, συνδυασμένα με μοκασίνια και Γιάννη Πάριο να ανεμίζει την καραφλοχαίτη του.
Κάγκουρας ορίτζιναλ, δικέ μου, παλιός και ορθόδοξος, σαν το ΠΑΣΟΚ.kongrosian έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:50αφού είσαι ΠΡΟΧΩΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ρε μπρο. τι θες τώρα;Feindflug έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:18Γράψε ρε τύπισσα μια φορά αυτό που θες να πεις, χωρίς υπονοούμενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:58
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Αναφέρω κάποιες από τις "τάσεις" που έβρισκα πάντα αστείες. Αναφορικά δε με το τρέντυ στυλ, ούτε και τον καιρό που ήμουν νια μπορούσα να το εννοήσω και πολύ περισσότερο να το υιοθετήσω. Και ακριβώς γι' αυτό ανέφερα την τραυματική εμπειρία των έιτις, που αποδίδεται πλήρως στις αντίστοιχες βιντεοταινίες.
Στο μυαλό σου κολλητές μπλούζες, φαρδιές βερμούδες, σκισμένα τζιν και τέτοια, είναι όλα τρέντυ και ροκ και τραπ. Μείνε εκεί, στα λινά πουκάμισα και παντελόνια, συνδυασμένα με μοκασίνια και Γιάννη Πάριο να ανεμίζει την καραφλοχαίτη του.![]()
Dein Herz, meine Gier
δεν μπορώ να φορέσω άλλο χρώμα.πετάω κάλους και βρωμάνε τα πόδια μου
- kongrosian
σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ δουλεύεις;BigChiefWahoo έγραψε: 05 Μάιος 2023, 01:56 Εγώ σήμερα στη δουλειά φόρεσα
-πουκάμισο ανοιχτό γαλάζιο Fred Perry,button down collar,120 ευρώ
-κάλτσες chequered black and white,Fred Perry,35 ευρώ τις πήρα
καταρχην να σημειωσω οτι οσοι γραφετε σε τουτο το τοπικ, ειστε ολοι γκει. ναι, νταξ, και γω γραφω, το ξερω.
πειτε μου τωρα την αποψη σας για rashguards φορεμενα μονιμα στην παραλια. ειδικα με dadbody, με ολιγη μπυροκοιλια.
ανετα, στεγνωνουν αμεσα, δε θελουν σιδερο, και γλυτωνεις τον καρκινο του δερματος.
ειναι πολυ γκει, η εντελως γκει;
πειτε μου τωρα την αποψη σας για rashguards φορεμενα μονιμα στην παραλια. ειδικα με dadbody, με ολιγη μπυροκοιλια.
ανετα, στεγνωνουν αμεσα, δε θελουν σιδερο, και γλυτωνεις τον καρκινο του δερματος.
ειναι πολυ γκει, η εντελως γκει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη