!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άθεοι Φιλεπιστημονικοί... ή Φίλοι εν Πίστη εμμονικοί ;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Άθεοι Φιλεπιστημονικοί... ή Φίλοι εν Πίστη εμμονικοί ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Λοξίας έγραψε: 17 Αύγ 2022, 20:43 Εύγε καημενούλη μου και ξανά εύγε...
Μάθαμε ποιος είσαι...

...είσαι αυτός που "δεν ξέρουμε ποσους εχεις στειλει με master και tesis να βαρανε το πληκτρολογιο στην χαμηλοτερη θεση εργασιας"...

Φαντάσου και να το μαθαίναμε δηλαδή...
:smt005: :smt005: :smt005:
παντως τα master και τα tesis ειναι εργαλεια...

ανοιγουν το μυαλο αν δεν εισαι παπαγαλος και δεν ψαχνεις να διοριστεις με το κομμα σου στην εξουσια επι των αλλων...

υποψιν... το νομισμα εχει διπλην οψιν

μπουφο... ε μπουφο...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2022, 20:47
stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 19:33
sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2022, 19:31

Τότε γιατί δεν ξεκινάς να είσαι συνεπής και ειλικρινής σταβ; τι σε εμποδίζει;
Δεν είσαι αναγκασμένος ξες να βάζεις λόγια στο στόμα των άλλων.
Ευγενέστατος ήσουν και είσαι πάντα.
Νομίζω* ότι είμαι συνεπής, όσο μπορώ τουλάχιστον.
Εννοώ ότι υπάρχουν φορές που ίσως δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλει να πει ο άλλος, ειδικά αν μιλά σε γλώσσα τελείως αλαμπουρνέζικη που χρειάζεται αποκρυπτογράφηση.
Θα μου συγχωρέσεις την αδυναμία να αποκωδικοποιώ Γραμμική Α prima vista (σε real time).
Οκ;
Κι εγώ έτσι νομίζω*, τουλάχιστον στο θέμα της διαστρέβλωσης και της ευγένειας.
Τώρα, έγραψες και πρίμα βίστα και
σε ρήαλ τάημ, αυτό είναι πλεονασμός και όχι ότι να' ναι πλεονασμός αλλά άσχετος - άστοχος ως προς το αντικείμενο της συζήτησης καθώς η όλη επεξεργασία του ονλάην περιεχομένου γίνεται, εξ ορισμού, όφλαην.
Σιγά μην κάτσω να μελετήσω με τις ώρες βρε sys, την αποψάρα του καθενός.
Prima vista συζητώ.
Λογικό είναι να ξεφεύγουν πράγματα σε μία γρήγορη συζήτηση.

* Το real time ήταν επεξήγηση του prima vista και γι' αυτό μπήκε σε παρένθεση. Για τους μη μυημένους σε τέτοια ορολογία.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

taxalata xalasa,

δεν κρατηθκες και την είπες την π@παριά σου..."ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" και μας είπες ποιος είσαι...
Είσαι αυτός που δεν ξέρουμε πόσους έχεις υποβιβάσει σε χαμηλότερες θέσεις εργασίας, αλλιως δεν θα μιλάγαμε καθόλου...

Αν δεν καταλαβαίνεις τι έγραψες, αν δεν καταλαβαίνεις το κόρδωμα που επιχείρησες για να μας "θαμπώσεις" με την "σπουδαια" θέση που κατέχεις και υποβιβάζεις εργαζομένους με ανώτερα τυπικά προσόντα από τα δικά σου, τότε χρειάζεσαι βοήθεια για να το καταλαβεις...
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Λοξίας έγραψε: 17 Αύγ 2022, 18:03
stavmanr έγραψε: 16 Αύγ 2022, 21:57
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2022, 21:54
Τον έχεις φρικάρει τον άλλον ρε λαίμαι.
Μπα.
Έτσι ήταν. Τον θυμάσαι από το παλιό που την έπεφτε σε νέα μέλη με το παρεάκι του ως "έτσι συνηθίζεται, άλλοι έχουν τραβήξει χειρότερα".

Ελπίζω να μην έχασες τη μνήμη σου. :smt023
Να πόσο ψεύτης μπορείς να γίνεις ακόμα...πάρα πολύ, μα πάρα πάρα πολύ.
Βέβαια εσύ διατρεβλώνεις την αλήθεια μέσα σε 7 λεπτά, δεν θα την διαστρεβλώσεις όταν έχουν περάσει και 3-4 χρόνια;
Φυσικά! Η διαστρέβλωση της αλήθειας μέσω του ψέματος είναι από τα δυνατά χαρτιά σου.

Ψεύτη Χατζατζάρη, δεν την "έπεφτα με παρεάκι" σε νέα μέλη, όπως είχες βγάλει από το ακατοίκητό σου τότε, διαστρεβλώνοντας τα γραπτά μου.
Αν ήταν αλήθεια αυτό, το φόρουμ θα με (μας) είχε μπανάρει πολύ πριν το μολύνεις με την παρουσία σου.

Απλώς, είχα επισημάνει, πως όταν ένα νέο μέλος εμφανιζόταν ως "καθηγηταράς", έτοιμος να διδάξει, κάποιοι του έκαναν κάζο μπας και τον συνεφέρουν. Εσύ, ήσουν ο πρώτος στον οποίο έκανα εγώ κάζο. Δεν είχα ξανακάνει σε κανέναν. Και το είχα επικαλεστεί τότε κα σε είχα προτρέψει να ψάξεις όλα τα μηνύματά μου προς όλους.
Αλλά εσύ προτίμησες να παραμείνεις στο διαστρεβλωμένο αφήγημά σου και μάλιστα ζήτησες και την προστασία των συντονιστών, οι οποίοι σε έγραψαν κανονικά, αφού δεν υπήρχε τίποτε το επιλήψιμο. Απλώς, απέναντι στο στυλ της γραφής σου, από το πρώτο κι ολας ποστ, το οποίο έκανε μπαμ πως είσαι παντογνώστης, έφαγες τρολλινγ για την γνώμη σου για τον Γράμμο και Βίτσι...
Μάλιστα, σε είχα υποψιαστεί για διπλοπρόφιλο, μετά από την παρέμβαση ενός άλλου μέλους (δεν το θυμάμαι) που σε αποκαλούσε (για 2-3 ποστ) Αλεξανδρο! Σου είχε γράψει 2-3 φορές: "Αλέξανδρε εσύ;"

Και δεν θα άλλαζα γνώμη αν δεν παρέμβαινε ο sys3x, λέγοντας πως εσύ είσαι αυτός που λέει το νικ σου και δεν έχεις άλλο προφίλ.
Και μάλιστα με προέτρεψε να "τα βρω" μαζί σου επειδή είσαι πολύ δυνατός συζητητής και θα είχαμε καλές κουβέντες.
Αλλά δεν ειχε υπολογίσει την αλλεργία μου απέναντι σε "παντογνώστες" και wannabe επιστήμονες...

Χατζατζάρη...
Πόσο σιχαμερός ψεύτης και συκοφάντης είναι ο δημιουργιστάκος ρε πστη μου!
Τότε που πρωτομπήκε και έγραψε τις πιο απίθανες μαλακίες, αφού και οι χριστιανοί ΦονΦον και Τζωρτζ 5 τον έκραξαν.
Και μας κατηγορούσε όλους σαν πολυπροφιλους χρήστες συνεχώς, παρά την ρητή βεβαίωση του Συντονισμού περί του αντιθέτου.
Η σιχαμάρα προσωποποιημένη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Λοξίας έγραψε: 17 Αύγ 2022, 21:05 taxalata xalasa,

δεν κρατηθκες και την είπες την π@παριά σου..."ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" και μας είπες ποιος είσαι...
Είσαι αυτός που δεν ξέρουμε πόσους έχεις υποβιβάσει σε χαμηλότερες θέσεις εργασίας, αλλιως δεν θα μιλάγαμε καθόλου...

Αν δεν καταλαβαίνεις τι έγραψες, αν δεν καταλαβαίνεις το κόρδωμα που επιχείρησες για να μας "θαμπώσεις" με την "σπουδαια" θέση που κατέχεις και υποβιβάζεις εργαζομένους με ανώτερα τυπικά προσόντα από τα δικά σου, τότε χρειάζεσαι βοήθεια για να το καταλαβεις...
τυπικά ... οχι ουσιαστικά, ουτε εμπειρικά... τυπικά... το λες μονος σου...

τυπε...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Η ...συμμορία σε νέες περιπέτειες. :D
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 20:51
sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2022, 20:47
stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 19:33

Νομίζω* ότι είμαι συνεπής, όσο μπορώ τουλάχιστον.
Εννοώ ότι υπάρχουν φορές που ίσως δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλει να πει ο άλλος, ειδικά αν μιλά σε γλώσσα τελείως αλαμπουρνέζικη που χρειάζεται αποκρυπτογράφηση.
Θα μου συγχωρέσεις την αδυναμία να αποκωδικοποιώ Γραμμική Α prima vista (σε real time).
Οκ;
Κι εγώ έτσι νομίζω*, τουλάχιστον στο θέμα της διαστρέβλωσης και της ευγένειας.
Τώρα, έγραψες και πρίμα βίστα και
σε ρήαλ τάημ, αυτό είναι πλεονασμός και όχι ότι να' ναι πλεονασμός αλλά άσχετος - άστοχος ως προς το αντικείμενο της συζήτησης καθώς η όλη επεξεργασία του ονλάην περιεχομένου γίνεται, εξ ορισμού, όφλαην.
Σιγά μην κάτσω να μελετήσω με τις ώρες βρε sys, την αποψάρα του καθενός.
Prima vista συζητώ.
Λογικό είναι να ξεφεύγουν πράγματα σε μία γρήγορη συζήτηση.

* Το real time ήταν επεξήγηση του prima vista και γι' αυτό μπήκε σε παρένθεση. Για τους μη μυημένους σε τέτοια ορολογία.
αυτο ηταν ημιθεικη ατακα ενος μεγαλου γυπα που γνωρισα... της ειπε : σερωτευτηκα a prima vista... τι λες; πάμε μια βόλτα να περάσουμε στην segunda vista;
γυπας μεν... ημιθεος των γυπαιων γαρ...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 21:42 Η ...συμμορία σε νέες περιπέτειες. :D
τυπικα μπορει να σε λεει μαλακα ο ουσιαστικα και εμπειρικα μαλακας που δεν ειναι πλεον τυπικα μαλακας...

το καταλαβες το +περασμα;

ομολογανε το τυπικο και κουφιο θεαθηναι, ανευ ξυλου και ανευ ανακριτικης λαμπας... :smt005: και coco ρευονται... :003:

και η ουσια πηρε απουσια...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

taxalata xalasa έγραψε: 17 Αύγ 2022, 21:42

τυπε...
Ούτε καν μυρωδιά, έτσι;
Ή μήπως προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο, με την ελπίδα πως σε δυο τρεις σελίδες ακόμα, θα έχει ξεχαστεί η αμετροέπειά σου να καυχηθείς:
"Ξέρεις ποιος είμαι γώ ρε;"

Όπως και να 'χει, ξέρεις ότι βγήκε στην επιφάνεια αυτό που έκρυβες με τέχνη.
Και αυτό, μετράει...καθώς κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο που του αρμόζει...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 21:42 Η ...συμμορία σε νέες περιπέτειες. :D
Τα ψέματά σου είναι κουτά...το μόνο που πετυχαίνουν είναι ένα επίχρισμα χρώματος χρυσού, που σχεδόν αμέσως ξεφτίζει αποκαλύπτοντας τον ξεγάνωτο τενεκέ από κάτω.
Χατζατζάρη... δεν θα μας πεις γι' αυτό;

Πως την πάτησες ΚΑΙ εσύ έτσι; :smt005:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Λοξία, αυτό που δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που γράφει είναι ότι δεν είναι τα πάντα δημόσιο στην Ελλάδα. Μπορεί να μεγάλωσες επί ΠΑΣΟΚ και να έχεις πράσινη καρδιά (όπως κάθε νεοέλληνας), αλλά ο ιδιωτικός τομέας δουλεύει διαφορετικά.

Στον ιδιωτικό τομέα, τα τυπικά προσόντα πηγαίνουν διακοπές. Τα ουσιαστικά προσόντα είναι που βγάζουν τη δουλειά, όπως πρέπει κι όταν πρέπει.
Φυσικά κι αν ο taxalataxalasas έχει 5 άτομα εκ των οποίων καλύτερος στην παραγωγή της εργασίας είναι αυτός με τα λιγότερα τυπικά προσόντα, θα ορίσει αυτόν ως προϊστάμενο των άλλων. Δεν θα περιμένει από τον έχοντα 24 πτυχία να αποφασίσει πότε θα αντιληφθεί πώς γίνεται σωστά και μέσα στα χρονικά πλαίσια η συγκεκριμένη εργασία.

Στο δημόσιο τομέα που κυριαρχεί η χαρτούρα, ο χαρτοπόλεμος, είναι που βλέπεις τον κάθε βολεμένο ταχέως και διά της πλαγίου πολυπτυχιούχο να είναι προϊστάμενος και να μην μπορεί να χωρίσει δύο γαϊδάρων άχυρα. Όχι πάντα, αλλά το βλέπεις κι αυτό ως φαινόμενο.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Λοξίας έγραψε: 17 Αύγ 2022, 21:58 Τα ψέματά σου είναι κουτά...
Έλα βρε. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για το παρελθόν σου.
Ό,τι έκανες έκανες. Ήσουν νέος (λέμε τώρα) και δεν καταλάβαινες καλά τι έκανες.

Απλά κάποια στιγμή άλλαξε ρότα. Ποτέ δεν είναι αργά.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Λοξίας έγραψε: 17 Αύγ 2022, 21:52
taxalata xalasa έγραψε: 17 Αύγ 2022, 21:42

τυπε...
Ούτε καν μυρωδιά, έτσι;
Ή μήπως προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο, με την ελπίδα πως σε δυο τρεις σελίδες ακόμα, θα έχει ξεχαστεί η αμετροέπειά σου να καυχηθείς:
"Ξέρεις ποιος είμαι γώ ρε;"

Όπως και να 'χει, ξέρεις ότι βγήκε στην επιφάνεια αυτό που έκρυβες με τέχνη.
Και αυτό, μετράει...καθώς κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο που του αρμόζει...
εσυ παντως μπηκες στον παγκο του ψαρα... φρεσκαδουρα.... φρεσκα μουρμουρια...

μουρμουρια που την πεφτουν και τρωνε τα μπαρμπουνια... :smt005: τον αγκιστρο ομως δεν τον βλεπουνε... μονο τα μπαρμπουνια βλεπουνε...

βλεπεις ανεμομυλους και φαντασματα και σαν Δον Σαγωνιας απο την Λερα... μπαινεις στα νηματα και ανοιγεις τα σαγωνια σου και ξερνας και λερωνεις να νηματα με τις μπαρουφες που αραδιαζεις με κοπιπεϊστορικη τεχνη απο τον καταλογο απαντησεων του εν πιστη εμμονικου αθεισμου που εχεις κρυμμενον στο ταγαρι σου... και ακολουθει παντα ένας σαντσο παντσα να σε χειροκροτησει που εξολοθρευσες τυπικα τους ανεμομυλαιους...

εχεις προβλημα στον δεκτη σου μεσα στον εγκεφαλο... αλλα διαβαζεις και αλλα μεταφραζει μεσα το λογισμικο που σου εχουν εγκαταστησει τυπικα... κτυπικα δηλαδή... γιατι ουσιαστικα εσυ μπορει να νομιζεις οτι εισαι μοτοκρος αλλα εισαι μαλλον μοτονεκρος...

ροβολα για το επομενο νημα ταγαραιε...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 22:00

Λοξία, αυτό που δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που γράφει είναι ότι δεν είναι τα πάντα δημόσιο στην Ελλάδα. Μπορεί να μεγάλωσες επί ΠΑΣΟΚ και να έχεις πράσινη καρδιά (όπως κάθε νεοέλληνας), αλλά ο ιδιωτικός τομέας δουλεύει διαφορετικά.

Στον ιδιωτικό τομέα, τα τυπικά προσόντα πηγαίνουν διακοπές. Τα ουσιαστικά προσόντα είναι που βγάζουν τη δουλειά, όπως πρέπει κι όταν πρέπει.
Φυσικά κι αν ο taxalataxalasas έχει 5 άτομα εκ των οποίων καλύτερος στην παραγωγή της εργασίας είναι αυτός με τα λιγότερα τυπικά προσόντα, θα ορίσει αυτόν ως προϊστάμενο των άλλων. Δεν θα περιμένει από τον έχοντα 24 πτυχία να αποφασίσει πότε θα αντιληφθεί πώς γίνεται σωστά και μέσα στα χρονικά πλαίσια η συγκεκριμένη εργασία.

Στο δημόσιο τομέα που κυριαρχεί η χαρτούρα, ο χαρτοπόλεμος, είναι που βλέπεις τον κάθε βολεμένο ταχέως και διά της πλαγίου πολυπτυχιούχο να είναι προϊστάμενος και να μην μπορεί να χωρίσει δύο γαϊδάρων άχυρα. Όχι πάντα, αλλά το βλέπεις κι αυτό ως φαινόμενο.
εσενα θα σε βαλω στο HR... αν εισαι free...αλλιως θα στειλω το χιλιαρμενο πειρατικο να σε πειρατεψει... :smt005: λ
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

taxalata xalasa έγραψε: 17 Αύγ 2022, 22:06
stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 22:00

εσενα θα σε βαλω στο HR... αν εισαι free...
Δεν έχω τα τυπικά προσόντα. :smt047
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”