!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
Re: Greece's next top model
Πολυ δυνατη η ξανθια...
Νοιωθω ζαλισμενος, ερωτευμενος, δεν ξερω πως να το περιγραψω...
Νοιωθω ζαλισμενος, ερωτευμενος, δεν ξερω πως να το περιγραψω...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
δλδ κρεατομαζες που να σε ξεφτιλιζουν και να σε θανατωνουν σε καθε περιπτωση?
κατσε να περασει το διαστημα λιγο που πηγες διακοπες Ορεστη γιατι τωρα δεν μπορουμε να κανουμε συζητηση
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Θελω να με μαστιγωσουν γυμνο!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Σεπ 2018, 19:30δλδ κρεατομαζες που να σε ξεφτιλιζουν και να σε θανατωνουν σε καθε περιπτωση?
κατσε να περασει το διαστημα λιγο που πηγες διακοπες Ορεστη γιατι τωρα δεν μπορουμε να κανουμε συζητηση![]()
- YouOnlyLiveOnce
και οχι μονο στο κραξιμο και οταν και καλα ενθουσιαζοταν.Πως φωναζε ετσι; τρομαξα σε καποια φαση απο τις φωνεςΊφιδα έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:11 Ρε κορίτσια, αυτός ο Θωμάς Καρατσιόλης πως τον λεν, μόνο γω θα του δινα το βραβείο του πιο ντεκαβλέ ή σας αρέσει εσάς;
Ακριβώς και τελικά αυτή η Καγιά δεν είναι τόσο καλή και γλυκούλα. Πιο φέικ αντίδραση στο κράξιμο δε μπορούσε να έχει.Cecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2018, 11:37 Eγώ δεν καταλαβαίνω το εξής. Προφανώς στις αιτήσεις στέλνουν βιογραφικό, φωτογραφία και μπορεί και βιντεάκια. Άρα τις έχουν ήδη επιλέξει για το σόου, ακόμα και για τα πρώτα γυρίσματα. Θέλω να πω υπάρχουν πάντα επιτροπές που προεπιλέγουν. Αφού, λοιπόν, ήδη προεπιλεγμένες είναι ΓΙΑΤΙ τις κράζουν και τις ξευτιλίζουν έτσι; Για τα νούμερα.
Γελοιότητες.
Απ το χθεσινό επεισόδιο είχε πολλές ωραίες. Γενικά φέτος θα έχει πολλά όμορφα κορίτσια σε αντίθεση με την 1η σεζόν. Να δούμε και ποιες θα περάσουν βέβαια
σιγα πια
το ιδιο βραβειο θα εδινα και εγω στον παραπανω
- Cecily Anne
Εγώ περιμένω να δω αντίδραση Άγι. Διότι αν το ανοίξω εγώ θα με πείτε κακιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Η Έλενα καλή είναι, η Κάτια δε μ' αρέσει.
p avg
p avg
- Eθνικοκοινωνιστης
η δευτερη απο παλαιστρα βγηκε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Καλυτερα που δε σας αρεσουν γιατι μενουν περισσοτερες για μενα.
- Dwarven Blacksmith
Ορέστης 35 έγραψε: 18 Σεπ 2018, 20:50 Καλυτερα που δε σας αρεσουν γιατι μενουν περισσοτερες για μενα.
- hellegennes
Μαλάκες, αυτός ο καράφλας τι είδους αρχίδι είναι; Λέει στην άλλην, που οκέι, ήταν λίγο σαν ξωτικό, αν και κάποιους σίγουρα τούς καυλώνει αυτό, «εγώ δεν σε βρίσκω ούτε ωραία ούτε συμπαθητική, απορώ γιατί ήρθες εδώ», με ύφος λες και τον είχε φτύσει στην μάπα.
Θεωρώ την ειλικρίνεια ως μία από τις τρεις απαραίτητες αξίες της ανθρώπινης φύσης. Όμως η ειλικρίνεια είναι μια αξία, ένα χάρισμα, που πρέπει να πάει χέρι-χέρι με την ευγένεια. Αυτά τα δυο μαζί είναι που μας κάνουν ανθρώπους. Η ειλικρίνεια χωρίς ευγένεια και τακτ είναι δηλητήριο και δεν την θεωρώ προτέρημα, γυμνή από άλλες αξίες.
Ο τύπος είναι μεγάλος μαλάκας.
Θεωρώ την ειλικρίνεια ως μία από τις τρεις απαραίτητες αξίες της ανθρώπινης φύσης. Όμως η ειλικρίνεια είναι μια αξία, ένα χάρισμα, που πρέπει να πάει χέρι-χέρι με την ευγένεια. Αυτά τα δυο μαζί είναι που μας κάνουν ανθρώπους. Η ειλικρίνεια χωρίς ευγένεια και τακτ είναι δηλητήριο και δεν την θεωρώ προτέρημα, γυμνή από άλλες αξίες.
Ο τύπος είναι μεγάλος μαλάκας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν στην τηλεόραση εκτός από τα νούμερα ακροαματικότητας.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Dwarven Blacksmith
Λινκ στο ξωτικό;
Πολυ ωραια η ξανθια...
Εχω παθει την πλακα μου. Θελω να γινω κι’εγω κριτης και να τις μαλωνω...
Εχω παθει την πλακα μου. Θελω να γινω κι’εγω κριτης και να τις μαλωνω...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- hellegennes
Άμα ο άλλος θέλει να είναι γνωστός ως μαλάκας, φυσικά. Το ότι κάνεις τηλεόραση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνεις αναξιοπρεπής και θα κάνεις τα πάντα για τα νούμερα.enterprise-psi έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:45 Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν στην τηλεόραση εκτός από τα νούμερα ακροαματικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση