!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

περαστική έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:13 Να μας απαντησει ο Αγις ή ο Βαντονο ή οποιοσδηποτε αλλος αντρας πώς θα απαντουσε αν εγω ή η Ναϊδα ή οποιαδηποτε αλλη γυναικα του φορουμ εγραφε πως ενω εχει σοβαρη σχεση γκομενιζει/φλερταρει με την φιλο του δικου της και ολα δειχνουν πως θελει να το προχωρησει (του στελνει μαλιστα και πρωτη φωτογραφιες). «Μια απ’ τα ιδια, τα συνηθισμενα» θα απαντουσατε επειδη ξερεις, οκ, οι γυναικες το εχουν στο dna τους ετσι; Ενω ο αντρας, ορμες, εμπαινε. Και ουτε γατα ουτε ζημια. Να σκεφτει μονο να μην χασει το σιγουρακι του. Να εχει και τις 2. Ουτε καν τυψεις για το οτι μπορει η κοπελα οντως να τον βλεπει σοβαρα και να μην ξενοκοιταει. Ουτε καν δεν περναει η σκεψη απ’ το μυαλο οτι για να φλερταρει με αλλη και να την σκεφτεται, πρεπει να τελειωσει με την δικια του για να ειναι ενταξει. Και θελετε να πιστεψω πως ετσι ειναι ολοι οι αντρες. Ε δεν ειναι ολοι. Ειναι ομως δυστυχως αρκετοι και το βλεπουμε και εδω. Τα θρησκευτικα σας ομως αφηστε τα αλλου γιατι δεν περνανε σε μενα.
Δεν με διαβάζεις καλά, έχεις κενά. :e040:
Αυτή έστειλε πρώτη φωτό σε εμενα (πόδια/πεντικιούρ κτλ), συνέχισε με πικ/σέλφι κοιλιακών, και μετά απ'ολα αυτά εγώ απάντησα με πόδια επίσης :003: (και μόνο).
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:10
Spoiler
Λοιπόν, πάνε εδώ και 5-6 μέρες που με τσατάρει μια ρωσοπόντια, αρκετά χρόνια φίλη και συνάδελφος της δικιάς μου, απο τη δουλειά της. Εχουμε γνωριστεί και απο κοντά, πολυ καλό κοριτσάκι και φυσικά ΜΟΥΝΑΡΑ με την αμιγώς Dajeική έννοια, στο λεβελ της δικιάς μου. Πόντια λέει ότι είναι η ίδια, αλλά μιλάει τα ρώσικα σαν μητρική της (ισως και καλύτερα απο τα ελληνικά), και η δικιά μου μου εχει σφυρίξει οτι κάποιος από τους γονεις της ειναι ρωσικής καταγωγής.

Τί γίνεται με αυτή λοιπόν...

Χώρισε πριν 2 βδομάδες από σχέση περίπου ενός χρόνου, και από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό με το ρωσοουκρανικό, άρχισε να μου στέλνει μηνύματα σε fb λέγοντάς μου ότι είναι πολύ χάλια ψυχολογικά, άτομα απο τη δουλειά της έχουν αρχίσει να κρατάνε περίεργες αποστάσεις απέναντί της λες και φταίει αυτή για την απόφαση που πήρε μια κυβέρνηση που τυχαίνει να κυβερνά τον τόπο καταγωγής της, κτλ κτλ. Της είπα διάφορα, προσπάθησα να την ηρεμήσω, το κατάφερα κάπως, εκείνη άρχισε να αισθάνεται καπως καλύτερα μετά την κουβέντα μας (απ'οτι μου ειπε) και από τότε μου στέλνει σχεδόν καθε μερα.

Δεν λέγαμε για τον πόλεμο, μιλούσαμε κυρίως για σαρβάιβορ, μαστερ σεφ και διάφορα τέτοια πανελατζίδικα που είμαι διδάκτορας σε κάτι τέτοια και μοιράζω απλόχερα γνώση, αλλά ξαφνικα γυρίζει η κουβέντα στα γκομενικά (της) και αρχίζει να μου λέει για το πόσο άξεστοι γύπες έχουν γίνει οι άντρες τωρα τελευταία όταν ακουνε για ελεύθερη κοπέλα, και ότι εχει αρχισει να ξεπερνάει τον πρώην της και μιλάει με διάφορους απο σοσιαλ, αλλά με όποιον μιλάει της στέλνει ντικπικ και αυτή τον μπλοκάρει αμέσως, γιατί δεν τους γουστάρει κατι τέτοιους.
Της αρέσουν λέει άτομα σαν εμένα, με τρόπους και σεβασμό απέναντι στις γυναίκες κτλ, και αν δεν ήσουν γκόμενος της κολλητης μου που είμαστε σαν αδερφές και δεν σε έβλεπα και εσένα σαν αδερφό μου, θα ήθελα πολύ να κανω κατι σοβαρό μαζί σου και τέτοια.

Χθες σε κάποια φάση στο άκυρο, μου στέλνει φωτό με τα πόδια της, με κάτι αλυσιδάκια/βραχιολάκια στους αστραγάλους, βαμμένο/φουλ περιποιημένο νύχι και ένα τατουάζ στο κουντεπιέ και μου λέει "πήγα για πεντικιούρ σήμερα, καλά μου τα έκανε, τί λες? Σ'αρέσουν?".
Εγώ:
Εικόνα
Και απαντάω κάτι σε δήθεν αδιάφορο στυλ "χαχα ναι, πολύ ωραία, σου πάνε!"

Καποιες ώρες αργότερα, τα φέρνει η κουβέντα στο ρωσοουκρανικό και ακολουθεί ο εξης διάλογος.
ρωσοποντάκι: Ρε 'συ έχω κουραστεί με όλες τις χαζομάρες που ακούω απο τα προπαγανδιστικά κανάλια.
βαντόναρος: Γιατί, τί ακουσες?
ρ/πάκι: Έχουν δαιμονοποιήσει εντελώς τον Βλαδίμηρο [τον ποιόν? Ώνασουγαμήσω τι ρεντ φλαγκ ήταν αυτό?]. Αυτός μπήκε σε μια χώρα που τόσα χρόνια πριν σκότωνε Ρώσους και δεν θέλει να κανει κακό στον Ουκρανικό λαό αλλά μόνο στις ναζιστικές συμμορίες που σκότωναν ανθρώπους.
βάντυ: Οκ, σίγουρα υπήρχε ένα σοβαρό θέμα μεταξύ των μειονοτήτων αλλά ο Βλάντ γιατί δεν μπήκε μόνο στο ανατολικό μέρος της Ουκρανίας, να βοηθήσει τους ρωσοφωνους και να καθαρίσει μόνο τους ναζί και να φύγει? Το ότι έφτασε μέχρι το Κίεβο, δεν σημαίνει οτι μάλλον άλλες βλέψεις είχε, και οι ναζί απλώς στάθηκαν αφορμή?
Μη συγχύζεσαι έτσι, εγω ειμαι σίγουρος πως ο ρωσικός λαός και οι ρώσοι γενικώς, δεν συμφωνούν με αυτή την κίνηση. Δεν ειναι σαν αυτόν.
ρ/πάκι: Εγώ συμφωνώ με την κινηση του Βλαδίμηρου να μπει να καθαρίσει τους ρατσιστές ναζί, αλλά εύχομαι να μην πεθάνουν αθώοι. Μην ξεχνάς πως το περασμένο καλοκαίρι με τις φωτιές, η Ρωσία ειχε στείλει μεγάλη βοηθεια με ελικόπτερα και αεροπλάνα στην Ελλάδα και έσωσε τόσο κόσμο απο τις φλόγες, και η ελληνική κυβέρνηση του το ξεπληρώνει στέλνοντας όπλα στους Ουκρανούς. Ελεος λίγο δηλαδή.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με 2-3 κουβέντες ακόμα, με εκείνη να κλιμακώνει κάπως(οχι προς εμένα, προς τη γενικότερη κατάσταση) ενώ εγώ να κρατώ πιο χαλαρούς τόνους. Για να θολώσω τα νερά, άρχισα να της γράφω σεντόνια για το πόσο πολύ εκτιμούσα τη Ρωσία επί ΕΣΣΔ, και φάνηκε να με λάτρεψε.

Το ερώτημα είναι, τί να κάνω εγώ με όλο αυτό το θέμα? Βοηθάτε πάνσοφοι πχορουμίτες.
Να της πω στα ίσα τη γνώμη μου για τα πράγματα όπως τα βλέπω, ή να το παίζω ουδέτερος προς ρωσόφιλος α) για να μη την στεναχωρώ περαιτέρω στη φάση που βρίσκεται, β) για να υπάρχει και μια αξιόλογη καβάτζα στην άκρη (γιατι ποτέ δεν ξερεις πως τα φέρνει η ζωή)?
Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι δεσμευμένο και ερωτευμένο παιδί ( :oops: ) και η απιστία δεν μου περνάει σοβαρά από το μυαλό ούτε στο ελάχιστο (ακόμα).
Επίσης, μου 'χει περάσει από το μυαλό ότι ισως και να είναι βαλτή η ρωσιδούλα από την κολλητή της (τη δικιά μου δηλαδή), και πάνε να κάνουν στον Πούτιν πουτινιές τώρα. Να κινεί τα νήματα η δικιά μου για να με τεστάρει, να είναι στημένη η φάση μπας και πέσω σε καμιά παγίδα. Εγώ βέβαια δεν έχω πει/γράψει τίποτα το επιλήψιμο μέχρι τώρα, και κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει τίποτα. Ξέρω να φυλάω καλά τον κώλο μου. Και για όσο μου στέλνει ακομα, θα συνεχίσω να διατηρώ την ίδια περίπου τακτική.

Αλλά αν ξαναπάει η κουβέντα στα ρωσοουκρανικά, πώς να αντιδράσω?
Να της μανιφεστάρω κανένα ξεχεστήριο κατά των εισβολέων και του κοντού μαφιόζου, ή να ξεπατικώσω τίποτα ποστς του dna ή του Αρίστου* απο εδω μέσα, παίζοντάς το καλός και συγκαταβατικός μπας και τα φέρει η ζωή κάποτε και χρειαστεί να φάω τριφασικό Καυκάσιο νιμου γύρω στα 9,4/10? Ακόμα και όταν δεν εισαι άμεσα διαθέσιμος, δεν ειναι να τις κλωτσάς διά παντός αυτές τις ευκαιρίες.

*Οκ, που λέει ο λόγος, μη γίνομαι και υπερβολικός. Αν υιοθετήσω απόψεις και ύφος Αρίστου σε αυτά που θα της λέω, την κόβω να φεύγει η ίδια για Ουκρανία και να πολεμάει εθελόντρια στο τάγμα Αζόφ.
Μπες.
Άβαταρ μέλους
vantono

Εχω ανάγκη απο δραστική γραμμή άμυνας για την υπεράσπισή μου. Είμαι άμαχος (ακόμα) που απλά και μόνο σκέφτεται να οργανώσει μια μίνι επέλαση, και βομβαρδίζομαι ανηλεώς χωρις καν να το έχω κάνει πράξη ακόμα. Αυτός ο Χαοτικός που είναι εξαφανισμένος όταν τον εχεις ανάγκη?
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

περαστική έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:13 Να μας απαντησει ο Αγις ή ο Βαντονο ή οποιοσδηποτε αλλος αντρας πώς θα απαντουσε αν εγω ή η Ναϊδα ή οποιαδηποτε αλλη γυναικα του φορουμ εγραφε πως ενω εχει σοβαρη σχεση γκομενιζει/φλερταρει με την φιλο του δικου της και ολα δειχνουν πως θελει να το προχωρησει (του στελνει μαλιστα και πρωτη φωτογραφιες). «Μια απ’ τα ιδια, τα συνηθισμενα» θα απαντουσατε επειδη ξερεις, οκ, οι γυναικες το εχουν στο dna τους ετσι; Ενω ο αντρας, ορμες, εμπαινε. Και ουτε γατα ουτε ζημια. Να σκεφτει μονο να μην χασει το σιγουρακι του. Να εχει και τις 2. Ουτε καν τυψεις για το οτι μπορει η κοπελα οντως να τον βλεπει σοβαρα και να μην ξενοκοιταει. Ουτε καν δεν περναει η σκεψη απ’ το μυαλο οτι για να φλερταρει με αλλη και να την σκεφτεται, πρεπει να τελειωσει με την δικια του για να ειναι ενταξει. Και θελετε να πιστεψω πως ετσι ειναι ολοι οι αντρες. Ε δεν ειναι ολοι. Ειναι ομως δυστυχως αρκετοι και το βλεπουμε και εδω. Τα θρησκευτικα σας ομως αφηστε τα αλλου γιατι δεν περνανε σε μενα.
Προϊοντα μυθοπλασίας είναι, μην τσιμπας.
Ο χαρακτήρας Βαντόνος πάντως είναι τσουλάκι. Σε αυτό το ηθικό χαμηλό της Δύσης θα βασιστούμε εμείς οι οικογενειάρχες Κινέζοι για να την καταστρέψουμε, παραπιπτόντως.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:14 :cry
Εικόνα
Τύψεις; άπαπα. Γιατί να νιώσεις τύψεις; απλά χώρισε. Είτε εμπλακείς με την άλλη είτε όχι, κάνε πέρα asap. Της το οφείλεις για τα τόσα χρόνια που περάσατε μαζί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Βεβαια μπορει να εχει γινει ταρανδος και να μην το ξερει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:25 Βεβαια μπορει να εχει γινει ταρανδος και να μην το ξερει
Δεν έχει ενδείξεις για κάτι τέτοιο . Λυπάμαι χάσατε, δεν υπάρχει δικαιολογία.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:23
Προϊοντα μυθοπλασίας είναι, μην τσιμπας.
Ο χαρακτήρας Βαντόνος πάντως είναι τσουλάκι. Σε αυτό το ηθικό χαμηλό της Δύσης θα βασιστούμε εμείς οι οικογενειάρχες Κινέζοι για να την καταστρέψουμε, παραπιπτόντως.
你也是 布鲁图斯? :e040:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Naida έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:27
GoBack έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:25 Βεβαια μπορει να εχει γινει ταρανδος και να μην το ξερει
Τι ειδους ενδειξεις εχεις στο μυαλο σου;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:28
Να βρίσκει στην πόρτα πχ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:10 Να της πω στα ίσα τη γνώμη μου για τα πράγματα όπως τα βλέπω, ή να το παίζω ουδέτερος προς ρωσόφιλος α) για να μη την στεναχωρώ περαιτέρω στη φάση που βρίσκεται, β) για να υπάρχει και μια αξιόλογη καβάτζα στην άκρη (γιατι ποτέ δεν ξερεις πως τα φέρνει η ζωή)?
Βασίλι Κάρλοβιτς, βάλε την καλή σου στολή του ιλάρχου, φόρα λίγο στραβά μια παπάχα από καρακούλ πρόβατο, και όλα θα πάνε καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The Age of Aquarius την 08 Μαρ 2022, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Naida έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:31

Εσυ τι ενδειξεις αφηνεις οταν κερατωνεις;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:31

Δεν αφήνω. Δεν κερατώνω :102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Naida έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:36

exactly
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:37
Naida έγραψε: 08 Μαρ 2022, 19:36

exactly
Άρα; αφού δεν έχει ενδείξεις κέρατου, δεν υφίσταται κερατο.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”