Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
stergiosbik έγραψε: 10 Ιαν 2022, 09:44
Ενω στις 2 πρωτες δοσεις του κτηνιατρου ειχα καποια συμπτωματα με κυριοτερο λιγο πυρετο και ριγος στην 2η,προχθες που εκανα την 3η δοση,παλι κτηνιατρος,δεν εμφανισα απολυτως τιποτα.
Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός λέμε. Προσπαθούμε να πείσουμε και τον έτερο Λαρσαίο Στύγιος
Ειναι λίγο χοντροκεφαλος αλλά θα στρώσει.
Λοιπόν θέλω :
1) 2.000 ευρώ.
2) 1 μήνα επιπλέον άδεια.
3) 5 πλασματικά συντάξιμα χρόνια + να μη πληρώσω σαν μαλάκας -για αναγνωρίσιμα- τα 2 της αεροπορίας.
4) να μου βάλετε "απ' την Παπαρήγα την καλή".
Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός λέμε. Προσπαθούμε να πείσουμε και τον έτερο Λαρσαίο Στύγιος
Λοιπόν θέλω :
1) 2.000 ευρώ.
3) 5 πλασματικά συντάξιμα χρόνια + να μη πληρώσω σαν μαλάκας -για αναγνωρίσιμα- τα 2 της αεροπορίας.
Λοιπόν θέλω :
1) 2.000 ευρώ.
Μπορούμε να σου δώσουμε μια δωρεάν εκδρομή στα γκουλαγκ.
Στύγιος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:04
Μεις είμεθα χριστιανοκομμουνιστές αλλά όχι με τους Γεχατζήδες , με τους Ζωίτες και κομμουνισταί όχι με κουτσουμπιές αλλά με παφίληδες και μπογιόπουλους. Νομίζω ότι το έχω ξεκαθαρίσει.