Δεν είπαν ότι δεν κολλάει. Είπαν ότι όντως υπάρχει κορωνοιος και είναι επικίνδυνος αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την κυβέρνηση να αλωνιζει και γι αυτό θα πάμε να διαδηλώσουμε με μάσκες. Εγώ δε θα πήγαινα ούτε με μάσκα πέρυσι, αλλά υπαρχει σαφής διάφορα από τα περι κοροιδοιου και την εναντίωση σε μάσκες κι εμβόλια.Lugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:54Highlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:50Τις πορείες τις κάνανε με μάσκες και αναγνωρίζοντας την ύπαρξη και την επικινδυνότητα του ιού, όλοι όσοι εχω φίλους σε κοινωνικά δίκτυα όταν βγήκαν τα εμβόλια έβγαζαν φωτό από τον εμβολιασμό τους και προέτρεπαν σε εμβολιασμό.nostromos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:48
ναι ολοι θυμομαστε κατι πορειες τους στην καρδια της πανδημιας ...
[img]https://i.postimg.cc/4dP8fp4N/eddd ... .jpg[/img]
Στην πορεία δεν κολλάει!@11ς!
Όλοι το ξέρουν αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Highlander
Re: ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
-
Δημοκράτης
Καταρχάς καλώς πήρατε τα @@ μου και λόγω των Πρεσπών. Δεύτερον καλώς συνεχίζετε να υπερασπίζεται την μαλακία των πρεσπών γιατί έτσι θυμίζετε στον κόσμο τι πουλητάρια είστε και δεν θα ξαναγίνει το λάθος του 14. Τέλος όταν τσεπώνεις ποσοστά 80% στις φυλακές, τους γύφτους και λοιπές ζαιοκατηγορίες πολιτών μάλλον δεν σε παίρνει να μιλάς για μακεδονομάχους και πίτσες μπλεHighlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:19Ναι ως γνωστόν οι εθνικιστές μακεδονομάχοι που είχαν αφρισει για τη συμφωνία κοινής λογικής που έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν φιλοσυριζα... Τυχαία έβριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέβαζαν αφίσες απειλητικές για τους βουλευτές του στη Μακεδονία Και τους προμοταρε αυτούς και τα συλλαλητήρια τους φουλ ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ, οι τοπικοί κομματαρχες και τα κανάλια της.Leporello έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:48Δικό σου αφήγημα είναι πως όλοι αυτοί ψηφίζουν ΝΔ.Highlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:28 LOL ενώ η τωρινή ΝΔ που βγήκε κυβέρνηση χάρη στους ακροδεξιούς ψεκασμενους μακεδονομάχους οι οποίοι πριν εκφοβιζαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη και τώρα απαγάγουν γυμνασιάρχες είναι ορθολογικήΑ και αναρτήσεις για τη μαγκεδονια μας που ξεπουλήθηκε ανέβαζε ο αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΝΔ.
- Highlander
Νταξει εγώ μιλούσα με κάποιους που λενε για δήθεν ορθολογιγκή ΝΔ, σε δήθεν αντίθεση με την προ δεκαετίας ΝΔ εσύ είσαι καμμένο χαρτί ως δεδηλωμένος βλακεδονομαχος.Δημοκράτης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:58Καταρχάς καλώς πήρατε τα @@ μου και λόγω των Πρεσπών. Δεύτερον καλώς συνεχίζετε να υπερασπίζεται την μαλακία των πρεσπών γιατί έτσι θυμίζετε στον κόσμο τι πουλητάρια είστε και δεν θα ξαναγίνει το λάθος του 14. Τέλος όταν τσεπώνεις ποσοστά 80% στις φυλακές, τους γύφτους και λοιπές ζαιοκατηγορίες πολιτών μάλλον δεν σε παίρνει να μιλάς για μακεδονομάχους και πίτσες μπλεHighlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:19Ναι ως γνωστόν οι εθνικιστές μακεδονομάχοι που είχαν αφρισει για τη συμφωνία κοινής λογικής που έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν φιλοσυριζα... Τυχαία έβριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέβαζαν αφίσες απειλητικές για τους βουλευτές του στη Μακεδονία Και τους προμοταρε αυτούς και τα συλλαλητήρια τους φουλ ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ, οι τοπικοί κομματαρχες και τα κανάλια της.Α και αναρτήσεις για τη μαγκεδονια μας που ξεπουλήθηκε ανέβαζε ο αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΝΔ.
-
Δημοκράτης
Εσύ εισαι ζαιοςHighlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:59Νταξει εγώ μιλούσα με κάποιους που λενε για δήθεν ορθολογιγκή ΝΔ, σε δήθεν αντίθεση με την προ δεκαετίας ΝΔ εσύ είσαι καμμένο χαρτί ως δεδηλωμένος βλακεδονομαχος.Δημοκράτης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:58Καταρχάς καλώς πήρατε τα @@ μου και λόγω των Πρεσπών. Δεύτερον καλώς συνεχίζετε να υπερασπίζεται την μαλακία των πρεσπών γιατί έτσι θυμίζετε στον κόσμο τι πουλητάρια είστε και δεν θα ξαναγίνει το λάθος του 14. Τέλος όταν τσεπώνεις ποσοστά 80% στις φυλακές, τους γύφτους και λοιπές ζαιοκατηγορίες πολιτών μάλλον δεν σε παίρνει να μιλάς για μακεδονομάχους και πίτσες μπλεHighlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:19
Ναι ως γνωστόν οι εθνικιστές μακεδονομάχοι που είχαν αφρισει για τη συμφωνία κοινής λογικής που έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν φιλοσυριζα... Τυχαία έβριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέβαζαν αφίσες απειλητικές για τους βουλευτές του στη Μακεδονία Και τους προμοταρε αυτούς και τα συλλαλητήρια τους φουλ ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ, οι τοπικοί κομματαρχες και τα κανάλια της.Α και αναρτήσεις για τη μαγκεδονια μας που ξεπουλήθηκε ανέβαζε ο αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΝΔ.
Αν αναφέρεσαι στα δικά μου ως μεγακαφρίλες, σου έχω και δυνατό ψεκ τεστ στην σελίδα 6.Orion22 έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:56 RiP απάλευτε Γ.Τ
Υ.Γ απίστευτες μεγακαφρίλες από την πρώτη κιόλας σελίδα. "Πές πως είσαι πασόκος χωρις να πεις πως είσαι πασόκος" φάση.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Αρίστος, εδώ ο σ/φος όχι μόνον έχει όλο το δίκαιο με το μέρος του αλλά είναι και ιδιαίτερα επιεικής μαζί σου, δώσε βάση, άκουσέ τον σ/φο προσεχτικά τι σε λέει, είμαι σίγουρος ότι θέλει το καλό σου όπως και εγώ.Beria έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:18Γράφεις αντιεπιστημονικες και επικινδυνες ανοησίεςΑρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:10Kotas έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:06
οχι, πες και συ για τραγκα τωρα
στο τελος ομως ειναι ολα στατιστικη, ποσοι πεθαινουν απο επιπλοκες εμβολιων και ποσοι απο την ασθενεια
Ακου λοιπον τη δικη μου στατιστικη:
α) Καθε νεος που παθαινει μυοκαρδιτιδα απο το εμβολιο ισοδυναμει με 100 θανατους υπερηλικων με υποκειμενα νοσηματα που ενδεχομενως εσωζε το εμβολιο.
β) Καθε νεος που πεθαινει απο το εμβολιο ισοδυναμει με χιλιους θανατους ηλικιωμενων.
.
Το παραλήρημα για τον Τράγκα δεν σου έφτανε και αποφάσισες να ανεβάσεις επίπεδο;
Απαράδεκτος!
Δες το σαν μια ευκαιρία, μιά ευκαιρία να ισορροπήσεις, όσο γίνεται, είμαστε φίλοι σου και ουχί εχθροί σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστωνLugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:23Τελεία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02 Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα.
Φίλων , γνωστών , φίλων γνωστών σου.
Το 90% έχει φωτό με ελληνική σημαία και Παναγίτσες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερώνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:12Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστωνLugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:23Τελεία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02 Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Και όλως τυχαίως, είχε συνεργαστεί μια χαρά με τους ζαίους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:12Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστωνLugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:23Τελεία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02 Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
και ΚΚΕ.vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:18Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερώνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:12Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστων
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τρου.vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:18Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερώνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:12Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστων
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Μόνο κάποιες ομάδες "αυτόνομων" αναρχικών τα λένε αυτά. Όχι στην ακροαριστερά, αλλά ούτε καν στον αναρχικό χώρο αποτελούν σοβαρό ποσοστό.vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:18Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερώνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:12Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τους αρκεί να βρουν έναν και πιστεύουν θα πουλήσουν δύο άκρα. Μπαγιάτικο το προϊόν.Highlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:23Μόνο κάποιες ομάδες "αυτόνομων" αναρχικών τα λένε αυτά. Όχι στην ακροαριστερά, αλλά ούτε καν στον αναρχικό χώρο αποτελούν σοβαρό ποσοστό.vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:18Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερώνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:12
Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστων
Κι εγώ δε λέω καν για τους ακραίους τύπου τερματοφύλακες του συνταγματος- και αυτοί προφανώς είναι ισχνή μειοψηφία.
Λέω για τη μάζα της λαϊκής δεξιάς που είναι μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και η οποία διχάζεται μεταξύ φόβου για τον ιό και φόβου για την ορθοδοξία μας /πατρίδα μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενηλίκων της επαρχίας της βόρειας Ελλάδας (60% ανεμβολιαστοι) δεν είναι αναρχοαυτονομοι αντιεξουσιαστές.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι γιατί γενικά οι αναρχικοί αποτελούν σοβαρό ποσοστόHighlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:23Μόνο κάποιες ομάδες "αυτόνομων" αναρχικών τα λένε αυτά. Όχι στην ακροαριστερά, αλλά ούτε καν στον αναρχικό χώρο αποτελούν σοβαρό ποσοστό.vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:18Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερώνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:12
Καμιά τέλεια. Κάνε το τεστ. Δες τα προφίλ στα σοσιαλ μυδια αντιεμβολιαστων
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καβαλάρης
-