ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΕΣΗΣGherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2021, 18:38 Αυτό είδες εσύ όχι το τσιμπουκόχειλο και την δερμοαπόξεση;
Στο μποτοξ λέμε ναι, στα φιλλερς λέμε ναι, στα τσιμπουκόχειλα λέμε ναι, στις μεσοθεραπείες λέμε ναι.
Όχι λέμε στις μάσκες, όχι και στα εμβόλια. Όχι λέμε στα μέτρα, όχι στους λογικούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τυπικό δείγμα μπολιασμένου...
Re: Τυπικό δείγμα μπολιασμένου...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δε ..μπιπ αμφότεροι;Λοξίας έγραψε: 19 Σεπ 2021, 17:21Στηρίζω...τρέχα ρε να εμβολιαστείς ρε...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2021, 17:06να πας να εμβολιαστείς χαμένεΣτύγιος έγραψε: 19 Σεπ 2021, 15:00 Το ζήτημα είναι ότι με ζεστό καιρό και ούτε βδομάδα μαθημάτων,έχουμε ήδη 4-5 θετικά κρούσματα μαθητών σε σχολεία μόνο της Λάρισας.![]()
Εν τω μεταξύ σήμερα στο σύλλογο συζητούσαν οι ανέμελοι εμβολιασμένοι για το αν και πως θα πάνε εκδρομές φέτος με το σχολείο.
Στύγιος εξερράγη: "Ρε σεις πάτε καλά; Γω δε μπαίνω ούτε σε τρένο και λεωφορείο και μόνος μου είμαι στ' αμάξι για να τ' αποφύγω όλα αυτά"...
Στύγιος εξερράγη: "Ρε σεις πάτε καλά; Γω δε μπαίνω ούτε σε τρένο και λεωφορείο και μόνος μου είμαι στ' αμάξι για να τ' αποφύγω όλα αυτά"...
- Dwarven Blacksmith
Ζήλεψες;Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2021, 19:32 Εν τω μεταξύ σήμερα στο σύλλογο συζητούσαν οι ανέμελοι εμβολιασμένοι για το αν και πως θα πάνε εκδρομές φέτος με το σχολείο.![]()
![]()
Καθόλου ,έχω πάει και με το παραπάνω στο παρελθόν, όταν δεν έβρισκαν συνοδούς γιατί είναι σημαντική ευθύνη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2021, 19:34Ζήλεψες;Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2021, 19:32 Εν τω μεταξύ σήμερα στο σύλλογο συζητούσαν οι ανέμελοι εμβολιασμένοι για το αν και πως θα πάνε εκδρομές φέτος με το σχολείο.![]()
![]()
Να μαζευτούμε...να πάνε.
Στύγιος έγραψε: 19 Σεπ 2021, 15:00 Το ζήτημα είναι ότι με ζεστό καιρό και ούτε βδομάδα μαθημάτων,έχουμε ήδη 4-5 θετικά κρούσματα μαθητών σε σχολεία μόνο της Λάρισας.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Excuse me?elchav έγραψε: 20 Σεπ 2021, 19:06ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΕΣΗΣGherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2021, 18:38 Αυτό είδες εσύ όχι το τσιμπουκόχειλο και την δερμοαπόξεση;
Στο μποτοξ λέμε ναι, στα φιλλερς λέμε ναι, στα τσιμπουκόχειλα λέμε ναι, στις μεσοθεραπείες λέμε ναι.
Όχι λέμε στις μάσκες, όχι και στα εμβόλια. Όχι λέμε στα μέτρα, όχι στους λογικούς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αύριο το πρωί ως καθηγητής 1ης ώρας , οφείλω να ελέγξω τα πιστοποιητικά self των μαθητών και τις μάσκες.Εφαρμόζω τον νόμο ως υπάλληλος.
Ε ρε και πέσω σε κανέναν ψέκα αντιεμβολιαστή κηδεμόνα , φάω καμιά μήνυση , και με τρέχουν στο τμήμα . Βάιραλ θα γίνω σαν τους άλλους τους φουκαράδες

Ε ρε και πέσω σε κανέναν ψέκα αντιεμβολιαστή κηδεμόνα , φάω καμιά μήνυση , και με τρέχουν στο τμήμα . Βάιραλ θα γίνω σαν τους άλλους τους φουκαράδες
"Καθηγητής συμφωνεί με αντιεμβολιαστή πατέρα".Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:14 Αύριο το πρωί ως καθηγητής 1ης ώρας , οφείλω να ελέγξω τα πιστοποιητικά self των μαθητών και τις μάσκες.Εφαρμόζω τον νόμο ως υπάλληλος.
Ε ρε και πέσω σε κανέναν ψέκα αντιεμβολιαστή κηδεμόνα , φάω καμιά μήνυση , και με τρέχουν στο τμήμα . Βάιραλ θα γίνω σαν τους άλλους τους φουκαράδες![]()
![]()
![]()
Ε, ρε και να σε περιλάβει η Μάνδρου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν κατάλαβες ,την Τρίτη και την Παρασκευή χωρίς πιστοποιητικό , κάποιους -κάποιες δεν τους δέχτηκα στην τάξη , φυσικά πήραν απουσία και τους παρέπεμψα στη διεύθυνση.Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:19"Καθηγητής συμφωνεί με αντιεμβολιαστή πατέρα".Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:14 Αύριο το πρωί ως καθηγητής 1ης ώρας , οφείλω να ελέγξω τα πιστοποιητικά self των μαθητών και τις μάσκες.Εφαρμόζω τον νόμο ως υπάλληλος.
Ε ρε και πέσω σε κανέναν ψέκα αντιεμβολιαστή κηδεμόνα , φάω καμιά μήνυση , και με τρέχουν στο τμήμα . Βάιραλ θα γίνω σαν τους άλλους τους φουκαράδες![]()
![]()
![]()
Ε, ρε και να σε περιλάβει η Μάνδρου.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 20 Σεπ 2021, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ προτείνω κάτι πιο συγκεκριμένο.
Στύγιος vs Κουσκούση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελπίζω τουλάχιστον να τους είπες οτι εσύ ο ίδιος δεν έχεις θέμα, αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί.Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:26Δεν κατάλαβες ,την Τρίτη και την Παρασκευή χωρίς πιστοποιητικό , κάποιους -κάποιες δεν τους δέχτηκα στην τάξη , φυσικά πήραν απουσία και τους παρέπεμψα στη διεύθυνση.Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:19"Καθηγητής συμφωνεί με αντιεμβολιαστή πατέρα".Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:14 Αύριο το πρωί ως καθηγητής 1ης ώρας , οφείλω να ελέγξω τα πιστοποιητικά self των μαθητών και τις μάσκες.Εφαρμόζω τον νόμο ως υπάλληλος.
![]()
![]()
Ε, ρε και να σε περιλάβει η Μάνδρου.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
-