!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στατικός μοντελισμός
-
Ορέστης 35
Re: Στατικός μοντελισμός
Δεν ειχε d & d! Εχω μερικες φαντασυ ακομα, θα τις ανεβασω αργοτερα.
-
Ορέστης 35
Dungeons and Dragons. Επιτραπεζιο παιχνιδι που χρησιμοποιει προαιρετικα φιγουρες.
Α οκ.
Έχω την εντύπωση ότι πέρσι υπήρχαν τέτοια εκθέματα.Ή τουλάχιστον παρόμοια.Είχα δει αρκετές στρατιές από game boards (αν το λέω σωστά).
Έχω την εντύπωση ότι πέρσι υπήρχαν τέτοια εκθέματα.Ή τουλάχιστον παρόμοια.Είχα δει αρκετές στρατιές από game boards (αν το λέω σωστά).
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 19:01 Δεν ειχε d & d! Εχω μερικες φαντασυ ακομα, θα τις ανεβασω αργοτερα.
Εντωμεταξύ δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά έχω εντρυφήσει στα εγχειρίδια για τις φυλές και τις κλάσεις
του 5e, έσο έτοιμος
Δες κι αυτό εδώ (δεν είναι φωτογραφία,είναι φιγούρα!) :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... ater&ifg=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... ater&ifg=1
Green Stuff World ε; Εχω ψωνίσει κι εγω διάφορα από εκεί, αλλά όχι τα συγκεκριμένα. Φαίνονται πολύ καλά. Εχει αρκετό βάθος η γράμμωση; Εχουν και καλά ταχυδρομικά οι μπαγάσες!waldorf έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 19:34 Καινούργιο παιχνιδάκι μου ήρθε σήμερα από Ισπανία και έχω ενθουσιαστεί:
![]()
Δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ ακριβείς αυτοί οι "πλάστες".
Στη φώτο βλέπεις την πρώτη απόπειρα που έγινε στο δεκάλεπτο.Απίστευτη λεπτομέρεια και ενώ είχα προετοιμαστεί για σιχτίριασμα,βγήκε τέλειο με την πρώτη.
Οι αρμοί έχουν αρκετό βάθος,τόσο που σου επιτρέπει να κάνεις "αρμολόγηση" πριν το βάψιμο!
Είμαι πολύ ικανοποιημένος.Καλύτερα απ`ότι περίμενα.
Στη φώτο βλέπεις την πρώτη απόπειρα που έγινε στο δεκάλεπτο.Απίστευτη λεπτομέρεια και ενώ είχα προετοιμαστεί για σιχτίριασμα,βγήκε τέλειο με την πρώτη.
Οι αρμοί έχουν αρκετό βάθος,τόσο που σου επιτρέπει να κάνεις "αρμολόγηση" πριν το βάψιμο!
Είμαι πολύ ικανοποιημένος.Καλύτερα απ`ότι περίμενα.