!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Jason Αντιγόνη
Oλοι σεβονται την επιστημη μεχρι ν ακυρωσει ενα πιστευω τους.
- hellegennes
Εγώ συνεχίζω να την σέβομαι, δεν έχω επιστημονικά «πιστεύω» και δεν έχει ακυρώσει τίποτα σχετικά με το θέμα.
Φυσικά οι σεξιστές όλου του κόσμου ανακάλυψαν ότι ο αντρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος διαφέρουν, αν είναι να βολέψουν την ιδεολογία τους για βιολογική προέλευση του τρανσεξουαλισμού. Θολούρα στον εγκέφαλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχεις ιδέα από επιστήμη καλό μου sjw, αν θεωρείς πως είναι σεξισμός το ότι ο εγκέφαλος λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα με τη χημεία που δημιουργούν τα στεροειδή και πως όλο αυτό επηρεάζει από πολύ νωρίς την πλαστικότητα του. Εκτός κι αν είσαι τόσο ανίδεος που όταν ένας επιστήμονας μιλάει για διάφορες, το μεταφράζεις σε φούξια και μπλε εγκέφαλο για τα κοριτσάκια και τα αγοράκια αντίστοιχα.
Αλλα είπαμε η συζήτηση μαζί σου ειναι άσκοπη, δεν έχεις ιδέα και είσαι γεμάτος γνώμες όχι γνώσεις.
Καλύτερα διασκέδασε μας με κανένα αστυνομικό σου πόρισμα για το ποιοι είμαστε πάλι.
Αλλα είπαμε η συζήτηση μαζί σου ειναι άσκοπη, δεν έχεις ιδέα και είσαι γεμάτος γνώμες όχι γνώσεις.
Καλύτερα διασκέδασε μας με κανένα αστυνομικό σου πόρισμα για το ποιοι είμαστε πάλι.
kalorifer έγραψε: 12 Απρ 2018, 09:23 Δεν έχεις ιδέα από επιστήμη καλό μου sjw, αν θεωρείς πως είναι σεξισμός το ότι ο εγκέφαλος λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα με τη χημεία που δημιουργούν τα στεροειδή και πως όλο αυτό επηρεάζει από πολύ νωρίς την πλαστικότητα του. Εκτός κι αν είσαι τόσο ανίδεος που όταν ένας επιστήμονας μιλάει για διάφορες, το μεταφράζεις σε φούξια και μπλε εγκέφαλο για τα κοριτσάκια και τα αγοράκια αντίστοιχα.
Τι είναι πλαστικότητα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το εύπλαστο των εγκεφαλικών νευρώνων.
Πλάθονται οι εγκεφάλικοι νεύρωνες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Ωραία όλα αυτά. Γιατί να μην μπορώ να αλλάξω και την ηλικία μου αν αισθάνομαι μεγαλύτερος/μικρότερος ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ένας όρος που επινόησε για να καλύψει τον σεξισμό της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει το νήμα αλλά έπεσα στη σελίδα που έγραφε αυτό και μου δημιουργήθηκε απορία γιατλι δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
- hellegennes
Είναι περίπου σαν να επικαλούμαι την αλλαγή των χαρακτηριστικών του ανθρώπου καθώς μεγαλώνει ως δυνατότητα μεταμφίεσης, για να καταλάβεις τι μπαρούφες λέει το επιστημονικά αναλφάβητο άτομο.Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 11:35 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει το νήμα αλλά έπεσα στη σελίδα που έγραφε αυτό και μου δημιουργήθηκε απορία γιατλι δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βιολογική προέλευση του τρανσεξουαλισμού! Εμένα μου αρέσουν τα ξυραφάκια της Gillette. Δεν παίρνω άλλη μάρκα.hellegennes έγραψε: 11 Απρ 2018, 22:50Εγώ συνεχίζω να την σέβομαι, δεν έχω επιστημονικά «πιστεύω» και δεν έχει ακυρώσει τίποτα σχετικά με το θέμα.
Φυσικά οι σεξιστές όλου του κόσμου ανακάλυψαν ότι ο αντρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος διαφέρουν, αν είναι να βολέψουν την ιδεολογία τους για βιολογική προέλευση του τρανσεξουαλισμού. Θολούρα στον εγκέφαλο.
Θα έχω γεννετική προδιάθεση.
Αλλά μην το κοροϊδεύεις Χέλη. Είναι κι αυτό αποτέλεσμα μιας νοοτροπίας. Ότι για όλα χρειάζεται πιστοποίηση, Ακόμα και για τα γούστα σου. Αν θες να τα σεβαστούν πρέπει να εγκριθούν από επίσημο νταβατζή.
Επίσης ότι όλα πρέπει να ενοποιηθούν σε μία (αν είναι δυνατόν) βασική αρχή. Αλλιώς δεν θα έχουν δικαίωμα ύπαρξης.
Γι αυτό και τα φαινόμενα αυτά.
Τι πειράζει το Jason; Τα παιδιά παίζουν με τέρατα κούκλες λες και κάποιος θέλει να τα προετοιμάσει για εξωγήινη αισθητική.
Τα συνδέω αυτά κάπως. Χαλαρ'όμως. Δεν θα κάνουμε και διατριβή.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Προσωπικά δεν με ενοχλεί το Τζέισον. Ένας γραφικός ατενσιονχοριστής είναι, που προσφέρει διασκέδαση. Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι μαλακία θέλει, εφόσον δεν παραβιάζει κανέναν νόμο και δεν στερεί τα δικαιώματα κανενός. Το ίδιο και ο κάθε τρελός της γειτονιάς, φυσικά.
Για κάποιον λόγο όμως, θα πρέπει να αποδεχτώ ότι το Τζέισον δεν είναι ο τρελός της γειτονιάς και το ίδιο εκβιάζεται να κάνει και η επιστήμη, για πολιτικές σκοπιμότητες, πράγμα που θεωρώ ανήθικο και το εντάσσω στην γενικότερη επίθεση κατά της επιστήμης.
Για κάποιον λόγο όμως, θα πρέπει να αποδεχτώ ότι το Τζέισον δεν είναι ο τρελός της γειτονιάς και το ίδιο εκβιάζεται να κάνει και η επιστήμη, για πολιτικές σκοπιμότητες, πράγμα που θεωρώ ανήθικο και το εντάσσω στην γενικότερη επίθεση κατά της επιστήμης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι ο τρελός της γειτονιάς επειδή κάνει ατενσιονχορισιες για να τραβήξει τη προσοχή όχι επειδή θεωρεί τον εαυτό του άφυλο.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 13:13 Προσωπικά δεν με ενοχλεί το Τζέισον. Ένας γραφικός ατενσιονχοριστής είναι, που προσφέρει διασκέδαση. Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι μαλακία θέλει, εφόσον δεν παραβιάζει κανέναν νόμο και δεν στερεί τα δικαιώματα κανενός. Το ίδιο και ο κάθε τρελός της γειτονιάς, φυσικά.
Βασικά προσωπικά νομίζω φύλο έχει και είναι άντρας εφόσον έχει πέος και λοιπά βιολογικά χαρακτηριστικά ενός άντρα. Άλλο αν αισθάνεται κάτι μεταξύ άντρα-γυναίκα και θέλει να αυτοαποκαλείται άφυλος. Για όλους υπάρχει χώρος πάνω στη γη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-