ειναι φασιστες χουνταunder έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:59 Ακουγονται κραυγες απο τα κελια![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/documentonews/statu ... 9369057280
Μες στις καρδιές μας αρχιναέι το πανηγύρι
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
Ξαναρχονται ενα ενα χρονια δοξασμενα !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
-
giorgos mpekos
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Μου αρεσει να το ακουω !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
giorgos mpekos
εχεις δικιο πρεπει να το λεμε ολοι θα τους διωξουμε την σκατοχουντα τους
-
giorgos mpekos
σκατοχουντα νδ μητσοττακις χαρδαλιας
Εχω μια ιδεα.Να κλειστουμε στο Πολυτεχνειο να φωναζουμε στρατιωτες αδερφια μας και να περιμενουμε το τανκ.giorgos mpekos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:08εχεις δικιο πρεπει να το λεμε ολοι θα τους διωξουμε την σκατοχουντα τους
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ολοι στην αντιστασήηηη
- Obi Wan Iakobi
Δεν σας δινουν φαγητο κλαιτε σας δινουν δεν θετε τι θετε επιτελους?giorgos mpekos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:05ειναι φασιστες χουνταunder έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:59 Ακουγονται κραυγες απο τα κελια![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/documentonews/statu ... 9369057280
Μες στις καρδιές μας αρχιναέι το πανηγύρι
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
Ξαναρχονται ενα ενα χρονια δοξασμενα !
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Εμπεδοκλής
Define δεν σε συμφέρει. Και όχι, το ίδιο θα ήταν αν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα είχαν δικαίωμα σύνταξης νωρίτερα.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:10πως δεν ειναι ...? αν ειναι να εχεις δικαιωμα συνταξης αλλα δεν σε συμφερει να βγεις το ιδιο ειναι ...Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:07Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Το καταλαβαίνεις καλά.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:58
μπορει να εχεις δικιο αν και δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες αυτη τη στιγμη και να το ψαξω ... παντως αστυνομικο που γνωριζω δεν συζητα ουτε για αστειο να βγει συνταξιουχος στα 55 του ... κατι θα ξερει αυτος
Δεν με ενοχλεί που έχουν δικαίωμα σύνταξης νωρίς. Άλλωστε αναγνωρίζω ότι η υπηρεσία τους θεωρείται 24ωρη. Με ενοχλεί που ο καραγκιοζάκος και συνδικαλιστής αστυνομικός ανεβάζει μαλακίες στον λογαριασμό του στο fb και φωτογραφίες όντας ένστολος. Αν η ελληνική αστυνομία δεν ήταν υπό διάλυση ήδη θα είχε φάει μία εδε και στέρηση μισθού. Αν δεν είχε βάλει μυαλό, απόταξη. Και ας πήγαινε για δουλειά στα μπουρδέλα της Συγγρού που γίνονται ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές...
νομιζω οτι το στυλακι τουμπανου δεν σου αρεσει και οχι τοσο αυτο που εγραψε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στη φυλακή οδηγείται ο 23χρόνος για το αδίκημα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού μετά την απολογία του στην 14η ανακρίτρια.
Μαζί του απολογήθηκε και ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του με τον οποίο είχαν συλληφθεί την Τετάρτη το βράδυ ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων. Αν και σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελικώς στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που περιλαμβάνει η δικογραφία σε βάρος του και αφορούν σε εκρηκτικά, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού. Σε βάρος του 22χρονου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ.
Όπως δήλωσε η συνήγορος του, Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, όπως είπε και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Σύμφωνα με τη συνήγορο, οι συνομιλίες αυτές μέχρι και σήμερα δεν έχουν εισαχθεί στην δικογραφία.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι απολογίες ενώπιον της 13ης Ανακρίτριας των επτά κατηγορουμένων που συνελήφθησαν τη νύχτα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των οποίων και ο 30χρονος που φέρεται να έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, ενώ ήδη έχουν εξεταστεί μάρτυρες που πρότεινε ο 30χρονος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Εμπεδοκλής
Δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλο μου. Ήμουν σαφής στο τι δεν μου αρέσει πάνω του. Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει, η απειθαρχία του, το ντύσιμο του, το ότι είναι συνδικαλιστής. Ας μην ανακυκλωνόμαστε. Αρκετή αξία δώσαμε σε ένα άχρηστο κομματόσκυλο ρεμάλι που θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει πόδι από την αστυνομία. Έβγαλε τα ματάκια του μόνος του. Στο indymedia και αλλού έχουν δημοσιευθεί η διεύθυνση κατοικίας του, το ΙΧ του και το τηλέφωνο του. Ας πρόσεχε για να μην φτάσει να κρύβεται...nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:39 νομιζω οτι το στυλακι τουμπανου δεν σου αρεσει και οχι τοσο αυτο που εγραψε ...
αυτο εννοουσα ... οτι σε χαλαει το πακετο οχι τοσο η αναρτηση ... και για τον υποβιβασμο της ΑΕΛ να εγραφε (φτου ) παλι θα σε ενοχλουσε ...Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:29Δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλο μου. Ήμουν σαφής στο τι δεν μου αρέσει πάνω του. Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει, η απειθαρχία του, το ντύσιμο του, το ότι είναι συνδικαλιστής. Ας μην ανακυκλωνόμαστε. Αρκετή αξία δώσαμε σε ένα άχρηστο κομματόσκυλο ρεμάλι που θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει πόδι από την αστυνομία. Έβγαλε τα ματάκια του μόνος του. Στο indymedia και αλλού έχουν δημοσιευθεί η διεύθυνση κατοικίας του, το ΙΧ του και το τηλέφωνο του. Ας πρόσεχε για να μην φτάσει να κρύβεται...nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:39 νομιζω οτι το στυλακι τουμπανου δεν σου αρεσει και οχι τοσο αυτο που εγραψε ...
τωρα για τους μπαχαλους δεν χρειαζεται καμια αναρτηση σε δικτυο για να καψουνε το αμαξι αστυνομικου ... το κανουνε γιατι ετσι
-
Εμπεδοκλής
Άντε πάλι. Έχω παραθέσει ακριβώς τι και γιατί με ενοχλεί. Μη μου λες λοιπόν για ΑΕΛ και Κούγια.nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:34αυτο εννοουσα ... οτι σε χαλαει το πακετο οχι τοσο η αναρτηση ... και για τον υποβιβασμο της ΑΕΛ να εγραφε (φτου ) παλι θα σε ενοχλουσε ...Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:29Δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλο μου. Ήμουν σαφής στο τι δεν μου αρέσει πάνω του. Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει, η απειθαρχία του, το ντύσιμο του, το ότι είναι συνδικαλιστής. Ας μην ανακυκλωνόμαστε. Αρκετή αξία δώσαμε σε ένα άχρηστο κομματόσκυλο ρεμάλι που θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει πόδι από την αστυνομία. Έβγαλε τα ματάκια του μόνος του. Στο indymedia και αλλού έχουν δημοσιευθεί η διεύθυνση κατοικίας του, το ΙΧ του και το τηλέφωνο του. Ας πρόσεχε για να μην φτάσει να κρύβεται...nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:39 νομιζω οτι το στυλακι τουμπανου δεν σου αρεσει και οχι τοσο αυτο που εγραψε ...
τωρα για τους μπαχαλους δεν χρειαζεται καμια αναρτηση σε δικτυο για να καψουνε το αμαξι αστυνομικου ... το κανουνε γιατι ετσι
50.000 αστυνομικούς έχουμε, αυτός θα τις φάει και θα ξέρει το λόγο. ΕΔΕ χθες και ας τον ταΐζει ο Μπαλάσκας...
ρε τι αυτος θα τις φαει ...? εδω οι αστυνομικοι δεν εμφανιζονται με στολη στις γειτονιες που μενουνε ... αυτος απλα στοχοποιηθηκε παραπανω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-