!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

talaipwros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:25 Πότε βγαίνει ο Λυπηριδης να καταγγείλει Ιωαννιδη;
Ο Ττομιτς. Και ο Νακιτς.
Το τι φάπα έφαγαν ...
Αν δεν έτρωγαν όμως δεν θα έπαιζαν το μπασκετ που έπαιξαν.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku »

Lord Brum έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:41
Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:58
Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:43ειδικα οι ηθοποιοι που καθε λιγους μηνες αλλαζουν δουλεια αμα δεν σαρεσει φευγεις ψαχνεις αλλη δουλεια
Ζεις εξωτερικό ή απλά είσαι δημόσιος υπάλληλος?

btw η ανεργεία στον χώρο τους πρέπει να είναι κάπου στο 80%
κι εγω δηλώνω άνεργος ποδοσφαιριστής.
Δεν είναι άνεργος όποιος δεν μπορέι να βιοποριστεί από το χομπυ του.
Δηλαδη θεωρεις οτι η ηθοποια και ο αθλητισμος ειναι απλα χομπυ;
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Τι να πουν και οι Ρώσοι με τα νερά ,😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:45
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:19
Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:00

Μέχρι στιγμής, ο μόνος που βγήκε να τον υποστηρίξει δημόσια είναι ο Κραουνάκης, οπότε είμαστε πλέον σίγουροι ότι όλες οι καταγγελίες ισχύουν

:smt005:
σε περίπτωση που είχε κανείς αμφιβολίες :102:
Δεν είμαι σίγουρος
περιμένω δηλώσεις στήριξης στον αριστερό και από το μπιμπιμπότ για να το κλειδώσω
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

βαθμολογουμε ελευθερα? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:40 Ναι, γιατί το να έχει αρχίδι αφεντικό που εκμεταλλεύεται τη θέση του για να σε ξεφτιλίζει, στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά ιδιατερότητα "του χώρου της τέχνης". :lol:

τέλος πάντων, ο τύπος είναι μεγάλο όνομα στον χώρο και μέλος μια μικρής κλίκας που εδώ και 45 χρόνια μασουλάνε σταθερά κρατικό χρήμα μέσω των διασυνδέσεών τους, την ίδια στιγμή που το υπόλοιπο 80% των ηθοποιών ψωμολυσσάει. Το να τους εγκαλείς γιατί δεν πήραν το κεπελάκι τους να φύγουν και γιατί δεν τον βγάλαν εξ αρχής στα μανταλάκια, είναι εκτός πραγματικότητας
οτι ψωμολυσσαει το 80% των ηθοποιων φταιει ο χ κιμουλης η΄οτι δεν σηκωνει η χωρα τοση "τεχνη";
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

sakisku έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:49
Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:58

Ζεις εξωτερικό ή απλά είσαι δημόσιος υπάλληλος?

btw η ανεργεία στον χώρο τους πρέπει να είναι κάπου στο 80%
Θεωρώ ότι είναι άκρως ανταγωνιστικοί χώροι, όπως και το τραγούδι, τα αντικείμενα των οποίων τα έχουν ως χομπυ πολλοί άνθρωποι και πολύ λίγοι μπορούν να βιοποριστούν από αυτά ή και να γίνουν και πλούσιοι. Το ότι πολλοί θέλόυν να κάνουν το χομπυ τους επάγγελμα δεν σημαίνει οτι μπορούν κιόλας. Αν δεν μπορούν ας κάνουν κάτι άλλο. Το 80% ανεργεία σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι εργαζόμενοι για λίγες θέσεις. Κανείς δεν τους υποχρέωσε να κάνουν αυτή την επιλογή και τα ποσοστά ανεργείας στο χώρο ήταν πάντα υψηλά. Πήραν ρίσκο, δεν τους βγήκε, ας κάνουν κάτι άλλο. Και ο οδοκαθαριστής φαντάζομαι δεν είχε όνειρο ζωής να γίνει οδοκαθαριστής. Τα πριγκιπόπουλα της υποκριτικής γιατί δεν βρίσκουν μια κανονική δουλειά αν δεν μπορούν να ζήσουν από το χομπυ τους?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

talaipwros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:46
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:45
Gherschaagk έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:42

Γιατί τα συγχέετε;
Γιατι ειναι μαλακες! Με την λογικη τους και ο καθε εργοδοτης που την επεσε σε μια υπαλληλο, δεν το εκανε ως εργοδοτης με δυναμη αλλα ως κοινος αντρας.
Δηλαδη ο Ιωαννιδης εβριζε τον σιγαλα ως εργοδότης;

Τες πα, πρεπει να μπαίνουν όρια για να μην ευτελιζονται οι καταγγελιες
Θα μου παραθεσεις και αλλα καθηκια για να μου δικαιολογησεις το καθηκι; Δηλαδη η επομενη δικαιολογια ποια ειναι; Η στυψης βγαζει λαδι; Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:58
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:45

Γιατι ειναι μαλακες! Με την λογικη τους και ο καθε εργοδοτης που την επεσε σε μια υπαλληλο, δεν το εκανε ως εργοδοτης με δυναμη αλλα ως κοινος αντρας.

Θα μου παραθεσεις και αλλα καθηκια για να μου δικαιολογησεις το καθηκι; Δηλαδη η επομενη δικαιολογια ποια ειναι; Η στυψης βγαζει λαδι; Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο;
Καλα, καθηκι ο Ιωαννιδης για τον λυπηριδη και τον Σιγαλα, τους κατεστρεψε τη καριέρα
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Lord Brum έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:55
sakisku έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:49
Θεωρώ ότι είναι άκρως ανταγωνιστικοί χώροι, όπως και το τραγούδι, τα αντικείμενα των οποίων τα έχουν ως χομπυ πολλοί άνθρωποι και πολύ λίγοι μπορούν να βιοποριστούν από αυτά ή και να γίνουν και πλούσιοι. Το ότι πολλοί θέλόυν να κάνουν το χομπυ τους επάγγελμα δεν σημαίνει οτι μπορούν κιόλας. Αν δεν μπορούν ας κάνουν κάτι άλλο. Το 80% ανεργεία σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι εργαζόμενοι για λίγες θέσεις. Κανείς δεν τους υποχρέωσε να κάνουν αυτή την επιλογή και τα ποσοστά ανεργείας στο χώρο ήταν πάντα υψηλά. Πήραν ρίσκο, δεν τους βγήκε, ας κάνουν κάτι άλλο. Και ο οδοκαθαριστής φαντάζομαι δεν είχε όνειρο ζωής να γίνει οδοκαθαριστής. Τα πριγκιπόπουλα της υποκριτικής γιατί δεν βρίσκουν μια κανονική δουλειά αν δεν μπορούν να ζήσουν από το χομπυ τους?
τα πριγκιποπουλα καθε καλλιτεχνικης εκφρασης δεν ειναι κοινοι θνητοι :102:
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Διαμαρτυρία είπαμε ρε παιδιά, μαζί σας. Αλλά μην στοχοποιείτε και τα καλλιτεχνικά φετίχ της αριστεράς...

https://twitter.com/Conclavios/status/1 ... 78849?s=20
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Hector Buas έγραψε: 27 Ιαν 2021, 17:01 Διαμαρτυρία είπαμε ρε παιδιά, μαζί σας. Αλλά μην στοχοποιείτε και τα καλλιτεχνικά φετίχ της αριστεράς...

:smt005: :smt005: :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Δούλευα σε μια εταιρεία για αρκετά χρόνια.
Είχα ξεκινήσει με τον φίλο μου τον Κώστα από τα 26-27 και μετά από καμια δεκαετία είχαμε και οι δύο εξελιχθεί. Εγώ στις πωλήσεις, εκείνος στην παραγωγή.

Τον ήξερα παρά πολύ καλά ως άνθρωπο, τον είχα ζήσει όπως καταλβαινεται σε καλές περιοδους αλλά και σε πολύ ζορικες, κάναμε όμως ενίοτε και παρέα εκτός δουλειάς . Όταν λοιπόν ακούστηκε στην εταιρεία ότι ο διευθυντής παραγωγής κάνει μπουλινκ σε έναν καινούριο εργάτη, δεν πίστευα στα αυτιά μου. Αποφάσισα λοιπόν να το διαπιστώσω μόνος μου.

Με πρόφαση λοιπόν ότι οι πωλητές πρέπει να έχουν μια άριστη εικόνα των μηχανημάτων που κατασκευάζουμε , τους έπαιρνα και αρχίσαμε να περναμε μια ωρίτσα την ημέρα στην παραγωγή.
Τη δεύτερη κιόλας μέρα έτυχε να ειναι ο Κώστας στην παραγωγή και να συνομιλεί με τον καινούριο υπάλληλο. Πήγα κοντά επίτηδες και άκουσα τις οδηγίες που του έδινε.

Ε ρε παιδιά , μέσα σε 10 λεπτά μου ήρθε και εμένα να τον σπάσω στο ξύλο, για τέτοιο βλάκα μιλάμε. Παίρνω τον Κώστα και πάμε στο γραφείο του. Του λέω τι ζώο είναι αυτό ρε , γιατί δε το διώχνεις; Έχει μεγάλο ανάγκη ρε, μου λέει. Έχει άρρωστο παιδάκι και δεν μου πάει η καρδιά να τον διώξω.

Συμπέρασμα, χωρίς να έχετε πλήρη εικόνα , κρατάτε πισινή. Και μην ξεχνάτε πως ο Κιμούλης είχε να κάνει με όλα τα τσόκαρα που θέλαν σώνει και καλά να γίνουν ηθοποιοί, με όλες τις ψωνάρες και όλους τους φλώρους . Αν εισασταν στη θέση του , πιθανόν το να αρχίζατε τις Παναγίες να ήταν η βέλτιστη λύση. Ειδικά όταν οι εναλλακτικές ήταν είτε παθαίνω εγκεφαλικό απο τα νευρα μου, είτε τις στέλνω από εκεί που ήρθαν και αστες να κλαίνε και να οδύρονται που δεν θα κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Γι αυτό, ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Orion22 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 17:02
Hector Buas έγραψε: 27 Ιαν 2021, 17:01 Διαμαρτυρία είπαμε ρε παιδιά, μαζί σας. Αλλά μην στοχοποιείτε και τα καλλιτεχνικά φετίχ της αριστεράς...

:smt005: :smt005: :smt005:
Το αριστερό ξύλο είναι δημοκρατικό...

https://twitter.com/GreekScumbag/status ... 53888?s=20

...τα εξηγεί ωραία ο Κραουνάκης...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

talaipwros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:59
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:58

Καλα, καθηκι ο Weinstein για την Hayek και την Paltrow, τους κατεστρεψε τη καριέρα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”