Ο Ττομιτς. Και ο Νακιτς.
Το τι φάπα έφαγαν ...
Αν δεν έτρωγαν όμως δεν θα έπαιζαν το μπασκετ που έπαιξαν.
Ο Ττομιτς. Και ο Νακιτς.
Δηλαδη θεωρεις οτι η ηθοποια και ο αθλητισμος ειναι απλα χομπυ;Lord Brum έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:41κι εγω δηλώνω άνεργος ποδοσφαιριστής.Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:58Ζεις εξωτερικό ή απλά είσαι δημόσιος υπάλληλος?Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:43ειδικα οι ηθοποιοι που καθε λιγους μηνες αλλαζουν δουλεια αμα δεν σαρεσει φευγεις ψαχνεις αλλη δουλεια
btw η ανεργεία στον χώρο τους πρέπει να είναι κάπου στο 80%
Δεν είναι άνεργος όποιος δεν μπορέι να βιοποριστεί από το χομπυ του.
Δεν είμαι σίγουροςΣενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:45σε περίπτωση που είχε κανείς αμφιβολίεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:19Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:00
Μέχρι στιγμής, ο μόνος που βγήκε να τον υποστηρίξει δημόσια είναι ο Κραουνάκης, οπότε είμαστε πλέον σίγουροι ότι όλες οι καταγγελίες ισχύουν
![]()
![]()
οτι ψωμολυσσαει το 80% των ηθοποιων φταιει ο χ κιμουλης η΄οτι δεν σηκωνει η χωρα τοση "τεχνη";Σενέκας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:40 Ναι, γιατί το να έχει αρχίδι αφεντικό που εκμεταλλεύεται τη θέση του για να σε ξεφτιλίζει, στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά ιδιατερότητα "του χώρου της τέχνης".![]()
τέλος πάντων, ο τύπος είναι μεγάλο όνομα στον χώρο και μέλος μια μικρής κλίκας που εδώ και 45 χρόνια μασουλάνε σταθερά κρατικό χρήμα μέσω των διασυνδέσεών τους, την ίδια στιγμή που το υπόλοιπο 80% των ηθοποιών ψωμολυσσάει. Το να τους εγκαλείς γιατί δεν πήραν το κεπελάκι τους να φύγουν και γιατί δεν τον βγάλαν εξ αρχής στα μανταλάκια, είναι εκτός πραγματικότητας
Θεωρώ ότι είναι άκρως ανταγωνιστικοί χώροι, όπως και το τραγούδι, τα αντικείμενα των οποίων τα έχουν ως χομπυ πολλοί άνθρωποι και πολύ λίγοι μπορούν να βιοποριστούν από αυτά ή και να γίνουν και πλούσιοι. Το ότι πολλοί θέλόυν να κάνουν το χομπυ τους επάγγελμα δεν σημαίνει οτι μπορούν κιόλας. Αν δεν μπορούν ας κάνουν κάτι άλλο. Το 80% ανεργεία σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι εργαζόμενοι για λίγες θέσεις. Κανείς δεν τους υποχρέωσε να κάνουν αυτή την επιλογή και τα ποσοστά ανεργείας στο χώρο ήταν πάντα υψηλά. Πήραν ρίσκο, δεν τους βγήκε, ας κάνουν κάτι άλλο. Και ο οδοκαθαριστής φαντάζομαι δεν είχε όνειρο ζωής να γίνει οδοκαθαριστής. Τα πριγκιπόπουλα της υποκριτικής γιατί δεν βρίσκουν μια κανονική δουλειά αν δεν μπορούν να ζήσουν από το χομπυ τους?
Θα μου παραθεσεις και αλλα καθηκια για να μου δικαιολογησεις το καθηκι; Δηλαδη η επομενη δικαιολογια ποια ειναι; Η στυψης βγαζει λαδι; Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο;talaipwros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:46Δηλαδη ο Ιωαννιδης εβριζε τον σιγαλα ως εργοδότης;Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:45Γιατι ειναι μαλακες! Με την λογικη τους και ο καθε εργοδοτης που την επεσε σε μια υπαλληλο, δεν το εκανε ως εργοδοτης με δυναμη αλλα ως κοινος αντρας.
Τες πα, πρεπει να μπαίνουν όρια για να μην ευτελιζονται οι καταγγελιες
Καλα, καθηκι ο Ιωαννιδης για τον λυπηριδη και τον Σιγαλα, τους κατεστρεψε τη καριέραNostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:58Θα μου παραθεσεις και αλλα καθηκια για να μου δικαιολογησεις το καθηκι; Δηλαδη η επομενη δικαιολογια ποια ειναι; Η στυψης βγαζει λαδι; Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο;talaipwros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:46Δηλαδη ο Ιωαννιδης εβριζε τον σιγαλα ως εργοδότης;Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:45
Γιατι ειναι μαλακες! Με την λογικη τους και ο καθε εργοδοτης που την επεσε σε μια υπαλληλο, δεν το εκανε ως εργοδοτης με δυναμη αλλα ως κοινος αντρας.
τα πριγκιποπουλα καθε καλλιτεχνικης εκφρασης δεν ειναι κοινοι θνητοιLord Brum έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:55Θεωρώ ότι είναι άκρως ανταγωνιστικοί χώροι, όπως και το τραγούδι, τα αντικείμενα των οποίων τα έχουν ως χομπυ πολλοί άνθρωποι και πολύ λίγοι μπορούν να βιοποριστούν από αυτά ή και να γίνουν και πλούσιοι. Το ότι πολλοί θέλόυν να κάνουν το χομπυ τους επάγγελμα δεν σημαίνει οτι μπορούν κιόλας. Αν δεν μπορούν ας κάνουν κάτι άλλο. Το 80% ανεργεία σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι εργαζόμενοι για λίγες θέσεις. Κανείς δεν τους υποχρέωσε να κάνουν αυτή την επιλογή και τα ποσοστά ανεργείας στο χώρο ήταν πάντα υψηλά. Πήραν ρίσκο, δεν τους βγήκε, ας κάνουν κάτι άλλο. Και ο οδοκαθαριστής φαντάζομαι δεν είχε όνειρο ζωής να γίνει οδοκαθαριστής. Τα πριγκιπόπουλα της υποκριτικής γιατί δεν βρίσκουν μια κανονική δουλειά αν δεν μπορούν να ζήσουν από το χομπυ τους?
Hector Buas έγραψε: 27 Ιαν 2021, 17:01 Διαμαρτυρία είπαμε ρε παιδιά, μαζί σας. Αλλά μην στοχοποιείτε και τα καλλιτεχνικά φετίχ της αριστεράς...
https://twitter.com/Conclavios/status/1 ... 78849?s=20
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Το αριστερό ξύλο είναι δημοκρατικό...Orion22 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 17:02Hector Buas έγραψε: 27 Ιαν 2021, 17:01 Διαμαρτυρία είπαμε ρε παιδιά, μαζί σας. Αλλά μην στοχοποιείτε και τα καλλιτεχνικά φετίχ της αριστεράς...
https://twitter.com/Conclavios/status/1 ... 78849?s=20![]()
![]()
![]()
talaipwros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:59Καλα, καθηκι ο Weinstein για την Hayek και την Paltrow, τους κατεστρεψε τη καριέραNostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:58Θα μου παραθεσεις και αλλα καθηκια για να μου δικαιολογησεις το καθηκι; Δηλαδη η επομενη δικαιολογια ποια ειναι; Η στυψης βγαζει λαδι; Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο;talaipwros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 16:46
Δηλαδη ο Ιωαννιδης εβριζε τον σιγαλα ως εργοδότης;