Τίτος Πατρίκιος

Μπορεί να πει:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 09:17 Και τώρα είμαι χαλαρός
Με όλη αυτή την τεχνολογία
Δε χρειάζεται τώρα να πατήσω το κουμπί του ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο για να ακούσω μουσική
Απλά πατάω το κουμπί της φωνητικής εντολής, περιμένω να απαντήσει μια γυναικεία φωνή, και μετά τον ήχο λέω βάλε ραδιόφωνο.
Περιμένω λίγο για να γίνει επεξεργασία και να αναγνωριστεί η φωνή μου (λυπάμαι τον φουκαρά που θα κλέψει το αυτοκίνητό μου και θα συνειδητοποιήσει ότι δεν αναγνωρίζεται η φωνή του από το σύστημα. Βλάκα κλέφτη, πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ακούσεις ράδιο) μερικές φορές δεν αναγνωρίζει τι είπα και ξεκινάω από την αρχή.
Μάλλον θα του πει: Starting navigation to Patra.sys3x έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 11:28Μπορεί να πει:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 09:17 Και τώρα είμαι χαλαρός
Με όλη αυτή την τεχνολογία
Δε χρειάζεται τώρα να πατήσω το κουμπί του ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο για να ακούσω μουσική
Απλά πατάω το κουμπί της φωνητικής εντολής, περιμένω να απαντήσει μια γυναικεία φωνή, και μετά τον ήχο λέω βάλε ραδιόφωνο.
Περιμένω λίγο για να γίνει επεξεργασία και να αναγνωριστεί η φωνή μου (λυπάμαι τον φουκαρά που θα κλέψει το αυτοκίνητό μου και θα συνειδητοποιήσει ότι δεν αναγνωρίζεται η φωνή του από το σύστημα. Βλάκα κλέφτη, πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ακούσεις ράδιο) μερικές φορές δεν αναγνωρίζει τι είπα και ξεκινάω από την αρχή.
Hey Google, tell me a poem,
κι Αυτή να του το πει.
Σωστά την σκίσαμε την έρμη. Όμορφα, ας το κάνω Κεφαλλονιά.Kotas έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:11 εχετε γαμηθει με μια Ιθακη ρε πουστηδες, αφηστε την ησυχη και βρειτε αλλο reference
Δε φταίω εγώ κόρη ξανθή και γαλανή.Πασιφάη έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:01 Καύλες αδέρφια, καύλες. Αφόρητες. Της σύγχυσης, της απώλειας, μιας κάποιας διαστροφής. Μιας μοναξιάς που δεν μαζεύεται η πουτάνα. Ακόμη κι αν την φτύσεις στα μούτρα. Πάντα θα αποζητάς το λάβαρο που την απελευθερώνει αίφνης. Με ένα κούνημα της προστυχιάς που δεν αντιλαμβάνεσαι, μιας φράσης.
Και να μαζεύεις την βρωμιά απ'τα πατώματα, να την γλείφεις ηδονικά και να χύνεις πάνω στα σκατά σου. Και μετά γεμάτος ικανοποίηση, να αρέσκεσαι στ'απομεινάρια της ανυπαρξίας. Η κοπρολαγνεία που σώζει απ'την αφάνεια.Τα άσπρα τοιχεία της απομόνωσης,που ανθίζουν στο κάγκελο. Και γεννούν εκτρώματα σκέψης.
Ξεκίνησε τον δρόμο σου. Θα σταματήσεις στα μισά. Μάλλον μπέρδεψες την Ιθάκη σου.
Υ.γ. Μαζευτείτε. Και αλλάξτε ρότα. Ξέρετε εσείς.
sys3x έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:21Δε φταίω εγώ κόρη ξανθή και γαλανή.Πασιφάη έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:01 Καύλες αδέρφια, καύλες. Αφόρητες. Της σύγχυσης, της απώλειας, μιας κάποιας διαστροφής. Μιας μοναξιάς που δεν μαζεύεται η πουτάνα. Ακόμη κι αν την φτύσεις στα μούτρα. Πάντα θα αποζητάς το λάβαρο που την απελευθερώνει αίφνης. Με ένα κούνημα της προστυχιάς που δεν αντιλαμβάνεσαι, μιας φράσης.
Και να μαζεύεις την βρωμιά απ'τα πατώματα, να την γλείφεις ηδονικά και να χύνεις πάνω στα σκατά σου. Και μετά γεμάτος ικανοποίηση, να αρέσκεσαι στ'απομεινάρια της ανυπαρξίας. Η κοπρολαγνεία που σώζει απ'την αφάνεια.Τα άσπρα τοιχεία της απομόνωσης,που ανθίζουν στο κάγκελο. Και γεννούν εκτρώματα σκέψης.
Ξεκίνησε τον δρόμο σου. Θα σταματήσεις στα μισά. Μάλλον μπέρδεψες την Ιθάκη σου.
Υ.γ. Μαζευτείτε. Και αλλάξτε ρότα. Ξέρετε εσείς.
Ότι ήταν να κάνω το έκανα.
Αυτός, αυτός φταίει, αλλά που θα πάει, θα πάρουμε την εκδίκηση μας όταν ανέβεις απάνω.