Μιλάμε για αρχαία ελληνική κοσμοθέαση η για αρχαία ελληνική θρησκεία ;
Η λέξη θρησκεια δεν υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα όπως δεν υπήρχε και η λέξη δωδεκάθεο ..
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Αποκλείεται.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 18:54Εχμ, το από κάτω είναι από πάρτυ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Όχι ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης της Νέας Τάξης στην ανθρωπότητα , από το 1992Πάνας έγραψε: 25 Δεκ 2020, 23:45 Όλο αυτό το σκηνικό ξεκίνησε 3-4 χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες στο διαδίκτυο και στόχος του ήταν ο εθελοντισμός.
Μετά τους ολυμπιακούς συνεχίστηκε από τον κόσμο που είχε γοητευτεί μέχρι που ξέφτισε. Κατά την γνώμη μου επηρέασε ένα μεγάλο ποσοστό μιας γενιάς.
Θυμάμαι ότι ξεκίνησε το 2000-01 όλη η ιστορία με τη φούσκα του χρηματιστήριου. Για διαδικτυακά μιλάμε έχω ίντερνετ από το 1997. Δεν ξέρω αν είχαν οργανωθεί αλλιώς πιο πριν. Για τους ολυμπιακούς πάντως έπεσε μεγάλο σπρώξιμο προς την αρχαία Ελλάδα 3-4 χρόνια πριν. Για πολλούς λόγους όχι μόνο για τον εθελοντισμό.Σικελιώτης έγραψε: 03 Ιαν 2021, 19:23Όχι ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης της Νέας Τάξης στην ανθρωπότητα , από το 1992Πάνας έγραψε: 25 Δεκ 2020, 23:45 Όλο αυτό το σκηνικό ξεκίνησε 3-4 χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες στο διαδίκτυο και στόχος του ήταν ο εθελοντισμός.
Μετά τους ολυμπιακούς συνεχίστηκε από τον κόσμο που είχε γοητευτεί μέχρι που ξέφτισε. Κατά την γνώμη μου επηρέασε ένα μεγάλο ποσοστό μιας γενιάς.
Το 99% των Δωδεκαθεϊστών ήταν αριστεροί. Δεν έφτιαξαν ούτε μια προτομή του Δία.
Η Πατρώα θρησκεία ήταν αόριστη, στην πραγματικότητα η Βαβυλώνα