Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sys3x έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:25
Εμένα πάντως το λιωμένο το σκίζει, αλλά η δικιά μου τρώει και γιαούρτι και ελιές και καλαμπόκι και γενικά σχεδόν ότι τρώω και γω, ναι είναι ανώμαλη.
Σίγουρα είναι γάτα και δεν έχεις μαζέψει κάποιον από τον καφενείο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:57
Προτείνω περισσότερη προσοχή όταν τολμάτε να προσβάλλετε τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του κάθε δίποδου, έτσι;
Τι μαλακίες γράφεις πάλι; δεν το καταλαβαίνεις ότι καρφώνεσαι για τις φασιστικές σου αντιλήψεις; Δεν είναι σωστοί δηλαδή όσοι φωνάζουν για ανθρώπινα δικαιώματα επειδή κάποιος είναι ψυχάκι και έκανε κάτι εγκληματικό; ρε τι βραχυκύκλωμα είναι αυτό που παθαίνετε; Συνετιστείτε λίγο!
Σε ποιους καρφώνομαι βρε χαζούλη;
Στους δεκοκτηνοτρόφους της Κρήτης και τους αλληλέγγυους τους ή στους αλληλέγγυους των ρομά και λοιπών ευάλωτων;
Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι και οι μεν και οι δεν.
Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:13
Αν σου δίνανε εσένα ένα μαχαίρι, θα μπορούσες να σκοτώσεις πχ, ένα αρνάκι (από την Αττάλεια) και μάλιστα γελώντας ενώ το έκανες?
Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:18
Δίκαιο θα ήταν να του κάνουν το ίδιο, αλλά δεν ελπίζω σε κάτι τέτοιο.
Όταν συνειδητοποιώ το τι κόσμος υπάρχει γύρω μου η ιδέα να γίνω μάνα απομακρύνεται, σε τι κόσμο να το φέρω;
Κι άλλη μαλακία. Η ζωή δεν ρωτάει τι καιρό κάνει για να έρθει.
Μην το αντιμετωπίζεις έτσι, ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά η σκέψη αυτή γυρνάει πάντα μέσα στο μυαλό μου. Σιγουριά η εικόνα που έχει η κοινωνία μας, από όλες τις πλευρές δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 22:37
Αισθάνομαι ότι συζητώ με ανθρώπους που πιστεύουν ότι το φιλέτο κοτόπουλου το φτιάχνει το ψυγείο μέσα σε συσκευασία φελιζόλ.
Καταλαβαινεις τη διαφορα του να σφαζεις ενα ζωο για να φας απο το να βασανιζεις ενα ζωο για να βγαλεις τα απωθημενα σου;
Δηλαδή αν ήταν Κινέζος και ήθελε να το μνουχίσει για να έχει καλύτερη γεύση όταν θα το φάει, θα έστρεγε;
Οι κινεζοι ειναι πολιτισμικο παραδειγμα προςμιμηση;
Καταλαβαινεις τη διαφορα του να σφαζεις ενα ζωο για να φας απο το να βασανιζεις ενα ζωο για να βγαλεις τα απωθημενα σου;
Δηλαδή αν ήταν Κινέζος και ήθελε να το μνουχίσει για να έχει καλύτερη γεύση όταν θα το φάει, θα έστρεγε;
Οι κινεζοι ειναι πολιτισμικο παραδειγμα προςμιμηση;
Σάματις είναι οι Κρητικοί;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:18
Δίκαιο θα ήταν να του κάνουν το ίδιο, αλλά δεν ελπίζω σε κάτι τέτοιο.
Όταν συνειδητοποιώ το τι κόσμος υπάρχει γύρω μου η ιδέα να γίνω μάνα απομακρύνεται, σε τι κόσμο να το φέρω;
Μην το αντιμετωπίζεις έτσι, ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά η σκέψη αυτή γυρνάει πάντα μέσα στο μυαλό μου. Σιγουριά η εικόνα που έχει η κοινωνία μας, από όλες τις πλευρές δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Να μη σκέφτεσαι έτσι. Να κάνεις παιδί. Μαζί μου. Έχω μαγικά γονίδια. Κάτω από 25 είσαι έτσι;
Να μη σκέφτεσαι έτσι. Να κάνεις παιδί. Μαζί μου. Έχω μαγικά γονίδια. Κάτω από 25 είσαι έτσι;
χα χα χα καλά θα σε έχω υπόψη μου. 33 είμαι και δεν έχω ανάγκη ακόμη να κρύψω χρόνια, μετά τα 35 βλέπουμε.
Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:13
Αν σου δίνανε εσένα ένα μαχαίρι, θα μπορούσες να σκοτώσεις πχ, ένα αρνάκι (από την Αττάλεια) και μάλιστα γελώντας ενώ το έκανες?
Δεν είναι αρνάκια τα συγκεκριμένα, παράσιτα της ανθρωπότητας είναι.