!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- MiGiSukhoI
Re: Ο πρώτος νεκρός
Πρέπει να ψοφήσει κάνας παπάς ή να νοσήσουν και να πεθάνουν κάποιοι που κοινώνησαν..
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ΦΑΚΤΣ!!!!

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
talaipwros
Λαμπάδα ισα με το μποι του Κυριάκου
- EKPLIKTIKOS
Απο ενα σημειο κ μετα είναι δύσκολο. Αν εισαι 20χρονος ή εστω κ 30, εχεις κανει τις σπουδες σου κτλ, κ εισαι κ εργένης, αν σου κατσει κατι το δοκιμάζεις. Αμα εισαι 35 πλας με οικογένεια πρέπει να λάβεις υπόψη κ τους αλλους, τη δουλειά της γυναίκας σου, την καθημερινοτητα του παιδιού σου, κτλ. Doable μεν, δυσκολοτερο δε. Οσο μεγαλωνει το παιδι γινεται ακομα πιο δυσκολο
Θα πέθαινε από βαρεμάρα ο φοσίλης στο εξωτερικό, νιώστε τον λίγο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Δεν θα είχε κανέναν να κράξει; Doubtful.
Ήδη τον φαντάζομαι να κράζει την σπαστικά τυπική Βέλγα δασκάλα που δεν αφήνει τον γιο του να μπει στην τάξη γιατί άργησε 3 μικροδευτερόλεπτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάποιες φορές τα γνώριμα λημέρια καταντούν ο φυσικός μας χώρος, όσο και αν τα σιχαινόμαστε και λέμε ότι δεν τα αντέχουμε. Μόνο μέσα σε αυτά βρίσκουμε μια ψυχολογική ισορροπία.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:54Δεν θα είχε κανέναν να κράξει; Doubtful.![]()
Ήδη τον φαντάζομαι να κράζει την σπαστικά τυπική Βέλγα δασκάλα που δεν αφήνει τον γιο του να μπει στην τάξη γιατί άργησε 3 μικροδευτερόλεπτα.
Παράδειγμα: Μπήκα φόρουμ 14 χρόνια πριν, την εβδομάδα που ο φοσίλης είχε φάει άλλο ένα μπαν. Ο Pumpkin του είχε γράψει δημόσια ότι ‘δεν επιθυμούμε την περαιτέρω συνεργασία μαζί σου’ ή κάτι τέτοιο, και το θυμάμαι ακόμα επειδή μου είχε κάνει εντύπωση η λέξη ‘συνεργασία’. Όλοι έλεγαν ότι το μπαν ήταν αναμενόμενο, κάποιοι καλούσαν το μπαν να άρθρο, η Γαλή είχε πει ‘θα ξαναγυρίσει και όλοι ξέρουμε τον λόγο’ (να κάτι άλλο που μου είχε κάνει εντύπωση, δεν ήξερε τότε
Ε λοιπόν ξαναμπήκε μερικούς μήνες μετά ως guruni, και 14 χρόνια και κάμποσα μπαν μετά, είναι ακόμα εδώ. Όπως και όλοι μας άλλωστε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Δεν ξέρω. Εγώ αν με χαλούσε τόσο ένας χώρος δεν θα ξαναγυρνούσα. Όπως ας πούμε με χάλασε η Λεξιλογία, από την οποία έφυγα μεν 3 φορές, αλλά γύρισα 2 φορές μόνο από την αγάπη μου στον Νίκο Λίγγρη, που με τσιγκλούσε συνέχεια να ξαναμπώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 28 Αύγ 2020, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το πχόρουμ είναι απίστευτο ίδρυμα εγώ μπήκα πρώτη φορά το 2003-4 μαθητής λυκείου σοκαρισμένος από το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι Δωδεκαθειστές.Λεγεών έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:01Κάποιες φορές τα γνώριμα λημέρια καταντούν ο φυσικός μας χώρος, όσο και αν τα σιχαινόμαστε και λέμε ότι δεν τα αντέχουμε. Μόνο μέσα σε αυτά βρίσκουμε μια ψυχολογική ισορροπία.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:54Δεν θα είχε κανέναν να κράξει; Doubtful.![]()
Παράδειγμα: Μπήκα φόρουμ 14 χρόνια πριν, την εβδομάδα που ο φοσίλης είχε φάει άλλο ένα μπαν. Ο Pumpkin του είχε γράψει δημόσια ότι ‘δεν επιθυμούμε την περαιτέρω συνεργασία μαζί σου’ ή κάτι τέτοιο, και το θυμάμαι ακόμα επειδή μου είχε κάνει εντύπωση η λέξη ‘συνεργασία’. Όλοι έλεγαν ότι το μπαν ήταν αναμενόμενο, κάποιοι καλούσαν το μπαν να άρθρο, η Γαλή είχε πει ‘θα ξαναγυρίσει και όλοι ξέρουμε τον λόγο’ (να κάτι άλλο που μου είχε κάνει εντύπωση, δεν ήξερε τότε).
Ε λοιπόν ξαναμπήκε μερικούς μήνες μετά ως guruni, και 14 χρόνια και κάμποσα μπαν μετά, είναι ακόμα εδώ. Όπως και όλοι μας άλλωστε.
Τα πάντα άλλαξαν από τότε,πλεον και εγώ είμαι ένας μπουμερ (στο μυαλό) αλλά αυτό το φόρουμ παρέμεινε να προσφέρει κάτι μοναδικό:Παράθυρο σε έναν κόσμο που δεν πιστεύεις ότι υπάρχει εκεί έξω.
Για αυτό δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε
δεν υπάρχει εκεί έξω,
270 κρούσματα 5 νεκροί 35 διασωληνωμενοι.
13900 έλεγχοι περίπου.
- nik_killthemall
1.94% κρούσμα / τεστ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ως μη σχετικός με το αντικείμενο μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία: τι σημαίνει ιικό φορτίο. Διάβασα κάποια σκόρπια πράγματα που βρήκα αλλά θέλω να το κάνω visualize.
Δηλαδή δε μιλάμε για περίπτωση "αν πιεις ένα ποτηράκι δε θα πάθεις τίποτε, αν πιεις ένα μπουκάλι θα σε κουβαλάνε τέσσερεις". Είναι ιός, όταν τον τσιμπήσεις εισβάλλει στο σώμα, προσκολλάται στους υποδοχείς, αρχίζει να πολλαπλασιάζεται και επιτίθεται κατά περίπτωση ιού. Ανάλογα με το αν το ανοσοποιητικό σου μπορεί να τον αντιμετωπίσει, μπορεί: 1) να μη καταλάβεις τίποτε, 2) να εμφανίσεις συμπτώματα 3) να χρειαστείς ιατρική βοήθεια 4) να τινάξεις τα πέταλα.
Τι σημαίνει λοιπόν ανριβώς το χαμηλό ιικό φορτίο και πως επηρεάζει το βαθμό πολλαπλασισμού και επιθετικότητας του ιού.
Δηλαδή δε μιλάμε για περίπτωση "αν πιεις ένα ποτηράκι δε θα πάθεις τίποτε, αν πιεις ένα μπουκάλι θα σε κουβαλάνε τέσσερεις". Είναι ιός, όταν τον τσιμπήσεις εισβάλλει στο σώμα, προσκολλάται στους υποδοχείς, αρχίζει να πολλαπλασιάζεται και επιτίθεται κατά περίπτωση ιού. Ανάλογα με το αν το ανοσοποιητικό σου μπορεί να τον αντιμετωπίσει, μπορεί: 1) να μη καταλάβεις τίποτε, 2) να εμφανίσεις συμπτώματα 3) να χρειαστείς ιατρική βοήθεια 4) να τινάξεις τα πέταλα.
Τι σημαίνει λοιπόν ανριβώς το χαμηλό ιικό φορτίο και πως επηρεάζει το βαθμό πολλαπλασισμού και επιθετικότητας του ιού.
Και κάνει και αιμοκαθάρσεις αν κατάλαβα καλά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα όμως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:35Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από 24χρονη: Πήρε το πλοίο για Σαντορίνη ενώ ήξερε ότι ήταν θετική
Ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη στον Πειραιά και από εκεί επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -koronoio/
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν φταίει η ίδια. Πήρε το αυτί μου νωρίς το απόγευμα τη μάνα της να μιλάει σε ηχητικό σε κάποιο κανάλι, και να λέει οτι περιμενουν/ζήτησαν(?), δεν θυμάμαι ακριβώς, και δεύτερο τεστ για τη μικρή, επειδή υπαρχουν μεγάλες πιθανότητες το πρώτο να βγήκε λάθος, και ολα αυτά με ύφος/φωνή χιλίων καρδιναλίων που τόλμησε το κατεστημένο να χαλάσει τις διακοπές της κορούλας της.Naida έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:58Και κάνει και αιμοκαθάρσεις αν κατάλαβα καλά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα όμως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:35Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από 24χρονη: Πήρε το πλοίο για Σαντορίνη ενώ ήξερε ότι ήταν θετική
Ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη στον Πειραιά και από εκεί επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -koronoio/
![]()
![]()
Αν βρω ηχητικό, θα το ποστάρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές