!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:50
Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:44
Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:42
Δωρεάν λένε οι γνωρίζουσες που η μια θέλει να τη χέσουν και η άλλη έχει και προσωπικές εμπειρίες
Δεν έγραψε καμία μας για κολύμβηση ρε καθυστερημένε, στην κολύμβηση σου έγραψα παραπάνω ότι πληρώνω και σχολιάζουμε με το Μπίστη τα ποσά. Μάθε να διαβάζεις και μάθε να απαντάς σε αυτά που λέμε.

Βγάλε μας του στίβου, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του βόλλευ τα ποσά που δίνεις για να χρησιμοποιείς τους χώρους τους.
Λέω να πάω στους Ζωσιμάδες ή στο Πανηπειρωτικό να παίξω μπαλίτσα με τα παιδιά.
Μαζέψτε κάποιος την υστέρω ρε
Να πας ρε φίλε, τσάμπα είναι και δεν περνάτε απέξω. Θα κοιμάσαι καλύτερα, θα έχεις ευεξία, θα γλιτώσεις τις σάχλες τις πολλές. Καλό κάνει παντού. Τα μελλοντικά αρθριτικά σου να σκεφτείς, αξίζει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μπίστης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:41 Σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ποιος γουστάρει να κολυμπάει σε πισίνα γυμναστηρίου και όχι στη θάλασσα;
Οι παλιοί κολυμβητές. Δύσκολο να ξεκόψεις

Όσοι θέλουν να κολυμπάνε όλο το χρόνο.
Όσοι δεν είναι εισοδηματίες να πεταχτούν στην Βάρκιζα ή την Λούτσα, μιά ώρα σου μένει γιά άσκηση (και αν)
Οι περισσότεροι χειμερινοί κολυμβητές παίζουν Τροκαντερό, Φλοίσβο, Άλιμο και όχι στη Βάρκιζα ή τη Λούτσα. Εκτός αν μένουν εκεί κοντά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:49
Περίμενε, θα ανεβάσει το κόστος ιστιοπλοΐας σε λίγο και θα πρέπει να απαντάω.
Εν τω μεταξύ με 45 ευρώ την κατάδυση είναι να μη συγχίζεσαι ξέρω'γω με το δήμο βουλιαγμένης; :smt005:
Ρε βλήμα επιμένεις; Σου έφερα με στοιχεία ότι η χρήση κολυμβητηρίου δεν είναι δωρεάν. Και υπάρχουν πάμπολλες εγκαταστάσεις που η χρήση τους από το κοινό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (ανέφερα ήδη δυο παραδείγματα).

Από εκεί και πέρα, ένα παιδί για να μάθει κάποιο άθλημα δεν το μαθαίνει μόνο του. Κάποιος πρέπει να του το μάθει. Αυτό δεν είναι δωρεάν στην Ελλάδα.
Ζήτησες να σε χέσουν. Κάτσε και φάτα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Εν τω μεταξύ βλέπω στη δημοτική αρχή Ηλιούπολης έχουν μέχρι και τοξοβολία.
Μαλάκα γαμάει, τιμές ξέρουμε;

Μπες ρε Μαςποτέιτο να ψάξεις να μας πεις κι εμάς.

Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:57
Εν τω μεταξύ με 45 ευρώ την κατάδυση είναι να μη συγχίζεσαι ξέρω'γω με το δήμο βουλιαγμένης; :smt005:
Ρε βλήμα επιμένεις; Σου έφερα με στοιχεία ότι η χρήση κολυμβητηρίου δεν είναι δωρεάν. Και υπάρχουν πάμπολλες εγκαταστάσεις που η χρήση τους από το κοινό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (ανέφερα ήδη δυο παραδείγματα).

Από εκεί και πέρα, ένα παιδί για να μάθει κάποιο άθλημα δεν το μαθαίνει μόνο του. Κάποιος πρέπει να του το μάθει. Αυτό δεν είναι δωρεάν στην Ελλάδα.
Ζήτησες να σε χέσουν. Κάτσε και φάτα.
Δεν υπάρχει δωρεάν κολυμβητήριο, το λέμε εδώ καμιά ώρα, απλά αργεις λίγο να καταλάβεις τι συζητάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Ιούλ 2020, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:53

Να πας ρε φίλε, τσάμπα είναι και δεν περνάτε απέξω.
Απαγορεύεται βλήμα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:47
Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:43

Πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος περισσότερο ηλίθιο σχόλιο.
Άσε μας ρε παπάρα.
Ε ναι, να θες να κάνεις σαν άνθρωπος ένα μπάνιο του λαού που να είναι της προκοπής βρε παιδί μου και να χρειάζεται να σκας 50 ευρώ στον Αστέρα;

Α-πα-ρά-δε-κτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:57 Εν τω μεταξύ βλέπω στη δημοτική αρχή Ηλιούπολης έχουν μέχρι και τοξοβολία.

Στα Γιάννινα είμαι, την Ηλιούπολη την έβαλα ενδεικτικά για να δείξω ότι συμβαίνει το ίδιο παντού.
Αλλά εντάξει, ηλίθια είσαι, πού να το καταλάβεις;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:00
Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:57 Εν τω μεταξύ βλέπω στη δημοτική αρχή Ηλιούπολης έχουν μέχρι και τοξοβολία.

Στα Γιάννινα είμαι, την Ηλιούπολη την έβαλα ενδεικτικά για να δείξω ότι συμβαίνει το ίδιο παντού.
Αλλά εντάξει, ηλίθια είσαι, πού να το καταλάβεις;
Είσαι μέσα από τα Γιάννινα ή από κάνα χωριό απέξω; Με 40 Αγίους;
Έλα είπα μαλακία ζητάω συγγνώμη γι'αυτό. Παρασύρθηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Ιούλ 2020, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:46
Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:42

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 15 ΧΡΗΣΕΩΝ
Συνδρομές :
ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΗ 10 €
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗ 15 €

Συνδρομή

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης (30€)

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης -αδέλφια (30€)

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης αστυνομικός Τ.Α. Ηλιούπολης (15€)

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Πολύτεκνος (Δωρεάν)

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Τρίτεκνος με εισόδημα έως 21.000€ (15€)

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Υπάλληλος Δήμου Ηλιούπολης (15€)

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Φαντάρος (15€)

Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης φοιτητής (24€)

Μη Δημότης (35€)

Μη Δημότης -αδέλφια (35€)

Μη Δημότης αστυνομικός Τ.Α. Ηλιούπολης (17€)

Μη Δημότης Πολύτεκνος - Τρίτεκνος με ετήσιο εισόδημα έως 21.000€ (24,5€)

Μη Δημότης Υπάλληλος Δήμου Ηλιούπολης (17,5€)

Μη Δημότης Φαντάρος (17,5€)

Μη Δημότης φοιτητής (28€)

Άτομα με αναπηρία άνω του 67% (Δωρεάν)

Δημότες ή κάτοικοι Ηλιούπολης με οικογενειακό εισόδημα έως 12.000€ πραγματικό και τεκμαρτό (Δωρεάν)

Παιδιά μακροχρόνια άνεργων γονέων δημοτών ή κατοίκων Ηλιούπολης (Δωρεάν)

Παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών δημοτών ή κατοίκων Ηλιούπολης (Δωρεάν)

http://athlitismos.dimosilioupolis.gr/f ... 15-xrhseon

Τιμές από Δήμο Ηλιούπολης.

Τιμές κολυμβητηριου στα Ιωάννινα

https://www.peaki.gr/arthro.php?titlos= ... oloys-8284

Δωρεάν λένε οι γνωρίζουσες που η μια θέλει να τη χέσουν και η άλλη έχει και προσωπικές εμπειρίες
Οκ, χρειάστηκε να μπεις στην ιστοσελίδα για να μάθεις λεπτομέρειες, έτσι;

Ε, όταν λέω ότι έχω προσωπικές εμπειρίες, κάτι ξέρω. :lol:
Φυσικά θα έμπαινα σε σελίδα άλλης πόλης για να σου φέρω στοιχεία όπως και στης πόλης που κατοικώ για να στα τρίψω στη μούρη.
Ναι ρε συ, με τάπωσες.

Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;

Να ξέρω τουλάχιστον το άθλημα που έφαγα την τάπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:06

Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;

Συγχρονισμένη κολύμβηση.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:42 Τιμές κολυμβητηριου στα Ιωάννινα

https://www.peaki.gr/arthro.php?titlos=kolymbhthrio-anoixto-gia-oloys-8284
έτσι εξηγούνται πολλά... :smt005:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:07

Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;

Συγχρονισμένη κολύμβηση.
Α γεια σου. :lol:

Έφαγα πατητή από γοργόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:19

Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;

Συγχρονισμένη κολύμβηση.

Ισχύει ότι οι μύτες τους γίνονται τεράστιες από τη παπαριά που φοράνε, για να τις κλείνουν; Το'χα ανέκαθεν απορία, γιατί όσες έβλεπα είχαν μύτη σαν το νεροχύτη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:19

Συγχρονισμένη κολύμβηση.

Ισχύει ότι οι μύτες τους γίνονται τεράστιες από τη παπαριά που φοράνε, για να τις κλείνουν; Το'χα ανέκαθεν απορία, γιατί όσες έβλεπα είχαν μύτη σαν το νεροχύτη.
Δεν ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρει. :)

Ποτέ δεν το χώνεψα αυτό το "άθλημα".

Είναι δύσκολο αλλά μου φαίνεται γελοίο. Γενικώς, όπου βλέπω στρασάκια, μακιγιάζ, στολές κλπ (όπως στις παγοδρομίες πχ) με παραπέμπουν περισσότερο σε χορό και ότι έχει να κάνει με τέχνη και παραστάσεις προς τέρψιν του κοινού, παρά σε άθλημα. Σαφώς και απαιτούνται οι ίδιες σωματικές δεξιότητες αλλά αθλητισμός δεν είναι.

Καθαρά προσωπική άποψη, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”