Να πας ρε φίλε, τσάμπα είναι και δεν περνάτε απέξω. Θα κοιμάσαι καλύτερα, θα έχεις ευεξία, θα γλιτώσεις τις σάχλες τις πολλές. Καλό κάνει παντού. Τα μελλοντικά αρθριτικά σου να σκεφτείς, αξίζει.Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:50Λέω να πάω στους Ζωσιμάδες ή στο Πανηπειρωτικό να παίξω μπαλίτσα με τα παιδιά.Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:44Δεν έγραψε καμία μας για κολύμβηση ρε καθυστερημένε, στην κολύμβηση σου έγραψα παραπάνω ότι πληρώνω και σχολιάζουμε με το Μπίστη τα ποσά. Μάθε να διαβάζεις και μάθε να απαντάς σε αυτά που λέμε.Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:42
Δωρεάν λένε οι γνωρίζουσες που η μια θέλει να τη χέσουν και η άλλη έχει και προσωπικές εμπειρίες
Βγάλε μας του στίβου, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του βόλλευ τα ποσά που δίνεις για να χρησιμοποιείς τους χώρους τους.
Μαζέψτε κάποιος την υστέρω ρε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Οι περισσότεροι χειμερινοί κολυμβητές παίζουν Τροκαντερό, Φλοίσβο, Άλιμο και όχι στη Βάρκιζα ή τη Λούτσα. Εκτός αν μένουν εκεί κοντά.Μπίστης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:48Οι παλιοί κολυμβητές. Δύσκολο να ξεκόψειςΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:41 Σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ποιος γουστάρει να κολυμπάει σε πισίνα γυμναστηρίου και όχι στη θάλασσα;
Όσοι θέλουν να κολυμπάνε όλο το χρόνο.
Όσοι δεν είναι εισοδηματίες να πεταχτούν στην Βάρκιζα ή την Λούτσα, μιά ώρα σου μένει γιά άσκηση (και αν)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε βλήμα επιμένεις; Σου έφερα με στοιχεία ότι η χρήση κολυμβητηρίου δεν είναι δωρεάν. Και υπάρχουν πάμπολλες εγκαταστάσεις που η χρήση τους από το κοινό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (ανέφερα ήδη δυο παραδείγματα).Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:49
Περίμενε, θα ανεβάσει το κόστος ιστιοπλοΐας σε λίγο και θα πρέπει να απαντάω.
Εν τω μεταξύ με 45 ευρώ την κατάδυση είναι να μη συγχίζεσαι ξέρω'γω με το δήμο βουλιαγμένης;![]()
Από εκεί και πέρα, ένα παιδί για να μάθει κάποιο άθλημα δεν το μαθαίνει μόνο του. Κάποιος πρέπει να του το μάθει. Αυτό δεν είναι δωρεάν στην Ελλάδα.
Ζήτησες να σε χέσουν. Κάτσε και φάτα.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ βλέπω στη δημοτική αρχή Ηλιούπολης έχουν μέχρι και τοξοβολία.
Μαλάκα γαμάει, τιμές ξέρουμε;
Μπες ρε Μαςποτέιτο να ψάξεις να μας πεις κι εμάς.
Δεν υπάρχει δωρεάν κολυμβητήριο, το λέμε εδώ καμιά ώρα, απλά αργεις λίγο να καταλάβεις τι συζητάμε.Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:57Ρε βλήμα επιμένεις; Σου έφερα με στοιχεία ότι η χρήση κολυμβητηρίου δεν είναι δωρεάν. Και υπάρχουν πάμπολλες εγκαταστάσεις που η χρήση τους από το κοινό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (ανέφερα ήδη δυο παραδείγματα).Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:49
Περίμενε, θα ανεβάσει το κόστος ιστιοπλοΐας σε λίγο και θα πρέπει να απαντάω.
Εν τω μεταξύ με 45 ευρώ την κατάδυση είναι να μη συγχίζεσαι ξέρω'γω με το δήμο βουλιαγμένης;![]()
Από εκεί και πέρα, ένα παιδί για να μάθει κάποιο άθλημα δεν το μαθαίνει μόνο του. Κάποιος πρέπει να του το μάθει. Αυτό δεν είναι δωρεάν στην Ελλάδα.
Ζήτησες να σε χέσουν. Κάτσε και φάτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Ιούλ 2020, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε ναι, να θες να κάνεις σαν άνθρωπος ένα μπάνιο του λαού που να είναι της προκοπής βρε παιδί μου και να χρειάζεται να σκας 50 ευρώ στον Αστέρα;Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:49Περίμενε, θα ανεβάσει το κόστος ιστιοπλοΐας σε λίγο και θα πρέπει να απαντάω.
Α-πα-ρά-δε-κτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στα Γιάννινα είμαι, την Ηλιούπολη την έβαλα ενδεικτικά για να δείξω ότι συμβαίνει το ίδιο παντού.Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:57 Εν τω μεταξύ βλέπω στη δημοτική αρχή Ηλιούπολης έχουν μέχρι και τοξοβολία.
Αλλά εντάξει, ηλίθια είσαι, πού να το καταλάβεις;
- Cecily Anne
Είσαι μέσα από τα Γιάννινα ή από κάνα χωριό απέξω; Με 40 Αγίους;Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:00Στα Γιάννινα είμαι, την Ηλιούπολη την έβαλα ενδεικτικά για να δείξω ότι συμβαίνει το ίδιο παντού.Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:57 Εν τω μεταξύ βλέπω στη δημοτική αρχή Ηλιούπολης έχουν μέχρι και τοξοβολία.
Αλλά εντάξει, ηλίθια είσαι, πού να το καταλάβεις;
Έλα είπα μαλακία ζητάω συγγνώμη γι'αυτό. Παρασύρθηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Ιούλ 2020, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ρε συ, με τάπωσες.Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:51Φυσικά θα έμπαινα σε σελίδα άλλης πόλης για να σου φέρω στοιχεία όπως και στης πόλης που κατοικώ για να στα τρίψω στη μούρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:46Οκ, χρειάστηκε να μπεις στην ιστοσελίδα για να μάθεις λεπτομέρειες, έτσι;Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:42
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 15 ΧΡΗΣΕΩΝ
Συνδρομές :
ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΗ 10 €
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗ 15 €
Συνδρομή
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης (30€)
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης -αδέλφια (30€)
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης αστυνομικός Τ.Α. Ηλιούπολης (15€)
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Πολύτεκνος (Δωρεάν)
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Τρίτεκνος με εισόδημα έως 21.000€ (15€)
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Υπάλληλος Δήμου Ηλιούπολης (15€)
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης Φαντάρος (15€)
Δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης φοιτητής (24€)
Μη Δημότης (35€)
Μη Δημότης -αδέλφια (35€)
Μη Δημότης αστυνομικός Τ.Α. Ηλιούπολης (17€)
Μη Δημότης Πολύτεκνος - Τρίτεκνος με ετήσιο εισόδημα έως 21.000€ (24,5€)
Μη Δημότης Υπάλληλος Δήμου Ηλιούπολης (17,5€)
Μη Δημότης Φαντάρος (17,5€)
Μη Δημότης φοιτητής (28€)
Άτομα με αναπηρία άνω του 67% (Δωρεάν)
Δημότες ή κάτοικοι Ηλιούπολης με οικογενειακό εισόδημα έως 12.000€ πραγματικό και τεκμαρτό (Δωρεάν)
Παιδιά μακροχρόνια άνεργων γονέων δημοτών ή κατοίκων Ηλιούπολης (Δωρεάν)
Παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών δημοτών ή κατοίκων Ηλιούπολης (Δωρεάν)
http://athlitismos.dimosilioupolis.gr/f ... 15-xrhseon
Τιμές από Δήμο Ηλιούπολης.
Τιμές κολυμβητηριου στα Ιωάννινα
https://www.peaki.gr/arthro.php?titlos= ... oloys-8284
Δωρεάν λένε οι γνωρίζουσες που η μια θέλει να τη χέσουν και η άλλη έχει και προσωπικές εμπειρίες
Ε, όταν λέω ότι έχω προσωπικές εμπειρίες, κάτι ξέρω.![]()
Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;
Να ξέρω τουλάχιστον το άθλημα που έφαγα την τάπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Συγχρονισμένη κολύμβηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:06
Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;
έτσι εξηγούνται πολλά...Maspoli έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 11:42 Τιμές κολυμβητηριου στα Ιωάννινα
https://www.peaki.gr/arthro.php?titlos=kolymbhthrio-anoixto-gia-oloys-8284
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Εμπεδοκλής
Τον χάζεψε η παραμονή του στην Αμερική τον μαυρούλη.
Α γεια σου.Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:07Συγχρονισμένη κολύμβηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:06
Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;
Έφαγα πατητή από γοργόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ισχύει ότι οι μύτες τους γίνονται τεράστιες από τη παπαριά που φοράνε, για να τις κλείνουν; Το'χα ανέκαθεν απορία, γιατί όσες έβλεπα είχαν μύτη σαν το νεροχύτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:19Α γεια σου.Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:07Συγχρονισμένη κολύμβηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:06
Παίξαμε μπάσκετ ή βόλεϊ;
Να ξέρω τουλάχιστον το άθλημα που έφαγα την τάπα.![]()
Έφαγα πατητή από γοργόνα.
Δεν ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρει.Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:22Ισχύει ότι οι μύτες τους γίνονται τεράστιες από τη παπαριά που φοράνε, για να τις κλείνουν; Το'χα ανέκαθεν απορία, γιατί όσες έβλεπα είχαν μύτη σαν το νεροχύτη.
Ποτέ δεν το χώνεψα αυτό το "άθλημα".
Είναι δύσκολο αλλά μου φαίνεται γελοίο. Γενικώς, όπου βλέπω στρασάκια, μακιγιάζ, στολές κλπ (όπως στις παγοδρομίες πχ) με παραπέμπουν περισσότερο σε χορό και ότι έχει να κάνει με τέχνη και παραστάσεις προς τέρψιν του κοινού, παρά σε άθλημα. Σαφώς και απαιτούνται οι ίδιες σωματικές δεξιότητες αλλά αθλητισμός δεν είναι.
Καθαρά προσωπική άποψη, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση