Σελίδα 20 από 23
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:28
από Naida
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:23
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:19
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:15
Ναι αλλά δημιουργείς πρόβλημα στον πλανήτη θέλοντας συνεχώς μόνο φρέσκες ντομάτες.
Αυτό είναι πολύ εγωιστικό από μέρους σου.
Αυτόν τον τρόπο έχουμε να συντηρούμε μεγάλες ποσότητες ντομάτας και κόπου αγροτών πρέπει να τον σέβεσαι.
Ακόμα και αυτοί που πιστεύουν ότι ο πελτές μπορεί να τους κόψει μία μέρα από την ζωή τους (γιατί πιστεύουν ότι είναι λιγάκι ανθυγιεινός ) και αυτοί είναι εγωιστές.
Ζούμε σε ένα πλανήτη ας πεθάνουμε μια μέρα νωρίτερα να ζήσουν και άλλοι.
Όχι όμως να πετάμε χιλιάδες τόνους ντομάτας και να θέλουμε μόνο φρέσκες.
Δεν ξέρω βρίσκω τον τρόπο σκέψης σου πολύ εγωιστικό.
Μα δεν είπα θέλω φρέσκιες ντομάτες όλον τον καιρό μου. Μια χαρά διατηρείς σάλτσα στην κατάψυξη. Επίσης γιατί χαλάς την παράδοση Niki?
Δεν χαλάω καθόλου την παράδοση εγώ μικρή θυμάμαι την μητέρα μου να φτιάχνει πελτέ με την γιαγιά μου.
Να σε βάλω εγώ να φυτέψεις μισό στρέμμα ντομάτες να τις μεγαλώσεις να τις περιποιήθείς για κανένα τρίμηνο να τις μαζέψεις και μετά να τις κάνεις πελτέ και να έχεις ένα βάζο πελτέ μετά από τόσο κόπο.
Μετά να σε δώ πόσο θα σέβεσαι μια κουταλιά πελτέ.
Μάθε να φτιάχνεις σωστά τον πελτέ και θα τον εκτιμήσεις.
Η παράδοση ξεκινάει από την γιαγιά σου; πιο πίσω δηλαδή χανεται από μια ξενοφερτη συνήθεια ; πληγή για το Έθνος αυτες οι απόψεις.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:44
από Niki
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:28
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:23
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:19
Μα δεν είπα θέλω φρέσκιες ντομάτες όλον τον καιρό μου. Μια χαρά διατηρείς σάλτσα στην κατάψυξη. Επίσης γιατί χαλάς την παράδοση Niki?
Δεν χαλάω καθόλου την παράδοση εγώ μικρή θυμάμαι την μητέρα μου να φτιάχνει πελτέ με την γιαγιά μου.
Να σε βάλω εγώ να φυτέψεις μισό στρέμμα ντομάτες να τις μεγαλώσεις να τις περιποιήθείς για κανένα τρίμηνο να τις μαζέψεις και μετά να τις κάνεις πελτέ και να έχεις ένα βάζο πελτέ μετά από τόσο κόπο.
Μετά να σε δώ πόσο θα σέβεσαι μια κουταλιά πελτέ.
Μάθε να φτιάχνεις σωστά τον πελτέ και θα τον εκτιμήσεις.
Η παράδοση ξεκινάει από την γιαγιά σου; πιο πίσω δηλαδή χανεται από μια ξενοφερτη συνήθεια ; πληγή για το Έθνος αυτες οι απόψεις.
Ναι ο πελτές ήτανε μέσα στην παράδοση μας από τότε που ήρθε η ντομάτα το έψαξα.
Αν εσύ το πας πιο πίσω τότε δεν πρέπει να τρως ντομάτες καθόλου.
Ο καθένας θα πρέπει να προσπαθεί να αφήσει το μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη εξοικονομώντας πόρους , ενέργεια , φαγητό ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια του.
Αν αύριο γίνουμε όλοι εγωιστές και πούμε μόνο φρέσκια ντομάτα και όλες τριμμένες στον καταψύκτη τότε δημιουργούμε σοβαρό πρόβλημα με την ενέργεια που θα σπαταλάμε.
Μάθε να χρησιμοποιείς τον πελτέ σωστά και μην ψάχνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Αν όλοι αρχίσουμε να φερόμαστε εγωιστικά , του τύπου θέλω να ζήσω μια μέρα παραπάνω για αυτό δεν πρέπει να μαγειρεύω πελτέ και πιστεύω ότι θα μου κόψει μία μέρα από την ζωή μου τότε θα γίνουν όλα σκατά σε όλον τον πλανήτη.
Σε κάποιες χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε με τον πελτέ φτιάχνουν ντοματόσουπα και γεμίζουν την κοιλίτσα τους.
Όπως σέβεσαι τον κόπο του μαζέματος της ελιάς και το λάδι έτσι να σέβεσαι και τον κόπο του μαζέματος της ντομάτας και του πελτέ.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:48
από perseus
μα η ντοματα το 1820 ηρθε στην ελλαδα αρα οι γιαιαγες ειναι σοβαρη πηγη.

ρεπριντ του 1946
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:51
από Niki
perseus έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:48
μα η ντοματα το 1820 ηρθε στην ελλαδα αρα οι γιαιαγες ειναι σοβαρη πηγη.

ρεπριντ του 1946
Όποιος δεν έστρωσε κώλο να φυτέψει ντομάτες εύκολα πετάει εγώ δεν χρησιμοποιώ πελτέ.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:52
από Naida
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:44
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:28
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:23
Δεν χαλάω καθόλου την παράδοση εγώ μικρή θυμάμαι την μητέρα μου να φτιάχνει πελτέ με την γιαγιά μου.
Να σε βάλω εγώ να φυτέψεις μισό στρέμμα ντομάτες να τις μεγαλώσεις να τις περιποιήθείς για κανένα τρίμηνο να τις μαζέψεις και μετά να τις κάνεις πελτέ και να έχεις ένα βάζο πελτέ μετά από τόσο κόπο.
Μετά να σε δώ πόσο θα σέβεσαι μια κουταλιά πελτέ.
Μάθε να φτιάχνεις σωστά τον πελτέ και θα τον εκτιμήσεις.
Η παράδοση ξεκινάει από την γιαγιά σου; πιο πίσω δηλαδή χανεται από μια ξενοφερτη συνήθεια ; πληγή για το Έθνος αυτες οι απόψεις.
Ναι ο πελτές ήτανε μέσα στην παράδοση μας από τότε που ήρθε η ντομάτα το έψαξα.
Αν εσύ το πας πιο πίσω τότε δεν πρέπει να τρως ντομάτες καθόλου.
Ο καθένας θα πρέπει να προσπαθεί να αφήσει το μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη εξοικονομώντας πόρους , ενέργεια , φαγητό ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια του.
Αν αύριο γίνουμε όλοι εγωιστές και πούμε μόνο φρέσκια ντομάτα και όλες τριμμένες στον καταψύκτη τότε δημιουργούμε σοβαρό πρόβλημα με την ενέργεια που θα σπαταλάμε.
Μάθε να χρησιμοποιείς τον πελτέ σωστά και μην ψάχνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Αν όλοι αρχίσουμε να φερόμαστε εγωιστικά , του τύπου θέλω να ζήσω μια μέρα παραπάνω για αυτό δεν πρέπει να μαγειρεύω πελτέ και πιστεύω ότι θα μου κόψει μία μέρα από την ζωή μου τότε θα γίνουν όλα σκατά σε όλον τον πλανήτη.
Σε κάποιες χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε με τον πελτέ φτιάχνουν ντοματόσουπα και γεμίζουν την κοιλίτσα τους.
Όπως σέβεσαι τον κόπο του μαζέματος της ελιάς και το λάδι έτσι να σέβεσαι και τον κόπο του μαζέματος της ντομάτας και του πελτέ.
Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;
Επίσης τα μπωλ που χρησιμοποιείς από πλαστικο για το τουρσί δεν σκέφτεσαι τι ενεργειακό αποτύπωμα αφήνουν στον πλανήτη; το ότι φτιάχνεις 25 είδη ξεχωριστά γεμιστά ενώ μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα ειδος και λίγα, άλλοι δεν έχουν να φάνε συν ενσωματώνεις ξενικές συνήθειες στην παράδοση του εθνους. Απαράδεκτη.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:55
από perseus
Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;
γιατι σου ειπε κανενας μην καταψυξεις σαλτσα ντοματας?
οτι δεν θες τον πελτε ειναι η συζητηση.
και το οτι απορεις με την κοκκινη φασολαδα.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:57
από Naida
perseus έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:55
Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;
γιατι σου ειπε κανενας μην καταψυξεις σαλτσα ντοματας?
οτι δεν θες τον πελτε ειναι η συζητηση.
και το οτι απορεις με την κοκκινη φασολαδα.
Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, είστε άκυροι. Ακου πελτε ρε φιλε. Να σου πω χρησιμοποιείς και την ντοματα στυλ πουμαρο;
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 10:59
από perseus
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:57
perseus έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:55
Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;
γιατι σου ειπε κανενας μην καταψυξεις σαλτσα ντοματας?
οτι δεν θες τον πελτε ειναι η συζητηση.
και το οτι απορεις με την κοκκινη φασολαδα.
Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, είστε άκυροι. Ακου πελτε ρε φιλε. Να σου πω χρησιμοποιείς και την ντοματα στυλ πουμαρο;
ναι χρησιμοποιω και καποια στυλ πουμαρο ,οταν φτιαχνω σαλτσουλα για μακαρονια.
Αμα θελεις να σου δωω την συνταγη ,θα λες θεε μου τι εκανα τοσα χρονια.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 11:01
από Naida
perseus έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:59
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:57
perseus έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:55
γιατι σου ειπε κανενας μην καταψυξεις σαλτσα ντοματας?
οτι δεν θες τον πελτε ειναι η συζητηση.
και το οτι απορεις με την κοκκινη φασολαδα.
Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, είστε άκυροι. Ακου πελτε ρε φιλε. Να σου πω χρησιμοποιείς και την ντοματα στυλ πουμαρο;
ναι χρησιμοποιω και καποια στυλ πουμαρο ,οταν φτιαχνω σαλτσουλα για μακαρονια.
Αμα θελεις να σου δωω την συνταγη ,θα λες θεε μου τι εκανα τοσα χρονια.
Ρε αη παγενε. Και σας χάλασε το κετσαπακι.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 11:02
από Niki
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:52
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:44
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 10:28
Η παράδοση ξεκινάει από την γιαγιά σου; πιο πίσω δηλαδή χανεται από μια ξενοφερτη συνήθεια ; πληγή για το Έθνος αυτες οι απόψεις.
Ναι ο πελτές ήτανε μέσα στην παράδοση μας από τότε που ήρθε η ντομάτα το έψαξα.
Αν εσύ το πας πιο πίσω τότε δεν πρέπει να τρως ντομάτες καθόλου.
Ο καθένας θα πρέπει να προσπαθεί να αφήσει το μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη εξοικονομώντας πόρους , ενέργεια , φαγητό ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια του.
Αν αύριο γίνουμε όλοι εγωιστές και πούμε μόνο φρέσκια ντομάτα και όλες τριμμένες στον καταψύκτη τότε δημιουργούμε σοβαρό πρόβλημα με την ενέργεια που θα σπαταλάμε.
Μάθε να χρησιμοποιείς τον πελτέ σωστά και μην ψάχνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Αν όλοι αρχίσουμε να φερόμαστε εγωιστικά , του τύπου θέλω να ζήσω μια μέρα παραπάνω για αυτό δεν πρέπει να μαγειρεύω πελτέ και πιστεύω ότι θα μου κόψει μία μέρα από την ζωή μου τότε θα γίνουν όλα σκατά σε όλον τον πλανήτη.
Σε κάποιες χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε με τον πελτέ φτιάχνουν ντοματόσουπα και γεμίζουν την κοιλίτσα τους.
Όπως σέβεσαι τον κόπο του μαζέματος της ελιάς και το λάδι έτσι να σέβεσαι και τον κόπο του μαζέματος της ντομάτας και του πελτέ.
Χρειάζεται έξτρα ενέργεια το ψυγείο να αποθηκεύσεις στην κατάψυξη σαλτσα;
Επίσης τα μπωλ που χρησιμοποιείς από πλαστικο για το τουρσί δεν σκέφτεσαι τι ενεργειακό αποτύπωμα αφήνουν στον πλανήτη; το ότι φτιάχνεις 25 είδη ξεχωριστά γεμιστά ενώ μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα ειδος και λίγα, άλλοι δεν έχουν να φάνε συν ενσωματώνεις ξενικές συνήθειες στην παράδοση του εθνους. Απαράδεκτη.
Τα μπωλ του γιαουρτιού φάγαμε το γιαούρτι και μέσα βάζω πράγματα.
Τα χρησιμοποιώ μέχρι να χαλάσουν.
Τα γεμιστά τα φάγαμε και έστειλα και σε παιδάκια να φάνε δεν τα πετάξαμε.
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Δεν ενσωματώνω καμία ξενική συνήθεια αντιθέτως σέβομαι τις παραδόσεις και τις συνεχίζω.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τα γεμιστά σε κάθε χωριό τα φτιάχνονταν με ότι είχαν ποσότητα.
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας πειραματιζόταν ότι τους έβγαινε έμεινε.
Για αυτό θα δεις διάφορα γεμιστά, με σταφίδα σε μέρη που είχανε σταφίδες , με καλαμάρια από τους ψαράδες , με πληγούρι Βόρεια με πιο πολλά είδη ζαρζαβατικών πιο νότια.
Εγώ απλά μαζεύω όλες αυτές τις συνταγές κάνοντας τις δικές μου μικρές παραλλαγές.
Όπως πειραματιζόντουσαν οι πρόγονοι μας έτσι και εγώ.
Αυτό είναι εξέλιξη.
Τώρα να περιμένω μία συγνώμη;

Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 11:11
από Naida
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 11:02
Τα μπωλ του γιαουρτιού φάγαμε το γιαούρτι και μέσα βάζω πράγματα.
Τα χρησιμοποιώ μέχρι να χαλάσουν.
Τα γεμιστά τα φάγαμε και έστειλα και σε παιδάκια να φάνε δεν τα πετάξαμε.
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Δεν ενσωματώνω καμία ξενική συνήθεια αντιθέτως σέβομαι τις παραδόσεις και τις συνεχίζω.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τα γεμιστά σε κάθε χωριό τα φτιάχνονταν με ότι είχαν ποσότητα.
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας πειραματιζόταν ότι τους έβγαινε έμεινε.
Για αυτό θα δεις διάφορα γεμιστά, με σταφίδα σε μέρη που είχανε σταφίδες , με καλαμάρια από τους ψαράδες , με πληγούρι Βόρεια με πιο πολλά είδη ζαρζαβατικών πιο νότια.
Εγώ απλά μαζεύω όλες αυτές τις συνταγές κάνοντας τις δικές μου μικρές παραλλαγές.
Όπως πειραματιζόντουσαν οι πρόγονοι μας έτσι και εγώ.
Αυτό είναι εξέλιξη.
Πειραματιζεσαι; έτσι ξεκινάει η αλλοίωση του εθνους μας.
Επίσης έκανες υπερβολή με τα 25 είδη γεμιστών. Μπορούσατε να βολευτείτε με λιγότερα. Συν την υπερβολή με το να θερισεις 600 φύλλα αμπελοφυλλα να φτιάξεις 600 ντολμαδάκια για ένα τραπέζι 5 ατόμων. Κι αλλού πεινάνε. Υπερκατανάλωση.
Επίσης αντί για πλαστικό μπορείς να χρησιμοποιείς πιο φιλικό προς το περιβάλλον δοχείο. Γιατί να πάρεις το γιαούρτι σε πλαστικό; ξέρεις πόσα χρόνια κάνει να διασπαστεί; όσα τα χρονια παράδοσης που πετάς στον κάδο για λίγο πελτε.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 11:13
από Niki
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2020, 11:11
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 11:02
Τα μπωλ του γιαουρτιού φάγαμε το γιαούρτι και μέσα βάζω πράγματα.
Τα χρησιμοποιώ μέχρι να χαλάσουν.
Τα γεμιστά τα φάγαμε και έστειλα και σε παιδάκια να φάνε δεν τα πετάξαμε.
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
Δεν ενσωματώνω καμία ξενική συνήθεια αντιθέτως σέβομαι τις παραδόσεις και τις συνεχίζω.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τα γεμιστά σε κάθε χωριό τα φτιάχνονταν με ότι είχαν ποσότητα.
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας πειραματιζόταν ότι τους έβγαινε έμεινε.
Για αυτό θα δεις διάφορα γεμιστά, με σταφίδα σε μέρη που είχανε σταφίδες , με καλαμάρια από τους ψαράδες , με πληγούρι Βόρεια με πιο πολλά είδη ζαρζαβατικών πιο νότια.
Εγώ απλά μαζεύω όλες αυτές τις συνταγές κάνοντας τις δικές μου μικρές παραλλαγές.
Όπως πειραματιζόντουσαν οι πρόγονοι μας έτσι και εγώ.
Αυτό είναι εξέλιξη.
Πειραματιζεσαι; έτσι ξεκινάει η αλλοίωση του εθνους μας.
Επίσης έκανες υπερβολή με τα 25 είδη γεμιστών. Μπορούσατε να βολευτείτε με λιγότερα. Συν την υπερβολή με το να θερισεις 600 φύλλα αμπελοφυλλα να φτιάξεις 600 ντολμαδάκια για ένα τραπέζι 5 ατόμων. Κι αλλού πεινάνε. Υπερκατανάλωση.
Επίσης αντί για πλαστικό μπορείς να χρησιμοποιείς πιο φιλικό προς το περιβάλλον δοχείο. Γιατί να πάρεις το γιαούρτι σε πλαστικό; ξέρεις πόσα χρόνια κάνει να διασπαστεί; όσα τα χρονια παράδοσης που πετάς στον κάδο για λίγο πελτε.
Βαρέθηκα να σου απαντώ γράφεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι.
Γράφεις απλά για να γράφεις.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 11:14
από perseus
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
σε αυτο εχεις δικιο εαν εχει τετοιο κηπο που τις προμηθευει και τα αλλα καλα κανει και τα φτιαχνει,εχει λογικη.
Να σου δωσω την συνταγη με το πουμαρο?
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 11:15
από Naida
Niki έγραψε: 17 Μάιος 2020, 11:13
Βαρέθηκα να σου απαντώ γράφεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι.
Γράφεις απλά για να γράφεις.
Μη μου απαντάς. Αρκεί να σκέφτεσαι τι αντίκτυπο εχει η εγωιστική σου συμπεριφορά στο περιβάλλον και το έθνος.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2020, 11:19
από Naida
perseus έγραψε: 17 Μάιος 2020, 11:14
Αν φτιάξω ένα είδος γεμιστών επιβαρύνω το σύστημα γιατί θέλω ένα ζαρζαβατικό αν φτιάξω πολλά είδη μοιράζω τις ανάγκες μου σε πολλά ζαρζαβατικά έτσι δεν οδηγώ την ζήτηση στις μονοκαλλιέργειες.
σε αυτο εχεις δικιο εαν εχει τετοιο κηπο που τις προμηθευει και τα αλλα καλα κανει και τα φτιαχνει,εχει λογικη.
Να σου δωσω την συνταγη με το πουμαρο?
Ναι η ντομάτα που έχει στα γεμιστά κάνει μπαμ είναι απο κήπο. Κάπου ειδα και ταμπελάκι.