!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η οικονομία μετά τον κορωνοϊό.

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Η οικονομία μετά τον κορωνοϊό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:42 Μιλατε για οικονομια μετα τον κορωνοιο.Εγω ειμαι ανεργος και βολευομουν με δυο διαμερισματα που τα νοικιαζα μεσω Airbnb.Μια κρατηση ειχα και αυτη παει για ακυρωση.ποια η διαφορα να πεθανω τωρα απο τον ιο απο το να πεθαινω καθε μερα επι εναν χρονο?
Δεν ήσουν άνεργος, εισοδηματίας ήσουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:45
zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:42 Μιλατε για οικονομια μετα τον κορωνοιο.Εγω ειμαι ανεργος και βολευομουν με δυο διαμερισματα που τα νοικιαζα μεσω Airbnb.Μια κρατηση ειχα και αυτη παει για ακυρωση.ποια η διαφορα να πεθανω τωρα απο τον ιο απο το να πεθαινω καθε μερα επι εναν χρονο?
Κοψε τις μαλακιες για να μην τα ακουσεις εσυ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ρε συ σε νησί δεν είσαι; Πώς είναι δυνατόν να μένεις τόσο καιρό άνεργος; Δεν υπάρχουν θέσεις για γκαρσονια, ντελιβερι, τέτοια πράγματα;
zteo

Namrail έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:48
Ρε συ σε νησί δεν είσαι; Πώς είναι δυνατόν να μένεις τόσο καιρό άνεργος; Δεν υπάρχουν θέσεις για γκαρσονια, ντελιβερι, τέτοια πράγματα;
Θεσσαλονικη ειμαι οχι σε νησι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Α οκ, σορι.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αυτή τη φορά η κρίση τους χτυπάει όλους. Αν χτύπαγε μόνο εσένα μπορεί να είχες δίκιο να μην ελπίζεις σε κάποια μέτρα προστασίας. Από την στιγμή που είναι γενικό φαινόμενο σε όλες τις χώρες, θα υπάρξει πρόνοια. Δεν θα ωφεληθούν όλοι το ίδιο αλλά δεν νομίζω να αφεθούν μεγάλες ομάδες στην τύχη τους.
Σε τελική ανάλυση δεν καταλαβαίνω την τόση απογοήτευση. Στο απολύτως χειρότερο σενάριο μπορεί να αναγκαστείς να πουλήσεις το ένα διαμέρισμα και να ζήσεις στο άλλο κάνοντας κάτι με τα χρήματα της πώλησης. Υπάρχουν άνθρωποι που θα βγουν με τεράστια χρέη από αυτή την κρίση. Όχι απλώς χωρίς λεφτά.
Το βασικό τώρα είναι να προσέχεις την υγεία σου. Γιατί και η υγεία κοστίζει. Κοστίζει πολύ. Επίσης να μειώσεις την οικονομική αιμορραγία όσο μπορείς για τους επόμενους μήνες (κόβοντας κάποιους λογαριασμούς αν είναι απαραίτητο). Και να είσαι ρεαλιστικά και συγκρατημένα αισιόδοξος. Το βασικό είπαμε είναι η υγεία μας και η υγεία των ανθρώπων που εξαρτώνται από εμάς.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:47
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:45
Κοψε τις μαλακιες για να μην τα ακουσεις εσυ.
Ας τ' ακούσω, δεν μπορώ να ακούω σοβαρά ότι "βολευόσουν" με δύο διαμερίσματα που ουτε καν τα νοίκιαζες αλλά airbnb, και προφανώς κι άλλο ένα για να μένεις. :roll:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
zteo

Namrail έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:51 Α οκ, σορι.
Τι αλλο να κανω καθε μερα κοιταω jobfinder=kariera=skywalker=xrysi eukairia και οπου μπορω στελνω βιογραφικα,περιμενω να καλμαρει η κατασταση μπας και κλεισω κανενα ραντεβου με εργασιακο συμβουλο και με στειλει σε καμια συνεντευξη.Εχω απογοητευτει πλεον.Απορω πως θα την βγαλω την χρονια που ερχεται. :a040:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Πάνω που θα'λεγα ότι είναι -δυστυχώς- αρκετά πιθανό ότι μετά από 1-2 μήνες lock-down θα βρουν απήχηση κάτι τέτοιοι τύποι μεταξύ απελπισμενων μικρό-αστών και απολυμένων εργατών.
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
Namrail

zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:55
Τι αλλο να κανω καθε μερα κοιταω jobfinder=kariera=skywalker=xrysi eukairia και οπου μπορω στελνω βιογραφικα,περιμενω να καλμαρει η κατασταση μπας και κλεισω κανενα ραντεβου με εργασιακο συμβουλο και με στειλει σε καμια συνεντευξη.Εχω απογοητευτει πλεον.Απορω πως θα την βγαλω την χρονια που ερχεται. :a040:
Κοιτάς παντού όμως ή μόνο σε δουλειές σαν οπτομετρης;

Διότι ντελιβερι χρειάζονται συνέχεια. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτά βρίσκονται μέσω ίντερνετ. Αυτά πιθανότερο να είναι να τα μαθαινεις μέσω κύκλων ανθρώπων που κυκλοφορούν στην πιατσα και ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις.
zteo

ST48410 έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:53
Αυτή τη φορά η κρίση τους χτυπάει όλους. Αν χτύπαγε μόνο εσένα μπορεί να είχες δίκιο να μην ελπίζεις σε κάποια μέτρα προστασίας. Από την στιγμή που είναι γενικό φαινόμενο σε όλες τις χώρες, θα υπάρξει πρόνοια. Δεν θα ωφεληθούν όλοι το ίδιο αλλά δεν νομίζω να αφεθούν μεγάλες ομάδες στην τύχη τους.
Σε τελική ανάλυση δεν καταλαβαίνω την τόση απογοήτευση. Στο απολύτως χειρότερο σενάριο μπορεί να αναγκαστείς να πουλήσεις το ένα διαμέρισμα και να ζήσεις στο άλλο κάνοντας κάτι με τα χρήματα της πώλησης. Υπάρχουν άνθρωποι που θα βγουν με τεράστια χρέη από αυτή την κρίση. Όχι απλώς χωρίς λεφτά.
Το βασικό τώρα είναι να προσέχεις την υγεία σου. Γιατί και η υγεία κοστίζει. Κοστίζει πολύ. Επίσης να μειώσεις την οικονομική αιμορραγία όσο μπορείς για τους επόμενους μήνες (κόβοντας κάποιους λογαριασμούς αν είναι απαραίτητο). Και να είσαι ρεαλιστικά και συγκρατημένα αισιόδοξος. Το βασικό είπαμε είναι η υγεία μας και η υγεία των ανθρώπων που εξαρτώνται από εμάς.
Δεν γινεται να πουληθει το ενα.Ειναι σε οικογενειακη μονοκατοικια μαζι με τα διαμερισματα της αδελφης μου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Το ρεαλιστικότερο σενάριο θα ήταν ενοικίαση διαμερισμάτων ή airbnb με κρατική πληρωμή ΚΑΘΕ ευπαθούς ατόμου που δεν έχει δικό του σπίτι μέχρι να κάνει ο ιός τον κύκλο του ή να κυκλοφορήσει εμβόλιο , τροφοδοσία και διανομή φαρμάκων από συγγενείς ή διανομείς με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι υπόλοιποι να δουλεύουμε , βγαίνουμε και να συναναστρεφόμαστε κανονικότατα . Τώρα , αν κάποιοι υγειέστατοι νέοι χτυπηθούν σοβαρά από τον ιό , είναι η ίδια πιθανότητα με το να μας χτυπήσει ένα αυτοκίνητο όταν πάμε για τσιγάρα , να πάθουμε έμφραγμα ή να τρακάρουμε τι να κάνουμε .
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:57 Δεν γινεται να πουληθει το ενα.Ειναι σε οικογενειακη μονοκατοικια μαζι με τα διαμερισματα της αδελφης μου.
φάτε έναν κομουνιστή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 25 Μαρ 2020, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
zteo

Namrail έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:57
zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:55
Κοιτάς παντού όμως ή μόνο σε δουλειές σαν οπτομετρης;

Διότι ντελιβερι χρειάζονται συνέχεια. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτά βρίσκονται μέσω ίντερνετ. Αυτά πιθανότερο να είναι να τα μαθαινεις μέσω κύκλων ανθρώπων που κυκλοφορούν στην πιατσα και ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Αυριο θα δωσω συνεντευξη μεσω viper για τηλεφωνικο μαρκετινγκ και εδω δυο συνεντευξεις αυτην την εβδομαδα απο δυο διαφορετικα γραφεια για υπαλληλος στα ΑΒ Βασιλοπουλος.Για ντελιβερας δεν μπορω να παω διοτι δεν εχω διπλωμα και δεν ξερω να οδηγω μηχανη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 23:00 Για ντελιβερας δεν μπορω να παω διοτι δεν εχω διπλωμα και δεν ξερω να οδηγω μηχανη.
Άνθρωπέ μου, κεφάλαιο έχεις, κάνε δική σου επιχείρηση
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”