!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:01
LEONAS έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:59
hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:24

Και πού είναι το πρόβλημα;

Δεν θέλω
Τι πα να πει δε θες; στον ύπνο σου καλέ θα το κάνει να μη καταλαβαίνεις. Άκου δε θες.

Δεν γίνεται λέμε
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:00
περίεργη,ωστόσο στα πλαίσια του λογικού. Το ποιντ πιο είναι;
Όταν λες περίεργη; γίνε πιο σαφής ρε παιδάκι μου κι εσύ. Θα τον εμπιστευόσουν ας πούμε για γκόμενο δικού σου ανθρώπου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Ναΐδα εσένα οταν κοιμάσαι δεν σε χουφτώνει ο δικός σου;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

LEONAS έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:02

Δεν γίνεται λέμε
Δεν υπάρχει δεν γίνεται. Προέχει να ικανοποιηθεί η άλλη. Αν έτσι ικανοποιείται, τέλος θα κοιμηθείς και θα το απολαύσει.

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

νάιδα σε έχει προβληματίσει πολύ το θέμα.να υπογράφεις σύμφωνο ερωτικών παιγνίων και σωματικής κυριαρχίας για να είσαι καλυμμένη
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:04
LEONAS έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:02

Δεν γίνεται λέμε
Δεν υπάρχει δεν γίνεται. Προέχει να ικανοποιηθεί η άλλη. Αν έτσι ικανοποιείται, τέλος θα κοιμηθείς και θα το απολαύσει.

Ξυπνάω εύκολα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

LEONAS έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:04 Ναΐδα εσένα οταν κοιμάσαι δεν σε χουφτώνει ο δικός σου;
Αν πάρω χαμπάρι ότι μου κάνει τέτοια κάπου συγκεκριμένα θα του χώσω πολύ δυνατή κλωτσιά. Ξέρεις μωρέ αντανακλαστικά κι εγώ μέσα στον ύπνο μου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:05 νάιδα σε έχει προβληματίσει πολύ το θέμα.να υπογράφεις σύμφωνο ερωτικών παιγνίων και σωματικής κυριαρχίας για να είσαι καλυμμένη
Όσο είμαι ξύπνια του δίνω την απόλυτη κυριαρχία να κάνει ότι θέλει. Καλά όχι απόλυτη. Αλλά αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Άμα ξυπνήσεις τον άντρα σου-σχεση σου δηλαδή με πεολειχια είναι βιασμος κι είσαι ανωμαλαρα; Ή μόνο στην περίπτωση που σταματάς όταν ξυπνάει και πας και την παίζεις στο μπανιο;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:10 Άμα ξυπνήσεις τον άντρα σου-σχεση σου δηλαδή με πεολειχια είναι βιασμος κι είσαι ανωμαλαρα; Ή μόνο στην περίπτωση που σταματάς όταν ξυπνάει και πας και την παίζεις στο μπανιο;
Αν το κάνεις όσο κοιμάται και δεν καταλαβαίνει τίποτα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:12
Ίφιδα έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:10 Άμα ξυπνήσεις τον άντρα σου-σχεση σου δηλαδή με πεολειχια είναι βιασμος κι είσαι ανωμαλαρα; Ή μόνο στην περίπτωση που σταματάς όταν ξυπνάει και πας και την παίζεις στο μπανιο;
Αν το κάνεις όσο κοιμάται και δεν καταλαβαίνει τίποτα;
Προφανώς για τον ξυπνήσεις, θα έχεις ξεκινήσει την ώρα που κοιμάται και δεν καταλαβαίνει τιποτα
alexandros 21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandros 21 »

Αν μου το κανε αυτο η κοπελα μου θα μ αρεσε γιατι ακομα και οταν κοιμαμαι εχει την συγκαταθεση μου να κανει ο,τι θελει.Το ιδιο ισχυει και για εκεινη.Απο την στιγμη που η κοπελα της ιστοριας το θεωρησε βιασμο τοτε ειτε ειχε απλα μια επιφανειακη σχεση που αργα ή γρηγορα θα τελειωνε οπως κι εγινε κι ευτυχως και για τους δυο.Το να μπω στο τρυπακι του αν ηταν βιασμος ή οχι δεν το κανω.Αν κοιμασαι με καποιον σημαινει οτι μοιραζεσαι καποια πραγματα παραπανω μαζι του.Αν δεν θελεις να τα μοιραστεις τοτε κοιμησου σε αλλο δωματιο ή σε αλλο σπιτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandros 21 την 09 Ιαν 2020, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:14
Προφανώς για τον ξυπνήσεις, θα έχεις ξεκινήσει την ώρα που κοιμάται και δεν καταλαβαίνει τιποτα
Μα δεν λέμε να ξυπνήσει και να συνεχίσετε. Μιλάμε να θες να κοιμάται, να του κάνεις ότι του κάνεις και να μην καταλαβαίνει τίποτα.Αυτό είναι το κλου. Να μην καταλαβαίνει αυτό που κάνεις. Και όταν καταλαβαίνεις ότι ξυπνάει, να σταματας να πηγαίνεις στο μπάνιο να χαϊδεύεσαι. Πως σου ακούγεται αυτή η εκδοχή;

Que Sera, Sera...
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:03
Όταν λες περίεργη; γίνε πιο σαφής ρε παιδάκι μου κι εσύ. Θα τον εμπιστευόσουν ας πούμε για γκόμενο δικού σου ανθρώπου;
Πρόσεξε: τα περισσότερα πράγματα σ'αυτή τη ζωή είναι dynamic και όχι παγιωμένες σταθερές. Υπάρχουν πράγματα που μας αρέσουν, υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν, πράγματα που μας ενοχλούν και πράγματα που ενεργά μας κάνουν κακό. Όλα αυτά δεν είναι σε μια ευθεία γραμμή, αλλά είναι πάνω σε ένα φάσμα. Απο το πρώτο όριο στο στο τελευταίο υπάρχει μαι σημαντική απόσταση που διακυμαίνεται κιόλας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Όταν προσπαθείς να το διαρρήξεις αυτό το φάσμα και να φέρεις το πρώτο όριο στο τελευταίο, "ο,τι δεν μου αρέσει συνιστά κακοποίηση" όχι μόνο καταργείς όλα αυτά τα ενδιάμεσα αλλά υποβιβάζεις αυτόματα και το τελευταίο όριο. Ξέρεις γιατί? Γιατί η απόσταση που έχει απο όλα τα υπόλοιπα του δίνει μια κάποια αξία, είναι ζήτημα σοβαρό, και όταν του αλλάζεις θέση, το καθιστάς τετριμμένο. Πάει η σημασία που είχε, χάθηκε.

Παρομοίως τώρα, υπάρχουν συμπεριφορές τυπικές, υπάρχουν συμπεριφορές λιγότερο τυπικές, υπάρχουν συμπεριφορές αποκλίνουσες κοκ. Δεν μπορείς να καταργήσεις τα όρια μεταξύ τους και να χαρακτηρίζεις όλες τις συμπεριφορές που είναι ή μοιάζουν αποκλίνουσες συμπτώματα ψυχικής διαταραχής, για πολλούς λόγους αλλά και για τον ίδιο λόγο που εξήγησα παραπάνω: η απόσταση αυτομάτως προσδίδει αξία.

ο τύπος είχε συμπεριφορά μάλλον αποκλίνουσα, την έκανε να νοιώσει άβολα. Το συζήτησαν, δεν το επανέλαβε. Τέλος
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:17
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:03
Πρόσεξε: τα περισσότερα πράγματα σ'αυτή τη ζωή είναι dynamic και όχι παγιωμένες σταθερές. Υπάρχουν πράγματα που μας αρέσουν, υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν, πράγματα που μας ενοχλούν και πράγματα που ενεργά μας κάνουν κακό. Όλα αυτά δεν είναι σε μια ευθεία γραμμή, αλλά είναι πάνω σε ένα φάσμα. Απο το πρώτο όριο στο στο τελευταίο υπάρχει μαι σημαντική απόσταση που διακυμαίνεται κιόλας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Όταν προσπαθείς να το διαρρήξεις αυτό το φάσμα και να φέρεις το πρώτο όριο στο τελευταίο, "ο,τι δεν μου αρέσει συνιστά κακοποίηση" όχι μόνο καταργείς όλα αυτά τα ενδιάμεσα αλλά υποβιβάζεις αυτόματα και το τελευταίο όριο. Ξέρεις γιατί? Γιατί η απόσταση που έχει απο όλα τα υπόλοιπα του δίνει μια κάποια αξία, είναι ζήτημα σοβαρό, και όταν του αλλάζεις θέση, το καθιστάς τετριμμένο. Πάει η σημασία που είχε, χάθηκε.

Παρομοίως τώρα, υπάρχουν συμπεριφορές τυπικές, υπάρχουν συμπεριφορές λιγότερο τυπικές, υπάρχουν συμπεριφορές αποκλίνουσες κοκ. Δεν μπορείς να καταργήσεις τα όρια μεταξύ τους και να χαρακτηρίζεις όλες τις συμπεριφορές που είναι ή μοιάζουν αποκλίνουσες συμπτώματα ψυχικής διαταραχής, για πολλούς λόγους αλλά και για τον ίδιο λόγο που εξήγησα παραπάνω: η απόσταση αυτομάτως προσδίδει αξία.

ο τύπος είχε συμπεριφορά μάλλον αποκλίνουσα, την έκανε να νοιώσει άβολα. Το συζήτησαν, δεν το επανέλαβε. Τέλος
Συμφωνώ. Όπως και δεν μπορείς κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία, αφορά ενέργειές σου σε άλλο πρόσωπο και όχι στον εαυτό σου και εκτός από μια απόκλιση από την τυπική συμπεριφορά δείχνει κι άλλα πράγματα, να της μειώνεις την σημασία λέγοντας έλα μωρέ μια απόκλιση από τυπική συμπεριφορά είναι. Όπως το βλέπω εγώ δεν είναι έτσι. Και αν προσωπικά φίλη μου μου έλεγε κάτι τέτοιο θα της έλεγα μακριά και συμβούλευσέ τον να δει ψυχολόγο.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”